DEIMOBILCO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DEIMOBILCO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.452.434

Publication

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.12.2013, NGL 23.12.2013 13697-0121-013
29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 13.12.2014, NGL 22.12.2014 14702-0420-012
29/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 08.12.2012, NGL 24.01.2013 13013-0503-013
28/03/2012
ÿþOndernemingsnr : +if 45.2.x( g

Benaming (voluit) : DEIMOBILCO

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Tolpoortstraat 55 Bus 3

9800 Deinze

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal afgesloten door notaris Anthony WITTESAELE, te Tielt, op 29 februari 2012, neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap: «Deimobilco», met unanimiteit besliste:

EERSTE BESLUIT ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de maatschappelijke zetel over te brengen naar 8560 Gulle-gem, Koningin Fabiolastraat 212.

TWEEDE BESLUIT VERTEGENWOORDIGING AANDELEN

De vergadering besluit tot wijziging van de vertegenwoordiging van het maatschappelijk kapitaal zodat het: maatschappelijk kapitaal voortaan vertegenwoordigd wordt door driehonderd dertig (330) aandelen in plaats van honderd vijfenzestig (165) aandelen, die elk één driehonderd dertigste (1/330ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van dit genomen besluiten en aanpassing van het aandelenregister.

DERDE BESLUIT - KAPITAALVERMINDERING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van zestigduizend en zestig euro (60.060,00 EUR) om het kapitaal te brengen van vierhonderd en negenduizend vierentwintig euro tweeëndertig cent (409.024,32 EUR) op driehonderd achtenveertigduizend negenhonderd vierenzestig euro tweeëndertig cent (348.964,32 EUR) door terugbetaling van een bedrag in geld van honderd twee-entachtig euro (182,00 EUR) per aandeel en dit in verhouding tot hun deelname in het maatschappelijk kapitaal en door vermindering van de fractiewaarde van elk aandeel.

Voormelde kapitaalvermindering zal voor het volledige bedrag van zestigduizend en zestig euro (60.060,00 EUR) toegerekend worden op het werkelijk volgestorte kapitaal.

De vergadering beslist het op deze manier vrijgekomen bedrag voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee, maanden ingaand op het ogenblik van de bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen bij het. Belgisch Staatsblad. De vergadering besluit dat de effectieve uitbetaling in geld aan de aandeelhouders zal ge'' schieden op de plaatsen en data ten gepaste tijde vast te stellen door de raad van bestuur of hun; gemachtigden.

VIERDE BESLUIT -- KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van vijfendertig euro; achtenzestig cent (35,68 EUR) om het kapitaal te brengen van driehonderd achtenveertigduizend negenhonderd vierenzestig euro tweeëndertig cent (348.964,32 EUR) op driehonderd negenenveertigduizend; euro (349.000,00 EUR) door incorporatie van de beschikbare reserves voor een bedrag van vijfendertig euro; achtenzestig cent (35,66 EUR).

VIJFDE BESLUIT  AANPASSING ARTIKEL 5

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten aan te passen aan de voorgaande beslissingen. Artikel 5 van de statuten luidt voortaan ais volgt: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd negenenveertigduizend euro (349.000,00 EUR),; vertegenwoordigd door driehonderd dertig (330) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk; één/driehonderd dertigste (1/330ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLUIT  BEVESTIGING OMZETTING AANDELEN OP NAAM

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11111111 1111

*izosaaao*

u

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

16 MAART 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEGf1tTI ENT



x

bet ac Be Sta

i

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten ingevolge de omzetting van aandelen aan toonder in' aandelen op naam in gevolge beslissing genomen door de raad van bestuur op drieëntwintig december tweeduizend en elf.

* Vervanging van artikel 6 van de statuten door.

"De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, zoals de aandeelhouder verkiest.

De aandeelhouder kan op elk ogenblik de omzetting vragen van zijn aandelen. De kosten voor deze omzetting zijn te dragen door de aandeelhouder die erom verzoekt."

* Vervanging van artikel 23 van de statuten door:

"Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.

De raad van bestuur kan eisen dat de houders van effecten, om tot de vergadering te worden toegelaten, ten minste vijf werkdagen voor de algemene vergadering de raad van bestuur schriftelijk inlichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen en van het aantal effecten waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen, of op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die zijn aangegeven in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeninginstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde effecten tot op datum van de vergadering wordt vastgesteld. Indien de raad van bestuur dit recht toepast, moet dit in de oproeping worden gemeld."

ZEVENDE BESLUIT AANPASSING AAN HET WETBOEK VAN VEN-NOOTSCHAPPEN

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten aan het Wetboek Vennootschappen door vervanging van de tekst van artikel 32 van de statuten door de hierna vermelde tekst:

"In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtsohapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering. De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen,

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal." ACHTSTE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de naamloze vennootschap "DFK Fiduciaire", met zetel te Potegemstraat 19/1, 8790 Waregem, eveneens aan zijn be-dienden, aangestelden en lasthebbers om, met

mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen, zo onder andere inzake inschrijving, wijziging, en schrapping van het handelsregister, aanvragen van nodige vestigingsattesten en vergunningen, aanvraag en wijziging van BTW-nummer, alle formaliteiten bij de Kruispuntbank voor _Ondernemingen, en bij de ondernemingsloketten,

Op de kaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Annexes dü Moniteur biëIgè

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Anthony WITTESAELE, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal van 29 februari 2012

t"

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/02/2015
ÿþ Mod Warm 11,1

J3 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan hel Belgisc

Staatsbh

NEERGELEGD

N'ONUEUR L

2 8 JAN, 2015

1 1 _02.. 2015 Rechtbank van KOOPHANDEL

%Wafd. KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0442.452.434

Benaming

(voluit) : DEIMOBILCO

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KONINGIN FABIOLASTRAAT 212, 8560 GULLEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDER I ONTSLAG BESTUURDER

Uit de notulen van de jaarvergadering dd 13 december 2014 blijkt het volgende:

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de heer Frank Coeman, wonende te 8560 Gullegem, Koningin Fabiolastraat 212 en de heer Lieven Coeman, wonende te 9667 Horebeke,

Broekestraat 44 te herbenoemen als bestuurders van de vennootschap voor een nieuwe periode van zes jaar. Deze functie is onbezoldigd, Hun mandaat eindigt aldus onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020. De vergadering neemt akte van het einde van het mandaat als bestuurder van mevrouw Monique Dewuif, wonende te 8792 Desselgem, Gentseweg 110 met onderhavige jaarvergadering. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om het mandaat van mevrouw Monique Dewulf, voornoemd, niet te

hemieuwen, De vergadering wenst haar te danken voor haar jarenlange inzit en verleent haar hierbij kwijting voor de wijze waarop zij haar mandaat als bestuurder heeft uitgeoefend tot op heden,

Uit de notulen van de Raad van Bestuur dd 13 december 2014 blijkt het volgende:

De aanwezige bestuurders beslissen met eenparigheid van stemmen tot de herbenoeming van de heer Coeman Frank, wonende te 8560 GULLEGEM, Koningin Fabiolastraat 212 tot voorzitter van de Raad van Bestuur.

Frank Coeman

-bestuurder-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

II

*150278 6+

BELGISCH STAAT.SL',

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/12/2011
ÿþ Mod Word 15.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voor-behoude

aan het

Belgisch Staatsbia

I 11I 11I flhI II llII II fl1I Ifl 11

*11196195*



NEERGELEGD

1 6 ULE., 21j11

R 1" C: í t3 rifti è n 1.! V

KOOPHA\t)E1, Tl' GENT

Ondernemingsnr : 0442.452.434

Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : TOLPOORTSTRAAT 55/3, 9800 DEINZE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Uit de notulen van de jaarvergadering gehouden op 10 december 2011 blijkt dat de vergadering het ontslag van rechtswege heeft vastgesteld van de heer Eric Dewulf wonende te 9890 Gavere, Molenstraat 62 ingevolge diens overlijden op 21 oktober 2011.

Voor eensluidend uittreksel.

Uit de notulen van de Raad van Bestuur van 10 december 2011 blijkt dat de heer Coeman Frank met eenparigheid van stemmen benoemd wordt tot voorzitter van de Raad van Bestuur.

Frank Coeman

-bestuurder-

DEIMOBILCO

O de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van g de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 10.12.2011, NGL 16.12.2011 11639-0325-012
02/05/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

f I111I 1111f llhfIIIIIlIffil 1ffI II1I 111110111

'11066299"

Ondernemingsnr: 0442.452.434 Benaming

(voluit) : DEIMOBILCO

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

h1'

~

[Id

na neerlegging ter griffie

P. Ig.^F ' rl" e."'"E-1 I=P-O ri

1skil 0-- A... e Z. " +.^Y i..... cL_ a..,. ". ,,: : .

----

F-. . ----  ---..._

1 9 APR. 2011

-1

R`ChitBAiqk VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : TOLPOORTSTRAAT 55 BUS 3, 9800 DEINZE

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 01 april 2011 blijkt dat met eenparigheid van

stemmen Dhr. Coeman Frank, wonende te 8560 Gullegem, Koninging Fabiolastraat 212 benoemd wordt tot

bestuurder.

Zijn mandaat is onbezoldigd en neemt een aanvang vanaf heden en zal eindigen met de

jaarvergadering van 2014.

Dewulf Monique, Gentseweg 110, 8792 Desselgem

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 11.12.2010, NGL 26.01.2011 11016-0453-012
20/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 12.12.2009, NGL 14.01.2010 10014-0280-012
20/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 13.12.2008, NGL 16.02.2009 09047-0284-012
19/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 08.12.2007, NGL 11.02.2008 08042-0064-011
07/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 09.12.2006, NGL 31.01.2007 07038-1836-012
27/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 10.12.2005, NGL 20.01.2006 06024-1500-012
03/01/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 11.12.2004, NGL 29.12.2004 04891-0687-012
02/01/2004 : GE160411
22/01/2003 : GE160411
16/01/2003 : GE160411
19/12/2001 : GE160411
16/12/2000 : GE160411
06/01/1999 : GE160411
29/12/1998 : GE160411
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 12.12.2015, NGL 22.12.2015 15699-0138-012
01/01/1997 : GE160411
01/01/1996 : GE160411
27/11/1993 : GE160411
01/01/1993 : GE160411
13/09/1991 : GE160411
13/09/1991 : GE160411

Coordonnées
DEIMOBILCO

Adresse
KONINGIN FABIOLASTRAAT 212 8560 GULLEGEM

Code postal : 8560
Localité : Gullegem
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande