C.C.R.P.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C.C.R.P.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.608.784

Publication

29/03/2011
ÿþOndernemingsnr : o$34 , 60S a I8i{

Benaming

(voluit) : C.C.R.P.

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8800 ROESELARE, WETTERENSTRAAT 7

Onderwerp akte : OPRICHTING

ER BLIJKT UIT EEN AKTE VERLEDEN VOOR MEESTER WIM TAELMAN, GEASSOCIEERD NOTARIS'. TE DEERLIJK, OP 10 maart 2011, DAT EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE,

" AANSPRAKELIJKHEID WERD OPGERICHT DOOR:

De Heer COSSEMENT, Bart Michel Steve Dave, geboren te Roeselare op 20 september 1984, wonende te

8800 Roeselare, Wetterenstraat 7.

onder de naam "C.C.R.P.", waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld wordt op zestig duizend euro

(¬ 60.000,00), vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal werd samengesteld ingevolge inbreng in natura:

VERSLAGEN

Overeenkomstig artikel 219 W. Venn. en met het oog op de voorgenomen inbreng in natura, werden

" twee verslagen opgesteld, die hier voorgelegd worden, namelijk het verslag van de oprichter, gedagtekend 22 februari 2011 en dit van Mevrouw Mia DEPLANCKE, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Harelbeke, Gentsesteenweg 46, aangesteld door de oprichter en ge-dagtekend 6 maart 2011.

De besluiten van het verslag van de Bedrijfsrevisor luiden:

'Ondergetekende Mia Deplancke, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 8530 Harelbeke, Gentsesteenweg 46, en aangesteld door de oprichter van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "C.C.R.P." om een verslag op te stellen inzake inbreng in natura bij oprichting zoals voorzien in artikel 219 Wetboek: vennootschappen, kan bij het beëindigen van haar controlewerkzaamheden oordelen dat:

1. de inbreng in natura bij wijze van oprichting van de bvba C.C.R.P. bestaat uit materiële vaste activa bestanddelen voor een totale waarde van EUR 64.758,82;

2. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van': Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de op te richten vennootschap: verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als: tegenprestatie verstrekte vergoeding van de inbreng in natura;

3. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4. de voor de inbreng in natura door de inbrengende partij weerhouden methoden van waardering. bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste: overeenkomen met enerzijds het aantal en de waarde van de tegen inbreng uit te geven aandelen en anderzijds; de nominale waarde van een schuld in rekening courant, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

5. de vergoeding van de inbreng bestaat enerzijds uit 600 aandelen "C.C.R.P." zonder vermelding van: nominale waarde," met een waarde van 11100ste van het maatschappelijk kapitaal per aandeel en anderzijds uiti de boeking van een schuld in rekening courant voor een totaal bedrag van 4.758,82 Euro.

Ondergetekende wil er ten slotte aan herinneren dat haar opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doem

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat haar verslag geen" i

"faimess opinion" is.

Harelbeke, 8 maart 2011

MIA DEPLANCKE (getekend),

Bedrijfsrevisor

IBR-Inschrijvingsnr A01475."

Het origineel van beide verslagen zal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te

Kortrijk samen met een uitgifte van deze akte.

Door de Heer COSSEMENT Bart, voornoemd, hierna ge-noemd "de inbrenger", wordt inbreng gedaan in

de vennootschap van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

LÉW

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

111

V bah aa Bel Stak

NEERGELEGD

17, 03. 2011

RECHTBI OK HANDEL

*11047591"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge

de activa bestanddelen, roerende goederen, zoals die werden vastgelegd en nauwkeurig omschreven in het aangehecht verslag van de bedrijfsrevisor.

Alle opbrengsten en kosten betrekkelijk de ingebrachte bestanddelen worden geacht vanaf 1 september 2010 ten voordele of ten laste van de hierbij opgerichte vennootschap te zijn gesteld.

De inbreng van de in het aangehecht verslag beschreven goederen gebeurt met een inbrengwaarde van vierenzestig duizend zevenhonderd achtenvijftig euro tweeëntachtig cent (¬ 64.758,82).

Als vergoeding voor de inbreng in natura voor een netto-bedrag van vierenzestig duizend zevenhonderd achtenvijftig euro tweeëntachtig cent (¬ 64.758,82) zullen aan de inbrenger, de Heer COSSEMENT Bart, die aanvaardt, worden toegekend:

-zeshonderd (600) volgestorte aandelen zonder nominale waarde van de hierbij opgerichte vennootschap, overeenstemmend met zestig duizend euro (¬ 60.000,00) kapitaal van de vennootschap;

-een schuldvordering in rekening-courant op de vennootschap op zijn naam ten belope van vierduizend zevenhonderd achtenvijftig euro tweeëntachtig cent (¬ 4.758,82).

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

Artikel één : naam.

De vennootschap heeft de vorm van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

Haar naam luidt : "C.C.R.P.".

Artikel twee : zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 ROESELARE, WETTERENSTRAAT 7.

Hij mag naar elke andere plaats in het Nederlandstalig gebied van België en in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Iedere verandering van de zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, exploitatiezetels en bijhuizen vestigen in België of in het buitenland.

Artikel drie : doel.

De vennootschap heeft tot doel :

-Studie, organisatie, opleiding, begeleiding, implementatie, coördinatie & raadgevend bureau inzake financiële, technische, productie, handels-, juridische, commerciële, administratieve en computerservices, (be-drijfs)automatisatie, publiciteit en marketing, verzeke-rings-, beveiligings-, logistieke, immobiliën en sociale aangelegenheden en algemeen bestuur in de ruimste zin van het woord;

-Bijstand verlenen als financial en business consultant, IT en projectmanager, beveiligings-, verzekerings-, beleggings- & marketingadviseur, expertisebureau in roerende en onroerende goederen, handelsvertegenwoordiger, agent

-Het waarnemen van alle bestuurs- en managementopdrachten, het uitoefenen van functies in andere ondernemingen en vennootschappen

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, en aanverwante immateriële duurzame activa

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen of diensten, in 't kort tussenpersoon in de handel en dienstensector.

-Onderzoek en ontwikkeling, vervaardiging en of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe diensten, nieuwe technologieën en hun toepassingen

Ontwikkeling van nieuwe machines, machinetoebehoren, matrijzen voor vervaardiging van bestaande of nieuwe produkten in plastiek, hout, metaal of kuntstof en de produktie van deze produkten.

-Het fokken van paarden en andere paardachtigen, activiteiten van hoefsmeden, verzorgen van kunstmatige inseminatie, exploitatie van paardenrenbanen en maneges, activiteiten ivm sportwedstrijden met dieren, diensten in verband met verzorging van huisdieren, pensions voor huisdieren.

-Het beheer van een eigen onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, aanpassen door urbanisatie, riolering en wegenaanleg, ontginnen, bebossen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede de handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen

-Het ontwerpen, uitvinden, verwerven, fabriceren, bouwen, invoeren, uitvoeren; aankopen, verkopen, verdelen, onderhouden en exploiteren zowel in eigen naam als in hoedanigheid van agent, vertegenwoordiger, commissionair, makelaar of vergunninghouder van alle methodes, grondstoffen, dienstn en producten, brevetten, vergunningen en intellectuele rechten, in verband met hetgeen opgesomd hiervoor.

-Voor eigen rekening het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een eigen roerend vermogen.

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering, alsook het bevorderen van fusie of liquidatie van vennootschappen.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondememingen.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zal achten

De vennootschap kan alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn

Artikel vier : duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel vijf : kapitaal - aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op zestig duizend euro (¬ 60.000) vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zeshonderdste van het kapitaal.

Artikel tien : bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaak-voerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Behoudens andersluidende bepaling van de algemene vergadering, is het mandaat onbezoldigd.

Artikel elf : bevoegdheden bestuur

Interne bestuursbevoegdheid

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve

deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Ten aanzien van de

handelingen buiten de perken van het statutair doel kan de vennootschap de onbevoegdheid van haar organen slechts inroepen tegen derden te kwader trouw, die op het tijdstip waarop gehandeld is, wisten of behoorden te weten, dat het doel overschreden is. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

Externe bestuursbevoegdheid

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel twaalf : bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel veertien : algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennootschap wordt ieder jaar gehouden op de eerste vrijdag van mei om 19 uur op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Artikel vijftien : verloop algemene vergadering

Iedere vennoot mag in persoon stemmen of zijn stem schriftelijk uitbrengen. Hij mag zich ook door een andere vennoot laten vertegenwoordigen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel zestien : boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt ieder jaar van één januari tot éénendertig december daarop.

Artikelzeventien : winstverdeling

Het overschot op de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen is de netto winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks tenminste vijf procent verplichtend voorafgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overige staat ter beschikking van de algemene vergadering die een dividend kan uitkeren, bijkomende vergoedingen voor de zaakvoerders kan toekennen, of die ook de winst kan overdragen naar een volgend boekjaar of aanwenden tot het spijzen van reservefondsen van algemene of bijzondere aard.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

-behouden

een" het

Belgisch

Staatsblad

bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel achttien : ontbinding  vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening vervolgd door de alsdan in functie zijnde zaakvoerders die de bevoegdheid van vereffenaars zullen hebben, tenzij de algemene vergadering bij drielvierden van de stemmen beslist andere vereffenaars aan te stellen.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Het batig saldo van de vereffening wordt, na betaling van de schulden en lasten, verdeeld tussen de vennoten a rato van het aantal van hun aandelen, gebeurlijk na voorafgaande gelijkmaking van de aandelen, wat betreft hun afbetaling. De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers moet steeds voorafgaandelijk goedgekeurd worden door de rechtbank van koophandel.

OVERGANGSBEPALINGEN - BENOEMINGEN.

Onmiddellijk na de oprichting heeft de oprichter volgende besluiten genomen:

1.Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot en met 31 december 2012.

2.Eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering komt bijeen in 2013.

3.Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

De oprichter beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één en benoemt tot zaakvoerder: de Heer COSSEMENT Bart, voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt, onder de bevestiging niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur.

De zaakvoerder kan alleen optredend de vennootschap vertegenwoordigen in handelingen en in rechte. Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd.

4.Niet benoeming commissaris

De oprichter beslist geen commissaris te benoemen daar de vennootschap er niet toe verplicht is. 5.Hernemen van de verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W.Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 september 2010. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 W.Venn., en dienen, eens de vennootschap rechtspersoon-lijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

6. Volmacht formaliteiten.

De oprichter verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHEOPS INTERNATIONAL", met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Westlaan 89/G 0, BTW BE 466.356.895 - Rechtspersonenregister 0466.356.895., vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de KBO, ondememingsloket, alsook alle fiscale, administratieve en sociaalrechtelijke formaliteiten te verzekeren.

RECHTSPERSOONLIJKHEID

De voorgaande beslissingen zullen slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor analytisch uittreksel

Wim Taelman, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: Expeditie akte oprichting, verslag oprichter en bedrijfsrevisor in kader van 219

W.Venn..

Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek registratierechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/01/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
C.C.R.P.

Adresse
WETTERENSTRAAT 7 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande