DEWAELE INVEST

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DEWAELE INVEST
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 847.377.944

Publication

20/11/2013
ÿþMod PDF 11.1

(Dn'

(_rsií,, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vara ~deçte

EEC TB -v i 55 s.7{fí l /*'j

~~~ ~..~t11 ~.tiS~i~~iJt

7 NOV. 2013

VEumpe

n t e

111111111j1.t111 14101,1111111111

Ondernemingsnr : 0847.377.944

Benaming (voluit) : DEWAELE INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Langestraat 36, 8620 Nieuwpoort, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit wijzigingsakte

Tekst :

Op de bijzondere algemene vergadering op datum van 28 oktober 2013 werd met eenparigheid van stemmen volgende beslissing genomen:

de eerste zin van artikel 11 van de statuten wordt als volgt vervangen:

"De vergadering za! worden gehouden op de voorlaatste zaterdag van de maand februari om 18 uur."

DEWAELE Frank,

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

24/07/2012
ÿþVoor.

behoud aan hi Netgis

Staatsb

Mod PDF 11,1

[rots ÿ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

11111

*izisoaaa"

13 JULI 2012

Griffie

5~(~S 2 --~--

Ondernemingsnr r r~ (~ `i r1 J~ ~ e4(-1

Benaming (voluit) : DEWAELE INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Langestraat 36, 8620 Nieuwpoort, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

STATUTEN VOF "DEWAELE INVEST"

Heden, 2 juli 2012 zijn de partijen:

1) de Heer DEWAELE Frank, geboren te Oostende Op 26 juni 1974, wonende

te Langestraat 36 te 8620 Nieuwpoort ;

Rijksregistemummer: 74.06.26-179-55;

2) Mevrouw DECOENE Katrien, geboren te Roeselare op 23 januari 1979

wonende te Langestraat 36 te 8620 Nieuwpoort;

Rij ksregisternummer: 79.01.23-122-78;

overeengekomen om een handelsvennootschap onder firma op te richten.

AFDELING I. Benaming - zetel - doel - duur

Artikel 1.

De benaming van de handelsvennootschap onder firma is "DEWAELE INVEST".

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Langestraat 36 te 8620 Nieuwpoort.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen hetNederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de bestuurders respectievelijke zaakvoerder

Op de laatste blz. van truikMF iërmëlïxën : Rèefii : Náam`i:"ri #ïoedanig¬ iéitl ván dë inslrûmentërende nolens, hetzij v ri d'ë perso(o)ri(ên)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

L Le Q - vervolg Mai PbF 11.1

ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in dé bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Bij beslissing van de raad van bestuur mag de vennootschap bedrijfszetels vestigen op andere plaatsen in België en in het buitenland.

Artikel 3.

De vennootschap heefttot doel, alleen ofin samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

- het optreden als tussenpersoon in de handel;

- het besturen, begeleiden en adviseren van ondernemingen en vennootschappen, evenals het waarnemen van het dagelijks bestuur van ondernemingen en

vennootschappen;

- de samenstelling het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins het verkopen, hetruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, hetverfraaien, het onderhouden, het (onder)verhuren, het (onder)huren, het leasen en het doorleasen, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van

onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen;

- het bel eggen, het beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen, het financieren van investeringen, voor eigen rekening;

- het nemen van participaties en deelnemingen onder welke vorm ook in andere vennootschappen en ondernemingen;

- de vennootschap kan alle onroerende en roerende materialen en installaties kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten, verkopen en ruilen;

- het uitvoeren of doen uitvoeren in verband met de ondernemingen van research op alle technische, marketing enproductiegebieden, ondernemingstechnieken en dergelijke, het geven of doen geven van adviezen op het gebied van management, begeleiding, dit alles in de meest ruime zin van het woord;

het verwerven, exploiteren en vervreemden van rechten van intellectuele en/of industriële eigendom, daaronder begrepen al dan niet gepatenteerde know-how en gedeponeerde modellen; het verwerven en (door)] easen van bedrijfsmiddelen;

- het verlenen en exploiteren van concessies en/of franchising als geïntegreerd onderdeel van globale dienstverlening aan derden met aanbieding van een totaalpakket van diensten;

Artikel 4.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aap het Belgisch Staatsblad

Llttt - vervolg Mal POF 11.1

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur die heden ingaat. Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergaderingkrachtens de inzake statutenwijzigingen geldende regels en voorwaarden.

Iedere vennoot kante allentijde een einde stellen aan zijnvennootschapsverbintenis mits inachtneming van een opzeggingstermijn van 6 maanden. De opzegging dient per aangetekend schrijven meegedeeld te worden aan de andere vennoten.

In geval van overlijden van één van de vennoten of opzegging door één van de vennoten

blijft de vennootschap bestaan, tenzij met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap wordt besloten.

AFDELING II. Kapitaal -Maatschappelijke aandelen -Aansprakelijkheid

Artikel 5.

Het maatschappelijkkapitaaI wordt vastgesteld op duizend euro (1.000 £).

Het is vertegenwoordigd door honderd aandelen, op naam en zonder nominale waarde, die ieder één honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven :

- door de Heer DEWAELE Frank, voornoemd sub 1, ten belope van 51 aandelen;

- door Mevrouw DECOENE Katrien, voornoemd sub 2, ten belope van 49 aandelen;

totaal : honderd aandelen.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Artikel 6.

De vennootschap onder firma is een vennootschap die wordt aangegaan tussen hoofdelijk aansprakelijke vennoten en die tot doel heeft een handelsactiviteit uit te oefenen.

De vennoten onder firma zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, ook al heeft een enkele vennoot getekend, mits dit namens de vennootschap geschied is.

Artikel 7.

De vennoten zullen onderling een recht van voorkoop respecteren. Concreet betekent dit dat zij hun aandelen aanbieden aan hun medevennoten alvorens deze aandelen aan derden aan te bieden.

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaande en geschreven akkoord van alle andere vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Luitig Q - vervolg Mod PDF 11.1

AFDELING IV. Bestuur en controle

Artikel 8.

De vennootschap wordt bestuurd door één ofmeerdere zaakvoerders).

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering; in dergelijk geval kan de algemene vergadering beslissing tot bezoldiging van het mandaat in geld of in natura.

Voor-

behouden

aap het

Belgisch

, Staatsblad

Artikel 9.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Artikel 10.

De controle op de vennootschap, inclusief de onderzoeksbevoegdheid, zal geschieden door elke vennoot individueel, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meer commissarissen aanduidt. De individuele vennoot kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

AFDELING V. Algemene vergadering

Artikel 11.

De vergadering zal worden gehouden op de voorlaatste zaterdag van de maand juni om 18 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Artikel 12.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone of een bijzondere algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen v66r de vergadering bij de post afgegeven moet zijn of via enig ander communicatiemiddel, dat uitdrukkelijk werd aanvaard door de bestemmeling. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder of, in zijn afwezigheid, door de oudste aanwezige vennoot. Zij zal warden gehouden te maatschappelijke zetel.

Artikel 13.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering van vennoten laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening, zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Artikel 14.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

Let - vervolg Mod PDF 11.1

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 15.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, indien alle vennoten

aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Aile beslissingen van de algemene vergadering vereisen een gewone meerderheid of bijzondere meerderheid voor statutenwijziging.

AFDELING VI. Boekjaar balans

Artikel 16.

Ieder jaar op 30 september zal een inventaris en eenjaarrekening worden opgemaakt.

AFDELING VII. Verdeling van de winst

Artikel 17.

r r

Voorbehouden

aap het

Belgisch Staatsblad

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zef worden beslist door de algemene vergadering bij eenparig akkoord van alle vennoten.

Artikel 18.

De verliezen zullen onder de vennoten worden verdeeld volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

AFDELING VIII. Ontbinding - Vereffening

Artikel 19.

Bij ontbinding van de vennootschap zal het vermogen onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aandelen. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Artikel 20.

De Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waarin de zetel van de vennootschap gelegen is, is bevoegd om te oordelen over de geschillen inzake deze vennootschap.

AFDELING X. Overgangsbepalingen

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30 september 2013.

Eerste jaarvergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Le?, % - vervolg Mod PbP1i.1

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2014.

1

Volmacht rechtspersonenregister, BTW, administratie en kruispnntbankvan ondernemingen

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de GCV RCF-Accountants met zetel te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 300-302, vertegenwoordigd door de Heer Filip BONNE, zaakvoerder individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, metmogelijkheidtotindeplaatsstelling, teneinde devervullingvan de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

De algemene vergadering beslist om het aantal zaakvoerders voor de eerste maal vast te stellen op 2 en volgende personen als zaakvoerder te benoemen :

1) de Heer DEWAELE Frank, geboren te Oostende Op 26 juni 1974, wonende

te Langestraat 36 te 8620 Nieuwpoort ;

Rijksregisternummer: 74.06.26-179-55;

2) Mevrouw DECOENE Katrien, geboren te Roeselare op 23 januari 1979

wonende te Langestraat 36 te 8620 Nieuwpoort;

Rijksregisternummer: 79.01.23-122-78;

DEWAELE Frank,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DEWAELE INVEST

Adresse
LANGESTRAAT 36 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande