DE VERBEELDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE VERBEELDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.004.734

Publication

06/11/2013 : ME. - JAARREKENING 17.04.2013, GGK 17.04.2013, NGL 31.10.2013 13651-0405-013
17/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



-

1111 1.11311,1,11,111,114111.,1

9

- ? MEI 2013

_Gr ftie

Ondernemingsnr : 0476004734

Benaming

(voluit) : DE VERBEELDING BVBA in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Madeliefjes 5 te 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Definitieve sluiting van de vereffing

Bij beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering van 17 april 2013 werd niet éénparigheid van; stemmen de volgende beslissing goedgekeurd:

- De goedkeuring van het verdelingsplan van de activa van DE VERBEELDING BVBA in vereffening door de Rechtbank van Koophandel van het Rechtsgebied VEURNE op 17 april 2013, volgend op het voorgaand verzoekschrift neergelegd ter griffie in datum van 26 maart 2013 door vereffenaar VIEREN Nicole;

- Het verlenen van kwijting aan de vereffenaar VIEREN Nicole, die hierbij ook vanaf heden, 17 april 2013, ontslagen wordt;

- De sluiting van de afrekening en de definitieve beëindiging van de vereffening die als gevolg heeft dat de BVBA DE VERBEELDING definitief opgehouden heeft te bestaan vanaf heden, 17 april 2013;

De overdracht van rechtswege van het maatschappelijk vermogen aan de aandeelhouders. De

vereffenaar, mevrouw VIEREN Nicole, heeft zich er persoonlijk en onvoorwaardelijk toe verbonden aile, eventuele nog niet gekende enfof niet geconsigneerde passiva voor haar rekening te nemen, te vereffenen en te betalen;

- De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende de wettelijke termijn bewaard blijven op volgend adres: Madeliejesweg 5 te 8670 Koksijde.

Voor echt verklaard,

Mevr. VIEREN Nicole

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 20.02.2013, NGL 29.03.2013 13074-0444-014
28/01/2013
ÿþMod Word 11.1

1 3r .t l= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dE-akte

nitI Eï'O1VL13r3 TEE i; n eri

11..t;L'il'l'J3Aí1111g. VAN eUU;'kl11<eiDí'T,

9 5 JAN. 203

VEURNE

Griffie



Ondernemingsnr : 0476.004.734

Benaming

(voluit) : DE VERBEELDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Madeliefjesweg 5 - 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING

Uit het proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Peter De Baets te Koksijde op 28 december 2012, geregistreerd te Nieuwpoort, vijf bladen, geen renvooien op 10.01.2013, boek 114, blad 60, vak 15. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR), Voor De Ontvanger (getekend) Kurt VAN LOO, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE VERBEELDING", met zetel te 8670 Koksijde, Madelief esweg 5, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Marc Vanden Bussche te Koksijde op 25 oktober 2001, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 13 november onder nummer 20011113-174, met eenparigheid van stemmen heeft besloten :

1. Eerste besluit: Principieel besluit tot ontbinding en vereffening

De voorzitter stelt voor om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden.

a) De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder opgesteld, inhoudende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap.

t¬ j het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op derttig september tweeduizend en twaalf, hetzij minder dan drie maanden tevoren.

b) Door de zaakvoerder werd de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Toon Kennof Bedrijfsrevisoren & Co, met maatschappelijke zetel te 9230 Wetteren, Keiberg 17 bus 1 en kantoor te 8620 Nieuwpoort, Zeedijk 120 bus 0106, als bedrijfsrevisor aangewezen en gelast met de opmaak van een bedrijfsrevisoraal verslag overeenkomstig artikel 181 eerste paragraaf van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van dit bedrijfsrevisoraal verslag luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, Toon Kennof, bedrijfsrevisor en zaakvoerder van de Burg. B.V.B.A. Toon Kennof Bedrijfsrevisoren & C°, aangesteld op 10 november 2012 door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE VERBEELDING" om, krachtens art. 181 van het Wetboek van Vennootschappen, verslag uit te brengen, bevestigt bij deze op basis van de door hen uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden, welke een beperkt nazicht betreffen, hetgeen volgt:

in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen overeenkomstig artikel 181, heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE VERBEELDING" een boekhoudkundige staat per 30 september 2012 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft ten bedrage van 103.845,12 EUR en een netto-actief van 73.873,85 EUR.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke, professionele normen- en in het' bijzonder de norm inzake de controle bij het voorstel tot ontbinding van: vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid  blIjkt dat deze boekhoudkundige staat de toestand van de

vennootshcap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes;

gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s).

Gedaan te goeder trouw,

Te Nieuwpoort, 21 november 2012

(getekend)

Burg. B.V.B.A. Toon Kennof Bedrijfsrevisoren & Co,

Vertegenwoordigd door Toon Kennof

Bedrijfsrevisor - zaakvoerder"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

sot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van voormelde verslagen en van voormelde staat van activa en passiva. Tevens erkent de vergadering een afschrift te hebben ontvangen van de voormelde staat van activa en passiva en van de beide voormelde verslagen.

c) na onderzoek bevestigd ondergetekende notaris Peter De Baets het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze ontbinding en invereffeningstelling.

d) De vergadering beslist dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE VERBEELDING, voornoemd, ontbonden wordt en in vereffening treedt vanaf heden.

2. Tweede besluit: Statutenwijziging

Om hiervan blijk te geven in de statuten, wordt artikel vier van de statuen geschrapt en vervangen door

volgende tekst:

"Op vijfentwintig oktober tweeduizend en één werd de vennootschap opgericht voor onbepaalde duur.

Op achtentwintig december tweeduizend en twaalf werd zij vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld."

3. Derde besluit: Ontslag zaakvoerders- décharge

De vergadering aanvaardt het ontslag van mevrouw Vieren Nico!, voornoemd, zaakvoerder van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE VERBEELDING, voornoemd.

De vergadering verleent hem volledige en eervolle décharge voor hun opdracht.

4. Vierde besluit: Benoeming vereffenaar(s)

De vergadering beslist dat de functie van vereffenaar zal worden waargenomen door mevrouw Vieren

Nicole, voornoemd. Mevrouw Vieren Nicole, voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden.

Ais vereffenaar-opvolger wordt in eerste instantie De heer Tilmant Olivier, voornoemd, aangeduid, die

verklaart deze opdracht te aanvaarden.

In ondergeschikte orde, wordt mevrouw Geryl Stephanie, voornoemd, aangeduid als vereffenaar-opvolger,

die verklaart deze opdracht te aanvaarden.

De vereffenaar treedt pas in functie na de bevestiging van de rechtbank van koophandel van zijn benoeming

door de algemene vergadering.

5, Vijfde besluit: Vaststelling van de machten/bevoegdheden en vergoeding van de vereffenaar(s)

1. De vereffenaar zal over de meest uitgebreide machten beschikken voor de uitvoering van zijn opdracht, en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar zal alle handelingen mogen verrichten voorzien in artikel 187 van zelfde wetboek, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing van de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

In het bijzonder zal hij de macht hebben om aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen, vddr of na betaling, van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet of beletsel, en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

De vereffenaar mag tevens alle onroerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen, verpanden, met hypotheek of andere zakelijke rechten bezwaren, in één woord alle welkdanige daden van beheer en van beschikkingen stellen, betreffende de onroerende goederen van de vennootschap ; verder het maatschappelijk bezit in andere vennootschappen inbrengen, leningen aangaan ter betaling van de schulden van de vennootschap, dit alles zonder dat hij hiertoe de goedkeuring van de algemene vergadering nodig heeft.

2. Aile stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

Iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is verboden.

Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van zulk een vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na

homologatie door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

3. De vereffenaar zal alle mogelijke schuldeisers, bij aangetekend schrijven verzoeken, het bedrag van hun schuldvordering kenbaar te maken, de nodige overtuigingsstukken te voegen bij de aangifte van schuldvordering en tevens aan te duiden op welke wettige reden van voorrang (voorrecht, hypotheek of pand) zij aanspraak maken.

De vereffenaar draagt zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers. Hij verdeelt onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Hij overhandigt hun de goederen die hij voor nadere verdeling heeft overgehouden.

Bij eventuele verkoop van de handelszaak, zal de vereffenaar de overdracht ter kennis brengen van de bevoegde ontvanger en het bekomen van een fiscaal certificaat betrachten, overeenkomstig artikel 442bis Wetboek Inkomsten Belasting.

4, Wanneer de ingeroepen reden van voorrang of het bedrag van een schuldvordering, voor contestatie vatbaar is, en poging tot minnelijke regeling geen resultaat heeft opgeleverd, zal de vereffenaar namens de voornoemde vennootschap DE VERBEELDING in vereffening, de nodige rechtsvorderingen tot vaststelling van de schuldvorderingen laten inleiden voor de bevoegde rechtbanken.

5. De vereffenaar wordt tevens gemachtigd om alle formaliteiten te vervullen, stukken te ondertekenen en verrichtingen te doen, zonder uitzondering, bij de kruispuntbank van ondernemingen, fiscale en andere besturen, Bank van de Post en alle andere financiële instellingen.

6. De vereffenaar mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door de vereffenaar, die ten overstaan van derden van geen voorafgaande beslissing van de algemene vergadering zal moeten doen blijken en zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

7. De opdracht van de hiervoor genoemde vereffenaar zal niet vergoed worden.

Voor-bbeiiOudan

aan het

Belgisch Staatsblad

8. Bij de sluiting van de vereffening zal de vereffenaar de algemene vergadering samenroepen, teneinde: een volledig verslag uit te brengen over de vereffening en alle rekeningen en bewijsstukken hieromtrent voorleggen.

Op het tijdstip van de sluiting duidt de vergadering tevens de plaats aan waar de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar zullen bewaard worden.

9. De vereffenaar is ertoe gehouden overeenkomstig artikel 189 bis van het Wetboek van Vennootschappen in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over te maken aan de bevoegde rechtbank van koophandel,

Zo de vereffening niet in één boekjaar kan beëindigd worden, dient de vereffenaar elk jjaar een inventaris op te maken, alsmede een jaarrekening volgens de regels die op de vennootschap van toepassing waren voor haar ontbinding. Tevens dient hij volgens artikel 193 van het Wetboek van Vennootschappen aan.de algemene vergadering van de vennoten de uitkomsten van de vereffening voor te leggen met vermelding van de redenen waarom de vereffenign niet kon worden voltooid.

10. De sluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad volgens artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen, samen met de ambtsbeëindiging van de vereffenaar.

11. De vereffenaar is aansprakelijk voor de fouten in het kader van zijn opdracht volgens artikel 192 van het Wetboek van vennootschappen, Hij kan hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering aangaan.

12. Voor al hetgeen niet uitdrukkelijk geregeld is, dient de vereffenaar zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend} Notaris Peter DE BAETS

Samen hiermee neergelegd:

-een expeditie van de akte ontbinding dd. 28/12/2012

-het verslag van de zaakvoerder

-het controleverslag van de bedrijfsrevisor

-staat van actief en passief afgesloten

-het eenzijdig verzoekschrift (2x)

-de verklaring op eer (2x)





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 15.02.2012, NGL 29.06.2012 12224-0592-015
28/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 16.02.2011, NGL 27.06.2011 11197-0232-015
08/06/2011 : VEA019678
20/07/2010 : VEA019678
04/03/2008 : VEA019678
03/05/2007 : VEA019678
26/04/2006 : VEA019678
10/05/2005 : VEA019678
03/09/2004 : VEA019678
30/04/2003 : VEA019678
13/11/2001 : VEA019678

Coordonnées
DE VERBEELDING

Adresse
MADELIEFJESWEG 5 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande