DOKTER STAELENS BERNARD

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER STAELENS BERNARD
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.249.092

Publication

20/02/2014
ÿþmod 11.1

P;11)-4. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NirEWHUi=LCGL)

11, 02. 21314

R>=CHTBAIdY. KGOPHANDEL. _lárirrre FUFiIJk-- -

IAWI~I~NI~WII~N~mQ~~l *1A0671

Ondernemingsnr 0446.249.092

Benaming (voluit) : DR STAELENS BERNARD

(verkort)

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lode de Boningestraat 2

8560 Wevelgem

; Onderwerp akte :Kapitaalverhoging

Uit een proces-verbaal opgesteld door Sophie Delaere, geassocieerd notaris te Brugge (Sint Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op; eenendertig december tweeduizend dertien, geregistreerd te Brugge, 2de kantoor bevoegd voor', registratie, acht bladen geen verzendingen op 6 januari 2014, boek 281 blad 9 vak 20, ontvangen; vijftig euro (¬ 50,00), de adviseur-ontvanger a.i. (getekend), B. Billiau, blijkt dat er een; buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « DR STAELENS BERNARD » te 8560 Wevelgem, Lode de Boningestraat 2, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

;i 1. In dit eerste besluit zullen het eerste en tweede agendapunt behandeld worden.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het, bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en; de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van; ;; de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie` verstrekte vergoeding.

De enige vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen ;; te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op, te formuleren.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de; rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Figurad Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg', 1126, vertegenwoordigd door de heer Stefaan Beirens, bedrijfsrevisor, de dato 20 december: 2013, luiden letterlijk als volgt:

"Besluit il De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikefi 313 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng in natura betreft de schuldvordering; 3 ontstaan uit het besluit tot uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoot van de; burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR STAELENS BERNARD, met maatschappelijke zetel te Lode de Boningestraat 2, ;; 8560 Wevelgem, en met ondernemingsnummer 8E 0446.249.092 - RPR Kortrijk.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

o de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij DR STAELENS BERNARD BV 8VBA' middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoot uit de dividenduitkering ten bedrage van 1.610.000,00 EUR, onder afhouding van 10 % roerende voorheffing of netto 1.449.000,00 EUR, conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen;

o de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de; vennootschap verantwoordelijk is voor de beschrijving en waardering van de ingebrachte; bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

o de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

o dat de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is (waardering aan nominale waarde) en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van 1.449.000,00 EUR, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

Indien de vennoot besluit om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng in natura 58.427 nieuwe aandelen van DR STAELENS BERNARD BV BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, voor een totale waarde van 1.449.000,00 EUR, worden uitgegeven.

De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

- 58.427 nieuwe aandelen aan de heer BERNARD STAELENS.

Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 1.449.000,00 EUR, om het te

brengen van 18.600, 00 EUR naar 1.467.600, 00 EUR.

Volledigheidshalve vermelden we dat indien na de beslissing van dividenduitkering de vennoot

niet wenst deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging het kapitaal bijgevolg niet zal

verhoogd worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet In bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons

verslag geen "fairness opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Sint-Denijs-Westrem, 20 december 2013.

FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN BVBA

vertegenwoordigd door

STEFAAN BEIRENS

Vennoot"

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een uitgifte van dit proces-verbaal.

2._De vergadering bevestigt dat bij bijzondere algemene vergadering van 13 december 2013 besloten werd tot toekenning van een tussentijds dividend aan de enige vennoot, voornoemd, voor een totaal bruto bedrag van één miljoen zeshonderd en tienduizend euro (¬ 1.610.000,00) en dit door onttrekking aan de belaste reserves. Dit dividend werd betaalbaar gesteld op 13 december 2013, na inhouding van de roerende voorheffing van tien procent (10%) in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen door boeking op rekening-courant van de enige vennoot voor een bedrag van in totaal één miljoen vierhonderd negenenveertig duizend euro (¬ 1.449.000,00). Dit alles kadert in de wetgeving `overgangsbepalingen liquidatiebelasting."

De vergadering besloot, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen, het kapitaal te verhogen met één miljoen vierhonderd negenenveertig duizend euro (¬ 1.449.000,00), om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar één miljoen vierhonderd zevenenzestig duizend zeshonderd euro (¬ 1.467.600,00), als onmiddellijke kapitaalstorting, met creatie van achtenvijftig duizend vierhonderd zevenentwintig (58.427) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande -dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen aangerekend worden op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

3. Is vervolgens tussengekomen, de enige vennoot, de heer STAELENS Bernard, geboren te Wevelgem op 22 september 1947, wonend te 8760 Meulebeke, Eeckbosstraat 18,die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor. Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van één miljoen vierhonderd negenenveertig duizend euro (¬ 1.449.000,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige vennoot, die aanvaardt, achtenvijftig duizend vierhonderd zevenentwintig (58.427) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- mod 11.1

-behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vergadering erkent volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien' in artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de voorbije boekjaren.

De inbrenger verklaart dat de vordering in rekening-courant ingebracht wordt aan nominale waarde.

4. De vergadering stelde vast dat de kapitaalverhoging volledig is geplaatst en volgestort door inbreng in natura.

De vergadering stelde vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal hierdoor gebracht werd op één miljoen vierhonderd zevenenzestig duizend zeshonderd euro (¬ 1.467.600,00), vertegenwoordigd door negenenvijftig duizend honderd zevenenzeventig (59.177) aandelen die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. De vergadering besloot tot wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met het genomen besluit inzake de kapitaalverhoging, hetwelk zal luiden

6. De vergadering besloot de statuten van de vennootschap aan te passen conform de voorgaande besluiten, zodat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "DR STAELENS BERNARD".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8560 Wevelgem, Lode de Boningestraat 2.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen vierhonderd zevenenzestig duizend zeshonderd euro (¬ 1.467.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door negenenvijftig duizend honderd zevenenzeventig (59.177) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/negenenvijftig duizend honderdzevenenzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen.

De zaakvoerders worden gekozen uit en benoemd door de vennotengeneesheren voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemeen vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod i 1.1



De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als geneesheer, persoonlijk verantwoordelijk blijven.

S. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel:

Het beoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van de radiologie,

dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Dit kan onder andere omvatten:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of

nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiele infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot.

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheervennoot worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria, en int voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand mei van ieder jaar, om veertien uur, op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die

één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De

aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap weren uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, warden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloosgezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

7. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CNOCKAERT &

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Voor-

.behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

e

Voor-Ibe9iouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

SALENS", met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, ondernemingsnummer 0864.265.446, RPR Brugge, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, niet mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Notulen van de beslissing van de enige vennoot

Bijzonder verslag van het bestuursorgaan

Verslag van de bedrijfsrevisor

Gecoördineerde statuten

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme - Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.07.2013, NGL 12.07.2013 13292-0308-015
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 21.06.2012 12189-0577-015
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 08.07.2011 11268-0545-015
09/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 08.06.2010 10153-0559-016
24/07/2009 : KOT000369
29/07/2008 : KOT000369
14/06/2007 : KOT000369
25/07/2006 : KOT000369
28/12/2005 : KOT000369
12/07/2005 : KOT000369
20/07/2004 : KOT000369
13/08/2003 : KOT000369
12/12/2002 : KOT000369
24/07/2001 : KOT000369
26/01/1999 : KOT000369
22/01/1999 : KOT000369
01/01/1993 : KOT369
25/01/1992 : KOT369
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 12.07.2016 16313-0482-016

Coordonnées
DOKTER STAELENS BERNARD

Adresse
LODE DE BONINGESTRAAT 2 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande