DE WITTE JCH

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE WITTE JCH
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.712.226

Publication

12/06/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

10-06-2014

Griffie

*14305299*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0553712226

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

DE WITTE JCH

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk, vervangende haar ambtgenoot, Meester Jean-Charles DE WITTE, wettelijk belet, op 5 juni 2014, ter registratie aangeboden, dat:

De Heer Jean-Charles Pierre Anne Marie DE WITTE, geboren te Kortrijk, op 18 maart 1964, echtgenoot van Mevrouw Isabelle Nolens, wonende te 8510 Kortrijk (Rollegem), Groene Dreef 17. Een vennootschap onder de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming "DE WITTE JCH .

Zetel : te 8500 Kortrijk, Doorniksesteenweg 59

Duur : De duur van de vennootschap is onbepaald.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel het bestuur als zaakvoerder of bestuurder van een professionele notarisvennootschap, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarvan zij zaakvoerder of bestuurder is.

Zij mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer, zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. De Heer Jean-Charles De Witte, voornoemd, wordt benoemd als statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Controle: Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële toestand van de

Onderwerp akte :

Doorniksesteenweg(Kor) 59 8500 Kortrijk

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap opgedra¬gen aan één of meer commissa¬ris¬sen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsre¬visoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aan¬deelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegen¬woordigen door een accountant. De vergoeding van de accoun¬tant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslis¬sing.

Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni, om elf uur in de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

Boekjaar : Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afge¬nomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maat-schappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding - vereffening :

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene ver¬gadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel steeds ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die haar vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort tot dat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

Onderschrijving:

Op deze aandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

Door de Heer Jean-Charles De Witte, voornoemd, ten belope van honderd zesentachtig aandelen tegen de prijs van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00); volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar loopt met terugwerkende kracht vanaf 1 juni 2014 tot 31 december 2015.

2. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de derde vrijdag van de maand juni van het jaar 2016.

3. De oprichter geeft bij deze volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid Accountantskantoor Hinnekens BVBA, Aalbeeksesteenweg 76 te 8500 Kortrijk, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten zoals ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de directe belastingen, evenals andere formaliteiten zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle latere wijzigingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Maggy Vancoppernolle, te Kortrijk.

Tegelijk met deze neergelegd: afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 31.08.2016 16551-0404-010

Coordonnées
DE WITTE JCH

Adresse
DOORNIKSESTEENWEG 59 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande