C. & L. GRAFIEK GROEP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C. & L. GRAFIEK GROEP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.747.043

Publication

16/01/2013
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU R BELGE , ,,,, ,;;t~FtC ast

09 -01 t l"'

BELGISCH S 1~:~1~

" ~_i

ryatANOEt,TE

- 2013

, j~ ~ii~~üaae)

TAATS -3 31 914'çjs ~e

Griffie ~s..

I 1

*13010101+













Ondernemïngsnr : 0437.747.043

Benaming

(voluit) : C.&L. GRAFIEK GROEP

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moerstraat 38, 8000 Brugge ' (volledig adres)

Onderwerp akte : Geruisloze fusie

Uit een akte verseden voor geassocieerd notaris, Annelies Vanquathem met-zétel te Brugge (Sint-Kruis) op 27/12/2012, ter registratie, houdende het proces-verbaal 'vna de buitengewonë algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C.&L. GRAFIEK, GROEP met zetel te Brugge, Moerstraat 38, ondememingsnummer 0437.747.043,' blijkt dat volgende besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Besluit tot met een fusie gelijkgestelde overneming

De algemene vergadering besluit het gehele vermogen van de vennootschap over te dragen aan haar enige aandeelhouder, de BVBA GRAFIEKGROEP te Moerstraat 38, 8000 Brugge ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder nummer 0898.926.219.

Deze overgang is gelijkgesteld met een fusie en gaat gepaard met de ontbinding zonder vereffening van de' tegenwoordige vennootschap.

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 01.07.2012 geacht boekhoudkundig verrichtte zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

Bevoegdheden

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Tudors Accountancy BVBA, Oostendse Steenweg 105, 8000 Brugge, vertegenwoordigd docr Nico Verhamme, evenals aan haar bedienden, aangestelden en, lasthebbers, om, niet mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve: formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale' Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor eenvormig beredeneerd uittreksel voor bekendmaking bestemd,

Terzelfder tijd neergelegd: expeditie van de akte.

Î

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/11/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

~tI~,P.~t ErD tei .ii-, t': Cm,

VAN 1./.C)'.;')1,,.;" LT

BRUGU5El,F,1i'' 7t1" ,j;_

Ondernemingsnr . 0437.747.043

Benaming

(valwit) . C. & L. GRAFIEK GROEP

(verkon1

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moerstraat 38, 8000 BRUGGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Uit het fusievoorstel de dato 6 november 2012 opgesteld door de zaakvoerder van de bvba "C. & L. GRAFIEK GROEP", niet zetel te 8000 Brugge, Moerstraat 38, BTW BE-437,747.043, RPR Brugge en de zaakvoerder van de bvba "GRAFIEKGROEP", met zetel te 8000 Brugge, Moerstraat 38, BTW BE-898.926.219, RPR Brugge, betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij de bvba "C. & L. GRAFIEK" GROEP", voornoemd, wordt overgenomen door de bvba "GRAFIEKGROEP", voornoemd, blijkt hetgeen volgt:

"In overeenstemming met artikel 719 Wetboek van vennootschappen wordt door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C. & L. GRAFIEK GROEP" en door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GRAFIEKGROEP", in gemeen overleg, het voorstel van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie), opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt:

De deelnemers aan de voorgestelde fusie zijn:

I. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C. & L. GRAFIEK GROEP", met zetel te 8000 Brugge, Moerstraat 38, BTW BE-437.747.043, RPR Brugge.

De vennootschap zal door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GRAFIEKGROEP" overgenomen worden, en wordt hierna genoemd de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP" of "OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP".

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd, door haar zaakvoerder, te weten: 1) De heer Guida CALLENS, wonende te 8000 Brugge, Moerstraat 38,

II. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GRAFIEKGROEP", met zetel te 8000 Brugge, Moerstraat 38, BTW BE-0898.926.219, RPR Brugge.

De vennootschap zal de bij de fusie betrokken vennootschap overnemen en wordt hierna genoemd de "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP".

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, te weten: 1) De heer Guido CALLENS, voornoemd,

~f beh

aa

Sel Staz

*121905&5*

111

VOORAFGAANDE UITEENZETTING

Partijen verklaren dat de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C. & L. GRAFIEK GROEP" en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GRAFIEKGROEP" beslist hebben tot het aanvatten en uitwerken van een fusievoorstel dat zij aan hun respectieve algemene vergadering zullen voorleggen dat ertoe strekt, dat, met toepassing van de bepalingen

Or-, ae laatste blz van Luits B vermelden Recta Naam en hoedanigrEcio E-E,trb,}nen,crcnde nolens hetzij van de persototn(en)

bevoegd de rechtspersuo7 ten da"z en van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en rrandtekein q

«4:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

van artikel 719 en volgende Wetboek van vennootschappen zowel de rechten als de verplichtingen van de overgenomen vennootschap, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaan op de overnemende vennootschap, die reeds houdster is van alle effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, uitgegeven door de overgenomen vennootschap.

Aldus wordt het volgende voorgesteld.

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overgenomen vennootschap :

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C. & L. GRAFIEK GROEP", met zetel te 8000 Brugge, Moerstraat 38, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"Artikel 3 DOEL

De vennootschap heeft als doel:

Het aannemen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, van alle drukwerken , van welke aard dan ook en volgens om het even welk procedé, alsook het ontwerpen, uitgeven en verspreiden van drukwerken, evenals de verkoop, de in- en uitvoer, de distributie en de verkoop, zo rechtstreeks of als tussenpersoon, van geschenk en relatieartikelen, van welke aard ook, van kantoor- en schoolbehoeften en van materialen, onderdelen, bijhorigheden en nevenproducten samen met het presteren van alle mogelijke diensten, die kunnen verband houden met wat voorafgaat, alles in de ruimste zin van het woord.

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen; alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, of zelfs daarbuiten, en de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in binnen- als buitenland.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten filet van voorbeeld geven."

2. De overnemende vennootschap:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GRAFIEKGROEP", met zetel te 8000 Brugge, Moerstraat 38, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"Artikel 3  DOEL.

De vennootschap heeft tot doet in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Het aannemen van, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, van alle drukwerken, van welke aard ook en volgens om het even welk procedé, alsook het ontwerpen, uitgeven en verspreiden van drukwerken, evenals de verkoop, de in- en uitvoer, de distributie en de verkoop, zo rechtstreeks of als tussenpersoon, van geschenk en relatieartikelen, van welke aard ook, van kantoor- en schoolbehoeften en van materialen onderdelen, bijhorigheden en nevenproducten samen met het presteren van alle mogelijke diensten die kunnen verband houden met wat voorafgaat alles in de ruimste zin van het woord.

Ontwerp en uitvoering van musea en tentoonstellingen.

Alle multimediaprojecten, het ontwerpen, beheren en ontwikkelen van websites, hosting, en andere multimediatoepassingen.

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als in buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen; alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, of zelfs daarbuiten, en de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in binnen- als buitenland.

Deze opsomming is niet beperkend doch enkel ten titel van voorbeeld geven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ander ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

ilIr De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

B. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaan over naar de overnemende vennootschap op basis van de jaarrekening per 30/06/2012 en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 01/07/2012 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

C. TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE VENNOOT VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP -BEZOLDIGINGEN EN VOORDELEN

De enige vennoot van de overgenomen vennootschap heeft geen bijzondere rechten.

In de overgenomen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de enige vennoot van de overgenomen vennootschap.

D. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijke karakter mag niet geschonden worden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte documenten die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen

gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Opgemaakt en getekend te Brugge op de zetel van de overnemende vennootschap, op 06/11/2012, in 5 exemplaren, waarvan iedere partij erkent zijn exemplaar te hebben ontvangen.

Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens enerzijds de zaakvoerder van de overnemende vennootschap en anderzijds de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap getekende exemplaren te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ Voor- hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen."

j,,r,`:.~houden lem hot Belgisch

' Staatsblad

~ 7

CALLENS Guido, zaakvoerder

Tegelijk hiermede neergelegd: fusievoorstel de dato 6 november 2012 betreffende de fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij de bvba "C. & L. GRAFIEK GROEP" wordt overgenomen door de bvba "GRAFIEKGROEP".

(:)1: rçe laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid v,a» 0e ss, 3, n`ite ende notaris, hetzu van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtse te% aai z eri van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handteken-p

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/09/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.08.2012, NGL 11.09.2012 12560-0342-012
23/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 23.12.2011, NGL 17.01.2012 12010-0505-012
20/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.12.2010, NGL 15.12.2010 10634-0042-011
09/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 04.12.2009, NGL 26.01.2010 10028-0366-011
30/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 05.12.2008, NGL 19.12.2008 08865-0252-011
18/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 15.01.2008, NGL 17.01.2008 08015-0229-011
22/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 11.01.2007, NGL 12.01.2007 07011-1666-012
29/12/2005 : BG069664
28/12/2005 : BG069664
21/12/2004 : BG069664
22/12/2003 : BG069664
24/01/2003 : BG069664
01/01/1993 : BG69664
01/01/1992 : BG69664

Coordonnées
C. & L. GRAFIEK GROEP

Adresse
MOERSTRAAT 38 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande