DE WULF & CO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE WULF & CO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 444.394.909

Publication

05/08/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0444.394.909

Benaming (voluit) : DE WULF & CO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kaaistraat 5

8581 Avelgem (Kerkhove)

Onderwerp akte :GERUISLOZE FUSIE : overgenomen vennootschap

Er blijkt uit de akte verleden voor Meester Wim TAELMAN, Geassocieerd Notaris te Deerlijk, op 28 juni 2013, neergelegd `vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergaderingen `van de volgende vennootschappen met het oog op met fusie gelijkgestelde verrichting gezamenlijk werd gehouden:

1) De Naamloze Vennootschap "DE WULF & CO", met maatschappelijke zetel te 8581 Avelgem (Kerkhove), Kaaistraat 5, BTW BE0444.394.909, rechtspersonenregister Kortrijk, overgenomen vennootschap, en

2) De Naamloze Vennootschap "LIMAGRAIN BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 8581 Avelgem (Kerkhove), Kaaistraat 5, BTW BE0449.920.048, rechtspersonenregister Kortrijk, overnemende vennootschap.

De besluiten van de Naamloze Vennootschap "DE WULF & CO", luiden als volgt :

Kennisname en bespreking van het fusievoorstel d.d. 30 april 2013 opgemaakt door de bestuursorganen van de overgenomen naamloze vennootschap "DE WULF & CO" en van de overnemende naamloze vennootschap "LIMAGRAIN BELGIUM".

Goedkeuring van het fusievoorstel.

Overeenkomstig dit fusievoorstel besluiten de algemene vergaderingen tot fusie door overneming door de naamloze vennootschap "LIMAGRAIN BELGIUM", overnemende vennootschap, van de naamloze vennootschap "DE WULF & CO", overgenomen =vennootschap, door overdracht door de overgenomen vennootschap ingevolge haar ontbinding zonder vereffening, naar de overnemende vennootschap van de algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, op basis van de toestand afgesloten op 31 mei 2013

Alle handelingen door de overgenomen vennootschap verricht

sinds 1 juni 2013 zullen boekhoudkundig en fiscaal worden beschouwd als gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap, op last van deze laatste alle schulden te .betalen, al haar verplichtingen en verbintenissen na te komen, al de kosten, belastingen en hoegenaamde lasten voortspruitend uit de fusie te betalen en te dragen en haar te vrijwaren van alle vorderingen.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(otn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NEERGELEGD

1 1, 07, 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL GriffieKORTRIJK

MONITEUR EELGE

2 3 -07- 2013 BELGISCH STAATSBLAD,

111111 IIYII111 IVI

*13122378*

11

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Overeenkomstig artikel 726, §2 W.Venn. leidt deze overdracht niet tot de toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de overgenomen vennootschap toebehoren aan de overnemende vennootschap.

Ten gevolge van de fusie houdt de naamloze vennootschap "DE WULF & CO" vanaf heden op te bestaan.

Volmacht :

De naamloze vennootschap "LIMAGRAIN BELGIUM",

vertegenwoordigd door de heer BEELEN Hubertus Henricus Wilhelmus, ingevolge onderhandse volmacht de dato 11 juni 2013

4 " Ir

`Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor analytisch uittreksel

Wim TAELMAN

Geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd, vóór registratie :

expeditie akte fusie met aangehechte volmachten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/05/2013
ÿþ ModWord 11,9

L í= j ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



stgol

NEEHULL-EGD

1 II. 05. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

iiJK

Ondernemingsnr : 0444.394.909

Benaming

(voluit) : DE WULF & CO

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Kaaistraat 5, 8581 Kerkhove

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 30 april 2013 houdende voorstel tot fusie van de NV LIMAGRA1N BELGIUM, vennootschap met maatschappelijke zetel te 8581 Avelgem, Kaaistraat 5, met ondernemingsnummer 0449.920.048, RPR Kortrijk, door overneming van de NV DE WULF & CO, vennootschap met maatschappelijke zetei gevestigd te 8581 Avelgem, Kaaistraat 5, met ondernemingsnummer 0444.394.909, RPR Kortrijk, in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen:

De fusie betreft een verrichting als bedoeld in artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen,; aangezien de NV LIMAGRAIN BELGIUM houdster is van alle aandelen van de NV DE WULF & CO, ais gevolg waarvan het gehele vermogen van de NV DE WULF & CO, zowel de rechten als de verplichtingen, zal overgaan naar de NV LIMAGRAIN BELGIUM.

RECHTSVORM, NAAM, ZETEL EN DOEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

De vennootschappen kunnen ais volgt geïdentificeerd worden:

De overnemende vennootschap:

De NV LIMAGRAIN BELGIUM, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te'. 8581 Avelgem - Kerkhove, met ondernemingsnummer 0449.920.048, RPR Kortrijk, werd opgericht onder de naam "CLOVIS MATTON" middels akte dd. 22 april 1993, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 mei 1993 onder het nummer 930511-286.

De statuten van de vennootschap werden voor de laatste maal gewijzigd middels akte verleden voor notaris Stéphane SAEY te Deerlijk op 2 februari 2011, inhoudende naamswijziging in de huidige benaming, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 maart 2011 onder het nummer, 11032810.

De vennootschap heeft blijkens haar statuten volgend maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

-Het onderzoek naar en het creëren van nieuwe rassen graangewassen, voederplanten, industriële en:

tuinbouwgewassen; plant -, weefsel  en celcultuur, microbiologie, genetika.

-Het aankopen, verkopen, de handel en het bereiden van gekeurde zaaigranen, gras -- en klaverzaden,

vlaszaad en peulvreuchten.

-De handel van alle landbouw  en tuinbouwzaden, plantaardappeien en consumptieaardappelen,'

fytofarmaceutische produkten, trouwgerst, allerhande zaden en granen en landbouwprodukten.

-De handel en fabricatie van dierenvoeders.

-Het vervoer van voornoemde goederen.

-Het vervoer voor rekening van derden

-Het uitbaten van landbouw en tuinbouw.

-Het verrichten van loonwerk met land  en tuinbouwmachines.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Het aanleggen van proefvelden allerhande.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard. De vennootschap kan alle hoegenaamde werkzaamheden uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België ais in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap mag daarnaast alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap is gemachtigd in België en in het buitenland belangen te nemen door vereniging, deelneming, geldelijke of andere tussenkomst in aile bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, hebbende een soortgelijk of aanhangend doel of zijnde van aard de maatschappelijke bedrijvigheid te bevorderen.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen ondermeer opdrachten als bestuurder of vereffenaar

Zij kan zich borgstellen voor derden.

Voor zover wettelijk toegelaten kan de vennootschap voorschotten of leningen toestaan aan haar aandeelhouders of bestuurders, of aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.135.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 10,126 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend 1f10.126ste van het kapitaal. Het kapitaal is volledig voistort.

De overgenomen vennootschap:

De NV DE WULF & CO, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te 8581 Avelgem - Kerkhove, Kaaistraat 5, met ondernemingsnummer 0444.394.909, RPR Kortrijk, werd opgericht onder de naam "KORTRIMMO" middels akte verleden voor notaris Paul-Albert Maertens te Kortrijk op 7 juni 1991, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 juli 1991 onder het nummer 910704-294.

De statuten van de vennootschap werden voor de laatste maal gewijzigd middels akte dd. 2 Juli 2010 verleden voor notaris Wim Taeiman te Deerlijk, houdende aanvaarding Nederiandstalige statuten zoals gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 9 augustus 2010 onder het nummer 10118869.

De vennootschap heeft blijkens haar statuten volgend maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

-Het aankopen, verkopen, de handel en het bereiden van gekeurde zaalgranen, gras en klaverzaden,

vlaszaad en peuivreuchten;

-De handel van aile landbouw -, en tuinbouwzaden, plantaardappelen en consumptieaardappelen,

fytofarmaceutische producten, brouwgerst, allerhande zaden en granen en landbouwproducten,

-De handel en fabricatie van dierenvoerders;

-Het vervoer van voornoemde goederen;

-Het vervoer voor rekening van derden;

-Het uitbaten van landbouw en tuinbouw;

-Het verrichten van loonwerk met land  en tuinbouwmachines;

-Het aanleggen van proefvelden allerhande.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan alle hoe genaamde werkzaamheden uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België ais in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap mag daarnaast alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen,

De vennootschap is gemachtigd in België en in het buitenland belangen te nemen door vereniging, deelneming, geldelijke of andere tussenkomst in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, hebbende een soortgelijk of aanhangend doei of zijnde van aard de maatschappelijke bedrijvigheid te bevorderen.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen ondermeer opdrachten als bestuurder of vereffenaar.

Zij kan zich borgstellen voor derden.

Voor zover wettelijk toegelaten kan de vennootschap voorschotten of leningen toestaan aan haar aandeelhouders of bestuurders, of aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties

Y ~

Anriexes $ü Niaffiteur bulge

en de financiële markten en de Wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Het kapitaal van de vennootschap bédraagt 90.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 90 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/90ste van het kapitaal. Het kapitaal Is volledig volstort.

"

DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VEN-NOOTSCHAP;

" BOEKHOUDKUND1G GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Aile handelingen verricht vanaf 1 juni 2043 door de NV DE WULF & CO worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de NV LIMAGRAIN BELGIUM.

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten.

BIJZONDERE VOORDELEN

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de raden van bestuur van de te fuseren vennootschappen.

BODEMSANERINGSDECREET

De over te nemen vennootschap (de NV DE WULF & CO) bezit geen onroerende goederen, zodat de bepalingen van het Bodemsaneringsdecreet niet van toepassing zijn.

Aldus getekend voor NV DE WULF & CO:

Hubertus BEELEN

Gedelegeerd bestuurder

Voor»

°behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Joël BOSSON

Gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel dd. 30 april 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

18/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 13.12.2012 12663-0446-010
14/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.12.2011, NGL 12.12.2011 11633-0015-011
27/07/2010 : TO088555
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.04.2010, NGL 28.06.2010 10259-0348-011
27/08/2009 : TO088555
04/06/2009 : TO088555
06/06/2008 : TO088555
23/10/2007 : TO088555
03/07/2007 : TO088555
09/06/2005 : TO088555
14/06/2004 : TO088555
07/07/2003 : TO088555
23/06/2003 : TO088555
29/06/2002 : TO088555
12/01/2002 : KO124741
13/07/2000 : KO124741
01/01/1993 : KO124741

Coordonnées
DE WULF & CO

Adresse
KAAISTRAAT 5 8581 KERKHOVE

Code postal : 8581
Localité : Kerkhove
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande