DANZA DELL' ARTE - BALLETSTUDIO'S

Association sans but lucratif


Dénomination : DANZA DELL' ARTE - BALLETSTUDIO'S
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 808.122.143

Publication

11/01/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Sint-Pietersgroenestraat 13 - 8000 Brugge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte : Statutenwijziging

Statutenwijziging

De buitengewone algemene vergadering van 10 december 2012, geldig samengeroepen en beschikkend over de, nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten te wijzigen als volgt:

Hoofdstuk 1- Benaming, maatschappelijke zetel, doel, duur, bestuur

Art.1 De naam van de vereniging wordt gewijzigd van "Ignition" VZW in

"Danza Dell' Arte - balletstudios" VZW.

Deze is opgericht voor onbepaalde duur, Zij kan te allen tijde ontbonden worden.

Art.2 Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 8000 Brugge,

Sint-Pietersgroenestraat 13.

De zetel kan overal elders overgebracht worden bij een eenvoudige beslissing van de raad van beheer. De vereniging kan overal in België of in het buitenland burelen of inrichtingen openen, welke' nodig of nuttig zijn om het cultureel doel te verwezenlijken.

Art.3 De vereniging heeft tot doel:

* een opleiding aan te bieden om technisch geschoolde dansers te vormen met een sterke basis van klassiek ballet die later, ofwel kunnen optreden als professioneel danser, ofwel als dansleraar verder te evolueren.

* het bijbrengen van waarden en vaardigheden zoals bepaald in de eindtermen van het onderwijs.

' * opsporen van talenten en hen danstechnisch, creatief en choreografisch stimuleren en aanzetten tot creaties en performances.

* inrichten van stages, workshops, performances om dieper in te gaan op bepaalde dansvormen en technieken en om via extra Lesgevers deze technieken aan te leren.

* deelnemen aan, en het inrichten van optredens om de leden een kans op podiumervaring te bieden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ih

i

MO ITEUR BE-GE

3 -01- 2U13

3ELGI', CH STAAT ;SLAG

*130079 9*

I!

. 4EERGELEGD ter GRIFFIE dak

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afding Brugse)

op: 1,2 6 -DEC. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0808.122.143

Benaming

(voluit) : ignition

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

r

De vereniging heeft eveneens nog tot doel kunstproducties te brengen onder verschillende vormen en in samenwerking met andere kunstvormen zoals dans, beeldende kunst, muziek, fotografie, film, literatuur enz. Tevens is het de bedoeling getalenteerde kunstenaars een podium te geven en de kans op te treden voor een publiek. Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen om dit doel te bevorderen en het bestaan van de vereniging te verzekeren, o.a, door workshops, stages, optredens, performances, voordrachten, publicaties, exposities enz.

De vereniging mag alle rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel.

Zij mag tevens hiertoe alle roerende of onroerende goederen verwerven, behouden of van de hand doen in welke vorm dan ook.

De vereniging kan ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

Art.4 De duur van de vereniging is onbepaald. Zij kan ten allen tijde ontbonden worden in de voorwaarden en normen door de wet voorzoen.

Art.5 De huidige voorzitter, de heer Dedeene Christian blijft voorzitter van de vereniging. De heer Menten Philippe blijft secretaris.

De heer Dedeene Ignace neemt ontslag als schatbewaarder en wordt vervangen door mevrouw Dedeene Agar Y Gomez,

De nieuwe raad van bestuur zal zijn samengesteld als volgt:

* Dedeene Christian, Vaartstraat 10 te 8000 Brugge, voorzitter

* Menten Philippe, Haverstraat 10 te 8400 Oostende, secretaris

* Dedeene Agar Y Gomez, Benedictijnenstraat 20 te 8310 Assebroek, schatbewaarder

Hoofdstuk 2  Leden, aanvaarding, bijdragenontslag, uitsluiting.

Art. 6 De vereniging is samengesteld uit actieve en toetredende leden, hebbende de rechten van de vennoten. Het aantal actieve leden mag niet lager zijn dan drie. De beheerraad zal, ten titel van eer, ereleden kunnen benoemen of andere categorieën van leden, die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling van de activiteiten van de vereniging. Zij hebben geen beraadslagende stem bij de ontwikkeling van de kiezingen in de algemene vergadering, maar geven een raadgevende stem.

Art.7 Zijn actief Iid;

1° Zij die bij deze akte zijn verschenen.

2° De kandidaten toegelaten tot de raad van beheer, welke op soevereine wijze beslist, zonder dat de beslissing gerechtvaardigd moet worden.

Art.8 Iedere persoon die toetredend lid wenst te worden moet een schriftelijke aanvraag richten tot de raad van beheer, welke beslist zoals inzake actieve leden.

Art.9 De jaarlijks te betalen bijdrage wordt vastgesteld door de algemene vergadering..

Art.10 De ontslagnemingen en uitsluitingen van de leden geschieden overeenkomstig de bepalingen van artikel twaalf van de wet van 27 juni 1921 op de vereniging zonder winstoogmerk.

De ontslagnemende of uitgesloten leden, evenals rechthebbenden van een overleden lid, kunnen geen enkel recht doen gelden op de maatschappelijke bezittingen van de vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

M _ ~

Hoofdstuk 3 -- Algemene vergadering

Art.11 De algemene vergadering wordt samengesteld uit aIIe actieve leden. Zij wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van beheer.

Art.12 De algemene vergadering is alleen bevoegd :

1° Om de statuten te wijzigen en de ontbinding van de vereniging uit te spreken met inachtneming van de wettelijke beschikkingen inzake.

2° Om leden van de beheerraad te benoemen of te ontslaan.

3° Om de jaarlijkse begroting en rekening goed te keuren.

4° Om alle machten uit te oefenen die voortvloeien uit de wet of de statuten.

Art.13 De actieve leden worden uitgenodigd op de algemene vergadering door de voorzitter van de raad van beheer. Zij mogen zich laten vertegenwoordigen door een actief lid; ieder lid mag slechts houder zijn van één volmacht. De uitnodigingen worden gedaan bij een schrijven dat ten minste acht dagen voor de vergadering dient verstuurd te worden. Zij maken melding van de agenda. Buiten de gevallen voorzien in de wet, kan de vergadering geldig beslissen over punten die niet in de agenda voorkomen.

Art.14 De vergadering moet uitgenodigd worden door de raad van beheer wanneer één vijfde van de actieve Ieden er om verzoekt, Tevens dient elk voorstel dat ondertekend wordt door één vijfde van de actieve Ieden op de agenda geplaatst te worden.

Art.15 Alle actieve leden hebben op de algemene vergadering gelijk stemrecht. De beslissingen worden genomen met eenvoudige meerderheid van de vertegenwoordigde of tegenwoordige leden, behalve in de gevallen waarin anders wordt over beslist door de wet of onderhavige statuten. In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Art.16 De algemene vergadering kan slechts geldig beslissen over de ontbinding van de vereniging of de wijziging van de statuten, overeenkomstig het bepaalde in artikelen 8 en 20 van de wet van 27 juni 1921,

Art.17 De beslissingen van de algemene vergadering worden ingeschreven in een register van de processen verbaal die ondertekend worden door de voorzitter en een beheerder. Dit register wordt bewaard op de maatschappelijke zetel waar alle leden er zonder verplaatsing inzage van kunnen nemen.

Hoofdstuk 4- Raad van beheer, dagelijks bestuur

Art. 18 De algemene vergadering kiest bij eenvoudige meerderheid minstens drie beheerders onder de actieve leden; deze zijn aangesteld voor een onbepaalde duur en er zaI slechts een einde aan hun mandaat komen door overlijden, ontslag of herroeping.

Art.19 De beheerders vormen de raad van beheer welke geldig beslist wanneer de helft van zijn Ieden aanwezig is.

Art.20 De raad benoemt onder zijn leden een voorzitter, een schatbewaarder en een secretaris.

Art.21 De beslissingen van de beheerraad worden genomen met de meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde beheerders. Bij staking van de stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Art.22 De raad van beheer heeft de meest uitgebreide machten om alle daden die de vereniging aanbelangen te doen, slechts de daden door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden vallen uit zijn bevoegdheid.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Art.23 De raad van'beheer kan één of meer mandatarissen aanduiden waarvan hij de bevoegdheid en de bezoldiging bepaald.

Art.24 De maatschappelijke handtekening behoort bij de voorzitter samen met de schatbewaarder en/of de secretaris. De vereniging is slechts rechtsgeldig gebonden als er twee handtekeningen verenigd zijn.

Hoofdstuk 5 -- Diverse bepalingen

Art.25 Het dienstjaar begint op 1 januari om te eindigen op 31 december.

Art.26 De rekeningen van het verlopen dienstjaar en de ontwerpen van de begroting voor het volgend dienstjaar worden jaarlijks door de beheerraad aan de goedkeuring van de algemene vergadering onderworpen.

Art.27 In geval van ontbinding van de vereniging zal de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstellen en hun machten bepalen, alsook de bestemming die aan het netto-actief van het maatschappelijk bezit zaI gegeven worden. Deze bestemming zal noodzakelijker wijze moeten plaatsgrijpen ten voordele van een vereniging met gelijkaardig doch

Art.28 De leden van de vereniging, in de algemene vergadering samengekomen op heden, hebben ingestemd met de onderstaande samenstelling van de raad van beheer:

De heer Dedeene Christian, voorzitter.

De heer Menten Philippe, secretaris.

Mevrouw Dedeene Agar Y Gomez, schatbewaarder.

Aldus opgemaakt te Brugge op 10 december 2012

Dedeene Christian

Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting ot organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2015
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch - .. ' ad bekend te maken kopie

Ggr~ffie P,lEERG ELÊr'

fie colirnank ~~

Koophandel

0 JUN 2015

Qant Akteling #3r

©e 9~~~~~ ug9e

Ondernemingsnr : 0808.122.143

Benaming

(voluit) : Danza Dell' Arte - balletstudio's

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Sint-Pietersgroenestraat 13 - 8000 Brugge

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming

De bijzondere algemene vergadering en raad van bestuur van 30 april 2015, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft volgende besluiten genomen:

De huidige voorzitter, de heer Dedeene Christian blijft voorzitter van de vereniging.

De huidige secretaris, de heer Menten Philippe blijft penningmeester van de vereniging.

Mevrouw Dedeene Agar neemt ontslag als schatbewaarder.

Voorlopig zal Dedeene Christian ook de functie van schatbewaarder op zich nemen tot er iemand anders

kan worden aangesteld.

De nieuwe raad van bestuur zal zijn samengesteld als volgt:

* Dedeene Christian, Vaartstraat 10 te '8000 Brugge, voorzitter en schatbewaarder;

* Menten Philippe, Haverstraat 10 te 8400 Oostende, secretaris;

Aldus opgemaakt te Brugge op 30 april 2015

Dedeene Christian

Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

na neerlegging van de akte te

1II1~uu~~nm~m~1uuin

+1508455

a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DANZA DELL' ARTE - BALLETSTUDIO'S

Adresse
SINT-PIETERSGROENESTRAAT 13 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande