DIBUMAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIBUMAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.511.903

Publication

08/11/2013
ÿþMoi wolti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 1 5-14 .903

Benaming

(voluit) : Dibumat

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Muizelstraat 10, 8560 Moorsele

(volledig adres)

Onderwerf akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris PHILIPPE WERBROUCK te Kortrijk op 21 oktober 2013, ter registratie overgemaakt, dat een besloten ven-nootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt :

1,Vennooten-oprichter:

De Heer HOUTHOOFD David Robert André, geboren te Kortrijk op 1 mei 1976, rijksregistemummer 76.05.01.029.20, ongehuwd, wonende te Lauwbergstraat 111, 8930 Menen.

2. Benaming : DIBUMAT

3. Zetel : te 8560 Moorsele, Muizelstraat 10

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

- trading in de meest ruime zin

- aan- en verkoop van gebruiksgoederen

- groothandel in bouwmaterialen

- alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals aan- en verkoop en beheer, huur en verhuur , de ruil en verkaveling en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze , rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen , onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële , roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5. Duur : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel van de akte van oprichting op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

6. Maatschappelijk kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ) Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volstort.

Door de oprichter wordt op de honderd (100) kapitaalaandelen ingeschreven

totaal : honderd (100) aandelen

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-1261960-30 bij ING- zoals blijkt uit een door voor-melde financiële instelling op 17 oktober 2013 afgeleverd bankattest, dat door de; notaris in zijn dossier zal bewaard blijven.

7, Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Op de laatste blz. van Luik la vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

\larcn f,lenm on hnn'I+nlrnninn

III3H1911111J1

Vo beho

aan

Belg Staat;

11

i

N1=~nG"~LFGD

2 9. 10, 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL r;riffieKOlRTRiJK 

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders , bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger , natuurlijk persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan

8. Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren, Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering,

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid,

9. Vertegenwcordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder. -

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

10. Jaarvergadering :

De gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om

veertien uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering op de volgende werkdag plaats.

11. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

12. Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

13. Ontbinding,

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van aile aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding,

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend gevolg volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding, van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan éénlvierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 223 van het Wetboek van vennootschappen kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

~"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slecht ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging,

0e vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering

14. Vereffening

0e algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

0e vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat Voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

0e vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

0e vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

0e vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgeven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Nia betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

6ENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Vervolgens heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet statutaire zaakvoerder en dit voor een

onbepaalde duur

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ecofinance met zetel te 8930 Menen,

Lauwbergstraat 111 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0886.180.518 met als

vast vertegenwoordiger de heer Houthoofd David voornoemd.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte

ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

EERSTE JAARVERGADERING

Ce eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaartweeduizend en vijftien.

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS

gr zal voorlopig geen commissaris worden benoemd,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Iegelijk hiermede neergelegd

expeditie akte oprichting

(getekend) notaris Philippe Werbrouck, instrumenterende notaris te Kortrijk

Vooj-oehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

VWr¢n Naam an hanrilokoninn

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 24.06.2016 16217-0246-020

Coordonnées
DIBUMAT

Adresse
MUIZELSTRAAT 10 8560 MOORSELE

Code postal : 8560
Localité : Moorsele
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande