DENO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DENO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 471.820.371

Publication

01/08/2014
ÿþRechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Tortellaan 1 te 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op zevenentwintig juni tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie te Brugge, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen

EERSTE BESLISSING

De vergadering verklaart dat bij beslissing van de bijzonder algemene vergadering van 20 juni 2014 werd beslist om dividenden uit te keren in toepassing van art. 537, le lid WIB92 mits inhouding en doorstorting van, een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend,

TWEEDE BESLISSING

Kapitaalverhoging door inbreng in natura - Verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan. over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van, het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de, toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten, aanwezig en vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Voor zoveel als nuttig of nodig, verklaren de vennoten afstand te doen van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 23 juni 2014, opgesteld door de Heer Vincent'. KOOPMAN, te 8300 Knokke-Heist,'t Walletje 18, luiden letterlijk als volgt:

« 6. BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de inbrenggenietende vennootschap DENO BVBA bestaat uit de rekening "Ontvangen voorschotten op kapitaal" ten name van de vennoten ad EUR 3.420.000,00 in totaal' of EUR 1.710.000,00 voor elke individuele vennoot. Deze vorderingsrechten vloeien voort uit de beslissing van; ' de buitengewone algemene vergadering van 20 juni 2014 tot uitkering van een tussentijds dividend (ad EUR' 3.800.000,00) in het kader van artikel 537 Wetboek van inkomstenbelastingen, waarbij elke vennoot er zich toe: heeft verbonden om het dividendrecht integraal aan te wenden voor de volstorting van de kapitaalverhoging.

De inbreng wordt gewaardeerd tegen nominale waarde van de schuld. Als vergoeding zal elke vennoot een. pakket van 50 nieuwe aandelen ontvangen die uitgegeven worden tegen een conventionele prijs van EURI 34.200,00. Deze nieuwe aandelen zijn deelgerechtigd in het resultaat vanaf hun creatie en hebben dezelfde, karakteristieken als de bestaande deelbewijzen.

Tengevolge van deze inbreng bedraagt het maatschappelijk kapitaal EUR 3.445.000,00, volledig volgestort, vertegenwoordigd door 19.100 nominatieve aandelen zonder nominale waarde, met elk een gelijk 1/19.100ste van het kapitaal en van het eigen vermogen als onderliggende waarde.

Op basis van het gedane nazicht van de voorgenomen verrichting betreffende de kapitaalverhoging door Inbreng in natura zoals beschreven in dit verslag, ben ik van mening dat:

.de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, waarbij het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van _reserves met inhouding van roerende vaarheffing van 10% (art 537 WIB);

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

enod wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEJR BELGE NEERGELEGD

3ELGiSCH STAATSBLAD

25 -E7- 201Ï 11 JUL 2014

Griffie Rechtbank Koophandel

Gent AfcgdifgeBrugge

De griffier - -

*NO

Ihh

Ondernemingsnr : 0471.820.371 Benaming

(voluit) : DENO (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

" de beschrijving van de inbreng in natura, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde verhoogd met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Knokke - Heist, 23 juni 2014

Vincent Koopman

Bedrijfsrevisor»

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde drie miljoen vierhonderd twintig duizend euro (¬ 3.420.000,00), om het te brengen van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) op drie miljoen vierhonderd vijfenveertig duizend euro (¬ 3.445.000,00) door de uitgifte van honderd (100) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

DERDE BESLISSING

Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren aile vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van drie miljoen vierhonderd twintig duizend euro (¬ 3.420.000,00) in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle vennoten, die aanvaarden, de honderd (100) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend en wel als volgt aan de Heer DECUYPERE Bart vennoot sub 1 : vijftig (50) aandelen;

- aan Mevrouw NOPPE Shirley vennoot sub 2 : vijftig (50) aandelen;

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag hij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren,

VIERDE BESLISSING

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van drie miljoen vierhonderd twintig duizend euro (¬ 3.420.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op drie miljoen vierhonderd vijfenveertig duizend euro (E 3.445.000,00), vertegenwoordigd door negentienduizend honderd (19.100) aandelen zonder vermelding van waarde.

ZEVENDE BESLISSING

Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen niet de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL 5,  KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst. Het is vastgesteld op drie miljoen vierhonderd vijfenveertig duizend euro (E 3.445.000,00), vertegenwoordigd door negentienduizend honderd (19.100) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde. Al deze aandelen hebben stemrecht."

ACHTSTE BESLISSING

Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

NEGENDE BESLISSING

Machten aan het bestuursorgaan

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen. VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan kantoor FLAMAND & PARTNERS, te 8300 Knokke-Heist, 't Walletje 18, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot ; indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

voor eensluidende analytisch uittreksel

Worden hierbij tegelijk neergelegd :

- expeditie van de akte

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag algemene vergadering

- gecoordineerde statuten

(getekend) notaris Thomas Dusselier



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.02.2014, NGL 18.02.2014 14039-0045-016
02/01/2014 : BG196504
20/11/2013 : BG196504
01/03/2013 : BG196504
30/05/2012 : GE196504
27/02/2012 : GE196504
17/01/2011 : GE196504
23/02/2010 : GE196504
18/02/2009 : GE196504
01/04/2008 : GE196504
18/07/2007 : GE196504
16/03/2007 : GE196504
23/01/2006 : GE196504
30/11/2005 : GE196504
08/07/2005 : GE196504
13/07/2004 : GE196504
28/07/2003 : GE196504
26/07/2002 : GE196504
27/06/2002 : GE196504
10/11/2000 : GE196504
16/05/2000 : GEA023732

Coordonnées
DENO

Adresse
TORTELLAAN 1 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande