CREATIVE & INTERACTIVE MANAGEMENT SERVICES, AFGEKORT : C & IMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CREATIVE & INTERACTIVE MANAGEMENT SERVICES, AFGEKORT : C & IMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.779.803

Publication

11/03/2015
ÿþ(voluit) : Creative & Interactive Management Services

(verkort) : C&IMS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Leopoldlaan 71/1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden door notaris Frits GUISSON te 9880 Aalter, op 20 februari 2015, nog te registreren, dat werd opgericht door:

1.De Heer VERSAVEL Philippe Maurice Gaspard, geboren te Gent op 7 februari 1962, wonende te 9910 Knesselare, Eekloseweg 72.

2. Mejuffrouw VERSAVEL Charlotte Magdalena Antoinette, geboren te Deinze op 12 oktober 1994, , wonende te 9910 Knesselare, Eekloseweg 72.

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "CREATIVE INTERACTIVE MANAGEMENT SERVICES", afgekort "C&IMS"

- zetel: 8300 Knokke-Heist, Leopoldlaan, 71/1;

- kapitaal: ¬ 18.550,00, vertegenwoordigd door 100gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Gans het kapitaal is onderschreven en op aile aandelen is ingeschreven middels inbreng in geld, als volgt:

°voornoemde Heer VERSAVEL Philippe, voor ¬ 17,437,00, volstort ten belope van ¬ 5.828,00 en waarvoor hem 94 aandelen worden toegekend;

°voomoertrde Mejuffrouw VERSAVEL Charlotte, voor ¬ 1.113,00, volstort ten belope van ¬ 372,00 en waarvoor haar 6 aandelen worden toegekend;

-duur: onbepaald.

-doel: De vennootschap heeft ais doel

In België en in het buitenland, in het groot en in het klein, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

Het management, adviseren, consulteren, begeleiden, leiden, optreden als bestuurder van en in alle vennoot-schappen en ondernemingen.

Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin onder meer begrepen, het verstrekken van adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Het beheren van vennootschappen, ondernemingen en patrimonia, welke ook hun doel wezen, met inbegrip van de uitoefening van de functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder en vereffenaar van vennootschappen.

In verband met onroerende goederen: verwerven, kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, bouwen, onderhouden, beheren, in hypotheek geven en ontvangen.

In verband met roerende goederen lichamelijke en onlichamelijke: verwerven, kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderhouden, beheren, in pand geven en ontvangen.

Het optreden ais franchisenemer en franchisegever.

De vennootschap mag functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag deelnemen, participeren, of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van het maatschappelijk doel der vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Gent Afiehg Brugge De grifflar

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*15037805*

Atod Wart) 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vake

NI ERGELEGD

~

Benaming 599 77g 80 3

t7ndernemingsnr :

Griffie Rechtbank Koophandel

21 FEB 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

~ Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doek

-bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Hij kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

- jaarvergadering: jaarlijks op de 1 ste zaterdag van de maand december om 10.00 uur en voor de eerste keer in 2016;

-

boekjaar; gaat in op 1 juli van ieder jaar en eindigt op 30 juni van het erop volgend jaar; het eerste eindigend op 30 juni december 2016

-Reserves, winstverdeling en verdeling van saldo: Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten-oprichters volgende beslissingen genomen:

-Benoeming zaakvoerder: worden als zaakvoerders aangesteld, voor onbepaalde duur en onbezoldigd: De Heer Philippe VERSAVEL, onbezoldigd.

-Volrnachten:Er wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale-en diverse administraties, aan DKF FIDUCIAIRE BVBA te 8790 Waregem, Potegemstraat 19 (ondernemingsnummer 0455.718.965), en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

-Ovememe van verbintenissen:

De oprichters verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 februari 2015.

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

Frits CUISSON

Notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hierbij neergelegd:

p.v. van oprichting



Op de laatste blz. van Luik I3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CREATIVE & INTERACTIVE MANAGEMENT SERVICES, …

Adresse
LEOPOLDLAAN 71/1 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande