CAR TRUCK & TRAILER SERVICE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CAR TRUCK & TRAILER SERVICE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 453.095.314

Publication

17/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IV

BEl.

ONITEUR

10 -0t- GISCH STA

1 18967*

Ondememingsnr : 0453.095.314

Benaming

(voluit) : "CAR TRUCK & TRAILER SERVICE" (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8790 Waregem, Industrielaan 68

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - REGIME ARTIKEL 537 WIB

 KAPITAALVERHOGING - AANNEMING NIEUWE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door ELISABETH DESIMPEL, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid `Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen', met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van zevenentwintig december tweeduizend en dertien, dat de vennoten van de naamloze vennootschap "CAR TRUCK & TRAILER SERVICE", afgekort "CTTS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8790 Waregem, Industrielaan 68, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT,

Met algemeenheid van stemmen heeft de vergadering de voorzitter ontslaan van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 16 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van honderd éénentwintig duizend euro (121.000,00 EUR), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij twaalfduizend honderd euro (12.100,00 EUR), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

De dividenden werden toegekend als volgt;

- aan de heer DE POURCQ Marc een bruto-bedrag ten belope van zestigduizend vijfhonderd euro (60.500,00 EUR);

- aan mevrouw STEENBEKE Brigitte een bruto-bedrag ten belope van zestigduizend vijfhonderd euro (60.500,00 EUR);

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op 16 december 2013 door effectieve uitbetaling aan de respectieve aandeelhouders.

TWEEDE BESLUIT,

a) Kapitaalverhoging confer artikel 537 WIS

I. Beslissing.

De vergadering heeft beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd en acht duizend negenhonderd euro (108.900,00 EUR) om het te brengen van tweeënnegentig duizend negenhonderd zeventig euro (92.970,00 EUR) op tweehonderd en een duizend achthonderd zeventig euro (201.870,00 EUR),; door inbreng van gelden voortvloeiend uit voormelde uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage; van honderd éénentwintig duizend euro (121,000,00 EUR), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van twaalfduizend honderd euro (12.100,00 EUR), hetzij aldus netto honderd en acht duizend negenhonderd euro (108.900,00 EUR).

li. Bankattest

Het netto uitgekeerde bedrag aan dividenden, te weten honderd en acht duizend negenhonderd euro (108.900,00 EUR) werd door de verkrijgende aandeelhouders op een geblokkeerde rekening gestort bij KBC Bank, kantoor Waregem, met nummer BE 36 7480 4026 2581.

Het bankattest van voormelde storting, blijft bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

III. Inbreng.

Is alhier tussengekomen :

- de heer DE POURCQ Marc, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten vierenvijftig duizend vierhonderd vijftig euro (54.450,00 EUR), volledig in het kapitaal van de vennootschap in te brengen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BijIagen bi iiet Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- mevrouw STEENBEKE Brigitte, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten vierenvijftig duizend vierhonderd vijftig euro (54.450,00 EUR), volledig in het kapitaal van de vennootschap in te brengen.

IV. Keuze van woonplaats,

Voor de uitvoering dezer doen de inbrengers en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in

respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel.

V. Vergoeding voor de inbreng.

De comparanten hebben verklaard dat de notaris hen uitdrukkelijk heeft gewezen op de bepalingen van artikel 537 Wetboek inkomstenbelasting, alsook op de circulaire nr. Ci.RH.233/629.295 (AAFisc. 3512013) de dato één oktober tweeduizend dertien, bevattende een eerste commentaar op artikel 537 Wetboek lnkomstenbelastingen. De comparanten hebben uitdrukkelijk bevestigd dat zij desondanks voormelde gegeven inlichtingen hebben beslist geen nieuwe aandelen te creëren naar aanleiding van de kapitaalverhoging vervat in onderhavige akte.

b) Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft vastgesteld dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot tweehonderd en een duizend achthonderd zeventig euro (201.870,00 EUR). DERDE BESLUIT

De voorzitter heeft verklaard dat op verzoek van de aandeelhouders de aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam, waarvan de uitvoering door de raad van bestuur bij aangetekend schrijven van 20 december 2011 werd bevestigd, en verklaart dat de aandelen aan toonder werden vernietigd. De voorzitter legt het ondertekende aandeelhoudersregister voor.

De vergadering heeft derhalve beslist om in de statuten de aard van de aandelen te wijzigen en te bepalen dat deze nominatief zijn,

VIERDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist de statuten van de vennootschap te vervangen om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen en met de recente wijzigingen van het wetboek van Vennootschappen en ze vast te stellen als volgt:

ARTIKEL 1.

De vennootschap is opgericht als naamloze vennootschap onder de naam "CAR TRUCK & TRAILER SERVICE", afgekort "CTTS",

De benaming moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV",

ARTIKEL 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8790 Waregem, lndustrielaan 68.

De zetel mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij enkele beslissing van de raad van bestuur, die over aile machten beschikt om deze wijziging van zetel bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de raad van bestuur bestuur-'lijke zetels, exploitatiezetels, agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België ais in het buitenland, mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft als doel:

- garage en herstellen van auto's, bestelwagens, vrachtwagens en andere motorvoertuigen, aanhangwagens en vaartuigen.

- aankopen en verkopen van nieuwe of tweedehands motorvoertuigen, aanhangwagens en vaartuigen, alsmede alle onderdelen ervan.

- de handel in motoroliën, smeermiddelen, brandstoffen en alle onderhoudsproducten voor motorvoertuigen, aanhangwagens en vaartuigen.

Deze opsomming is niet limitatief doch moet steeds als louter exemplatief worden opgevat.

Deze formulering omvat eveneens al wat in de sector, waarin deze onderneming actief zal zijn gebruikelijk is of zou worden.

Ze mag haar doel verwezenlijken zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, onder vorm van loonwerk of vertegenwoordiging op commissie, op alle wijzen die haar het best geschikt lijken.

Ze mag daarenboven alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alsmede alle handelsverrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het maatschappelijk doel.

Ze mag ook deelnemen in andere vennootschappen of ondernemingen zowel in België ais in het buitenland. ARTIKEL 4.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Zij kan slechts door de wil van de aandeelhouders ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld, tenzij het netto-actief van de vennootschap gedaald is beneden een/vierde van het kapitaal. In dit laatste geval kan de vergadering tot ontbinding besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een/vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

ARTIKEL 5.

{

f i n , - t ,e Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd en een duizend achthonderd zeventig euro (201.870,00 EUR), vertegenwoordigd door drieduizend zevenhonderd vijftig (3.750) aandelen, zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van één/ drieduizend zevenhonderd vijftigste (1/3.750ste) van het maatschappelijk kapitaal.

e T ARTIKEL 5 BIS,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge De stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op plaats en datum door de raad van bestuur, die hierover alleen mag beslissen; de uitoefening van de Lidmaatschapsrechten toekomende aan deze aandelen wordt geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet zijn gedaan.

De raad van bestuur kan, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven dat gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouder vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door tussenkomst van een beursvennootschap, In dit geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het netto-aktief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd. De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur vastgesteld.

ARTIKEL 13.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, bestaande uit tenminste drie leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat ten allen tijde kan worden herroepen.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder benoemd wordt in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergade-Iring van aandeelhou-'ders, die hun getal en de duur van hun opdracht bepaalt en ze te allen tijde kan afzetten,

Buiten het geval van herkiezing mag de duur van hun opdracht geen zes jaar overtreffen; het loopt ten einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar dat het vervalt.

De aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Het ontslag van de bestuurder, zelfs als hij vennoot is, brengt de ontbinding van de vennootschap niet teweeg,

De bestuurder waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

Ingeval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

ARTIKEL 14.

De raad van bestuur kiest in zijn midden een voorzitter.

Bij ontstentenis van een voorzitter of bij diens afwezigheid worden de vergaderingen van de raad voorgezeten door de oudste aanwezige bestuurder.

ARTIKEL 15.

De raad van bestuur vergadert, op bijeenroeping van de voorzitter of van twee bestuurders, zo dikwijls ais de belangen van de vennootschap het vereisen; hij moet worden bijeengeroepen op verzoek van een bestuurder,

De vergaderingen worden gehouden op datum, uur en plaats die in de uitnodigingsbrieven aangeduid zijn. ARTIKEL 16,

De raad van bestuur kan enkel geldig beslissen wanneer de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Ieder bestuurder die belet is, mag schriftelijk (per brief, telegrafisch, per telex of een gelijkaardig procédé) aan een ander bestuurder volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn naam te stemmen. Een bestuurder mag echter aldus niet over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hemzelf en één voor zijn lastgever.

Een bestuurder mag ook zijn mening uitdrukken en stemmen bij brief, telegram, telex en telefaxbericht, doch enkel wanneer de helft van de bestuurders in persoon aanwezig zijn,

De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig Is

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt.

De beraadslagingen van de raad worden vastgesteld door notulen overgeschreven in een speciaal daartoe bestemd register en ondertekend door de meerderheid van de leden die aan de beraadslaging hebben deelgenomen. De afschriften en uittreksels aan het gerecht of aan derde personen af te geven worden door de voorzitter van de raad van bestuur of door twee bestuurders ondertekend.

ARTIKEL 17.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere van zijn leden die de titel dragen van gedelegeerd bestuurder.

Zo er meerdere gedelegeerd bestuurders werden benoemd, zullen zij individueel bevoegd zijn voor daden van dagelijks bestuur behoudens tegenstrijdige beslissing van de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan bovendien machten voor bepaalde doeleinden verlenen aan om het even welke personen in of buiten zijn midden gekozen, al dan niet aandeelhouders. Dit alles onverminderd zijn recht deze bevoegdheden zelf uit te oefenen.

Overeenkomstig artikel 524 bis van het wetboek van vennootschappen, kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden,

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheden van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis, voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524 bis van het wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

ARTIKEL 18.

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet of onderhavige statuten.

De rechtsvorderingen worden in naam van de vennootschap vervolgd of nagegaan, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, door één gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders samen.

Behoudens bijzondere delegatie door de raad van bestuur, verbinden alle akten, andere dan deze van dagelijks bestuur, en inzonderdheid de akten waaraan een openbaar of ministrieel ambtenaar zijn medewerking verleent, slechts de vennootschap, wanneer ze ondertekend worden hetzij door één gedelegeerd-bestuurder, hetzij door twee bestuurders gezamenlijk handelend, zonder dat zijn tegenover derden het bewijs moeten leveren van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur.

ARTIKEL 19.

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar ze zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de hun opgedragen taak en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van Vennootschappen.

Ten aanzien van overtredingen waaraan zij geen deel hebben gehad, worden zij van die aansprakelijkheid slechts ontheven indien hun geen schuld kan worden verweten en zij die overtredingen hebben aangeklaagd op de eerste algemene vergadering nadat zij er kennis van hebben gekregen.

ARTIKEL 20.

Buiten de gebeurlijke tantièmes, te nemen op de netto-winst van de vennootschap, mag de algemene vergadering aan de bestuurders vaste of évenredige vergoedingen en aanwezigheidspenningen toekennen, gebeurlijk in de algemene onkosten af te boeken.

Het mandaat van bestuurder mag gelijktijdig bekleed worden met de betrekking van directeur of met een andere bediening voortvloeiende uit een dienstverhuringscontract en deze werkzaamheden mogen afzonderlijk bezoldigd worden.

ARTIKEL 21.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen,

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepalingen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten bijstaan door een accountant.

ARTIKEL 22,

De jaarvergadering der aandeelhouders zal ieder jaar verplichtend gehouden worden in de zetel van de vennootschap op de eerste zaterdag van de maand juni om elf uur.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, dan heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een buitengewone algemene vergadering kan bijeengeroepen worden telkens als de maatschappelijke belangen het vereisen. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit aangevraagd wordt door aandeelhouders, die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in gelijk welke andere plaats in België vermeld in de uitnodigingsbrieven.

ARTIKEL 23.

De wet regelt de gevallen waarin bij verlies van een deel van het kapitaal de algemene vergadering moet samengeroepen worden. Thans wordt dit geregeld door het artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen. ARTIKEL 24,

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen, de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf (5) werkdagen váár de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegen-'woordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde bij zijn intrede ondertekend.

ARTIKEL 25.

ieder aandeelhouder heeft het recht zich op de algemene vergadering door een andere stemgerechtigde aandeelhouder te laten vertegenwoordigen.

De onbekwamen en de rechtspersonen mogen nochtans door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers of organen worden vertegenwoordigd of bijgestaan, zelfs indien deze zelf geen aandeelhouders zijn.

ARTIKEL 26.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij ontstentenis, door een door de raad van bestuur daartoe aangestelde bestuurder. De voorzitter duidt een secretaris aan die niet noodzakelijk een aandeelhouder moet zijn, en de vergadering kiest onder haar leden twee stemopnemers, indien het getal der aanwezige aandeelhouders het toelaat.

ARTIKEL 27,

leder aandeel heeft recht op één stem.

Behoudens afwijkende bepaling van de wet of van de statuten, beslist de algemene vergadering bij enkele meerderheid van de uitgebrachte stemmen, ongeacht het aantal vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Volgens de bepalingen van het wetboek van vennootschappen is een schriftelijke besluitvorming van de algemene vergadering eveneens mogelijk.

De wettelijke bepalingen terzake zullen moeten nageleefd worden.

ARTIKEL 28.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die zulks vragen. Behalve wanneer de beslissingen van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgesteld worden, zullen de afschriften of uittreksels in rechte of aan derden af te leveren, worden ondertekend door één of meer bestuurders.

ARTIKEL 29.

De raad van bestuur heeft altijd het recht gedurende de zitting een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrentDe algemene vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL 30.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van eik jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zal de raad van bestuur de inventaris, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

De raad van bestuur stelt bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geeft van haar beleid, het bevat de punten die voorzien zijn in artikel 96 van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarvergadering beslist over de aanvaarding van de jaarrekening. Na aanvaarding van de jaarrekening spreekt zij, door bijzondere stemming, zich uit over de te verlenen kwijting aan bestuurders en commissarissen. ARTIKEL 31.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten en de uitbatingskosten, maatschappelijke lasten en nodige provisies en afschrijvingen, maakt de nettowinst van het boekjaar uit.

Van deze winst zal jaarlijks vijf ten honderd worden afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijke reservefonds een/tiende van het kapitaal bedraagt.

De aanwending van het overschot van de winsten wordt door de jaarvergadering op voorstel van de raad van bestuur bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

De dividenden zullen betaalbaar zijn op het tijdstip en de plaats door de raad van bestuur te bepalen.

De buitengewone voorzienings- en reservefondsen zullen slechts kunnen worden uitgekeerd bij beslissing van de algemene vergadering, genomen met meerderheid van drie/vierden van de stemmen.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend interimdividenden uit te keren, met inachtneming van de wettelijke voorschriften vervat in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 32,

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de buitengewone algemene

vergadering.

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte, voorzien in artikel 184, §5 van het

Wetboek van Vennootschappen, zullen bij ontbinding met vereffening één of meer vereffenaars benoemd

worden door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden

voorgelegd, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid

van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontstaan.

De vereffenaars vormen een college.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het

Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders

besluit.

Na betaling van alle schulden, tasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend

om in geld of effecten het volgestorte bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering heeft de nodige machten verleend aan het bestuursorgaan om de genomen besluiten ten

uitvoer te brengen.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering heeft kennis genomen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Na rondvraag heeft de vergadering beslist de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Elisabeth Desimpel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 2711212013.

- coördinatie van de statuten.

Bilagen bij liëtBér isch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

J J

Voor-

behouden

' aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/11/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word B i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0453.095.314

Benaming

(voluit) : CAR TRUCK & TRAILER SERVICE

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : INDUSTRIELAAN 68 8790 WAREGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

De heer Van Dorpe Fréderic neemt ontslag als bestuurder van NV Car Truck & Trailer Service met ingang vanaf 30/10/2013.

Er wordt kwijting verleend voor zijn mandaat als bestuurder.

Getekend, De Pourcq Marc - afgevaardigd bestuurder

NEERGELEGD

-4, 11, 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL GriffieKORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

itteirel

uni

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 17.06.2013 13187-0134-018
26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 20.07.2012 12326-0166-018
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 23.06.2011 11226-0451-018
05/01/2011
ÿþMod 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

~- -

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

27. 12. 1010

RECHTBANK KOOPHANDEL

KORTRIJK

Ilittillnli111111!!111

Ondernemingsnr : 0453.095.314

Benaming

(voluit) : CAR TRUCK & TRAILER SERVICE

Rechtsvorm : NV

Zetel : INDUSTRIELAAN 68 8790 WAREGEM

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER

Ingevolge de buitengewone algemene vergadering van 15 december 2010 worden met algemeenheid

van stemmen het volgende beslist:

- De heer Van Dorpe Fréderic wordt vanaf 01/01/2011 aangesteld als bestuurder.

Getekend, De Pourcq Marc - afgevaardigd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 12.07.2010 10300-0147-018
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 06.07.2009 09378-0096-018
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 01.07.2008 08343-0098-017
09/07/2007 : KO150109
07/07/2006 : KO150109
30/06/2005 : KO150109
08/07/2004 : KO150109
08/07/2003 : KO150109
05/07/2002 : KO150109
20/07/2001 : KOA013058
29/07/1994 : KOA13058

Coordonnées
CAR TRUCK & TRAILER SERVICE

Adresse
INDUSTRIELAAN 68 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande