DOKTER TRUWANT M.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER TRUWANT M.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 442.349.593

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 25.06.2014 14213-0028-014
07/01/2014
ÿþOndernemingsnr : 0442.349.593

Benaming

(voluit) : Dr. M. TRUWANT

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8900 leper, Capucienenstraat 40

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit de akte verleden voor ondergetekend geassocieerd notaris Luc Ghesquière te leper op 17 december 2013, nog niet geregistreerd.

BLIJKT dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dr. M. TRUWANT" volgende beslissingen heeft getroffen:

EERSTE BESLUIT KENNISNAME VAN DE DIVIDENDUITKERING

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 17 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van driehonderd dertig duizend zevenhonderd drieënzeventig euro en twee eurocent (330.773,02 Eur), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij drieëndertig duizend en zevenenzeventig euro en dertig eurocent (33.077,30 Eur), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves. Deze notulen vermelden onder meer letterlijk hetgeen volgt:

"1 . Toekenning tussentijds dividend

De algemene vergadering besluit uit de bestaande beschikbare reserves die uiterlijk op 31 maart 2013 werden goedgekeurd door de algemene vergadering der aandeelhouders, een bruto dividend toe te kennen van 330.773,02 EUR.

De toekenning aan de enige vennoot wordt als volgt gedaan:

- aan dhr Truwant Matthias, wonende te Capucienenstraat 40, 8900 leper, voor een bruto bedrag van 330.773,02. EUR en met toepassing van artikel 537 WIB92;

De vennootschap en de bovenvermelde aandeelhouder die de toepassing van artikel 537 WIB92 vraagt om het verlaagd RV-tarief van 10% te kunnen genieten, verbinden er zich wederzijds toe om de kapitaalsverhoging zoals bedoeld in artikel 537 WIB92 uitte voeren,

De bovenvermelde aandeelhouder die de toepassing van artikel 537 WIB92 vraagt om het verlaagd RV-tarief van 10% te kunnen genieten, verbindt er zich toe om ten minste het verkregen bedrag van het dividend in het kapitaal van de vennootschap in te brengen.

Dit besluit wordt aangenomen met volledige unanimiteit van stemmen."

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op heden, door boeking op rekening-courant van de enige vennoot.

TWEEDE BESLUIT  KENNISNAME VAN DE VERSLAGEN

Met éénparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan op 29 november 2013, en door BDO Bedrijfsrevisoren, Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor opgemaakt op 29 november 2013, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt: "5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA DR. M. TRUWANT, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de Burg, BVBA DR. M. TRUWANT zal verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 297.695,72 EUR, voor een inbrengwaarde van 297,695,72 EUR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ill

i

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*140 8263*

111111

~.~~ .

~11i~

4

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aandeel en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 4.080 aandelen van de Burg. BVBA DR. M. TRUWANT, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA DR. M. TRUWANT en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 29 november 2013

(volgt de handtekening)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

De aanwezige aandeelhouder erkent inmiddels een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te leper, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

DERDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING IN NATURA

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap in twee fases te verhogen met in totaal tweehonderdzevenennegentigduizend zeshonderdvijfennegentig euro tweeënzeventig cent (297.695,72 Eur) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 Eur) op driehonderdzestienduizend tweehonderdvijfennegentig euro tweeënzeventig cent (316.295,72 Eur), door inbreng in natura van één of meerdere rekeningen-courant gecreëerd door uitkering van een tussentijds brutodividend van driehonderddertigduizend zevenhonderddrieënzeventig euro twee cent (330.773,02 Eur), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing ten bedrage van drieëndertigduizend zevenenzeventig euro dertig cent (33.077,30 Eur), hetzij aldus netto tweehonderdzevenennegentigduizend zeshonderdvijfennegentig euro tweeënzeventig cent (297.695,72 Eur) , en dit in twee fases:

- Eerste fase

I. Beslissing

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met honderdeneenduizend honderdvierentachtig euro (101.184,00 Eur) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 Eur) op honderdnegentienduizend zevenhonderdvierentachtig euro (119.784,00 Eur), door inbreng in natura van dividendvordering gecreëerd door uitkering van voormeld tussentijds dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van vier duizend tachtig (4.080) nieuwe aandelen van dezelfde aard die dezelfde rechten en plichten bieden ais de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf het lopende boekjaar.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de globale uitgifteprijs van tweehonderdzevenennegentigduizend zeshonderdvijfennegentig euro tweeënzeventig cent (297.695,72 Eur).

Het verschil tussen de globale uitgifteprijs en het bedrag van de kapitaalverhoging, hetzij een bedrag van honderdzesennegentigduizend vijfhonderdenelf euro tweeënzeventig cent (196.511,72 Eur) zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie".

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort ten belope van honderd procent (100%).

ll. Inbreng

Is alhier tussengekomen:

Dokter Matthias Truwant, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld

uitgekeerd dividend, te weten tweehonderdzevenennegentigduizend zeshonderdvijfennegentig euro

tweeënzeventig cent (297.695,72 Eur), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, hetzij ten belope van honderdeneenduizend honderdvierentachtig euro (101.184,00 Eur) in kapitaal en hond erdzesennegentigduizend vijfhonderdenelf euro tweeënzeventig cent (196.511,72 Eur) in uitgiftepremie, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor die op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

De vergadering bevestigt dat de kapitaalsverhoging gebeurt in toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, ingevoerd krachtens artikel 6 van de Programmawet van 28 juni 2013, en bevestigt dat de Inbreng afkomstig is van uitgekeerde belaste reserves waarop 10% roerende voorheffing werd afgehouden.

III. Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering dezer doen de inbrenger en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in respectievelijk zijn woonplaats en zijn maatschappelijke zetel.

-41.

4 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

IV. Vergoeding voor de inbreng.

Als vergoeding voor de inbreng in natura worden vier duizend en tachtig (4.080) nieuwe aandelen gecreëerd

van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten

zullen delen vanaf heden.

Alle aandelen zullen een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Deze vier duizend tachtig (4.080) nieuwe  volledig volstorte - aandelen worden toegewezen aan dokter

Matthias Truwant als vergoeding voor de gedane inbreng;

V. Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt is en dat het kapitaal werkelijk

werd verhoogd tot honderdnegentienduizend zevenhonderdvierentachtig euro (119.784,00 Eur).

VI. Uitgiftepremie

De vergadering beslist de uitgiftepremie ten belope van honderdzesennegentigduizend vijfhonderdenelf euro tweeënzeventig cent (196.511,72 Eur) op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" te plaatsen.

- Tweede fase

Beslissing

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde totale uitgiftepremie, hetzij niet honderdzesennegentigduizend vijfhonderdenelf euro tweeënzeventig cent (196.511,72 Eur) om het te brengen van honderdnegentienduizend zevenhonderdvierentachtig euro (119.784,00 Eur) op driehonderdzestienduizend tweehonderdvijfennegentig euro tweeënzeventig cent (316.295,72 Eur).

Deze kapitaalverhoging zal geschieden zonder creatie van nieuwe aandelen.

Vaststelling van de tweede kapitaalverhoging.

Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot driehonderdzestienduizend tweehonderdvijfennegentig euro tweeënzeventig cent (316.295,72 Eur).

ViERDE BESLUIT  VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt met éénparigheid van stemmen vast en verzoekt mij, notaris, akte te verlenen van het feit dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd door de heer Matthias Truwant en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderd zestien duizend tweehonderd vijfennegentig euro en tweeënzeventig cent (316.295,72 Eur),

VIJFDE BESLISSING  WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

«Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd zestien duizend tweehonderd vijfennegentig euro en tweeënzeventig cent (316.295,72 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door vier duizend achthonderd dertig (4.530) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één vier duizend achthonderd dertigste (114.830ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zolang het kapitaal niet volstort is, is de inschrijver op aandelen verbonden door het totaal bedrag van zijn aandelen.

De aandelen zijn op naam.»

ZESDE BESLISSING  COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen aan geassocieerd notaris Luc Ghesquière alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZEVENDE BESLISSING  MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen bijzondere volmacht aan SBB Accountants Adviseurs, met zetel te 8600 Diksmuide, Kasteelstraat 30, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:,

- expeditie van de akte

- verslag van het bestuursorgaan inzake de kapitaalsverhoging

- revisoraal verslag inzake de kapitaalsverhoging

Luc Ghesquière,

Geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2013 : IET000060
05/07/2012 : IET000060
01/07/2011 : IET000060
24/06/2010 : IET000060
20/07/2009 : IET000060
30/07/2008 : IET000060
08/08/2007 : IET000060
31/07/2006 : IET000060
20/04/2006 : IET000060
23/08/2005 : IET000060
04/08/2004 : IET000060
23/07/2004 : IET000060
08/08/2003 : IET000060
03/08/2002 : IET000060
01/08/2001 : IET000060
17/08/1993 : IET60
01/01/1993 : IET60
05/02/1991 : IET60

Coordonnées
DOKTER TRUWANT M.

Adresse
CAPUCIENENSTRAAT 40 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande