CBS LOGISTICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CBS LOGISTICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.816.713

Publication

11/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

09-03-2015

Griffie

*15304296*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0600816713

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

CBS LOGISTICS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 9 maart 2015, neergelegd voor registratie, inhoudende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

VENNOTEN

1. De Commanditaire Vennootschap op Aandelen "WIEBEMA", met zetel te 9770 Kruishoutem, Ijzerbergstraat 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Oudenaarde), met ondernemingsnummer 0808.644.953;

2. De heer CIERS, Henk Omer, geboren te Tielt op 14 augustus 1971, wonend te 9770 Kruishoutem,

Ijzerbergstraat 3.

RECHTSVORM-NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt  CBS LOGISTICS .

ZETEL

8710 Wielsbeke, Hooiemeersstraat 8

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1. Onderneming voor het goederenvervoer langs de weg voor eigen rekening of voor rekening van derden zowel nationaal als internationaal, dit alles in de meest ruime zin

2. Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke rechtspersoon in België of in het buitenland, alle verrichtingen stellen die direct of indirect betrekking hebben op de aankoop, de verkoop, de opslag, de verwerking en/of bewerking van grondstoffen in betonindustrie (zoals onder andere zand, steenslag, vliegassen, hoogovenslakken en dergelijke)

3. Het optreden als makelaar in vervoeropdrachten, eventueel door huur, verhuur of leasing van transportmiddelen

4. Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden bij roerende, onroerende of andere commerciële activiteiten

5. De aan- en verkoop, huur en verhuur en leasing van machines, materiaal en andere bedrijfsmiddelen, onder andere voor de transportsector.

6. Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen (actief in de transport of betonsector) en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen.

7. Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare van alle beschikbare middelen zowel in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties en kasbons enzoverder, en het beheer van deze roerende waarden. Activiteiten van vermogensbeheer en belegginsadvies in

Onderwerp akte :

Hooiemeersstraat(S.B.V.) 8 8710 Wielsbeke

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

de zin van het Koninklijk besluit van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig, is uit het doel gesloten. Zij mag ook alle leningen aangaan en toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan waarborgen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig volstort door inbreng in geld.

1. De commanditaire vennootschap op aandelen  WIEBEMA , voornoemd, verklaart inbreng in geld te doen ten belope van achttienduizend driehonderd vierenzestig euro vijftig cent (¬ 18.364,50), volledig volstort, waarvoor hem negenennegentig (99) aandelen worden toegekend;

2. De heer CIERS Henk, voornoemd, verklaart inbreng in geld te doen ten belope van honderd vijfentachtig euro vijftig cent (¬ 185,50), volledig volstort, waarvoor hem één (1) aandeel wordt toegekend;

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen voorafgaandelijk dezer op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij ING met rekening nummer BE17 3631 4513 9221. BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van vennoten (hierna genoemd de  jaarvergadering ) wordt gehouden op de twintigste dag van de maand juni, om 18.00 uur.

Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats binnen het Vlaams gewest, aangewezen in de oproeping.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING-STEMRECHT

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. AANLEGGEN VAN RESERVES-WINSTVERDELING

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering van winst mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. OVERGANGSBEPALINGEN

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016, overeenkomstig de statuten.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2015.

BENOEMINGEN

Wordt benoemd als gewone zaakvoerder voor onbepaalde duur: de commanditaire vennootschap op aandelen "WIEBEMA", met zetel te 9770 Kruishoutem, Ijzerbergstraat 3, RPR Gent (afdeling Oudenaarde), BTW BE 0808.644.953, met als vaste vertegenwoordiger de heer CIERS Henk, nationaal nummer 71.08.14 399-49, wonend te 9770 Kruishoutem, Ijzerbergstraat 3;

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Karel Vanbeylen, notaris te Zwevezele.

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte.

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 23.06.2016 16210-0510-024

Coordonnées
CBS LOGISTICS

Adresse
HOOIEMEERSSTRAAT 8 8710 SINT-BAAFS-VIJVE

Code postal : 8710
Localité : Sint-Baafs-Vijve
Commune : WIELSBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande