DE HERTEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE HERTEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 445.656.107

Publication

12/12/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbla

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.," ^ ?

. - Ge

~tij

t ty`~` ,

e

Griffie

Ondernemingsnr : 0445.656.107

Benaming

(voluit) : DE HERTEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8020 Oostkamp, Kapellestraat, 117

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

1 18 13*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 29 november 2013, ter registratie.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "DE HERTEN", opgericht onder de benaming «LETECHEUR AND C°» bij akte verleden voor Notaris Jean-Pierre Misson, te Ciney, op 2 november 1991, bekendgemaakt in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad van 26 november daarna, onder het nummer 911126-393, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 21 september 2012, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 oktober daarna, onder het nummer 12165903, gehouden op 29 november 2013 heeft beslist wat volgt:

1. Het boekjaar zal voortaan beginnen op één oktober om te eindigen op dertig september van het daarop; volgende jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel wordt beslist het lopende boekjaar begonnen op 1 december 2012 te verlengen tot 30 september 2014.

Dienovereenkomstig worden de statuten aangepast door vervanging van de huidige tekst van artikel; drieëntwintig van de statuten door volgende tekst:

"Het boekjaar begint ieder jaar op één oktober en wordt op dertig september van het daarop volgende jaar afgesloten.

2. Aanpassing van de datum van de jaarvergadering aan het gewijzigde boekjaar zodat deze voortaan zalf gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand maart om tien uur.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden worden in de maand: maart van het jaar 2015.

Dienovereenkomstig worden de statuten aangepast door vervanging van de huidige tekst van de eerste zin van artikel achttien van de statuten door volgende tekst :

"De jaarvergadering heeft elk jaar plaats op de laatste vrijdag van de maand maart om tien uur; indien deze` dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden."

3. Opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan

de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bernard Loontjens

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN

- afschrift van de akte de dato 29 november 2013

- co5rdineri

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 27.06.2013, NGL 24.07.2013 13336-0175-014
08/10/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

*12165903*

NEERGELEGD ter GRIFFIE de.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afd  Ming Brugge)

27

i (ier ;.:

Ondernemingsnr : 0445.656.107

Benaming

(voluit) : DE HERTEN

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8020 Oostkamp, Kapellestraat, 117

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAGEN & BENOEMINGEN - DOELSWIJZIGING STATUTENWIJZIGINGEN - VOLMACHTEN EN OPDRACHT TOT COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte vetleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 21 september 2012, geregistreerd, 16 bladen, geen renvooien, te Izegem, op 25 september 2012, Reg. 5, Boek 261, Blad 4, Vak 9. Ontvangen, vijfentwintig euro (25,00- ¬ ) De EA Inspecteur B. PLANCKAERT',

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van Naamloze Vennootschap "DE HERTEN",, vennootschap opgericht bij akte verleden voor het ambt van notaris Jean-Pierre Misson, te Ciney, op 02; november 1991, bekendgemaakt in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad van 26 november daarna, onder het; nummer 911126-393, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laast bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering verleden voor het ambt van ondergetekende notaris Bernard Loontjens op 06 augustus 2012, bekendgemaakt in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad van 22 augustus' daarna, onder het nummer 12144685, gehouden op 21 september 2012 heeft beslist wat volgt:

1. Aanvaarding van het ontslag terstond en ter zitting aangeboden door de Heer Joris IDE, wonende te 8750 Wingene (Zwevezele), Ricksteenweg, 38, in zijn hoedanigheid van bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

Er zal hem algehele décharge worden verleend op de eerst volgende algemene jaarlijkse vergadering. Vervolgens wordt beslist te benoemen ais bestuurder van de vennootschap voor een duurtijd van zes jaar,; wiens mandaat zal beeïndigd worden na de jaarvergadering van het jaar 2018:

De Heer Jacky Ronald Bonami, geboren te Zwevezele op 6 september 1962, wonende te 8020 Oostkamp,: Munkenstraat, 10.

De aldus benoemde bestuurder, verklaart zijn mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door. enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn bestuursmandaat. De aldus toegekende opdracht gaat in vanaf 21 september 2012. De eventuele bezoldiging van de bestuurder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk; besluit van de algemene vergadering.

2. Schorsing van de vergadering met het oog op het opstellen van het verslag conform artikel 559 Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur.

3. Na opheffing van de schorsing wordt kennis genomen van het vereiste verslag van de raad van bestuur, inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van actief en; passief die niet meer dan drie maanden voordien werd opgemaakt.

Aanvaarding van het verslag van de raad van bestuur en aansluiting bij de hierin vervatte verantwoording.; Er worden geen opmerkingen gemaakt op dit verslag, uitdrukkelijk verzaakt aan de termijn van inzage en' aangesloten bij de inhoud ervan.

Het doel van de vennootschap wordt geherformuleerd door schrapping van artikel drie van de statuten en: vervanging ervan door de volgende tekst opgesteld in de nederlandse taal gelet op de zetelverplaatsing van de vennootschap:

"Artikel drie  Doel

De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in binnen- en buitenland:

1. Alle vastgoedoperaties als immobiliënmakelaar en promotor of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, de afbraak- en saneringswerken, het huren, verhuren, het verlenen van jachtrechten, het ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

2. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België als in het buitenland.

3. De aannemingen en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, saneringswerken, afwerkingen en voltooiingwerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

4. De coördinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in punt 1,2 en 3.

5. Het optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord.

6. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, verenigingen en/of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen en, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

7. Het verstrekken van operationeel, financieel en intellectueel advies betreffende de commerciële Organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

8. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

9. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

10. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

11. Het beheren van een roerend patrimonium, waaronder van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

12. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procedés.

13. De exploitatie, zowel in België ais in het buitenland, van een landbouwbedrijf of fruitteeltbedrijf in de ruimste zin, waaronder het uitoefenen van de activiteiten van akkerbouw, veeteelt of fruitteelt.

14. De organisatie, zowel in België als in het buitenland, van sportieve, culturele, commerciële en andere evenementen in de ruimste zin van het woord.

15. De exploitatie van wijnbouwactiviteiten, de productie van wijnen en het verhandelen van wijnen, het voeren van promotionele activiteiten en het deelnemen aan beurzen, seminaries, tentoonstellingen sport- of andere manifestaties in het kader van de promotie en verkoop van wijnen.

16. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Deze opsomming is louter aanwijzend en geenszins beperkend.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel, of die zouden kunnen bijdragen om de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of om uit te breiden.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig voor haar zijn.

De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door aile ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, en dit zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor."

4. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Het dagelijks bestuur wordt gedefinieerd alsvolgt "de handelingen of verrichtingen (i) die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de vennootschap of (ii) die om redenen van zowel het minder belang dat ze vertonen, als van de noodzakelijkheid om een spoedige oplossing te treffen, de tussenkomst van de raad van bestuur niet rechtvaardigen".

re De vennootschap wordt vertegenwoordigd in en buiten rechte door twee bestuurders gezamenlijk optredend, behalve voor daden van dagelijks bestuur waarbij een gedelegeerd bestuurder alleen optredend de vennootschap kan vertegenwoordigen, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging uitgaande van de raad van bestuur moeten leveren.

5. De overdracht van aandelen onder de levenden is slechts mogelijk mits naleving van volgende bepalingen:

a) Algemeen:

Onder overdracht moet in dit artikel worden verstaan, elke handeling of transactie, hetzij door een eenmalige transactie, hetzij door een serie van gerelateerde transacties  hoe ook genaamd of onder welke vorm ook  die tot voorwerp heeft dat een zakelijk recht op een aandeel wordt overgedragen tegen betaling (de "Overdracht").

b) Vrije overdracht:

De Overdracht is aan geen enkele beperking onderworpen indien zij plaatsvindt ten voordele van:

1° een vennootschap die gecontroleerd wordt door een (vennootschap)-aandeelhouder,

2" elke rechtspersoon waarvan een (vennootschap)-aandeelhouder zelf een dochtervennootschap is

(moedervennootschap). Onder "moeder- en dochtervennootschap" dient verstaan te worden voor de toepassing

Voor-

`behouden

t' aan het i Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

van dit artikel respectievelijk iedere vennootschap die een controle uitoefent over een andere vennootschap of iedere vennootschap ten opzichte waarvan een controle wordt uitgeoefend. Onder "controle over een = vennootschap" dient verstaan te worden voor de toepassing van dit artikel de bevoegdheid, in rechte of in feite, om een beslissende invloed uit te oefenen op de aanstelling van de meerderheid van haar bestuurders of zaakvoerders of op oriëntatie van haar beleid.

c) Voorkooprecht:

Elke Overdracht is onderworpen aan een voorkooprecht ten voordele van de overige aandeelhouders ' overeenkomstig de hierna bepaalde modaliteiten.

De aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen (de "Kandidaat-Overdrager) moet hiervan de raad van bestuur en alle medeaandeelhouders bij aangetekend schrijven op de hoogte brengen. Deze kennisgeving bevat het aantal aandelen waarop de Overdracht betrekking heeft, de naam en het adres van de , kandidaat overnemer alsmede de prijs en alle andere voorwaarden van de beoogde overdracht.

De aandeelhouder die van zijn voorkooprecht gebruik wil maken, dient de Kandidaat-Overdrager en de raad van bestuur hiervan in kennis te stellen, eveneens bij aangetekend schrijven, binnen de dertig dagen na de kennisgeving (waarvan de postdatum geldt als aanvangsdatum), en met opgave van het aantal aandelen dat hij wenst te verwerven.

Indien meerdere aandeelhouders of alle aandeelhouders gezamenlijk hun voorkooprecht hebben uitgeoefend voor een totaal aantal aandelen dat hoger is dan de aangeboden aandelen, zal het aantal aandelen dat ze elk kunnen verwerven bepaald worden in verhouding tot hun aandelenbezit.

Indien de aandeelhouders hun voorkooprecht gezamenlijk niet hebben uitgeoefend voor het geheel van de aangeboden aandelen, dient de raad van bestuur alle aandeelhouders hiervan op de hoogte te brengen binnen een termijn van tien dagen vanaf het verstrijken van de periode voor uitoefening van het recht van voorkoop, waarna een nieuwe periode van twintig dagen ingaat (de postdatum van de kennisgeving door de raad van bestuur geldt als aanvangsdatum) voor bijkomende uitoefening van het voorkooprecht.

Indien de aandeelhouders ook na deze bijkomende periode hun voorkooprecht gezamenlijk niet hebben uitgeoefend voor het geheel van de aangeboden aandelen kan de Kandidaat-Overdrager alle aangeboden aandelen overdragen tegen de voorwaarden en modaliteiten vermeld in de kennisgeving of tegen voor de kandidaat ovememer minder gunstige voorwaarden en modaliteiten. Indien de aandeelhouders hun voorkooprecht wel hebben uitgeoefend voor het geheel van de aangeboden aandelen zal de koop-verkoop van de aandelen geacht worden plaats te vinden ten laatste op de tiende dag na het verstrijken van de (desgevallend bijkomende) periode voor de uitoefening van het voorkooprecht. Ten laatste op deze datum, en behoudens andersluidend akkoord van betrokken partijen, zal de eigendom van de aandelen overgaan en dient de koopprijs betaald te worden.

6. Aanneming van volledig nieuwe statuten in overeenstemming met de voorgaande besluiten en in de Nederlandse taal, als gevolg van de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap van 5300 Andenne, rue de Reppe, 3 naar 8020 Oostkamp, Kapellestraat, 117, ingevolge de beslissing van de buitengewone algemene vergadering de dato 6 augustus 2012, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 22 augustus daarna, onder het nummer 12144685.

7, Opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De hier aanwezige bestuurders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name alle medewerkers en/of aangestelden van bureau Van Reybrouck  Accountants & Tax Consultants, à 8020 Oostkamp, Legeweg, 157/G.

BIJEENKOMST RAAD VAN BESTUUR -- BENOEMINGEN - MACHTEN

De aldus benoemde bestuurder zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen, tot gedelegeerd bestuurder:

De Heer Jacky Ronald Bonami, geboren te Zwevezele op 6 september 1962, wonende te 8020 Oostkamp, s Munkenstraat, 10, die verklaart te aanvaarden.

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap vertegenwoordigd door een gedelegeerd', bestuurder alleen optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging uitgaande van de raad van bestuur moeten leveren.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bernard Loontjens

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN

- afschrift van de akte de dato 21 september 2012 - coi rdinering

- verslag raad van bestuur inzake de doelswijziging

Op de laatste blz. van uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumente + " ~. ,~ , hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

22/08/2012
ÿþ(en abrégé) :

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : 5300 Andenne, rue de Reppe, 3

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :MODIFICATIONS AUX STATUTS

D'un procès-verbal de l'assemblée générale extraordinaire de la Société Anonyme « LETECHEUR AND C°», société constituée suivant acte reçu par le notaire Jean-Pierre Misson, à Ciney, le 02 novembre 1991, publié par extrait à l'Annexe au Moniteur Belge du 26 novembre suivant, sous le numéro 911126-393, dont les statuts ont été modifiés à plusières reprises et pour la dernière fois aux termes d'un procès-verbal de l'assemblée générale extraordinaire, reçu par le Notaire Karel Vanbeylen, à Zwevezele, en date du 21 décembre 2011, publié par extrait à l'Annexe au Moniteur Belge du 12 janvier 2012, sous le numéro 12009952, dressé par le Notaire Bernard Loontjens, de résidence à Izegem, en date du 6 août 2012, enregistré au bureau de l'Enregistrement, à Izegem le 7 août 2012, 3 pages, sans renvois, Registre 5, Volume 260, Folio 86, Case; 15, signé par le E.A Inspecteur ai. A. DECEUNINCK, qui a perçu un droit de vingt cinq euro (25,00- ¬ ), il a été! extrait ce qui suit:

1. Modification de la dénomination sociale de la société en adoptant la dénomination "DE HERTEN".

2. Transfert du siège social de la société de 5300 Andenne (Seilles), rue de Reppe, 3, à 8020 Oostkamp, Kapellestraat, 117,

3. Acceptation de la démission de Monsieur Gabby Vanparys, administrateur de la société, L'assemblée' reconnait que le Président a donné lecture de la lettre de démission datée du 10 juillet 2012 de la part de Monsieur Gaby VANF'ARYS, prénommé et elle décide de lui donner décharge au prochain assemblée générale.

Elle décide ensuite de nommer comme nouvel administrateur:

- La Société Privée à Responsabilité Limitée «LUC BEKE», ayant son siège social à 8020 Oostkamp, Kapellestraat, 117, TVA BE 0806.194.120, ici représentée par son représentant permanent Monsieur Luc Sylvain Georges Beke, demeurant à 8020 Oostkamp, Legeweg, 157/C;

Il déclare expressément accepter son mandat,

son mandat prendra fin immédiatement à l'issue de l'assemblée générale ordinaire de 2018,

Son mandat ne sera pas rémunère, sauf décision contraire de l'assembleé générale.

L'assemblée déclare avoir pris connaissance de la décision prise en date de ce jour mais antérieurement à la signature du présent acte, par le gérant de la Société Privée à Responsabilité Limitée «LUC BEKE», en vertu de laquelle Monsieur Luc Beke a été désigne en tant que représentant permanant en vue d'exercer la fonction d'administrateur de la Société Privée à Responsabilité Limitée «LUC BEKE», dans la Société Anonyme «: Letecheur And C" », actuellement « De Herten ».

Le conseil d'administration, réunissant tous les administrateurs, décide ensuite à l'unanimité des voix de', nommer comme administrateur -- délégué avec tous les pouvoirs lui conférés par les statuts:

- La Société Privée à Responsabilité Limitée «LUC BEKE», ayant son siège social à 8020 Oostkamp, Kapellestraat, 117, TVA BE 0806.194.120, ici représentée par son représentant permanent Monsieur Luc; Sylvain Georges Beke, prénommé.

qui accepte expressément son mandat.

4. Modifications des statuts comme suit :

n Article 1

Remplacer alinea 1 des statuts par le texte suivant:

"La société est un Société Commerciale et adopte la forme d'une Société Anonyme. Elle est dénommée "DE

HERTEN"".

u Article 2

Remplacer la première alinéa de cet article par le texte suivant:

"Le siège social est établi à 8020 Oostkamp, Kapellestraat, 117."

Mentionner sur la dernière page du Volet B " Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

MOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

DÉPOSÉ AU GREFFE D13-TRJB0AL

DE COMMERCE DE NAMUR

1 0 AOUT 2012

«fe

N° d'entreprise : ti Qj' 6 r-C ro "4

Dénomination

(en entier) : LETECHEUR AND C°

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/01/2012
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe nRQO WORD 11.1

1I1 io1200io iiiiui52" iii

99

N° d'entreprise : 0445.656.107

Dénomination

(en entier) : LETECHEUR AND C°

(en abrégé):

Forme juridique : société anonyme

Siège : 5300 Andenne (Seilles), rue de Reppe 3 (adresse complète)

DÉPOSE AU GREFFE 1.3U i Eii6UNº%.L DE COMMERCE DE NAMUR

fir



Obiet(s) de l'acte :modification des statuts

D' un procès-verbal dressé par le notaire Karel Vanbeylen, de résidence à Zwevezele le 21 décembre 2011,; en cours d'enregistrement, avec l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires de la société anonyme « LETECHEUR AND C° », ayant son siège social à 5300 Andenne (Seilles), rue de Reppe 3, inscrite au registre. des personnes morales de Namur, sous le numéro 0455.656.107.

L'assemblée a décidé à l'unanimité le suivant :

1. Modification de l'exercice social pour commencer le premier décembre et terminer le 30 novembre de'

chaque année.

L'exercice social en cours sera prolongé et terminé le 30 novembre 2012 au lieu de 31 décembre 2011.

2. Modification de la date de la réunion annuelle par le dernier samedi du mois avril à 10.00 heures. La réunion annuelle prochaine sera ainsi tenue en 2013 conformément aux statuts.

3. Augmentation du capital, à concurrence de trente et un mille deux cent cinquante euros (31.250,00 EUR), pour le porter de trente et un mille deux cent cinquante euros (31.250,00 EUR) à soixante-deux mille cinq cent: euros (62.500,00 EUR), par la création de mille deux cent cinquante (1.250) actions nouvelles, sans mention de: valeur nominale, du même type et jouissant des mêmes droits et avantages que les actions existantes et participant aux résultats de la société à partir de leur création.

Ces parts nouvelles seront immédiatement souscrites en espèces et entièrement libérées à la souscription.

4. Souscription et libération des actions nouvelles.

5. Constatation de la réalisation effective de l'augmentation du capital.

6. Modification de l'article des statuts concernant le capital pour le mettre en concordance avec le nouveau. montant du capital.

7. Remplacement intégral des statuts, adaptés aux points de l'ordre du jour mentionnés, à la loi du 'corporate govemance' et au code des sociétés et l'acceptation à ces nouveaux statuts où les éléments: essentiels de la société restent les mêmes: la forme juridique, le nom, la durée et le but, par le texte suivant :

FORME  DENOMINATION

La société est une société commerciale et adopte la forme d'une société anonyme.

Elle est dénommée « LETECHEUR AND C° ».

SIEGE SOCIAL

Le siège social est établi à 5300 Andenne (Seilles), rue de Reppe 3.

OBJET

La société a pour objet, tant en Belgique ou à l'étranger, soit seule, soit par ou avec autrui, pour compte ou: pour le compte de tiers, toutes activités dans le domaine de l' « immobilier ». Elle peut exercer l'activité marchand de biens.

La société peut notamment, pour la réalisation de son objet, obtenir, acquérir, reprendre, exploiter, céder,' faire construire, louer, vendre en échanger toutes propriétés mobilières et immobilières et tous établissements: matériels et installations, négocier et agir comme intermédiaire dans telles opérations.

Elle peut s'intéresser, par voie d'apport, de fusion, de souscription ou de toute autre manière, dans toutes affaires, entreprises, associations ou sociétés dont l'objet serait identique, similaire, analogue, connexe,; simplement utile à la réalisation de tout ou partie de son objet social, ou qui seraient de nature à favoriser le, développement de son entreprise, à lui procurer des matières premières, ou à faciliter l'écoulement de ses produits.

De façon générale, elle peut faire toutes opérations généralement quelconques, commerciales, artisanales,; industrielles, financières, mobilières et immobilières, rapportant directement ou indirectement, en tout ou en:

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

r v~ partie à son objet social, qui seraient de nature à en faciliter ou développer la réalisation, de nature à favoriser

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge ou étendre directement ou indirectement son industrie et son commerce.

CAPITAL

Le capital social est fixé à soixante-deux mille cinq cent euros (62.500,00 EUR).

Il est représenté par deux mille cinq cent (2.500) actions, sans désignation de valeur nominale, représentant

chacune 112.500e du capital social.

COMPOSITION DU CONSEIL D'ADMINISTRATION

La société est administrée par un conseil composé de trois membres au moins. Toutefois, s'il est constaté

au moment de la constitution ou lors d'une assemblée générale que la société n'a pas plus de deux

actionnaires, la composition du conseil d'administration peut être limitée à deux membres, jusqu'à l'assemblée

générale qui suivra la constatation, par toute voie de droit, qu'il y a plus de deux actionnaires.

Si une personne morale est nommée administrateur ou membre du comité de direction, elle désignera parmi

ses associés, gérants, administrateurs ou travailleurs un représentant permanent chargé de l'exécution de cette

mission. A cet égard, les tiers ne pourront exiger de justification des pouvoirs du représentant autre que la

réalisation de la publicité requise par la loi de sa désignation en qualité de représentant.

Les administrateurs sont nommés par l'assemblée générale pour six ans au plus et restent en tout temps

révocables par elle.

Les administrateurs sortants sont rééligibles.

Le mandat des administrateurs sortants qui ne sont pas réélus, cesse immédiatement après l'assemblée

générale qui a procédé à la réélection.

Chaque membre du conseil d'administration peut donner sa démission par lettre recommandée au conseil

d'administration.

Tout administrateur est tenu de continuer à exercer sa mission après sa démission jusqu'à ce qu'il ait été

pourvu en son remplacement au terme d'une période raisonnable.

REPRESENTATION DE LA SOCIETE

Tous les actes qui engagent la société, en justice et dans tous les actes, sont valables s'ils sont signés par

l'administrateur-délégué agissant seul.

Le conseil d'administration peut conférer des mandats spéciaux à une ou plusieurs personnes. La société

est valablement représentée par ces mandataires spéciaux dans les limites de leur mandat.

COMITE DE DIRECTION  GESTION JOURNALIERE

Le conseil d'administration est autorisé, dans les limites autorisées par la loi, à déléguer ses pouvoirs de

gestion à un comité de direction.

Si un comité de direction est institué, le conseil d'administration est chargé de surveiller celui-ci.

Le comité de direction se compose de plusieurs personnes, qu'ils soient administrateurs ou non. Les

conditions de désignation des membres du comité de direction, leur révocation, leur rémunération éventuelle, la

durée de leur mission et le mode de fonctionnement du comité de direction, sont déterminés par le conseil

d'administration.

Le conseil d'administration peut déléguer la gestion journalière, ainsi que la représentation de la société en

ce qui concerne cette gestion, à un ou plusieurs directeurs, administrateurs ou non.

Le conseil d'administration détermine s'ils agissent seul ou conjointement.

Les délégués à la gestion journalière peuvent, en ce qui concerne cette gestion, attribuer des mandats

spéciaux à tout mandataire.

Le conseil d'administration fixe les attributions et rémunérations éventuelles pour les délégués à la gestion

journalière. Il peut révoquer en tout temps leur mandats.

ASSEMBLEE GENERALE

L'assemblée générale ordinaire se réunit annuellement le dernier samedi du mois avril à 10.00 heures. Si ce

jour est un jour férié, l'assemblée a lieu le premier jour ouvrable suivant, à la même heure.

Les assemblées générales ordinaires, spéciales et extraordinaires se réunissent au siège social ou à

l'endroit indiqué dans la convocation.

ADMISSION A L'ASSEMBLEE GENERALE  DROIT DE VOTE

Le conseil d'administration peut exiger que, pour être admis à l'assemblée générale :

- les propriétaires d'actions nominatives doivent, au plus tard trois jours ouvrables avant la date de

l'assemblée générale, informer le conseil d'administration de leur intention de participer à l'assemblée, ainsi que

du nombre d'actions pour lequel ils entendent prendre part au vote.

- les propriétaires d'actions dématérialisées doivent, au plus tard trois jours ouvrables avant la date de

l'assemblée générale, déposer au siège social ou aux lieux indiqués par l'avis de convocation une attestation,

établie par le teneur de comptes agréé ou l'organisme de liquidation constatant l'indisponibilité, jusqu'à la date

de l'assemblée générale, des actions dématérialisées.

Chaque action donne droit à une voix.

En cas de démembrement du droit de propriété d'une action en nue-propriété et usufruit, les droits de vote y

afférents sont exercés par l'usufruitier.

EXERCICE SOCIAL

L'exercice social commence le premier décembre et se termine le 30 novembre de chaque année.

AFFECTATION DES BENEFICES

Au moins cinq pour cent est prélevé du bénéfice pour la création de la réserve légale. Cette obligation prend

fin lorsque le fonds de réserve atteint un-dixième du capital social. L'obligation renaît si la réserve légale est

entamée, jusqu'à ce que le fonds de réserve ait à nouveau atteint un-dixième du capital social.

Volet B - Suite

L'affectation du solde des bénéfices est déterminée par l'assemblée annuelle statuant à fa majorité des voix,

sur proposition du conseil d'administration.

Le conseil d'administration est autorisé, sous sa propre responsabilité et conformément aux dispositions

légales, à décider le paiement des acomptes sur dividendes.

LIQUIDATION

Après paiement de toutes les dettes, charges et frais de liquidation, ou après consignation des montants

nécessaires à cette fin, les liquidateurs répartissent l'actif net, en espèces ou en titres, entre les actionnaires au i

pro rata du nombre d'actions qu'ils possèdent.

Les biens qui subsistent en nature sont répartis de la même façon.

Si toutes les actions ne sont pas libérées de la même façon, les liquidateurs doivent rétablir l'équilibre avant

de procéder au partage précité, en mettant toutes les actions sur pied d'égalité absolue, soit par des appels de

fonds complémentaires à charge des actions insuffisamment libérées, soit par des remboursements préalables,

en espèces ou en titres au profits des actions libérées dans une proportion supérieure.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

(signé) Karel Vanbeylen, notaire à Zwevezele.

r Réseive

au

Moniteur

belge

Bijlagen bij liét BëlgiscIi -Staatsblâd ="121ü1Tsü12 - Éinnëxès dü N1-óniteurTièlgé

Sont déposés en même temps que le présent extrait: une expédition de l'acte et les statuts coordonnés.

a,~..

.r "

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l égard des tiers

Au verso : Nom et signature

02/08/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 10.07.2011, DPT 28.07.2011 11352-0400-013
26/10/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 30.09.2010, DPT 20.10.2010 10583-0357-010
04/09/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 29.06.2009, DPT 27.08.2009 09680-0119-009
29/08/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 30.06.2008, DPT 26.08.2008 08627-0324-009
04/09/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 30.06.2007, DPT 28.08.2007 07649-0116-009
04/06/2015
ÿþOnderrlemingsnr : 0445.656.107

benaming

(voluit) : DE HERTEN

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8020 Oostkamp, Kapellestraat, 117

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 21 mei 2015, ter registratie.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "DE HERTEN", opgericht, onder de benaming « LETECHEUR AND C° » bij akte verleden voor Notaris Jean-Pierre Misson, te Ciney, op 2, novemier 1991, bekendgemaakt in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad van 26 november daarna, onder het' nummer 911126-393, waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering verleden voor Notaris Jean-Pierre Misson, te Ciney, op 9 oktober 1992, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 november daarna, onder net nummer 921104-246, waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris > Karel Vanbeylen, te Zwevezele op 21 december 2411, bekendgemaakt in de Bi}lage tot het Belgisch Staatsblad van 12 januari daarna, onder het nummer 12009952, waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 6 augustus 2012, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 22 augustus daarna, onder het nummer 12144685, waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 21 september 2012, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 oktober daarna, onder het nummer 12165903, waarvan de statuten werden, gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Bernard, Loontjens, te Izegem, op 29 november 2013, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12, ° december daarna, onder het nummer 13186313, gehouden op 21 mei 2015 heeft beslist wat volgt:

1. Het boekjaar zal voortaan beginnen op één januari om te eindigen op één en dertig december van hetzelfde jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel wordt beslist het lopende boekjaar begonnen op 1 oktober 2014 te = verlengen tot 31 december 2015.

Dienovereenkomstig worden de statuten aangepast door vervanging van de huidige tekst van artikel drieëntwintig van de statuten door volgende tekst:

"Het boekjaar begint ieder jaar op één januari en wordt op één en dertig december van hetzelfde jaar afgesloten.

2. Aanpassing van de datum van de jaarvergadering aan het gewijzigde boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om acht uur dertig minuten,

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden worden in de maand juni van het jaar 2016.

Dienovereenkomstig worden de statuten aangepast door vervanging van de huidige tekst van de eerste zin, van artikel achttien van de statuten door volgende tekst

"De jaarvergadering heeft elk jaar plaats op de eerste vrijdag van de maand Suni om acht uur dertig minuten; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.".

3. Opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

4, Aanvaarding en bevestiging voor zoveel als nodig van het ontslag met ingang vanaf 21 mei 2015 aangeboden door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GLOBAL ESTATE SERVICES", met zetel te 8020 Oostkamp, Kapellestraat, 117, B.T.W.-BE 0806.194.120 (RPR Gent, Afdeling Brugge), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer BEKE Luc, wonende te 8020 Oostkamp, Legeweg, 157/C, in haar hoedanigheid van bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(e)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

IAA

Mad Wo[d 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va " e

NEE" I _ Griffie Rechtbank Koo

Ahandei "

2 6 MEI 2015

Gent AfdWii iprugge

De griffi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar, zal de jaarvergadering oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van haar mandaat,

Vervolgens wordt beslist te benoemen als bestuurder van de vennootschap, voor een termijn, ingaand op 21 mei 2015 om te eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2021:

De Heer BEKE Luc Sylvain Georges, geboren te Roeselare op 7 mei 1968, wonende te 8020 Oostkamp, Legeweg, 157/C.

De eventuele bezoldiging van de bestuurder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

De aldus benoemde bestuurder, verklaart zijn mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn bestuursmandaat,

De bestuurders stellen vervolgens de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde ' Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de Burgerlijke ' Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VAN REYI3ROUCK", met zetel te 8200 Brugge, Ten Briele, 10/9, B.T.W.-BE 0875.201.997 (RPR Gent, Afdeling

" Brugge), alsmede al haar zaakvoerders, aangestelden en werknemers.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bernard Loontjens

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN

- afschrift van de akte de dato 21 mei 2015

coórdinering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch, Staatst rad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

27/07/2006 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2005, APP 30.06.2006, DPT 20.07.2006 06520-0747-011
10/10/2005 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2004, APP 15.09.2005, DPT 30.09.2005 05805-0222-011
28/02/2005 : DI039931
19/08/2004 : DI039931
29/12/2003 : DI039931
29/12/2003 : DI039931
12/01/2002 : DI039931
31/10/2000 : DI039931
29/10/1999 : DI039931
21/08/1997 : DI39931
04/11/1992 : DI39931
26/11/1991 : DI39931
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.08.2016, NGL 31.08.2016 16511-0572-011

Coordonnées
DE HERTEN

Adresse
KAPELLESTRAAT 117 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande