DELMACO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELMACO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.985.903

Publication

27/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

II. Voor eigen rekening:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. KAPITAAL:

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op dertigduizend EURO (30.000,00 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, elk één/honderdste (1/100°) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigend.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder stemrecht. Op de aandelen zonder stemrecht en hun houders zijn de betreffende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

AANDELEN:

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen en een register van obligaties gehouden. De houders van aandelen of obligaties kunnen inzage nemen van het register dat op hun effecten betrekking heeft. Elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

De eigendom van effecten wordt bewezen door de inschrijving in het desbetreffende register. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

ALGEMENE VERGADERING:

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. Ze beraadslaagt en beslist over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. Haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet of tegen stemmen.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrie­ven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats, telkens om achttien uur.

De oproepingen voor de algemene vergadering gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

BESTUUR:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel

bezittende zaakvoerders (natuurlijke of rechtspersonen), bezoldigd of onbezoldigd, benoemd voor beperkte of onbeperkte duur, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Wordt aangesteld tot statutair zaakvoerder van de vennootschap voor de duur van de vennootschap,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

de Heer Hendrik BALCAEN, voornoemd, hier aanwezig en die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

Aan hen worden de machten toegekend zoals voorzien in de artikelen tien en volgende van de statuten.

Het mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. BEVOEGDHEID:

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De mogelijkheid bestaat dat een deel der machten wordt gedelegeerd binnen de wettelijke beperkingen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

De handtekening van de zaakvoerder(s) moet in elk geschrift dat de verantwoordelijkheid van de vennootschap engageert, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid van de ondertekenende zaakvoerder, alsmede door de vermelding van de naam van de vennootschap voorafgegaan of gevolgd door de rechtsvorm BVBA.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

VEREFFENING:

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. OVERGANGSBEPALINGEN:

Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien. De oprichter, de Heer Hendrik BALCAEN, voornoemd, verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 augustus 2014 tot de dag van de neerlegging ter griffie van de oprichtingsakte, overneemt. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Alle verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan gezegd artikel 60 en dienen, van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT

De algemene vergadering verleent bijzondere volmacht aan BVBA Accountantskantoor Decostere & C°, te 8580 Avelgem, Burchthof 10/11, ondernemingsnummer 0407.901.826  RPR Gent  afdeling Kortrijk, evenals aan elke zaakvoerder, aangestelde of werknemer en lasthebbers, om met mogelijkheid van indeplaatsstelling, met recht om elk afzonderlijk op te treden, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de bevoegde federale en regionale overheidsdiensten financiën, waaronder de B.T.W. en de registratiecommissie, alsook ten aanzien van de diensten van het Ondernemingsloket, ten einde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen, en alle nodige administratieve verrichtingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen in naam en voor rekening van de vennootschap te kunnen uitvoeren, alsmede ten aanzien van alle verplichtingen inzake het Sociaal Statuut der Zelfstandigen met betrekking tot de jaarlijkse bijdrage van vennootschappen bij een sociale kas voor zelfstandigen.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van de oprichtingsakte

Notaris Dirk Delbaere

Coordonnées
DELMACO

Adresse
INGOOIGEMSTRAAT 41 8570 INGOOIGEM

Code postal : 8570
Localité : Ingooigem
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande