CASTELLUM INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CASTELLUM INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.876.559

Publication

28/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.01.2014, NGL 22.01.2014 14013-0346-013
09/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 01.12.2014, NGL 05.01.2015 15002-0108-012
21/02/2012
ÿþ Motl Word 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

9 IIIVIp IIIo III~a*IIII

" ia

bel

BE

sta

I

Ondernemingsnr 0841.876.559

Benaming

(volbit) Castellum Invest

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bromdries 20 te 8560 Moorsele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerleggen verslagen quasi-inbreng

Verslag van de zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van de zaakvoerder in toepassing van artikel 220 W.Venn.

Getekend,

Lieven Vandecasteele

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/12/2011
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte---

r.

r

Voos behoui

aan

Betgis Steatst

mii~Au umoiiiiAi R

" 11195561*

I I

Onderner,zingsnr : gq i g7C P§:5

Benaming

(voluit) : CASTELLUM INVEST

(verkort)

Lime

1.4. 12, 2e:1

RECHTBANK KOOPHANDEL ;<MTaI,_.4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bromdries 20, 8560 Moorsele

(volledig adres)

Onderwerp aâtce : OPRICHTING  VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 9 december 2011 dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens:

Oprichters: 1/De heer VANDECASTEELE Lieven Luc Omer, en zijn echtgenote, 2/Mevrouw FAES Silvie Maria, samenwonende te 8560 Moorsele, Bromdries 20.

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benaming: "CASTELLUM INVEST".

Zetel: 8560 Moorsele, Bromdries 20.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België al in het buitenland, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, hetzij in deelneming met derden:

Consulting en adviesverstrekking met betrekking tot het operationeel beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen.

Algemene dienstverlening aan bedrijven, instellingen en particulieren zoals ondermeer en niet beperkend opgenoemd, het ter beschikking stellen van infrastructuur, handelsruimtes, secretariaatsdiensten, telesecretariaat en onthaal.

Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting.

Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van marketing, verkoop, productie, computerservices en algemeen bestuur;

De vennootschap kan alle opdrachten, ambten en functies uitoefenen en alle bestuursopdrachten en taken als vereffenaar waarnemen in de meest ruime zin, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelstelling verband houden, optreden als tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger.

Het verlenen van adviezen van financiële, fiscale, economische, juridische, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

- Het verwerven bij wijze van aankoop of anderszins, het produktief maken, het overdragen, het inbrengen of handelen van alle roerende waarden en alle schuldvorderingen, onder welke vorm ook, van om het even welke Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschap, onderneming of vereniging met handels-, nijverheids-, financieel, roerend of onroerend doeleinde of van om het even welke publieke of semi-publieke instelling.

- Het bevorderen van en de deelneming in het oprichten, de organisatie, de reorganisatie of de uitbreiding, bij wijze van inbreng, participatie, investering of anderszins, bij vennootschappen, verenigingen, groepen, syndicaten of instellingen en het hierin geïnteresseerd zijn.

- Het voorschieten van gelden onder om het even welke financieringsvorm aan natuurlijke personen, rechtspersonen en andere derden, met betrekking tot om het even welke onderneming in het algemeen, het verrichten van alle handels- en financiële operaties, in de meest ruime zin, behalve die welke wettelijk

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

voorbe-'houden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaar-'kassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

- Het deelnemen in de meest ruime zin aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrenterende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, evenals het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen op het gebied van portefeuille- of kapitaalbeheer.

- Het verrichten van leasingoperaties met betrekking tot roerende of onroerende goederen.

- De vennootschap kan in het kader van haar maatschappelijk doel optreden in financieringsverrichtingen onder om het even welke vorm, met inbegrip van het intekenen en het verhandelen van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, het toestaan van leningen in rekening-courant, zelfs aan particulieren, zij kan kredieten verfenen of doen verlenen, voorschotten toestaan, zich borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken of persoonlijke en zakelijke waarborgen doen verstrekken, zij kan zich bezighouden met het aankopen, verkopen, ruilen, het verhuren of in huur nemen van om het even welke roerende of onroerende goederen, handelseffecten in disconto nemen.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel; zij kan om alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten terzake toestaan.

Beheer van eigen onroerend vermogen:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; evenals alle handelingen stellen die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, evenals zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Duur: onbepaald vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: tweehonderd en tweeduizend Euro (202.000,00 EUR), volledig volgestort, deels door inbreng in geld, ten belope van zesentwintigduizend Euro (26.000,00 EUR) en deels door inbreng in natura.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij BNP PARIBAS FORTIS BANK.

Besluit van de bedrijfsrevisor: "Ondergetekende, de Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & C° met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Gentse steenweg 55 vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse --" bedrijfsrevisoren, Vertegenwoordigd door de heer J. Degryse  zaakvoerder, werd aangesteld door de oprichters van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid CASTE LLUM INVEST om overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te maken n.a.v. de inbreng in natura van 13 aandelen van de BVBA Xpert Invest zoals hierboven beschreven.

Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en desgevallend met de agio's van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 176 aandelen van de BVBA CASTELLUM INVEST zonder vermelding van nominale waarde, zijnde een deel van het maatschappelijk kapitaal, vertegenwoordigend ¬ 176.000 toegekend aan de huwgemeenschap VANDECASTEELE-FAES.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst, op 30 november 2011

Burg. BVBA VAN CAUTER - SAEYS & C°, bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse  bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door de heer J. Degryse  zaakvoerder"

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Voor-

behouden

zen het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Externe vertegenwoordiging: ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover

derden en in rechte als eiser of verweerder.

Benoeming statutair zaakvoerder: de heer Lieven Vandecasteele, wonende te 8560 Moorsele, Bromdries

20.

Benoeming als statutaire opvolger: mevrouw Silvie Faes, echtgenote van de heer Lieven Vandecasteele, voornoemd, wonende te 8560 Moorsele, Bromdries 20.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, de eerste maandag van de maand december om 10 uur op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeèl geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar.

Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds éénitiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen: 1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 30 september 2013. 2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2013. 3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel. 4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht: Aanstelling van de hierna genoemde personen als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten betreffende inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen evenals bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren ten opzichte van de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de heer Bjíirn Vancoëllie, te 8800 Roeselare, Edmond De Leyestraat 29.

Gegevens volmacht de dato 6 december 2011 : volmachtgever: mevrouw Silvie Faes, voornoemd  volmachtdrager: de heer Lieven Vandecasteele, voornoemd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd:

- Expeditie akte dd.911 2120 1 1 met aangehechte volmacht.

- verslag van de oprichters inzake de inbreng in natura

- verslag van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 07.12.2015, NGL 16.12.2015 15691-0343-012
19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 05.12.2016, NGL 14.12.2016 16700-0376-012

Coordonnées
CASTELLUM INVEST

Adresse
BROMDRIES 20 8560 MOORSELE

Code postal : 8560
Localité : Moorsele
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande