CONFISERIE RENEE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONFISERIE RENEE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 578.983.793

Publication

30/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

28-01-2015

Griffie

*15301879*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0578983793

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Confiserie Renée

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden door Henk DEKIERE, Notaris te Oostrozebeke op 28 januari 2015, ter registratie, blijkt dat:

1) De heer ROOZE Gilles Christophe, geboren te Brugge op 11 juni 1980, echtgenoot van mevrouw BUYCK Nicoline nagenoemd, wonende te 8730 Beernem (Oedelem), Akkerstraat 84,

2) Mevrouw BUYCK Nicoline Josephine, geboren te Izegem op 25 mei 1981, echtgenote van de heer

ROOZE Gilles voornoemd, wonende te 8730 Beernem (Oedelem), Akkerstraat 84,

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht, genaamd 'Confiserie

Renée'.

Er blijkt verder uit de akte dat:

1. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8730 Beernem (Oedelem), Akkerstraat 84.

2. De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET

DERDEN

1) de groot en kleinhandel in:

- producten van de banketbakkerij en van het suikergoed, omvattende onder andere

chocoladehoudende producten, biscuits, de artikelen nodig voor de verpakking van deze

Onderwerp akte :

Akkerstraat 84 8730 Beernem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

producten, alsmede roomijs en consumptieijs;

-wijnen, alcoholische en andere dranken;

-koffie en thee;

2) ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk;

3) vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk;

4) vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk;

5) verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : tearooms, ijssalons, enz...;

6) tentoonstelling, aan  en verkoop van kunstwerken;

7) elk optreden als tussenpersoon, hetzij als makelaar, hetzij als zelfstandig vertegenwoordiger, hetzij als commissionair. Zij kan tevens deelnemen in of fusioneren met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of dit begunstigen;

8) het verlenen van diensten en adviezen aan derden;

9) de aan en verkoop, evenals de in en uitvoer van om het even welke goederen;

10) het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen;

11) het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

12) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

3. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die elk één / honderd zesentachtigste (1/186) van het kapitaal vertegenwoordigen. Door de heer Gilles ROOZE werd ingeschreven op drieënnegentig (93) aandelen, waarop vijfduizend euro (¬ 5.000,00) werd volstort.

Door mevrouw Nicoline BUYCK werd ingeschreven op drieënnegentig (93) aandelen, waarop vijfduizend euro (¬ 5.000,00) werd volstort.

4. Het boekjaar begint jaarlijks op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

5. De jaarvergadering zal gehouden worden elk jaar op de derde vrijdag van de maand mei om 18.00 uur.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

7. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

- het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging ter griffie en wordt afgesloten

op 31 december 2016,

- de eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de derde vrijdag van de maand mei in het jaar

2017 om achttien uur.

OVERNAME VERBINTENISSEN.

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de

verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn

aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2015. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de

tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en

dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Als niet-statutair zaakvoerder wordt aangesteld, voor onbepaalde duur,

-de heer Gilles ROOZE voornoemd,

-mevrouw Nicoline BUYCK voornoemd.

Het mandaat van de heer Gilles ROOZE is bezoldigd, het mandaat van mevrouw Nicoline BUYCK is

onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOLMACHT KBO  ONDERNEMINGSNUMMER

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan mevrouw Els BEKAERT, kantoorhoudende te 8890 Moorslede, Dadizeelsestraat 162 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de KBO voor het bekomen van het enig ondernemingsnummer, voor het vervullen van de formaliteiten inzake de Belasting op de Toegevoegde Waarde, voor het verwezenlijken van de inschrijving bij het Sociaal Verzekeringsfonds,....

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Henk DEKIERE,

Notaris te Oostrozebeke

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte

Coordonnées
CONFISERIE RENEE

Adresse
AKKERSTRAAT 84 8730 BEERNEM

Code postal : 8730
Localité : BEERNEM
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande