DEFOOR CONSULTING

Divers


Dénomination : DEFOOR CONSULTING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 553.531.191

Publication

12/06/2014
ÿþ~

Motl PDF 11.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

1 15579

M~º%NITEURB

Di -06- 2 BELcISCH STA

ÊLGE



0t4 NEERGELEGD

1 9 MEI Z9l'i

TSBLAD Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afftriil ilRTRIJK

Ondernemïngsnr Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

°sS3" 53-1. '191.

Defoor Consulting

Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Winkelsestraat 41 bus D, 8860 Lendelede, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

Oprichting

Er blijktait onderhandse akte dd 01/05/20I4 dat:

1) MevrouwDefoorLies, geborenteKortrijkop 18apriI1990, enwonendete8860Lendelede, Winkelsestraat 41 D

2) Meneer Coudijzer Henclrik, geborente Gent op 21februari 1989, enwonencle te 8860 Lendelede, Winkelsestraat 41D

Een vennootschaponderde vorm vaneen gewone commanditaire vennootschap hebbenopgericht. Onderde maatschappel jke benaming van "DefoorConsulting , met zetel te 8860Lendelede, Wvtkelsestraat 41D, waarvanzij de statuten als volgt vaststellen.

Statuten

Artikel 3. Benaming

De vennootschap is opgericht als gewone commanditaire vennootschap onder de benaming

"Defoor Consulting",

Artikel 2 Beherende vennoot - Stille vennoot

Mevrouw Defoor Lies neemt deel aan de oprichting als beherend vennoot.

Meneer Coudijzer Hendrik treedt op als stille vennoot.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. De stille vennoten staan slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht. De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en geschriften van de vennootschap en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Op de laatste blz: van Luik É vermelden : Recto : Naam en Iioedanigheld van de instrümentereride notaris, hetzij van de perso(ó)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden F. - vervolg Mod POF 11.1

aan het

Belgisch Staatsblad

Artikel 3 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.





Artikel 4 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8860 Lendelede, Winkelsestraat 41 D. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlandstalig gedeelte van België en het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, mits bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Indien de zetel naar het Franstalig gedeelte van België verplaatst wordt, zal er voorzien worden in Franstalige statuten en zullen deze ook gepubliceerd worden in het Belgisch Staatsblad. De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuur - en uitbatingszetels, agentschappen. en bijhuizen, bureaus en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel 5 Doel

De vennootschap heeft tot doel de volgende diensten te verlenen:

De administratieve diensten en raadgevingen omvattende ondermeer studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, sociale en bedrijfsorganisatorische aangelegenheden;

Activiteiten niet betrekking tot administratie ten behoeve van kantoren, de overheid, privépersonen meer bepaald: consultancy, algemeen management, leanmanagement, projectmanagement en supply chain, marketingstrategieën, aankoopstrategieën, logistiek, business development, marketing, sales, aankoop, relationship management, publiciteit, public relations en communicatie zonder dat deze lijst limitatief is;

Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant, invoeren van gegevens en of volledige verwerking van gegevens;

Het verlenen van kwaliteitscontrolesystemen aan het bedrijfsleven;

Het verlenen, begeleiden, bijstaan, consulteren, leiden van intellectuele, psychologische en administratieve hulp onder de meest verschillende vormen aan vennootschappen, ondernemingen, privépersonen, instellingen enzovoort;

De organisatie van en deelname aan seminaries, manifestaties, cursussen, tentoonstellingen, evenementen en beurzen allerhande;

Het verstrekken van en deelnemen aan opleidingen en trainingen in de ruimste zin;

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van administratie, debiteurenbeheer, incassowerkzaamheden, planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding;

De vennootschap kan tevens alle financiële en roerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen;

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van consultant,

Artikel 6 Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1 650,00 euro, in te brengen als volgt:

o Door mevrouw Lies Defoor: 1 633,50 euro

o Door de heer Hendrik Coudijser: 16,50 euro

Als vergoeding op deze inbrengen heeft mevrouw Lies Defoor recht op 99 aandelen en de heer

Hendrik Goudijzer op 1 aandeel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- vervofg

De 100 aandelen vormen samen het volledige kapitaal dat aldus volledig werd ingeschreven en volstort.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mud PDF 11.1

Artikel 7 Zaakvoerder

Mevrouw Lies Defoor, voornoemde comparant, treedt op als gecoxnmanditeerde vennoot, is hoofdelijk aansprakelijk eu is aangewezen als statutair zaakvoerder voor onbepaalde tijd. Zij zal gelast zijn met het beheer van de vennootschap en zal alleen over de maatschappelijke handtekening beschikken. Haar mandaat is bezoldigd, behoudens afwijkende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 8 Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 01 juli van ieder jaar en wordt afgesloten op 30 juni van ieder volgend jaar. Het eerste boekjaar gaat uitzonderlijk in. op 01 mei 2014 en wordt afgesloten op 30 juni 2015, met dien verstande dat het aile verrichtingen zal omvatten die sedert 01 april 2014 werden gedaan voor de vennootschap in. oprichting krachtens artikel 60 van de vennootschapswet.

Artikel 9 Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de tweede maandag van de maand december om zeventien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen oui te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort.

De gewone en bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

De zaakvoerder moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. Zij is verplicht een bijzondere vergadering bijeen te roepen op verzoek van één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk 2/ 100sten van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het verzoek wordt bij aangetekend schrijven aan de zetel van de vennootschap gestuurd en de vergadering moet binnen de maand na het verzoek zijn bijeengeroepen.

De beraadslaging en stemming geschiedt onder leiding van de voorzitter en in

overeenstemming met de gebruikelijke regels van een behoorlijke vergaderingstechniek. De zaakvoerder geeft antwoord op de vragen die hem door de vennoten warden gesteld met betrekking tot het jaarverslag of tot de agendapunten.

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Bij overlijden van een enige vennoot daarentegen worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Zijn ingevolge het overlijden van een enige vennoot de aandelen met vruchtgebruik bezwaard dan oefent de persoon die het vruchtgebruik van de aandelen erft, de rechten uit die verbonden zijn aan die aandelen.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze, ongeacht het aantal aanweiige'of vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van. stemmen. De onthoudingen of blanco-stemmen en de nietige stemmen worden bij berekening van de meerderheid verwaarloosd. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. De

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

vervolg

beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De algemene vergadering kan over een voorgestelde statutenwijziging alleen dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Is het genoemde quorum niet bereikt, dan is een nieuwe bijeenroeping volgens artikel 286 van het Wetboek van Vennootschappen nodig. De tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierden van de stemmen verbonden aan de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen heeft verkregen. Bij de berekening van de vereiste meerderheid worden de stemmen van degenen die zich onthouden, de blanco-stemmen en de nietige stemmen als stemmen tegen beschouwd.

ARTIKEL 10 Verdeling resultaat

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap.

De vennoten, verenigd in algemene vergadering ten laatste op de tweede maandag van de maand december om zeventien uur van elk jaar, zullen hij meerderheid beslissen over de bestemming van het resultaat_

ARTIKEL 11 Ontbinding van de vennootschap

Het overlijden, de onbeltwaamverldaring of de uittreding van een vennoot brengt de ontbinding van de vennootschap niet met zich mee.

ARTIKEL 12 Diverse

Alles wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door de gecoordineerde wetten op de handelsvennootschappen. De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel der statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

Defoor Lies Coudijzer Hendrik

Oprichter Oprichter

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van talk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DEFOOR CONSULTING

Adresse
Zetel : Winkelsestraat 41 bus D, 8860 Lendelede, Belgi

Code postal : 8860
Localité : LENDELEDE
Commune : LENDELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande