BUREAU BOONE

Société en commandite simple


Dénomination : BUREAU BOONE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.641.581

Publication

20/12/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap, onder de benaming "Bureau Boone".

Deze benaming dient steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd te worden door de woorden "handeisvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap".

ARTIKEL TWEE - ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8800 Roeselare, Menenpoortstraat 39.

Hij mag worden overgeplaatst naar elke andere plaats in België door eenvoudige beslissing van het bestuur. Elke wijziging van de maatschappelijke zetel zal door het bestuur bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van het bestuur, administratieve zetels, bijkantoren, uitbatingzetels, opslagplaatsen, vertegenwoordigingen of agentschappen oprichten in België of in het buitenland.

ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1. Alle werkzaamheden met betrekking tot de reclamewereld en grafisch ontwerp, waaronder maar niet beperkt tot:

a) Het voeren van publiciteit en visuele communicatie en dit in de ruimste zin met name: ontwerpen en aanbrengen beletteringen op diverse voorwerpen, stickers, digital printing, textielbedrukking, spandoeken, licht-zullen en totems, freesletters, vlaggen en master), zeef & vlakdruk, visitekaartjes, beursstanden, enz.....

b) Het al dan niet grafisch ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media.

c) Het leveren en ontwerpen van alle grafische visuele projecten en producties. Hieronder worden ondermeer verstaan de grafische vormgeving en de studio- en reportage-fotografie, film en alle soort audio en beeldtoepassingen.

d) Ontwikkeling en onderhoud van websites, en /of multimedia applicaties.

e) Het voeren van markt- en opinie- onderzoek.

f) Het ontwerpen en plaatsen van uitstalramen en decors, van buitenreclame, reclameborden en paneelreclame, lichtkranten en neonreclame.

g) Het aanbrengen van reclame op bussen, auto's, en andere voertuigen, enzovoort.

:,O-dna :ste brz. van ruik B vermeden : Recto : Zza:n en hcaca:t'.gite z: van da irstntrnenterer:de no:a,És.:.e1x; van de persolo;n(en; bevoegd de rechtspersoon ter aanziet: vars derden Ye ve:-egenticordlgen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-behouc aan het Belgisc Staatsb

2

OndernemingsnA : Banaen6rtg

{voluit) :

Bureau Boone

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap Zetel: Menenpoortstraat 39, 8800 Roeselare ®Mesec;p ge : Oprichting Comm. V

TITEL I - BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL EEN  BENAMING

ge(R. 04. 84

RECHTBANK KOOPHANDEL ezier3PTi11,I11

IllEERG LEGE)

0 5. 12, 2011

NIONIT£.~. =,._r_Cà~

Ct~3E;CT c. .:

BEL.GISC.-1 STAA T S LL AB D

BE ST+.;t" ~

18

*11190945

2,9q

h) Het vervaardiging van alle publiciteits- en uitstallingsartikelen, onder meer kentekens, schildjes, letters en etiketten.

1) Computeranimatie.

j) Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie.

k) Het ontwikkelen en leveren van promotionele en B28 evenementen, inbegrepen de decoratie, standenbouw en techniek, catering, alsook de aankleding van hosts en hostessen.

I) Het verlenen van uiteenlopende diensten en het geven van advies, informatie, bijstand en ondersteuning voor zelfstandigen, vennootschappen, bestuurders, verenigingen, openbare bestuursorganen en dergelijke meer en dit ondermeer op het domein van marketing, informatica, administratie, organisatie, verkoop, financiën, strategie, personeel, enzovoort.

m) Het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans, publicitaire films en publicitaire artikelen.

n) Luchtreclame.

o) Etaleurswerkzaamheden.

p) Het ontwerpen van showrooms, enzovoort.

2. Het leveren en ontwerpen van allerhande drukwerk, toegepaste design en copywriting.

3. Het ontwikkelen van allerhande mediaconcepten en formatontwikkelingen en de toepassing ervan, ondermeer op het vlak van internet, digitale creaties, sociale media...

4. Het ontwikkelen van geïntegreerde marketingconcepten en de toepassing ervan.

5. Alle toepassingen van sociale media.

6. Pakjesdienst.

7. Alle werkzaamheden met betrekking tot IT waaronder maar niet beperkt tot:

a) Advertising op websites.

b) Ontwikkeling, aan en verkoop van domeinnamen.

c) Het verlenen van diensten op het domein van de informatica met name de verkoop, levering, installatie, integratie, onderhoud en ondersteuning van hardware, software en aanverwante diensten.

d) Opleiding, training en implementatie- en projectbegeleiding van software- en informaticatoepassingen, sociale mediaen dergelijke meer in de meest ruime zin van het woord.

e) Het verlenen van advies en consultancy met betrekking tot de volgende gebieden uit het bedrijfsbeheer van ondernemingen: productie, kwaliteitsbeheer, onderhoud, logistiek, controlling.

f) Outsourcing van informatici.

g) Alle studie-, teken-, consultancy-, en programmatiewerk voor elektrische en niet-elektrische systemen en de ontwikkeling van hard- en software.

h) Handel in hard- en software van computersystemen en hun aanverwanten.

i) Alle vormen van vervaardigen, het uitrusten en het automatiseren van machines onder al hun aspecten.

j) Het vervaardigen en ontwerpen van automatisatiesystemen.

k) Het onderhoud van alle voorgaande installaties.

1) Het programmatiewerk voor de ontwikkeling van hard- en software

m) Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, consultancy en / of commercialisatie van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen

n) De activiteiten van systeemintegrators

o) Het voorzien van een helpdesk en het leveren van support op de software- en informaticatoepassingen.

p) Het verlenen van advies en consultancy op het vlak van de informaticatechnologie en  toepassingen.

q) Begeleiden van implementaties van nieuwe informaticatoepassingen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-Optie-eatste blz. var, Luik B vermelden : Resto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(er) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r) Begeleiden van de veranderingsprocessen bij het implementeren van nieuwe informaticatoepassingen, waarbij de focus gelegd wordt op de optimalisering van het proces maar ook op de verandering van de fysieke werkorganisatie.

8. Alle werkzaamheden met betrekking tot management waaronder maar niet beperkt tot:

a) Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

b) Het optreden als tussenpersoon in de handel.

c) Het verstrekken van adviezen in de ruimste zin van het woord

d) Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

e) Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

f) Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

9. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen

van alle bestuursdaden onder meer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

10. Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden onder

meer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

11. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

12. Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

13. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

14. De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, alsook het tot beschikking stellen van deze roerende of onroerende goederen aan haar zaakvoerder, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

15. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

16. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en

voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op aile plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

17. Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop,

verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, afbraakwerken, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, en heropbouw of verbouwing. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn.

18. De vennootschap kan optreden voor de volgende verrichtingen:

a. Uitvoeren van allerlei administratieve handelingen voor derden;

b. uitvoeren van commerciële en administratieve taken in opdracht van derden, zowel voor beperkte als onbeperkte duur;

c. het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening van aandelen of participaties, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen, haar aandelen- en participatieportefeuille beheren en ontwikkelen, deze waarden verkopen onder welke vorm dan ook;

d. aile handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan de discontobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen; studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, technische, commerciële of administratieve aangelegenheden in de ruimste zijn, bijstand en diensten verlenen rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën,

Voor-

; behouden aan het Belgisch Staatsblad

lop-de;aatete blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van e.e instrunenterande notaris, hetzij van de peso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanze, van derden te vertegenvroordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad verkoop, productie en algemeen bestuur, het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

e. het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, optreden als commissaris en/of vereffenaar.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

ARTIKEL VIER  DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

TITEL tl  MAATSCHAPPELIJKE AANDELEN  VENNOTEN - AANSPRAKELIJKHEID ARTIKEL VIJF - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van 2.000 euro, vertegenwoordigd door 1.000 deelbewijzen zonder aanduiding van de nominale waarde.

ARTIKEL ZES - VENNOTEN

De bovenvermelde onderschrijvers gaan onmiddellijk over tot de volledige volstorting in contanten van hun onderschrijving, zodat vanaf heden het bedrag van 2.000 euro, zich ter beschikking van de vennootschap bevindt, hetgeen door alle vennoten wordt erkend. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzonder rekening ten name van de vennootschap in oprichting.

ARTIKEL ZEVEN - RECHTEN DER VENNOTEN - AARD DER AANDELEN  VENNOOTSCHAPSREGISTER

"

De heer Gianni Boone, voornoemd, treedt op als gecommanditeerde vennoot en is derhalve onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

De heer Eric Boone die optreedt als commanditaire (stille) vennoot, kan niet onbeperkt aansprakelijk gesteld warden jegens derden voor de verbintenissen van de vennootschap. Zijn aansprakelijkheid is beperkt tot zijn inbreng.

De aandelen zijn op naam.

Het aantal aandelen dat toebehoort aan elke vennoot zal, met vermelding van de uitgevoerde stortingen, worden ingeschreven in het register dat zal warden bijgehouden ten zetel van de vennootschap, overeenkomstig de wet, en waarvan elke vennoot of elke belanghebbende derde te allen tijde kennis zal kunnen nemen.

ARTIKEL ACHT - OVERDRACHT VAN AANDELEN

De afstand en de overdracht van aandelen kunnen enkel plaatsvinden tussen vennoten behoudens unanieme toestemming van alle vennoten.

Geen enkele vennoot kan zijn rechten, al dan niet onder bezwarende titel, onder levenden afstaan aan een persoon die geen vennoot is, behoudens toestemming van alle vennoten. De eigendom van een aandeel betekent van rechtswege instemming met onderhavige statuten en met de beslissingen die regelmatig

Ap.de..lsatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, l^te:j van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vartegent7cordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad werden genomen door de algemene vergadering.

ARTIKEL NEGEN - ERFGENAMEN / LEGATARISSEN

De erfgenamen of legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de waarde van de overgedragen aandelen.

De erfgenamen of legatarissen van aandelen of de schuldeisers van een vennoot kunnen onder geen enkel beding de verzegeling uitlokken van de goederen en waarden van de vennootschap, noch de inventaris van deze goederen en waarden laten opmaken, of zich op om het even welke wijze inmengen in het bestuur van de vennootschap. Zij moeten, voor het uitoefenen van hun rechten, de procedure volgen die is voorzien in de onderhavige statuten of in de wet.



TITEL IIl - BESTUUR

ARTIKEL TIEN - HET BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door minstens één zaakvoerder-gecommanditeerde vennoot. Indien er meer dan één zaakvoerder-gecommanditeerde vennoot benoemd wordt, kiezen zij onder hun leden een voorzitter.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder-gecommanditeerde vennoot: Dhr. Gianni Boone.

De benoeming van de statutaire zaakvoerder is enkel afzetbaar wegens wettige redenen en bij éénparigheid van stemmen.

De niet-statutaire zaakvoerders-gecommanditeerde vennoten worden benoemd door de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid der stemmen. De benoemingen van niet-statutaire zijn ten allen tijde herroepbaar door de algemene vergadering. De zaakvoerders-gecommanditeerde vennoten zijn herbenoembaar.

CD

"

ARTIKEL ELF  BEVOEGDHEID  VERTEGENWOORDIGING  BIJZONDERE BEPALINGEN

De zaakvoerder heeft de meest ruime bevoegdheden tot het stellen of toelaten van elke handeling die nodig of dienstig is voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, behoudens deze die door de wet of de statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

1N ARTIKEL TWAALF  VOLMACHT

a I

De zaakvoerder kan volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, alleen of gezamenlijk optredend,

4 el

binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke

beperkingen.

et

z ARTIKEL DERTIEN  BEZOLDIGING

Het mandaat van zaakvoerder kan bezoldigd worden.

TITEL IV - ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

°.) ARTIKEL VEERTIEN - TIJDSTIP - PLAATS

De gewone algemene vergadering zal van rechtswege plaatsvinden op de eerste maandag van de maand december om 10 uur op de maatschappelijk zetel van de vennootschap.

" ;P Indien deze dag een feestdag is, zal de algemene vergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag.

Een buitengewone algemene vergadering kan bovendien worden bijeengeroepen door de zaakvoerder

volgens de vormen voorzien door de wet telkens wanneer het maatschappelijk belang dit vereist. De

" bijeenroeping is verplicht op aanvraag door de vennoten die samen één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit geval dient zij te worden bijeengeroepen binnen de maand na de aanvraag.

De oproeping tot een buitengewone algemene vergadering geschiedt bij aangetekend schrijven. Deze dient minstens vijftien dagen voor de buitengewone algemene vergadering te worden gericht aan de vennoten. Op-É:2" iaatsteblz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de irstrurmen erende notaris, hetzij van de gerso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten eenzien van derden te vertegenr:oordigen Verso : Naam en handtekening

Het mandaat van de aftredende zaakvoerders-gecommanditeerde vennoten is beëindigd onmiddellijk na de algemene vergadering die overgegaan is tot de herverkiezing.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad ARTIKEL VIJFTIEN - TOELATINGSVOORWAARDEN TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN  VERTEGENWOORDIGING

Het recht tot deelname aan de algemene vergadering hangt af van de inschrijving van de houder van aandelen in het register der aandelen van de vennootschap, ten laatste drie dagen voor de bijeenkomst van de algemene vergadering.

Alle stemgerechtigde vennoten kunnen zelf of per volmacht, al dan niet gegeven aan een vennoot, stemmen. De zaakvoerder kan de vorm van de volmachten vastleggen en eisen dat ze worden neergelegd, op de door haar bepaalde plaats, en dit drie dagen voor de algemene vergadering.

Elke vennoot kan stemmen per brief door middel van een formulier met volgende vermeldingen: de voornamen en naam of de maatschappelijke benaming van de vennoot, zijn woonplaats of zijn maatschappelijke zetel, het aantal aandelen waarvoor hij per brief deelneemt aan de stemming, de agenda van de algemene vergadering, de stem zelf (voor of tegen elk van de besluiten) of de onthouding bij elk van de punten ervan en eventueel de geldigheidstermijn van het formulier. De handtekening onderaan dit formulier dient voorafgegaan te worden door de vermelding "gelezen en goedgekeurd".







ARTIKEL ZESTIEN  VERDAGING

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan tijdens de vergadering verdaagd worden voor drie weken door het bestuursorgaan, zelfs indien het niet om een uitspraak gaat over de jaarrekening. De tweede vergadering zal zich uitspreken over dezelfde agendapunten.

De formaliteiten waaraan werd voldaan om de eerste vergadering bij te wonen gelden eveneens voor de tweede.

Nieuwe volstortingen van aandelen kunnen worden uitgevoerd met het oog op de tweede vergadering, tijdens dewelke definitief uitspraak wordt gedaan.

ARTIKEL ZEVENTIEN - BESLUITEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING

Geen enkele algemene vergadering kan zich uitspreken over punten die niet vermeld staan op de agenda, behalve indien alle vennoten daar anders unaniem over beslissen.

Behoudens andersluidende bepaling in de wet worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, wat ook het aantal aandelen is dat vertegenwoordigd is tijdens de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Ingeval van verwerving of het in pand geven door de vennootschap van haar eigen aandelen, wordt het stemrecht dat aan deze aandelen is verbonden, geschorst.

Wanneer de besluiten een statutenwijziging of een vervroegde ontbinding van de vennootschap als voorwerp hebben, dan kan de algemene vergadering slechts rechtsgeldig beraadslagen indien de voorgestelde wijzigingen uitdrukkelijk vermeld werden in de oproeping en indien de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten minstens de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Geen enkele wijziging kan aangebracht worden indien deze niet goedgekeurd werd door minstens drie vierden van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Onder voorbehoud van bijzondere regels, bepaald in deze statuten, beraadslaagt de algemene vergadering volgens de bepalingen zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Ingeval het gaat om een benoeming waarbij geen enkele kandidaat de meerderheid der stemmen behaalt, wordt er overgegaan tot een tweede stembeurt tussen die kandidaten die de meeste stemmen behaalden. Bij staking van stem men tijdens de tweede stembeurt wordt de oudste kandidaat verkozen.

De beslissingen van de algemene vergadering zijn verplicht voor alle vennoten, zelfs voor de afwezigen of dissidenten.

TITEL V : BOEKJAAR - BALANS - BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

ARTIKELACHTTIEN - MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar.

ARTIKEL NEGENTIEN - BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

De nettowinst van het boekjaar wordt vastgesteld en verdeeld overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De algemene vergadering die bij meerderheid van stemmen beslist, op voorstel van de zaakvoerder, zal een

bestemming geven aan het saldo.

-de-Eaatstd blz. van Luí:c B vermelden : Racle : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)rt(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van darden te vertegenrloordiger.

Verso : Naam en handtekening

TITEL VI : ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL TWINTIG  ONTBINDING

De vennootschap wordt ontbonden in de gevallen voorzien door de wet.

Met uitzondering van gerechtelijke ontbinding of ontbinding van rechtswege, zal de ontbinding van de vennootschap enkel kunnen gebeuren na beslissing van de algemene vergadering, onder de voorwaarden zoals bepaald voor een wijziging der statuten.

ARTIKEL EENENTWINTIG  VEREFFENING

" ,behouden aan . het Belgisch "Staatsblad

Indien de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars benoemen, treden deze evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

TITEL VII : DIVERSE BEPALINGEN

ARTIKELTWEEËNTWINTIG - KEUZE VAN WOONPLAATS

Voor het ten uitvoer brengen van onderhavige statuten kiezen de zaakvoerder, vereffenaar(s) en vennoten woonplaats op de maatschappelijke zetel van de vennootschap waar alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig zullen kunnen worden gedaan.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG  VENNOOTSCHAPSRECHT - DEONTOLOGIE

Alle statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zouden zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, zullen als niet geschreven worden beschouwd.

Alle bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die overeenstemmen met onderhavige statuten en die er nog niet in vervat zijn, zullen er van rechtswege worden aan toegevoegd.

Gedaan te Roeselare op 03.11.2011,

Dhr. Gianni Boone

Cp-de-laatste! blz. ver. Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BUREAU BOONE

Adresse
MENENPOORTSTRAAT 39 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande