DE KEIGNAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE KEIGNAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.903.283

Publication

31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 29.10.2013, NGL 29.10.2013 13642-0539-010
29/12/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

nsod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.Veaergv:eg(.i ter griffi:c van os rechtbank van kc ephwdzi

Brugge - Sffiz'!s 2 Oeserrcs

op 1 6 DEE. 9

GriffieGe qrr e

" L_ L`.1?,

N hll IdIIVIWNIIIIIIWI

*11196399*

Ondernemingsnr: o gei4 . 3d3 , '23

Benaming (voluit) : De Keignaert

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Abdijhoek 6

8210 Zedelgem (Loppem)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg op veertien december tweeduizend en elf, blijkt:

I. UITTREKSEL STATUTEN :

1. Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd door :

De heer VERHELST Steven Briek Daniël geboren te Oostende op vier augustus negentienhonderd. eenentachtig (RR 81.08.04-147.35), echtgenoot van mevrouw DE GROOTE Charlotte Dina Jacqueline Johanna' Marijke, geboren te Kortrijk op drieëntwintig december negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te Zedelgem, (Loppem), Abdijhoek 6.

2. Naam : "DE KEIGNAERT'.

3. Zetel : 8210 Zedelgem (Loppem), Abdijhoek 6.

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

E VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen;

of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

2. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

II. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen : voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen. met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of. aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere

" roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondememingen.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in : ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel ' hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doet. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van ' derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

5. Duur : voor onbepaalde tijd.

6. Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJF MILJOEN VIJFHONDERD TWEEËNZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 5.572.000,00) .

Het wordt vertegenwoordigd door VIJFDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNZEVENTIG (5.572) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/vijfduizend vijfhonderd tweeënzeventig (1/5.572) van het kapitaal vertegenwoordigen.

7. Inbreng : Het maatschappelijk kapitaal werd geplaatst door inbreng in natura als volgt :

De heer Steven Verhelst verklaart een inbreng in natura te doen van dertienduizend eenenveertig (13.041) aandelen in volle eigendom en van tweeduizend zevenhonderd zeventig (2.770) aandelen in blote eigendom van "PATRIVER" bvba, met zetel te Oudenburg, Abdijlaan 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te " Brugge-afdeling Oostende onder ondernemingsnummer 0426.283.128 waarvoor hem vijfduizend vijfhonderd ' tweeënzeventig (5.572) aandelen van de nieuwe vennootschap toegekend worden.

Hetzij in totaal vijfduizend vijfhonderd tweeënzeventig nieuwe aandelen.

De inbrenger legt leggen hierbij het akkoord voor van de vennoten van Patriver bvba, de dato veertien december tweeduizend en elf met voormelde inbreng van de aandelen.

Verslap van de bedrijfsrevisor.

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, heeft de bedrijfsrevisor Vandelanotte Frank BVBA te 8520 Kuurne, Bloemenhof 24, daartoe aangezocht door de oprichter, op negen december tweeduizend en elf zijn verslag opgesteld, waarvan het besluit luidt als volgt :

" De inbreng in natura werd nagezien overeenkomstig de algemene controlenormen van het Instituut der . Bedrijfsrevisoren. De waardering van de inbreng en de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding behoort tot de taak en de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap. Er dient op gewezen te worden dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtsmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Uit onze controles blijkt dat :

1. de beschrijving van de gedane inbreng in natura, namelijk de aandelen van de BVBA Patriver, beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

2. de toegepaste waarderingsmethode voor de inbreng in natura bedrijfseconomisch verantwoord is. De gebruikte methode leidt tot een waarde die minstens overeenstemt met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding in aandelen, zodat mag worden gesteld dat de inbreng niet is overgewaardeerd,'

3. dat de werkelijke vergoeding als tegenprestatie van de inbreng bestaat uit 5.572 volledig volstorte aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de op te richten holdingvennootschap;

4. dat de rechten en verplichtingen van de partijen duidelijk vastgesteld zijn."

Verslag van de oprichter.

Op negen december laatst heeft voornoemde oprichter een verslag opgemaakt waarin hij uiteenzet waarom

de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Het kapitaal werd aldus volledig onderschreven.

8. Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

" vennoten.

De heer Steven Verhelst wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder van de vennootschap. De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

In geval van overlijden, ontslag op zijn verzoek, of afzetting van voornoemde zaakvoerder, zullen zijn zus en broer, mevrouw Sotie Verhelst en de heer Briek Verhelst, van rechtswege in zijn plaats treden zonder beperking van duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders-,-bestuurders of- werknemers- een vaste- vertegenwoordiger-,-natuurlijke persoon,-aan-te duiden-die " Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

ar Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

merci 11.1

77/oor-b. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels " van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Interne bestuursbevoegdheid

iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

" De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

9. Winstverdeling : Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

10. Boekiaar : van één april tot éénendertig maart.

11. Algemene vergadering : de eerste vrijdag van de maand september om zestien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in Artikel 25 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens " als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

II. OVERGANGSBEPALINGEN.

EERSTE BOEKJAAR

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig maart tweeduizend en dertien.

DATUM EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand september in tweeduizend en dertien.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De comparant verklaart, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf één september tweeduizend en elf. Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf--de -neerlegging --van - het--uittreksel -.uit--de-statuten - op--de - griffie .-van--de--bevoegde--rechtbank.-- De.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

COMMISSARIS

De comparant-oprichter verklaart, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

" VOLMACHT

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale-en diverse administraties, aan Bvba CNOCKAERT & SALENS, te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Notaris A. Vermeersch

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de oprichtingsakte;

- verslag bedrijfsrevisor;

- verslag oprichter.

cheque : 43 3996

rekeningnummer : 384-0221825-70

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

I Voort behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

16/07/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II1,iiwIiIuiuuwm

Voo behou Hit u

aan

Betgi; Staats

Ondernemingsnr : 0841 903 283

Benaming

(voluit) : DE KEIGNAERT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8210 Zedelgem (Loppem), Abdijhoek 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING - NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het (af)splitsingsvoorstel in toepassing van het artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van een verrichting gelijkgesteld met een splitsing door overneming (partiële splitsing), waarbij de Bvba Patriver een deel van haar vermogen afsplitst naar respectievelijk de Bvba ThiMatVer, de Bvba Verbri en de Bvba De Keignaert, zonder dat eerstgenoemde vennootschap ontbonden wordt (artikel 677 juncto 673 W. Venn.).

Uit het (af)splitsingsvoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de Bvba Patriver, de Bvba ThiMatVer, Bvba Verbri en de Bvba De Keignaert op 22/06/2015 blijkt het volgende.

RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE

SPLITSING DEELNEMEN

DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP 1

Naam : THIMATVER

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8211 Aartrijke, Brugse Heirweg 127

De vennootschap werd opgericht op 14 december 2011 bij akte verleden voor notaris Ellen Files te Hamme bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 december 2011 onder nummer 2011-12-291 0196345. De statuten werden sedertdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Oostende) onder het nummer 0841 892 197.

De vennootschap heeft als doel:

IVOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

2.1-let verlenen van diensten en adviezen aan derden.

3.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4.1-iet onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5.0e aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

II,VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zat zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP 2

Naam :VERBRI

Rechtsvorm :Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :8460 Oudenburg, Abdijlaan 12

De vennootschap werd opgericht op 14 december 2011 bij akte verleden voor notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 december 2011 onder nummer 2011-12-2910196348. De statuten werden sedertdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Oostende) onder het nummer 0841 903 085.

De vennootschap heeft als doel;

(.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen,

2.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

3.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4.1-let onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

II,VOOR EiGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel In verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doet hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP 3

Naam : DE KEiGNAERT

Rechtsvorm :Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8210 Zedelgem (Loppem), Abdijhoek 6

De vennootschap werd opgericht op 14 december 2011 bij akte verleden voor notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 december 2011 onder nummer 2011-12-29 f 0196349. De statuten werden sedertdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Oostende) onder het nummer 0841 903 283.

De vennootschap heeft als doel:

(.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

2.Het verfenen van diensten en adviezen aan derden.

3.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

II.VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en diie van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten,

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Naam: PATRIVER

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8460 Oudenburg, Abdijlaan 12

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap op 17 januari 1984 bij akte verleden voor notaris Pierre De Maesschalck te Oostende bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 februari daarna onder nummer 1056-1.

De statuten werden gewijzigd, waarbij de tekst van de statuten integraal werd vervangen, bij akte verleden op 2 26 augustus 1988 voor notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 september daarna onder nummer 880917-276.

De statuten werden gewijzigd, waarbij de vorm werd omgezet in een commanditaire vennootschap op aandelen, bij akte verleden op 2 december 1992 voor notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 december daarna onder nummer 921224-411.

De statuten werden gewijzigd, waarbij het kapitaal werd gewijzigd, bij akte verleden op 15 oktober 1994 voor notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 november daarna onder nummer 941101-298.

De statuten werden gewijzigd, waarbij het kapitaal werd gewijzigd (in het kader van eurowetgeving), bij onderhandse notulen van de algemene vergadering van 23 juni 2001 bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 november daarna onder nummer 20011108-346.

De statuten werden gewijzigd bij akte verfeden op 25 mei 2002 voor notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 juni daarna onder nummer 20020621-64.

De statuten werden gewijzigd, waarbij de vorm werd omgezet naar besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij akte verleden op 29 december 2010 voor notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 januari daarna onder nummer 201101270014844.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden op 10 oktober 2012 voor notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 oktober daarna onder nummer 20121023-0174866.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0426 283 128, rechtbank Gent (afdeling Oostende).

De vennootschap heeft als doel:

I.VOOR EIGEN REKENING

1, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen,

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het uitbaten van openbare en privé parkingcomplexen, inrichten en exploiteren van recreatieparken, campings, sportcomplexen en alle daaraan verbonden horeca-activiteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

2, Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

3. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

6. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III,BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

OMWISSELING AANDELEN

Gezien op het ogenblik van de partiële splitsing een deel van de aandelen van de over te nemen vennootschap, de BVBA PATRIVER, rechtstreeks in handen zijn van de eerste overnemende vennootschap, de BVBA THIMATVER, van de tweede overnemende vennootschap, de BVBA VERBRI en van de derde overnemende vennootschap, de BVBA DE KEIGNAERT zal, in overeenstemming met artikel 740 § 2 van het Wetboek van vennootschappen, geen omwisseling plaatsvinden van aandelen van de respectievelijke overnemende vennootschappen, de BVBA THIMATVER, BVBA VERBRI en BVBA DE KEIGNAERT, tegen aandelen van de over te nemen vennootschap, de BVBA PATRIVER die worden gehouden door de verkrijgende vennootschappen de BVBA THIMATVER, BVBA VERBRI en BVBA DE KEIGNAERT,

RU ILVERHOUDING

Rekening houdend met;

-de uiteenzetting van het afsplitsingsvoorstel;

-het feit dat het vermogen van de drie overnemende vennootschappen in hoofdzaak bestaat uit de participatie in de af te splitsen vennootschap en er zich tussen de oprichting van de vennootschappen en heden geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in het vermogen van de respectievelijke overnemende vennootschappen;

-het geringe belang van de bekomen waarde (zie splitsingsvoorstel);

wordt beslist geen uitgebreide waardebepalingen van de drie overnemende vennootschappen op te maken en de ruilverhouding (enkel met het oog op het bepalen van het aantal nieuw uit te geven aandelen) te bepalen aan de hand van de eigen vermogenswaarde van elke overnemende vennootschap zoals dit blijkt uit de jaarrekening van het laatst afgesloten boekjaar als volgt.

BVBA THIMATVER  EERSTE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De ruilverhouding voor wat betreft de BVBA THIMATVER is bijgevolg ; 1 aandeel in de over te nemen vennootschap 1 _ 62,17/1.002,88 = 0,062 aandelen in de ovememende vennootschap.

Gelet op de hiervoor bekomen waarden en rekening houdende met, in overeenstemming met artikel 740 § 2 van het Wetboek van vennootschappen, het feit dat de BVBA THIMATVER zelf 1/3de van de aandelen van de BVBA PATRIVER aanhoudt, zal de BVBA THIMATVER 1.960 nieuwe aandelen uitgeven naar aanleiding van de partiële splitsing.

Het kapitaal van de BVBA THIMATVER na partiële splitsing zal bijgevolg vertegenwoordigd worden door 7.532 (namelijk 5.572 bestaande en 1.960 nieuwe) aandelen.

BVBA VERBRI  TWEEDE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De ruilverhouding voor wat betreft de BVBA VERBRI is bijgevolg 1 aandeel in de over te nemen vennootschap 2 = 62,17/1.002,55 = 0,062 aandelen in de ovememende vennootschap.

Gelet op de hiervoor bekomen waarden en rekening houdende met, in overeenstemming met artikel 740 § 2 van het Wetboek van vennootschappen, het feit dat de BVBA VERBRI zelf 1/3de van de aandelen van de BVBA PATRIVER aanhoudt, zal de BVBA VERBRI 1.960 nieuwe aandelen uitgeven naar aanleiding van de partiële splitsing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal van de BVBA VERBRI na partiële splitsing zal bijgevolg vertegenwoordigd worden door 7.532

(namelijk 5.572 bestaande en 1.960 nieuwe) aandelen.

BVBA DE KEIGNAERT DERDE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De ruilverhouding voor wat betreft de BVBA DE KEIGNAERT is bijgevolg : 1 aandeel in de over te nemen

vennootschap 3 = 62,17/1.003,04 _ 0,062 aandelen in de overnemende vennootschap_

Gelet op de hiervoor bekomen waarden en rekening houdende met, in overeenstemming met artikel 740 § 2

van het Wetboek van vennootschappen, het feit dat de BVBA DE KEIGNAERT zelf 1/3de van de aandelen van

de BVBA PATRIVER aanhoudt, zal de BVBA DE KEIGNAERT 1.960 nieuwe aandelen uitgeven naar aanleiding

van de partiële splitsing.

Het kapitaal van de BVBA DE KEIGNAERT na partiële splitsing zal bijgevolg vertegenwoordigd worden door

7.532 (namelijk 5.572 bestaande en 1.960 nieuwe) aandelen.

OPLEG IN GELD

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN WORDEN UITGEREIKT

De aandelen van de verkrijgende vennootschappen, de BVBA THIMATVER, de BVBA VERBRI en de BVBA DE KEIGNAERT, die zullen worden uitgereikt naar aanleiding van de partiële splitsing, zullen uitgereikt worden aan de vennoten van de BVBA PATRIVER, in verhouding tot hun aandelenbezit in deze laatste vennootschap. Deze aandelen zullen op hun naam worden ingeschreven in het register van aandelen van respectievelijk de BVBA THIMATVER, BVBA VERBRI en BVBA DE KEIGNAERT door toedoen van het bestuursorgaan.

DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN 1N DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst van respectievelijk de BVBA THIMATVER, BVBA VERBRI en BVBA DE KEIGNAERT is vastgesteld op 1 april 2015.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf welke de handelingen van de BVBA PATRIVER met betrekking tot het af te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van respectievelijk de BVBA THIMATVER, BVBA VERBRI en BVBA DE KEIGNAERT is vastgesteld op 1 april 2015.

DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN TOEKENNEN AAN DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

In de BVBA PATRIVER zijn er geen bijzondere rechten toegekend aan vennoten, noch zijn er houders van andere effecten dan aandelen. Er worden geen bijzondere rechten toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing.

BEZOLDIGING AAN DE COMMISSARIS, BEDRIJFSREVISOR OF EXTERNE ACCOUNTANT VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 731 BEDOELDE VERSLAG

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 731, §1 W.Venn, zal worden afgezien van de daarin bedoelde verslaggeving (verslag over het splitsingsvoorstel opgemaakt door de bedrijfsrevisor) en zal in toepassing van artikel 731, §2 W.Venn. de daarin bedoelde bepalingen worden gevolgd (inbrengverslag bedrijfsrevisor en bestuursorgaan overeenkomstig artikel 313 W.Venn.),

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN

TOELICHTING BIJ DE CIJFERMATIGE UITWERKING VAN HET NAAR DE EERSTE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP BVBA THIMATVER AF TE SPLITSEN VERMOGEN

Het naar de lste verkrijgende vennootschap af te splitsen vermogen wordt als volgt beschreven.

A. ACTIVA

1.Financiële vaste activa

Dit betreffen de participaties in de diverse vennootschappen voor een totale waarde van DRIE MILJOEN

ZESTIGDUIZEND TWEEHONDERD TWEEENVIJFTIG EURO DERTIG EUROCENT (¬ 3.060.252,30).

2.Liquide middelen

Dit betreffen de liquide middelen voor een totaal bedrag van VIJFDUIZEND EURO (¬ 5.000,00).

B. PASSIEF

1.Eigen vermogen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De elementen van het eigen vermogen bestaande uit gestort kapitaal, belaste reserves in kapitaal, wettelijke reserve, onbeschikbare reserves, belastingvrije reserves, beschikbare reserves en overgedragen resultaat per 31/03/2015 worden, conform artikel 213 W.1.B., afgesplitst in verhouding tot het evenredig aandeel van het netto-actief van het afgesplitst vermogen in het totaal netto-actief vóór de verrichting. Overeenkomstig artikel 80 KB W.Venn. juncto artikel 78, §6 KB W,Venn. zullen, indien de overnemende vennootschap aandelen bezat van de overgenomen vennootschap, deze aandelen ingetrokken worden en zullen de verschillende bestanddelen van het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap in de boekhouding van de overnemende vennootschap slechts opgenomen worden ten belope van de fractie die overeenstemt met de aandelen van de overgenomen vennootschap die omgewisseld werden tegen aandelen van de overnemende vennootschap. De nodige reserves zullen, indien nodig, worden geïncorporeerd in kapitaal teneinde aan de wettelijke verplichtingen te voldoen.

2.Schulden op meer dan één jaar

Dit betreffen de overige schulden voor een totaal bedrag van HONDERD EN NEGENDUIZEND NEGENENDERTIG EURO VIERENNEGENTIG EUROCENT (¬ 109.039,94) bestaande uit het proportioneel deel van de lening met betrekking tot de aan de eerste verkrijgende vennootschap toegewezen aandelen van de Nv Aldaver.

3.Overlopende rekeningen

Dit betreffen de toe te rekenen kosten voor een totaal bedrag van ZEVENDUIZEND HONDERD VIERENTACHTIG EURO ÉÉN EUROCENT (¬ 7.184,01) bestaande uit het proportioneel deel van de intresten die betrekking hebben op de lening met betrekking tot de aan de eerste verkrijgende vennootschap toegewezen aandelen van de Nv Aldaver.

4.Belastbare afsplitsing

In het geval de fiscale administratie de onderhavige afsplitsing taxeert dan zullen de fiscale schulden (vennootschapsbelasting, ...) die hieruit voortvloeien volledig ten laste zijn van deze verkrijgende vennootschap in verhouding met het haar toebedeelde deel van het vermogen.

C.OVEREENKOMSTEN, RECHTEN EN VERPLICHTINGEN

Overeenkomstig artikel 673 W.Venn. is een splitsing door overneming de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van een vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening, op verscheidene vennootschappen overgaat. Ingevolge artikel 677 W.Venn. wordt een partiële splitsing door overneming gelijkgesteld als een splitsing door overneming. Bijgevolg gaat het afgesplitst vermogen, zowel de rechten als verplichtingen, van rechtswege over op de verkrijgende vennootschappen. In de mate dit nodig is, wordt alsnog expliciet bevestigd dat alle overeenkomsten, rechten en verplichtingen verbonden aan de af te splitsen bedrijfstak eveneens mee overgedragen worden naar de overnemende vennootschappen.

D.NIET TOEGEKENDE BESTANDDELEN

Alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de verkrijgende vennootschap of binnen de af te splitsen vennootschap zijn gebleven, worden toegewezen aan de af te splitsen vennootschap tenzij deze specifiek betrekking hebben op de door de af te splitsen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen bestanddelen behorende tot de afgesplitste bedrijfstak.

TOELICHTING BIJ DE CIJFERMATIGE UITWERKING VAN HET NAAR DE TWEEDE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP BVBA VERBRI AF TE SPLITSEN VERMOGEN

Het naar de tweede verkrijgende vennootschap af te splitsen vermogen wordt als volgt beschreven.

A. ACTIVA

1.Financiële vaste activa

Dit betreffen de participaties in de diverse vennootschappen voor een totale waarde van DRIE MILJOEN

ZESTIGDUIZEND TWEEHONDERD TWEEËNVIJFTIG EURO DERTIG EUROCENT (¬ 3.060.252,30).

2.Liquide middelen

Dit betreffen de liquide middelen voor een totaal bedrag van VIJFDUIZEND EURO (¬ 5.000,00).

B. PASSIEF

1.Eigen vermogen

De elementen van het eigen vermogen bestaande uit gestort kapitaal, belaste reserves in kapitaal, wettelijke reserve, onbeschikbare reserves, belastingvrije reserves, beschikbare reserves en overgedragen resultaat per 31/03/2015 worden, conform artikel 213 W.1.B., afgesplitst in verhouding tot het evenredig aandeel van het netto-actief van het afgesplitst vermogen in het totaal netto-actief vóér de verrichting. Overeenkomstig artikel 80 KB W.Venn, juncto artikel 78, §6 KB W.Venn. zullen, indien de overnemende vennootschap aandelen bezat van de overgenomen vennootschap, deze aandelen ingetrokken worden en zullen de verschillende bestanddelen van het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap in de boekhouding van de overnemende vennootschap slechts opgenomen worden ten belope van de fractie die overeenstemt met de aandelen van de overgenomen vennootschap die omgewisseld werden tegen aandelen van de overnemende vennootschap . De nodige reserves zullen, indien nodig, worden geïncorporeerd in kapitaal teneinde aan de wettelijke verplichtingen te voldoen.

2.Schulden op meer dan één jaar

Dit betreffen de overige schulden voor een totaal bedrag van HONDERD EN NEGENDUIZEND NEGENENDERTIG EURO VIERENNEGENTIG EUROCENT (¬ 109.039,94) bestaande uit het proportioneel deel van de lening met betrekking tot de aan de tweede verkrijgende vennootschap toegewezen aandelen van de Nv Aldaver.

3.Overlopende rekeningen

1 Dit betreffen de toe te rekenen kosten voor een totaal bedrag van ZEVENDUIZEND HONDERD VIERENTACHTIG EURO ÉÉN EUROCENT (¬ 7.184,01) bestaande uit het proportioneel deel van de Intresten die betrekking hebben op de lening met betrekking tot de aan de tweede verkrijgende vennootschap toegewezen aandelen van de Nv Aldaver.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge 4.Belastbare afsplitsing

In het geval de fiscale administratie de onderhavige afsplitsing taxeert dan zullen de fiscale schulden (vennootschapsbelasting, ...) die hieruit voortvloeien volledig ten laste zijn van deze verkrijgende vennootschap in verhouding met het haar toebedeelde deel van het vermogen.

C.OVEREENKOMSTEN, RECHTEN EN VERPLICHTINGEN

Overeenkomstig artikel 673 W,Venn. is een splitsing door overneming de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van een vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, ais gevolg van haar ontbinding zonder vereffening, op verscheidene vennootschappen overgaat. Ingevolge artikel 677 W.Venn. wordt een partiële splitsing door overneming gelijkgesteld als een splitsing door overneming. Bijgevolg gaat het afgesplitst vermogen, zowel de rechten als verplichtingen, van rechtswege over op de verkrijgende vennootschappen. In de mate dit nodig is, wordt alsnog expliciet bevestigd dat aile overeenkomsten, rechten en verplichtingen verbonden aan de af te splitsen bedrijfstak eveneens mee overgedragen worden naar de overnemende vennootschappen,

D.NIET TOEGEKENDE BESTANDDELEN

Alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de verkrijgende vennootschap of binnen de af te splitsen vennootschap zijn gebleven, worden toegewezen aan de af te splitsen vennootschap tenzij deze specifiek betrekking hebben op de door de af te splitsen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen bestanddelen behorende tot de afgesplitste bedrijfstak.

TOELICHTING BIJ DE CIJFERMATIGE UITWERKING VAN HET NAAR DE DERDE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP BVBA DE KEIGNAERT AF TE SPLITSEN VERMOGEN

Het naar de derde verkrijgende vennootschap af te splitsen vermogen wordt als volgt beschreven.

A, ACTIVA

1.Financiële vaste activa

Dit betreffen de participaties In de diverse vennootschappen voor een totale waarde van DRIE MILJOEN ZESTIGDUIZEND TWEEHONDERD TWEEËNVIJFTIG EURO DERTIG EUROCENT (¬ 3.060.252,30),

2.Liquide middelen

Dit betreffen de liquide middelen voor een totaal bedrag van VIJFDUIZEND EURO (¬ 5.000,00).

B. PASSIEF

1,Eigen vermogen

De elementen van het eigen vermogen bestaande uit gestort kapitaal, belaste reserves in kapitaal, wettelijke reserve, onbeschikbare reserves, belastingvrije reserves, beschikbare reserves en overgedragen resultaat per 31/03/2015 worden, conform artikel 213 W.I.B., afgesplitst in verhouding tot het evenredig aandeel van het netto-actief van het afgesplitst vermogen in het totaal netto-actief vôôr de verrichting. Overeenkomstig artikel 80 KB W.Venn. juncto artikel 78, §6 KB W.Venn. zullen, indien de overnemende vennootschap aandelen bezat van de overgenomen vennootschap, deze aandelen ingetrokken worden en zullen de verschillende bestanddelen van het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap in de boekhouding van de overnemende vennootschap slechts opgenomen worden ten belope van de fractie die overeenstemt met de aandelen van de overgenomen vennootschap die omgewisseld werden tegen aandelen van de overnemende vennootschap. De nodige reserves zullen, indien nodig, worden geïncorporeerd in kapitaal teneinde aan de wettelijke verplichtingen te voldoen.

2.Schulden op meer dan één jaar

Dit betreffen de overige schulden voor een totaal bedrag van HONDERD EN NEGENDUIZEND NEGENENDERTIG EURO VIERENNEGENTIG EUROCENT (¬ 109.039,94) bestaande uit het proportioneel deel van de lening met betrekking tot de aan de derde verkrijgende vennootschap toegewezen aandelen van de Nv Aldaver.

3.Overlopende rekeningen

Dit betreffen de toe te rekenen kosten voor een totaal bedrag van ZEVENDUIZEND HONDERD VIERENTACHTIG EURO ÉÉN EUROCENT (¬ 7.184,01) bestaande uit het proportioneel deel van de intresten die betrekking hebben op de lening met betrekking tot de aan de derde verkrijgende vennootschap toegewezen aandelen van de Nv Aldaver.

4.Belastbare afsplitsing

In het geval de fiscale administratie de onderhavige afsplitsing taxeert dan zullen de fiscale schulden (vennootschapsbelasting, ...) die hieruit voortvloeien volledig ten faste zijn van deze verkrijgende vennootschap in verhouding met het haar toebedeelde deel van het vermogen

C.OVEREENKOMSTEN, RECHTEN EN VERPLICHTINGEN

Overeenkomstig artikel 673 W.Venn. is een splitsing door overneming de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van een vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening, op verscheidene vennootschappen overgaat, Ingevolge artikel 677 W.Venn. wordt een partiële splitsing door overneming gelijkgesteld als een splitsing door overneming, Bijgevolg gaat het afgesplitst vermogen, zowel de rechten ais verplichtingen, van rechtswege over op de verkrijgende vennootschappen. In de mate dit nodig is, wordt alsnog expliciet bevestigd dat aile overeenkomsten, rechten en verplichtingen verbonden aan de af te splitsen bedrijfstak eveneens mee overgedragen worden naar de overnemende vennootschappen.

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

\,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

D.NIET TOEGEKENDE BESTANDDELEN

Alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de verkrijgende vennootschap of binnen de af te splitsen vennootschap zijn gebleven, worden toegewezen aan de af te splitsen vennootschap tenzij deze specifiek betrekking hebben op de door de af te splitsen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen bestanddelen behorende tot de afgesplitste bedrijfstak,

DE VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

NIEUW UITTE GEVEN AANDELEN BVBA THIMATVER

Gelet op de voormelde elementen zullen voor het afgesplitst vermogen 1.960 aandelen van de eerste verkrijgende vennootschap BVBA THIMATVER worden toegekend aan de vennoten van de BVBA PATRIVER in verhouding tot hun huidig aandelenbezit en rekening houdende met de toepassing van artikel 740 §2 W.Venn,

NIEUW UITTE GEVEN AANDELEN BVBA VERBRI

Gelet op de voormelde elementen zullen voor het afgesplitst vermogen 1.960 aandelen van de tweede verkrijgende vennootschap BVBA VERBRI worden toegekend aan de vennoten van de BVBA PATRIVER in verhouding tot hun huidig aandelenbezit en rekening houdende met de toepassing van artikel 740 §2 W.Venn.

NIEUW UIT TE GEVEN AANDELEN BVBA DE KEIGNAERT

Gelet op de voormelde elementen zullen voor het afgesplitst vermogen 1.960 aandelen van de derde verkrijgende vennootschap BVBA DE KEIGNAERT worden toegekend aan de vennoten van de BVBA PATRIVER in verhouding tot hun huidig aandetenbezit en rekening houdende met de toepassing van artikel 740 §2 W.Venn,

Samen hiermee neergelegd; (af)splitsingsvoorstel

Steven Verhelst

statutair zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 08.09.2015 15583-0110-012

Coordonnées
DE KEIGNAERT

Adresse
ABDIJHOEK 6 8210 LOPPEM

Code postal : 8210
Localité : Loppem
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande