C.V.T.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C.V.T.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.660.518

Publication

10/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 26.03.2011, NGL 30.04.2011 11102-0388-026
04/05/2011
ÿþmotl 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na ne = er . riffie van de akte

ERGE,EGD ter fPfilff ~

CHTBANK VAN KOOpHqen

RUGGE (Afdeling 9rt, ~

" "

APR. 0~I

~

OU

Griffie De griffer,

26-04-

STAATSF3fw/1D BESTIUU -~

*iioe1eoa"

:° Ondernemingsnr : 0670.660.518

Vi

beha aai Bek

Staa

Benaming : G.V.T.

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Bunnenlaan 51

8300 Knokke-Heist (Knokke)

Onderwerp akte : FUS1E DOOR OVERNEMING VAN bvba "C.V.T." DOOR nv "CAS-VOS"

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Henry Van Caillie te Brugge op 29 maart 2011,: geregistreerd te Brugge, 2de kantoor, op 6 april 2011, boek 263, blad 27, vak 10, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C.V.T.", opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op 9 december 2004, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 30 december daarna, onder nummer 04182291, waarvan de statuten meermaals en voor het laatst gewijzigd werden bij proces verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor het ambt van geassocieerd notaris Lucas Vanden Bussche, te Knokke-Heist (Knokke), op 29 juni 2010, inhoudende ondermeer verlenging boekjaar en wijziging. jaarvergadering, evenals vertegenwoordigings-beperkingen, bekendgemaakt alsvoren op 20 juli daarna, onder. nummer 10108528, met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

11 De voorzitter van de vergadering van beide vennootschappen werd ontslagen van het voorlezen van de stukken en verslagen vermeld in de agenda, te weten:

1. Het gezamenlijk geformuleerd fusievoorstel neergelegd: - door de over te nemen vennootschap "C.V.T,": ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge op 14 februari 2011 bekendgemaakt in de Bijlagen tot het:: Belgisch Staatsblad op 2 maart daarna, onder nummer 11033721. - door de overnemende vennootschap "CAS-; VOS" ter griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde op 14 februari 2011, bekendgemaakt in de; Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 24 februari daarna, onder nummer 11030303.

2. Het verslag van het college van Zaakvoerders van de over te nemen vennootschap "C.V.T.", opgesteld op 9 februari 2011 en het verslag van de Raad van Bestuur van de overnemende vennootschap "CAS-VOS" opgesteld op 9 februari 2011 overeenkomstig artikel 694 Wetboek van vennootschappen, waarin de vermogenstoestand van de te fuseren vennootschappen wordt opgegeven en waarin, vanuit een juridisch en economisch oogpunt, worden toegelicht en verantwoord: - de wenselijkheid van de fusie; - de voorwaarden I. ervan; - de wijze waarop ze wordt doorgevoerd; - haar gevolgen; - de methoden volgens welke de ruilverhouding der aandelen is vastgesteld, het relatief belang gehecht aan de toegepaste methoden en het:" waarderingsresultaat waartoe elke methode komt; - de opgerezen moeilijkheden; - de voorgestelde'

" ruilverhouding.

3. Het revisoraal controleverslag over het fusievoorstel opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cleppe, Keunen & Partners", afgekort; CKP Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Lieven Bauwensstraat 19, bus 1,:: vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, op datum van 29 maart 2011.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Het onderzoek, dat wij uitvoerden naar aanleiding van de geplande fusie door overneming van de bvba. C. V. T. door de nv Cas-Vos, heeft betrekking op de methoden volgens de welke de ruilverhouding is vastgesteld. Dit onderzoek werd uitgevoerd in overeenstemming met de terzake geldende normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en laat de volgende conclusies toe:

1° De ruilverhouding werd bepaald op basis van de intrinsieke waarde van beide vennootschappen. Er.. waren geen bijzondere moeilijkheden bij de waardering.

2° ln het gegeven geval is deze methode de enige passende en leidt zij tot een waarde van 3.941,53 ¬ per aandeel 'bvba C. V. T.' en een waarde van 42,96' ¬ per aandeel 'nv Cas-Vos'. De ruilverhouding conform deze waarden is (afgerond) 195 aandelen van de bvba C. V.T. in ruil voor 17.891 aandelen van de nv Cas-Vos.

3° De bekomen ruilverhouding is naar onze mening redelijk.

Brugge, 29 maart 2011,

Bvba Cleppe, Keunen & partners, bedrijfsrevisoren,

Peter Vandewalle, zaakvoerder"

~ .. . . .. . . . .... .._..

Op de laatste biz van Laik S vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voor;

bebouderr aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Een origineel exemplaar van deze verslagen sub 2. en 3. zal samen met een uitgifte van deze notulen in het

archief van de vennootschap bewaard worden.

21 A! FUSIEVERRICHTINGEN

a. Vermogensovergang

1. De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C.V.T." en van de naamloze vennootschap "CAS-VOS" keuren het fusievoorstel goed, neergelegd door en bekendgemaakt voor de beide vennootschappen zoals hoger aangehaald.

" 2. De algemene vergadering van de over te nemen vennootschap "C.V.T." besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de overnemende vennootschap "CAS-VOS".

3. De algemene vergadering van de over te nemen vennootschap "C.V.T." besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C.V.T.", door de naamloze vennootschap "CAS-VOS".

4. Door deze verrichting gaan alle activa en passiva van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C.V.T.", met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende " naamloze vennootschap "CAS-VOS" waarvan het kapitaal ingevolge de fusieverrichtingen gebracht wordt van

vijfhonderd- éénentwintigduizend honderd en drie euro tweeënzeventig cent (¬ 521.103,72) op

vijfhonderdveertigduizend zeshonderd en drie euro tweeënzeventig cent (¬ 540.603,72).

b. Kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap - Vergoeding en wijze van uitreiking

1. kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap

Als gevolg van de fusie door overneming wordt het kapitaal van de overnemende naamloze vennootschap

"CAS VOS" verhoogd ten bedrage van negentienduizend vijfhonderd euro (¬ 19.500,00) om het kapitaal te

" brengen van vijfhonderdéénentwintigduizend honderd en drie euro tweeënzeventig cent (¬ 521.103,72) op vijfhonderdveertigduizend zeshonderd en drie euro tweeënzeventig cent (¬ 540.603,72) door creatie en uitgifte van zeventienduizend achthonderd éénennegentig (17.891) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. De uitgifte van deze aandelen gebeurt zonder rekening te houden met een eventuele uitgiftepremie en de onttrekking van overige bestanddelen van het eigen vermogen van de over te nemen vennootschap, en dit in afwijking van artikel 78, §4 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen. Als gevolg hiervan wordt de fractiewaarde van de aandelen (de waarde die de aandelen in het geplaatste kapitaal vertegenwoordigen) in de overnemende vennootschap "CAS-VOS" verminderd. De'. reden van de afwezigheid van de uitgiftepremie is het feit dat op het ogenblik van de fusie aile aandelen van zowel de over te nemen als de overgenomen vennootschap in handen zullen zijn van dezelfde aandeelhouders/vennoten, en de nieuwe aandelen tevens aan deze aandeelhouders zullen toekomen. Ingevolge het feit dat het hier om dezelfde aandeelhouders gaat, verklaren zij zich akkoord met deze methode en boekhoudkundige verwerking. De hierna gemelde ruilverhouding is dan ook enkel gebaseerd op de intrinsieke waarde der aandelen van belang voor het vaststellen van de ruilverhouding tussen enerzijds de aandelen van de over te nemen vennootschap "C.V.T." en de overnemende vennootschap "CAS-VOS".

2. Vergoeding  ruilverhouding.

Tengevolge van deze kapitaalverhoging worden (afgerond) zeventienduizend achthonderd éénennegentig

" (17.891) kapitaalaandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, van de overnemende vennootschap "CAS: VOS" uitgegeven. Deze zeventienduizend achthonderd éénennegentig (17.891) nieuwe aandelen worden toegekend aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "C.V.T.".

" Deze zeventienduizend achthonderd éénennegentig (17.891) nieuwe aandelen:

- zullen dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 oktober 2010;

- zijn nog te volstorten ten belope van dertienduizend euro (¬ 13.000,00):

* door de echtgenoten Franciscus OOSTVEEN - MARTROYE de JOLY Sabrina, beiden wonende te 8301 Knokke-Heist (Heist-aan-Zee), Spelemanstraat 134, ten belope van twaalfduizend achthonderd euro (¬ 12.800,00);

* door Mevrouw Inge VRIELYNCK, wonende te 8301 Knokke-Heist (Heist-aan-Zee), Pannenstraat 232, ten belope van tweehonderd euro (¬ 200,00).

3. Wijze van uitreiking.

De zeventienduizend achthonderd éénennegentig (17.891) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zullen uitgereikt worden op volgende wijze: Na de fusieverrichting en de omzetting nodigt het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap de vennoten van de overgenomen vennootschap "C.V.T." uit per gewone brief, om op plaats en datum als gemeld in de uitnodiging het aandelenregister van de aandelen op naam, bevattende de inschrijving van de betrokken aandelen, te ondertekenen. Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap vernietigt de aandelen van de overgenomen vennootschap door het aandelenregister te vernietigen.

c. Datum overname.

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 oktober 2010 met betrekking tot de ingebrachte activa en passiva bestanddelen worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "CAS-VOS".

d. Andere effecten.

Buiten de kapitaalaandelen heeft de overgenomen vennootschap "C.V.T." geen andere effecten uitgegeven.

e. Bezoldiging bedrijfsrevisor.

Op de laatste biz van L.3ik_E3 vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van deFren te vertegenwoordigen

Verso Naam en hand teke,,ing

Voorre, behouden aan het Belgisch Staatsblad

rand 2.1

Aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cleppe, Keunen & Partners", afgekort CKP Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8200 Brugge

" (Sint-Andries), Lieven Bauwensstraat 19, bus 1, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, aan wie opdracht gegeven werd het controleverslag op te maken, waarvan de besluiten hierboven zijn weergegeven, wordt een bezoldiging toegekend aan de gebruikelijke tarieven van de bedrijfsrevisor voor dergelijke opdracht.

f. Bijzondere voordelen.

Aan de Raad van Bestuur van de ovememende vennootschap en aan het College van Zaakvoerders van de overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de fusie.

B/ VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP.

De voorzitter van beide algemene vergaderingen verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen, en de wijze waarop het overgaat.

C/ VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP.

De voorzitter van beide algemene vergaderingen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat de nettowaarde van het hierboven beschreven vermogen van de overgenomen vennootschap dat in zijn geheel overgaat op de overnemende vennootschap, op grond van de staat van activa en passiva per 30 september 2010, zevenhonderdvijfenvij{ligduizend vijfhonderd negenennegentig euro vijf cent (¬ 755.599,05) bedraagt en geboekt wordt in de overnemende vennootschap.

Voormelde beslissingen werden genomen en goedgekeurd door de algemene vergadering der aandeelhouders van beide vennootschappen, over te nemen vennootschap "C.V.T." en de overnemende : vennootschap "CAS-VOS" bij hetzelfde proces-verbaal, welke zullen gepubliceerd worden door beide vennootschappen voor haar genomen beslissingen.

De begunstigden van de kapitaalverhoging ingevolge fusie, met name de vennoten van de overgenomen vennootschap, nemen vervolgens deel aan de verdere beraadslaging en besluitvorming in hun hoedanigheid van aandeelhouders van de overnemende vennootschap. De nieuw gecreëerde aandelen bekomen eveneens vanaf nu stemrecht.

Voor de verdere beslissingen binnen de overnemende vennootschap "Cas-Vos" wordt verwezen naar de publicatie van de overnemende vennootschap "CAS-VOS".

3/ Het verlenen van kwijting aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat.

4/ Machtiging aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap "Cas-Vos" om de genomen

" beslissingen uit te voeren, ondermeer

- de nieuw uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap in te schrijven in het register der

aandelen van de overnemende vennootschap;

- het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

De vergadering machtigt de notaris om de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking

tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de

verdwijning van de overgenomen vennootschap;

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd.

Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 29 maart

2011, samen met de aangehechte volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, v n tuik8 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordbgen

Verso Naam en handtekening

02/03/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Motl 2.1

t +'r' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NITEUR DIRECTI

"

bel

a

Be Sta

N

11

ERGELEGD ter GRIFFIE der

CHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

RUGGE (Afdeling Brugge)

set_i7;, 1 : lit FE

 '1

GriiffiPe griffier.

I 011 IIll Il O II1 011 I II

*11033721*

Ondernemingsnr : 0870.660.518

Benaming

(voluit) : C.V.T.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8300- Knokke-Heist - Van Bunneniaan 51

. Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel in toepassing van artikel 693 W.Venn. in het kader van de fusie door overneming waarbij de NV CAS-VOS (ondernemingsnummer 0477.494.376) de Bvba C.V.T. overneemt.

De bvba C.V.I. Mevrouw Sabrina Martroye de Joly

vast vertegenwoordigd door Zaakvoerder

mevrouw Inge Vrielynck, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 19.12.2009, NGL 05.05.2010 10112-0036-017
29/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 20.12.2008, NGL 26.05.2009 09161-0123-014
03/10/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 29.08.2008, NGL 30.09.2008 08762-0239-016
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 29.06.2007, NGL 19.07.2007 07439-0281-016

Coordonnées
C.V.T.

Adresse
VAN BUNNENLAAN 51 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande