DEBAERE-PORTIER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEBAERE-PORTIER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.700.420

Publication

20/11/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11HI3 I1I7I93 *1 II

INGzzSrJ$'á~ilic re.Zht.

RFiOSTHANi vUN iiOCÎt'tir~.~~~jsL

7 NOV. 2013

Griffie

_., .... --------- ----- I"

Ondernemingsnr : 0847.700.420

Benaming (voluit) : DEBAERE-PORTIER

(verkort) : *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ooststraat 15

8650 Houthulst

Onderwerp akte : BVBA: benoeming zaakvoerders

In de oprichtingsakte van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' `DEBAERE-PORTIER', verleden voor notaris Pierre Maere te Diksmuide op 13/07/2012! werd de heer Portier Stijn, wonende te 8650 Houthulst, Ooststraat 15 benoemd tot niet-i, statutair zaakvoerder.

Per vergissing werd bij de publicatie van de oprichtingsakte in het Belgisch Staatsblad; (08/08/2012 onder nummer 12139187), in tegenstelling met hetgeen vermeld in de akte, ook: vermeld dat de heer Francis Paul Jozef, wonende te 8501 Kortrijk, Oude Ieperseweg aangesteld werd als niet-statutair zaakvoerder.

Bi deze wordt dan ook uitdrukkelijk verduidelijkt dat als enige niet-statutaire zaakvoerder in, de oprichtingsakte werd aangesteld: de heer Portier Stijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2012
ÿþmad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vaL de-akte

i IIUI alii*12139187*

i iii ii u i ii

B

B

Ondernemingsnr : () 4 100

Benaming (voluit) : DEBAERE-PORTIER

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ooststraat 15

8650 Houthulst

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Maere te Diksmuide op 13/07/2012, dat:

1/ De heer PORTIER Stijn. bouwvakker, geboren te Oostende op eenendertig maart negentienhonderd vijfentachtig, ongehuwd, wonende te 8650 Houthulst, Ooststraatl5.

2/ De heer DEBAERE Francis Paul Jozef, industrieel ingenieur, geboren te Menen op zestien september negentienhonderd drieënzeventig, wettelijk samen wonend met mevrouw VERGEYNST Marijke, wonende te 8501 Kortrijk, Oude Ieperseweg 127.

De authentieke akte hebben laten verlijden van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij op heden hebben opgericht onder de naam "DEBAERE  PORTIER" met zetel te 8650 Houthulst, Ooststraat 15 waarvan het kapitaal achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt en volledig is geplaatst, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste {1/l865") deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en neemt een aanvang vanaf de dag van neerlegging,' van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Voorafgaand aan het verlijden van de oprichtingsakte hebben de oprichters mij een financieel plan: overhandigd opgemaakt op datum van dertien juli twee duizend en twaalf en ondertekend door alle oprichters, ; " waarin zij de financiële structuur van de opgerichte vennootschap verantwoorden.

Dit stuk werd onmiddellijk door mij, notaris, in ontvangst genomen en voor "ne varietur" ondertekend om bewaard te worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen,

Het kapitaal wordt gevormd door een inbreng in geld en onderschreven en volstort als volgt:

- De heer Stijn Portier verklaart te onderschrijven in speciën een bedrag van negen duizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (l/186ste) van het maatschappelijk kapitaal worden gegeven en deze te volstorten ten belope van drie duizend honderd euro (C 3.100,00).

- De heer Francis Debaere verklaart te onderschrijven in speciën een bedrag van negen duizend driehonderd euro (£ 9.300,00), waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen met een fractiewaarde van één/honderd': zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal worden gegeven en deze te volstorten ten belope van drie duizend honderd euro (£ 3.100,00).

In totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal, volledig geplaatst en volstort ten belope van zes duizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-6757444-15, geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap Fortis Bank te Brussel, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op ' ° 12/07/2012, dat mij is overhandigd om na ondertekening "ne varietur" in het dossier bewaard te worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

"

mod 11.1

Artikel 1 : Aard - Naam.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam

"DEBAERE-PORTIER

Die benaming moet voorkomen in alle stukken die van de vennootschap uitgaan, onmiddellijk

voorafgegaan of gevolgd door de leesbaar geschreven vermelding "Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid" of de letter "BVBA" en het ondernemingsnummer.

Artikel 2 : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8650 Houthulst, Ooststraat 15.

Hij mag verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied en het tweetalig gebied Brussel-

' hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet

worden. bekendgemaakt.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en

bijhuizen, burelen en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van

de zaakvoering.

Artikel 3 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Alle aannemingswerken als algemene bouwonderneming. Dit omvat, naast de bedrijvigheden van de hier onderstaande rubrieken, ook degene die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van alle bouw- en voltooiingswerken, of die betrekking hebben op de coördinatie van deze werken wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd.

Onder andere volgende bedrijvigheden worden bedoeld die worden verricht aan woningen, sleutelklare woningen, appartementen, en alle gebouwen en onroerende constructies in de ruimste zin van het woord:

Algemene aannemingen van metsel  en betonwerken, grondwerken, wegeniswerken, rioleringswerken, , aanplantingen, boringen, peilingen en uitdiepingen, funderingswerken, bekistings- en ijzervlechtwerken, draineringswerken, voegwerken en reinigingswerken van gevels, slopingswerken, metalen en niet-metalen dakbedekkingen, plaatsen van afsluitingen, droogmaken van gebouwen, leggen van tegelvloeren en alle andere i wand- en vloerbedekkingen, warmte- en geluidsisolering, plafonneer-, cementeer- en alle pleisterwerken, steenhouwen, marmerwerken, plaatsen van sierschouwen, leggen van parketvloeren, plaatsen van chapes, , timmer-en schrijnwerken, plaatsen van ijzerwerken en schrijnwerk in metaal of kunststof, schilderwerken, behangen en gasnieren, plaatsen van installaties van centrale verwarming, van ventilatie en verluchting, van verwarming met warme lucht, van luchtregeling en diverse leidingen van sanitaire installaties en gasverwarming, plaatsen van sanitaire installaties als loodgieter, plaatsen van lood- en zinkwerk, plaatsen van electro4echnische en electro-mechanische installaties en verlichting, plaatsen van metaalconstructies, de aanleg van allerhande paden en opritten, bitumineuze verhardingen en bestrijkingen, schilderen van markeringen op wegen en parkeerplaatsen, de bouw van civieltechnische werken voor vloeistoffen, leggen van kabels en diverse leidingen, niet elektrische verkeerstekens, veiligheidsinrichting, afsluitingen en schermen, leggen van sterkstroom- en telecommunicatiekabels, de aanleg en onderhoud van diverse terreinen, restauratiewerken, algemene bouwwerkzaamheden, houtskeletbouw, ruwbouwwerken, bouw van zwembaden, bouwen van stellingen, plaatsen van afsluitingen, installeren van geblindeerde en brandwerende deuren, montage van veranda's, binnenhuisinrichting, winkelinrichting, plaatsen van allerhande zonnewering, lichte scheidingswanden, valse plafonds en blinde vloeren, plaatsen van tussenwanden van gipsplaten, plaatsen van houten vloer-, plafond- en wandbekleding, glaswerken, smeedwerk, plaatsen sierschouwen, de bouw van daken, dakwerkzaamheden, asfaltwerken, waterdichtmakingswerken, droogmaken gebouwen, natuursteenwerk, mozaïekwerk, aanleg terrassen, industriële vloeren, stukadoor-, cementeer- en dekvloeractiviteiten en in het algemeen alle werkzaamheden van onroerende aard uit de bouwsector.

2. De vennootschap heeft ook tot doel het fabriceren, het monteren, het plaatsen, het automatiseren, het wijzigen, het onderhouden, het herstellen, de groothandel, de kleinhandel en elke handel van alle bovenstaande installaties, artikelen, producten en materialen in verband met bouwsector.

3. Een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, in stand te houden, te beheren en oordeelkundig te valoriseren en uit te breiden. Daaronder vallen onder andere:

a) Onderneming in onroerende goederen en bouwpromotie waaronder het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben, zoals  ten exemplatieve titel het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten.

Het beheer van onroerende goederen kan gebeuren alleen of in participatie, zowel van Belgische als buitenlandse, en zowel van gebouwde als ongebouwde onroerende goederen.

b) liet beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld, en waarvoor onder meer een hoger kapitaal vereist is.

Op de laatste blz. van _uik B vermelden : Recto : Naám en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor"

behouden

aan hit

Belgisch

Staatsblad

r 1 nad 11.1

c) het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, waaronder. in de wetgeving geen bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd.

4. De vennootschap heeft ook tot doel het fabriceren, het monteren, het plaatsen, het automatiseren, het wijzigen, het onderhouden, het herstellen, de groothandel, de kleinhandel en elke handel van alle bovenstaande installaties, artikelen, producten en materialen in verband met bovenstaande bedrijvigheden.

5. In het kader van de dienstverlening bij bovenstaande activiteiten, en steeds aanvullend met deze activiteiten, heeft de vennootschap nog volgende doelstellingen: het verleden van dienstprestaties van administratieve en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden.

Daarin wordt onder andere begrepen:

* de raadgeving, studie en organisatie inzake handels-, financiële en sociale aangelegen,

' * het verlenen aan bedrijven van advies en bijstand op technisch, commercieel, administratief en bedrijfseconomisch vlak,

* het organiseren van de administratieve diensten van de onderneming, evenals de consult inzake deze organisatie.

6. Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm van materialen en producten aan ondernemingen en verenigingen.

7. Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit via de uitoefening van de, functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, manager en alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandig manager kunnen worden uitbesteed.

8. Alle bovenstaande handelingen mogen worden verricht, met uitsluiting van de verrichtingen waarvoor in de wetgeving bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd, en eveneens met uitsluiting van het beheer van roerende vermogen voor rekening van derden, dat onder het toezicht resorteert van de commissie voor Banken financiewezen.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden, en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling in haar ' onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doe die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

Artikel 4 : Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur en neemt een aanvang vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied , waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze voorgeschreven voor statutenwijziging.

Artikel 5 : Geplaatst kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt het honderdzesentachtigste (1118651) deel van het maatschappelijk kapitaal.

Alle honderd zesentachtig (186) aandelen zijn gelijkwaardig geven dezelfde rechten en voordelen.

Het maatschappelijk kapitaal is bij de oprichting volstort ten belope van zes duizend tweehonderd euro (E 6.200,00).

Artikel 9 bis: Statutenwijziging.

De statuten kunnen enkel gewijzigd worden via een bijzondere notariële algemene vergadering, die dient te beslissen met een bijzondere meerderheid van minimaal vijfenzeventig procent (75%) van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Artikel 12 : Overdracht van aandelen.

Er wordt eens strenger regime gevolgd dan het wettelijke regime voorzien in het wetboek van ' vennootschappen.

Artikel 14 : Zaakvoerders.

De vennootschap wordt bestuurd door hetzij de enige vennoot, hetzij door een of meer statutaire en/of gewone zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemd deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor ' rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering kan ten alle tijde bijkomende (gewone) zaakvoerders aanstellen, waarbij zij de modaliteiten van het mandaat bepaalt.

De zaakvoerders worden steeds benoemd en ontslagen met bijzondere meerderheid van stemmen, gelijk aan de meerderheid voor een statutenwijziging.

Bij overlijden of van een zaakvoerder of bij gerechtelijke vaststelling dat een zaakvoerder niet meer over voldoende wilsgeschiktheid zou beschikken, zal hij van rechtswege en automatisch worden opgevolgd door de plaatsvervangende niet-statutaire zaakvoerder, die bij buitengewone algemene vergadering zal worden aangesteld als opvolgende niet-statutaire zaakvoerder.

Artikel 15 : Machten.

De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Al de handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen voor handelingen tot vijfduizend euro (¬ 5.000,00), mits uitsluiting van het ondertekenen van alle contracten, welke steeds gezamenlijk moeten gebeuren, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen voor handelingen tot vijfduizend euro (8 5,000,00), onverminderd de eventuele delegatie van machten.

Voor alle handelingen boven de vijfduizend euro (8 5,000,00) en voor het ondertekenen van alle contracten moeten de zaakvoerders, indien er verscheidene zijn, gezamenlijk optreden.

Artikel 20: Enige vennoot.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Artikel 21: Jaarvergaderingen.

Ieder jaar op de laatste vrijdag van de maand juni om veertien uur, heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Is er slechts één vennoot dan zal hij op deze datum de jaarrekening voor goedkeuring tekenen.

Artikel 29: Boekjaar,

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van .elk boekjaar wordt door de zaakvoering een inventaris opgemaakt, alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wettelijke bepalingen en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die op haar toepasselijk zijn.

Wat de vennootschappen betreft die niet aan de voorgaande bepalingen onderworpen zijn, moeten de afschrijvingen, waardeverminderingen en dekkingen voor risico's en lasten worden uitgevoerd volgens de door de zaakvoering vastgestelde waarderingsregels.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door toedoen van de zaakvoering bij de Nationale Bank van België, worden neergelegd. Artikel 30: Aanwending van de winst.

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de netto-winst uit van een boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt. Ze wordt opnieuw verplicht indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast

De aanwending van het overschot der winst wordt door de jaarvergadering bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen geregeld wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal-bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, '

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Artikel 35: Keuze van woonst.

Voor de uitvoering van onderhavige statuten, wordt elke zaakvoerder en vereffenaar die in België geen

werkelijke of gekozen woonplaats heeft, geacht woonst verkozen te hebben op de zetel van de vennootschap,

waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen, hem geldig kunnen

worden gedaan, zonder andere verplichting voor de vennootschap dan deze documenten ter beschikking van de i

bestemmeling te houden.

Artikel 36: Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig de bepalingen van de Vennootschappenwet, verklaren de comparanten ter gelegenheid van

de oprichting van de vennootschap, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen gesteld sinds

door voormelde comparanten, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een

uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel waarbinnen de vennootschap haar

zetel gevestigd heeft, overeenkomstig de bepalingen van de Vennootschappenwet.

Artikel 37: Verwijzing.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de onderhavige statuten wordt verwezen naar het Wetboek van

Vennootschappen.

De bepalingen van de tegenwoordige statuten die op ongeoorloofde wijze afbreuk doen aan dwingende

wettelijke bepalingen, worden voor niet geschreven gehouden.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de

neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

EERSTE BOEKJAAR - EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Het eerste boekjaar loopt tot en met eenendertig december twee duizend en dertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni twee duizend en veertien

BENOEMING ZAAKV OERDER(S).

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee.

Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

- De heer DEBAERE Francis Paul Jozef, wonende te 8501 Kortrijk, Oude leperseweg 127,

- De heer PORTIER Stijn, wonende te 8650 Houthulst, Ooststraat 15.

Hier aanwezig en die aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

VOLMACHT.

Er wordt volmacht verleend aan BVBA fiscaal kantoor Werner Decoutere te 8600 Diksmuide, Grauwe

Broedersstraat 38/11 om in naam van de vennootschap alle stukken te tekenen strekkende tot de

inschrijving(en) in het rechtspersonenregister, tot wijziging en schrapping van het rechtspersonenregister en tot

het voeren van alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande.

Voor- behouden aan het Beigisdh Staatsblad,

Voor eensluidend uittreksel

Pierre Maere, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DEBAERE-PORTIER

Adresse
OOSTSTRAAT 15 8650 HOUTHULST

Code postal : 8650
Localité : HOUTHULST
Commune : HOUTHULST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande