DOKTER VAN WELDEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER VAN WELDEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.583.156

Publication

23/06/2014
ÿþModWrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

1 2 JUN 2014

i

Gent AfdeliGriffeng birugge

De-griffier

Ondernemingsnr : 0456.583.156

Benaming

(voluit) : DOKTER VAN WELDEN

(verkort) :

Rechtsvorm: BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: GULDEN VLIESLAAN 10 BUS 2,8000 BRUGGE, BELGE (volledig adres)

Onderwerp akte: VENNOOTSCHAP ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Annelles Vanquathem met zetel te Brugge (Sint-Kruis) van tien juni tweeduizend veertien, ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "DOKTER VAN WELDEN", volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING  WIJZIGING ARTIKEL 10 VAN DE STATUTEN

Eenparig beslist de vergadering de bepalingen van artikel 10 van de statuten houdende de overdrachtsbeperkingen ingeval van overlijden te schrappen.

Vervolgens stellen de vennoten de eigendomsoverdracht van de aandelen vast naar aanleiding van het overlijden van de enige vennoot per 21/05/2012 op huidige vennoten,

TWEEDE BESLISSING - NAAMSWIJZIGING

De vergadering beslist met eenparigheid de naam van de vennootschap, op uitdrukkelijk verzoek van de Orde der Geneesheren, te wijzigen in "VAN WELDEN GILLES EN JULIE".

DERDE BESLISSING - DOELWIJZIGING

Op uitdrukkelijk verzoek van de Orde der Geneesheren beslist de vergadering met eenparigheid het doel van de vennootschap aan te passen aan haar actuele doel.

De vergadering ontslaat eenparig de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder, houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel, daar aile aanwezige vennoten erkennen afschrift van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

Een exemplaar van bovengenoemd verslag van de zaak-'voerder en van de staat van actief en passief zal in het vennootschapsdossier worden bewaard.

De vergadering beslist artikel 3 van de statuten te wijzigen door volgende tekst: " De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

 het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

 het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

 het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in nature, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn aotiviteiten andere dan _deze_ bedoeld door !zle_ wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.



YMIt,

rtird7j11,



I UI %MU Iull



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtclrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

VIERDE BESLISSING BENOEMING ZAAKVOERDERS

De vergadering beslist met eenparigheid de benoeming van rechtswege van de heer VAN WELDEN Gilles en mevrouw VAN WELDEN Julie tot zaakvoerder te bekrachtigen en te bevestigen, met ingang van 21 mei 2012. Zij stelt tevens van rechtswege het ontslag vast van de heer Karl VAN WELDEN door diens overlijden per 21 mei 2012.

VIERDE BESLISSING - ONTBINDING

a) voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passive van de vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de vennoten werd gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen

- verslag van de zaakvoerder de dato 27 maart 2014;

- verslag van een bedrijfsrevisor, BDO Bedrijfsrevisoren Burgerlijke Vennootschap CVBA, vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE, kantoor houdende te B-8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, opgemaakt op 27 maart 2014;

- staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, met name per 13 maart 2014.

b) bevestiging externe wettigheid

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

c) besluit

Na kennisname en bespreking van de voornoemde verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en dit met ingang van heden, met het oog op haar invereffeningstelling.

De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, luiden als volgt;

"7. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap Burg. BVBA DOKTER VAN WELDEN met zetel te 8000 Brugge, Gulden Vlieslaan 10 bus 2, een boekhoudkundige staat afgesloten op 13 maart 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 6.139,17 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 6.139,17 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit

De boekhoudkundige staat afgesloten op 13 maart 2014 bevat geen passive tegenover derden, zodat beroep kan worden gedaan op de vereenvoudigde procedure van ontbinding en sluiting vereffening in één akte.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 13 maart 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passive.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de Burg. BVBA DOKTER VAN WELDEN en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

VIJFDE BESLISSING  KWIJTING ZAAKVOERDERS

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan de mandaten van de huidige zaakvoerders.

De vergadering besluit om kwijting te geven aan de zaakvoerders.

ZESDE BESLISSING VASTSTELLING MOGELIJKHEID VEREFFENING IN EEN AKTE

De vergadering stelt onder haar verantwoordelijkheid vast dat de vennootschap voldoet aan de voorwaarden van artikel 184§5 Wetboek Vennootschappen om over te gaan tot invereffeningstelling en sluiting vereffening in een akte.

ZEVENDE BESLISSING  TERUGNAME ACTIEF

Het volledige actief wordt heden rechtstreeks uitgekeerd aan beide vennoten in verhouding tot hun aandelen, welke bijgevolg in de rechten en plichten van de vennootschap treden met betrekking tot dit actief dat aan hen werd uitgekeerd en dat zij bijgevolg zelf terugnemen.

ACHTSTE BESUSSING;

De vergadering spreekt vervolgens de afsluiting der vereffening uit en stelt vast dat de vennootschap VAN:" WELDEN GILLES EN JULIE", voorheen (voor huidige algemene vergadering) "DOKTER VAN WELDEN" definitief opgehouden heeft te bestaan onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

Ze duidt mevrouw Van Welden Julie, aan om alle handelingen, verrichtingen en formaliteiten te stellen en uit te voeren die nog moeten gedaan warden ingevolge de sluiting van de vereffening.

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van gemelde vennootschap gedurende minstens vijf jaar neergelegd en bewaard zullen worden ten huize van mevrouw Van Welden Julie, voornoemd, die zich bij deze met de bewaring hiervan gelast.

NEGENDE BESLISSING:

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de enige zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt am aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de BV ov BVBA STEMAFISK

Voor beredeneerd uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Annelies Vanquathem te Brugge (Sint-Kruis) op 11/06/2014.

Bijlagen:

-Afschrift akte;

- Verslag van de bedrijfsrevisor;

- Verslag van het bestuursorgaan; ..e Staat van actief en passief

f,4 Voor-

, keouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/03/2014 : BGA013156
26/08/2013 : BGA013156
30/07/2012 : BGA013156
23/08/2011 : BGA013156
28/07/2010 : BGA013156
25/08/2009 : BGA013156
25/08/2008 : BGA013156
29/08/2007 : BGA013156
29/08/2006 : BGA013156
29/09/2005 : BGA013156
31/05/2005 : BGA013156
25/08/2004 : BGA013156
22/12/2003 : BGA013156
05/12/2003 : BGA013156
11/09/2002 : BGA013156
11/09/2002 : BGA013156
16/12/1995 : BGA13156

Coordonnées
DOKTER VAN WELDEN

Adresse
GULDEN VLIESLAAN 10 BUS 2 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande