C & B

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C & B
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.610.132

Publication

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 11.02.2014 14033-0410-013
13/12/2013
ÿþ pS E Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~i

J -

. .~ . u i

' "' i , r , ,Dí'7pHAND~L

~ ~ ~ ~ rt~~~

''

~~ët ~~ï/

1. y~x" Ny

Griffie `."

IONLItilj 11 III

Ondernemingsnr : 0461.610.132

Benaming

(voluit) : C & B

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brugsesteenweg 78 te 8740 Pittem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Er blijkt uit een proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering dd 19/08/2013 dat vanaf heden ontslag gegeven wordt als zaakvoerder aan

- de Heer Pacqueu Geert, wonende te 8810 Lichtervelde, Statiestraat 207 bus 3.

Goedgekeurd door het proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering dd 19108/2013.

Coudeville Monique

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/12/2013
ÿþI

Y

1 od Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N.=LKGIFILEG'D er G£;1>'1=16 Oà

.~-1L~~~ Tr-

a

Griffie

1

Ondernerningsnr : 0461.610.132

Benaming

(voluit) : C & B

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brugsesteenweg 78 te 8740 Pittem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering dd 01/10/2013 dat vanaf heden benoemd wordt tot zaakvoerder

- de Heer Bullinck Chistophe, wonende te 8800 Roeselare, Jules Dessauvagestraat 56,

Goedgekeurd door het proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering dd 01/10/2013.

Coudeville Monique

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/06/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0461.610.132

Benaming

(voluit)

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8820 Torhout, Burg 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETEL-DOEL-ZAAKVOERDER

UIT EEN AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440, te Torhout op dertien juni tweeduizend en dertien, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C & B, met zetel te 8820 Torhout, Burg 21.

BLIJKT DAT met éénparigheld van stemmen de volgende besluiten werden genomen :

1. De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8820 Torhout, Burg 21, naar 8740 Pittem, Brugsesteenweg 78, zodat de eerste paragraaf van artikel 2 van de statuten dient vervangen te worden door de volgende tekst ; "De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8740 Pittem, Brugsesteenweg 78."

2. De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder de dato tien juni tweeduizend en dertien, opgesteld bij toepassing van artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, met een staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per éénendertig maarte tweeduizend en dertien, waarin deze omstandig de door haar voorgestelde wijziging van het doel verantwoordt,', aangezien alle leden van de vergadering erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

3. De vergadering besluit daarop het doel van de vennootschap uit te breiden door artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"voor haar rekening, voor rekening van derden te doen of door derden te laten uitvoeren, zowel in Belgie als: in het buitenland

A. Groot- en kleinhandel, import en export van alle soorten goederen, het opslaan van deze goederen; transport van goederen en personen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in de meest ruime zin van het woord, zowel te land, te water en in de lucht; tussenpersoon in de handel, vervoercommissionair; terbeschikking stellen van personeel; het uitbaten van een weegbrug;

B. De handel in het groot en in het klein, de invoer en uitvoer, de aankoopdistributie en verkoop, zo voor; eigen rekening als voor rekening van derden, van aile artikelen betreffende textiel, leder, bont, plastiek, sport, kleding, schoeisel, sierraden en snuisterijen, dit alles in de ruimste zin van het woord, voor baby's, kinderen,: dames en heren.

C. De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes,; clubs, bars, frituur, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten,' feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke, koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen, kortom het verstrekken van alle diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

D. Bakkerij, banketbakkerij, fabricatie van peperkoek, beschuiten, biscuits, suikergoed; bereiding van: dieetvoeding en voedingswaren voor kinderen; kleinhandel in producten van de broodbakkerij en de: broodbakkerij; kleinhandel in vlees en vleeswaren, vlees van gevogelte en wild, vis, producten van het! suikergoed, fruit, groenten en aardappelen, zuivelproducten, koloniale waren en voedingswaren, wijn,! alkohofische en andere dranken, roomijs en consumptieijs, sigaren, sigaretten, tabak en rookartikelen dagbladen, papierwaren en kantoorbehoeften. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van; haar maat-schappelijk doel.

laatste

+ -- --- - - . --- --- . -

Op de blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Nedergelegd tor gaff3e van ge rechtbank ven koophandel

Brugge  afdeling Castencte



70 UNI 2013 tÍP r1?`tl7pr

Griffie

I1111u~m~u~~~~nu1uu

+130971A8

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

C&B

V.. or-behouden aan het Belgisch Staatsblad

E. De inrichting, de uitbating en organisatieWvan feesten,optredens van allerhande artiesten, vergaderingen; ' en bijeenkomsten van diverse verenigingen, kortom allerhande evenementen en amusement/recreatie zoals bv discobar, karaoké en allerlei klank-geluid- en lichtspelen, aasmede de verhuur van alle materialen daarmee , verband houdend en dit alles in de meest ruime zin.

F. De groot-en kleinhandel, handelsbemiddeling, import en export, studie en ontwikkeling, vervaardiging,

" commissiehandel, verkoop via automaten en verhuur in: allerhande goederen en diensten, in allerhande ' voedingswaren en toebehoren.

G. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-eri verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

" Het aanleggen, en oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle inrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen,

" obligaties, staatsfondsen. Dit alles met uitzondering van de activiteiten die onder de titel 'vastgoedmakelaar' vallen.

H. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of " onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

handelszaak. "

I. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of Welke van " aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten date te vergemakkelijken.

Zij heeft in het algemeen de voile rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

" Zij Kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere ' wijze, in aile vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te " ' begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

ln het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze ' handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken"

4. De vergadering besluit daarop de heer PACQUEU Geert, slager, wonende te 8810 Lichtervelde, Statiestraat 207 bus 3, te benoemen tot bijkomende doch niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor

" de duur van de vennootschap te rekenen vanaf één juli tweeduizend en dertien, die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevesti-+ging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hierte-'gen verzet.

5. De vergadering neemt kennis van de tekst van de gecoördineerde statuten en keurt deze goed.

VOOR EENSLUIDENDE VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Een afschrift van de buitengewone algemene vergadering, het bijzonder verslag van de zaakvoerder, en de

gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.12.2012, NGL 08.02.2013 13034-0310-013
15/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 09.12.2011, NGL 08.02.2012 12030-0327-013
17/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 10.12.2010, NGL 14.02.2011 11031-0043-014
17/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 11.12.2009, NGL 04.02.2010 10037-0098-014
16/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 12.12.2008, NGL 13.01.2009 09010-0141-014
10/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 14.12.2007, NGL 03.01.2008 08003-0365-014
02/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 08.12.2006, NGL 26.01.2007 07028-3125-015
24/11/2006 : OO055591
03/02/2006 : OO055591
04/02/2005 : OO055591
06/02/2004 : OO055591
03/04/2003 : OO055591
26/03/2003 : OO055591
29/03/2002 : OO055591
12/12/2000 : OO055591
11/03/1999 : OO055591
16/10/1997 : OOA6228
27/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 09.12.2016, NGL 20.02.2017 17047-0304-009

Coordonnées
C & B

Adresse
BRUGSESTEENWEG 78 8740 PITTEM

Code postal : 8740
Localité : PITTEM
Commune : PITTEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande