DAKWERKEN C EN S

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DAKWERKEN C EN S
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 844.065.294

Publication

13/03/2012
ÿþewawom 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIII

r

1

*12054818*

n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : *r-2) Lt.j . p6Si kSti

Benaming

(voluit) : Dakwerken C en S

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Grote Markt 3215, 8560 Wevelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte opgesteld op 15 februari tweeduizend twaalf blijkt dat er een Vennootschap Onder Firma werd opgericht voor onbepaalde duur onder de benaming Dakwerken C en S.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Wevelgem, Grote Markt 32/5.

Als vennoten treden op : dhr Lievens Sammy, geboren te Kortrijk op 21107/1975, wonende Grote Markt 32/5 te 8560 Wevelgem en dhr Voiment Christophe, geboren te Kortrijk op 01/02/1975, wonende Hector.

Casteleinstraat 2 te 8510 Marke_ Voornoemden werden eveneens voor onbeperkte duur benoemd ais niet-. statutaire zaakvoerder, De zaakvoerders zijn bevoegd alle handelingen van intern bestuur te verrichten die

nodig zijn tot verwezenlijking van het doel en vertegenwoordigen de vennootschap in en buiten rechte.

De vennootschap heeft als doel : Onderneming voor dak- zink- en asfaltwerken. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit van stemmen.

De vennootschap werd opgericht met een kapitaal van 1000,00 euro volledig ingebracht in speciën.

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar. in' afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op vijftien februari tweeduizend twaalf en eindigt het op éénendertig december tweeduizend dertien.

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand juni, om 10,00 uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De agenda van de jaarvergadering zal ten minste omvatten: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerder(s). Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten. De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief. toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering. Er wordt gestemd per aandeel, waarbij elk aandeel recht geeft op één stem. Een vennoot kan zich niet door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of in geval van ontbinding is de unanimiteit van de stemmen vereist.

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien, zal de vereffening" gedaan worden door één of meerdere vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met unanimiteit'

van stemmen. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen anders besluit. Het nettovermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten à rato van het aantal aandelen.

Lievens Sammy,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik 8 vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DAKWERKEN C EN S

Adresse
GROTE MARKT 32, BUS 5 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande