BRUGGE EXPRESS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRUGGE EXPRESS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.358.425

Publication

28/03/2014
ÿþMotl Word 11.1

t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Illimj!imiljg11111111

ber

a~

Be Sta

Bíjluger ùij -Ut B'ëlgis&-SUMO lâd --21370312014 - Annexes dulVlomteur beTgë

Ondernemingsnr : 0860.358.425

Benaming

(votiu;t) : BRUGGE EXPRESS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Driemasten 63, 8560 Guliegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 7 maart 2014 houdende voorstel tot fusie van de BVBA CASAKOR, vennootschap naar Belgisch recht, met zetel gevestigd te 8580 Gullegem, Driemasten 83 met ondernemingsnummer 0477.964.629, door overneming van de BVBA BRUGGE EXPRESS, vennootschap naar Belgisch recht, met zetel gevestigd te 8560 Gullegem, Driemasten 63, met ondernemingsnummer 0860.358.425, RPR Kortrijk, in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen:

RECHTSVORM, NAAM, ZETEL EN DOEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

De vennootschappen kunnen ais volgt geïdentificeerd worden:

De overnemende vennootschap:

De BVBA CASAKOR vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8560 Gullegem, Driemasten 63, ingeschreven in het rechtspersonenregister Kortrijk met ondernemingsnummer 0477.964,629, werd opgericht bij akte verleden voor notaris Christian Lam brecht te Kortrijk dd. 17 juli 2002, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 augustus 2002 onder nummer 20020802-31.

De statuten van de BVBA CASAKOR werden voor het laatst gewijzigd bij uittreksel verfeden voor notaris Christian Lambrecht, inhoudende een aanpassing van de statuten, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 maart 2004 onder nummer 04039372.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 150.000,00 EUR vertegenwoordigd door 150 aandelen zonder nominale waarde, die elk 11150ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Voorafgaandelijk aan de fusie wordt beslist de aandelen van de BVBA CASAKOR te splitsen in 40 gelijk delen. Bijgevolg is het kapitaal van de BVBA CASAKOR vertegenwoordigd door 6.000 aandelen zonder nominale waarde, die elk 11 6.000ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De overgenomen vennootschap:

De BVBA BRUGGE EXPRESS vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8560 Gullegem, Driemasten 63, ingeschreven in het rechtspersonenregister Kortrijk met ondernemingsnummer 0860.358.425, werd opgericht blijkens akte dd. 13 juni 2003, verleden voor meester Christian Lambrecht, notaris met standplaats te Heule, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 juli 2003 onder nummer 03074127.

De statuten van de BVBA BRUGGE EXPRESS werden voor het laatst gewijzigd bij akte dd. 30 december 2010 verleden voor meester Christian Lambrecht, notaris met standplaats te Meule, inhoudende doelwijziging en aanpassing van de statuten, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 februari 2011 onder nummer 06158081.

Op de laatste blz. van Luik S vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/186ste van het kapitaal. Het kapitaal is volstortt.b.v.11.400,00 EUR.

Voorafgaandelijk aan de fusie wordt beslist de aandelen van de BVBA BRUGGE EXPRESS te splitsen in 7 gelijk delen. Bijgevolg is het kapitaal van de BVBA BRUGGE EXPRESS vertegenwoordigd door 1.302 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/ 1.302de van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

Voor de inbreng van het volledige actief en passief vermogen van de BVBA BRUGGE EXPRESS zullen de aandeelhouders van de BVBA BRUGGE EXPRESS voor hun 1.302 aandelen, 1.302 nieuw te creëren aandelen van de BVBA CASAKOR ontvangen. Er is geen opleg voorzien.

Samengenomen bedraagt de ruilverhouding aldus 1 nieuw te creëren aandelen van de BVBA CASAKOR voor 1 aandeel van de BVBA BRUGGE EXPRESS.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN TOEGEKEND

Het bestuursorgaan van de BVBA CASAKOR zal, onmiddellijk na de notariële akte van fusie, 36 nieuwe aandelen creëren van de BVBA CASAKOR (op de manier cfr infra), die zullen toekomen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap pro rata hun aandelenbezit in de overgenomen vennootschap, waarbij navolgende ruilverhouding wordt in acht genomen:

1 nieuw te creëren aandeel van de BVBA CASAKOR voor 1 aandeel van de BVBA BRUGGE EXPRESS,

Tegen voorlegging van bewijs van eigendom van de aandelen van de BVBA BRUGGE EXPRESS zal een inschrijving gebeuren in het register van aandelen op naam van de BVBA CASAKOR à rato van de voornoemde ruilverhouding.

DEELNAME IN DE WINST

De aldus nieuw gecreëerde aandelen zullen recht geven te delen in de winst van de BVBA CASAKOR gerealiseerd vanaf 1 oktober 2013,

Betreffende dit recht wordt verder geen bijzondere regeling getroffen.

DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VEN-NOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen vanaf 1 oktober 2013 verricht door de BVBA BRUGGE EXPRESS worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA CASAKOR,

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten.

BIJZONDERE VOORDELEN

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de beide te fuseren vennootschappen.

Aldus getekend voor BVBA BRUGGE EXPRESS;

de heer Patrick DEMUYNCK

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel dd. 7 maart 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s Vo beho~en aan het Belgisch Staatsblad

24/11/2014
ÿþmod 17.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

TEUR BELGE

-11- 2014

4 STAATSBLJ

NEERGELEGD

D 2 6 Str, 2014

Rechtlká9jq{(;~n KOOPHANDEL Gent, a d. KORTRIJK



Ondernemingsnr : 0860.358.425

Benaming (voluit) : Brugge Express

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Driemasten 63

8560 Wevelgem (Gullegem)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET " BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "CASAKOR" - NOTULEN VAN DE

OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

il

Blijkens akte verleden voor Ons, Meester Christian LAMBRECHT, notaris te Kortrijk, standplaats HEULE, op 12 :1 september 2014, neergelegd voor registratie, werd er overgegaan tot fusie door overneming door de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Casakor" zodat de te publiceren specificaties van de vennootschap thans luiden als volgt:

EERSTE BESLUIT - KENNISNAME VAN DOCUMENTEN EN VERSLAGEN ;

;; e) De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de; ! aandeelhouders verklaren dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is; ii en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

'' Het fusievoorstel werd opgesteld op 17 maart 2014 door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met;

<beperkte aansprakelijkheid "Casakor" en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; !I "Brugge Express" in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen. Het werd neergelegd op de griffie van: de Rechtbank van Koophandel te Gent afdeling Kortrijk op 17 maart 2014 en bij uittreksel bekendgemaakt in de: Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 maart nadien, onder nummer 14069223.

b) De aandeelhouders erkennen dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze; algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en; documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

!; 1° de fusievoorstellen;

;; 2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is; 3° de jaarverslagen en de verslagen van de commissarissen over de laatste drie boekjaren.

c) De vergadering neemt kennis van en onderzoekt volgende documenten en verslagen, die kosteloos ter; ;; beschikking van de aandeelhouders werden gesteld overeenkomstig artikel 697 van het Wetboek van! Vennootschappen, namelijk:

- het door het bestuursorgaan van de over te nemen vennootschap en van de overnemende vennootschap! .! opgestelde fusievoorstel;

- de overeenkomstig artikel 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen opgestelde verslagen, namelijk; het fusieverslag van het bestuursorgaan over het voorgelegde fusievoorstel en het controleverslag van een! ;; bedrijfsrevisor over het fusievoorstel.

d) De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en! ;i zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Het verslag van de revisor besluit in volgende termen:

;! "7. BESLUITEN

ii Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de fusie door overneming van de BVBA BRUGGE EXPRESS door de BVBA CASAKOR, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kan ik; ;ï besluiten dat:

1, Op basis van een substantiële waardering op basis van de staat van actief en passief per 30 september 2013; van de BVBA CASAKOR en de BVBA BRUGGE EXPRESS, een waarde per aandeel bekomen wordt van! 310,50 EUR voor beide bij de fusie betrokken vennootschappen. Op basis van de voormelde waarde wordt; navolgende ruilverhouding voorgesteld: 1 aandeel van de BVBA CASAKOR voor 1 aandeel van de BVBA;

li BRUGGE EXPRESS. De toegepaste waarderingsmethoden lijken mij bedrijfseconomisch verantwoord en

i; passend in de gegeven omstandigheden. lk dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens eventuele! kosten naar aanleiding van bodemsanering ingevolge mogelijke bodemverontreiniging, gezien de huidige;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MON!

I ~7

BELGISC

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor behouden aan het Belgisch Stàatsbiad



bodemgesteldheid van de aanwezige onroerende goederen bij de BVBA CASAKOR mij niet gekend is. ik dien tenslotte een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen van eventuele fiscale controles.

2. Er geen bijzondere problemen zijn geweest bij de waardering.

3. De overige inlichtingen die het fusievoorstel bevat, bevestigd werden door de ingewonnen inlichtingen.

Wevelgem, 30 april 2014"

Een exemplaar van het verslag van het bestuursorgaan en een exemplaar van het verslag van de

bedrijfsrevisor zullen hieraan gehecht blijven. "

TWEEDE BESLUIT - FUSIE DOOR OVERNEMING - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - OVERGANG

ONDER ALGEMENE TITEL VAN HET VERMOGEN

1. Fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Brume Express" etc vermogensoverganq

De vergadering keurt het voormelde fusievoorstel goed.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Casakor" hierna genoemd "de ovememende vennootschap", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Brugge Express", hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf één oktober tweeduizend en dertien geacht

boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten

werden toegekend.

4. Bijzondere voordelen voor zaakvoerders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

5. Eioendomsovergang - algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli" enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

- alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder,

- aile intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titu taris of beneficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de zaakvoerder van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpelijkheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en jegens de aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap zoals hierna uiteengezet.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

E

jw Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap.

6. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van dertig januari tweeduizend en één), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

7. Bijzondere omschrijving ekiendomsovergang van onroerende goederen

7.1. Onroerende poederen

a1 GEMEENTE WEVELGEM (afdeling Gullegem).

In een appartementsgebouw genaamd "Residentie Fabiola", onderverdeeld in blok A en blok B, gelegen aan de hoek van de Fabiolalaan en de Voetweg, gestaan en gelegen alsvoren, Voetweg, 2, gekadastreerd onder Wevel-gem (derde afdeling) Gullegem, sectie C voorheen nummer 7431S/2 en thans nummer 7431T/2 voor een grootte volgens kadaster van duizend tweehonderd en vijf vierkante meter:

1) Het appartement A/tien (A/10), gelegen in blok A, op de eerste verdieping, uitgevende op de gemeenschappelijke gang, omvattende:

- In privatieve en uitsluitende eigendom: de volle-dige ruimte uitgerust als woongelegenheid bestaande uit: inkom, living en keuken, twee slaapkamers en badkamer;

- In medeeigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijfenzeventiglduizendsten in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond.

2) De garage nummer vijf, gelegen op het gelijkvloers en uitgevende op de gemeenschappelijke inrijstrook,

genummerd (G5), omvattende:

- In privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke garage met haar afsluitpoort.

- In medeeigendom en gedwongen onverdeeldheid: dertig/duizendsten in de gemeenschappelijke delen,

waaronder de grond.

Artikel Legger 08771 - KI 609,00 ¬ ,

Hetzij zo en gelijk dit privatief en het gebouw beschreven en afgebeeld staan in de hiernavermelde basisakte en

eraan gehechte plannen en zoals beschreven in de eigendomstitel van de overgenomen vennootschap.

IDI GEMEENTE HOOGLEDE (afdeling GITS).

Een perceel grond, gelegen alsvoren, Turkeyenstraat, gekadastreerd onder Hooglede tweede afdeling (Gits)

volgens titel sectie E deel van nummer 226/P en thans volgens kadaster sectie E nummer 226/x/2, voor een

grootte volgens titel en kadaster van tweehonderddrieëntachtig vierkante meter.

Artikel Legger 05505 - KI 1 E.

gl STAD OOSTENDE (vierde afdeling).

In het complex genaamd "RESIDENTIE ZEEZICHT", gelegen aan de Zeedijk, de Albertushelling, de Raversijdestraat en de Troonstraat, volgens vroegere titels gekadastreerd sectie A nummers 89/F/34, 89/G/34 en 89/H/34 met een oppervlakte van vijfduizend vijfhonderd zevenenzeventig vierkante meter vijftig vierkante decimeter (5.577,50 m2), en volgens de laatste titel gekadastreerd sectie A met zelfde nummers, voor een oppervlakte van vijfduizend achthonderd zesentwintig vierkante meter (5.826 m2):

In de Residentie "RESIDENTIE ZEEZICHT - Sectie XVIII", op en met grond, gestaan en gelegen alsvoren, Raversijdestraat, nummer 31D (volgens kadaster Raversijdestraat, 3), gekadastreerd, sectie A, nummer 89/C/38, voor een grootte volgens titel van honderd negenenzeventig vierkante meter elf vierkante decimeter (179,11 m2):

De STUDIO met nummer "A4", op de vierde verdieping, gelegen aan de Albertushelling, omvattende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom: inkomdeur, inkom, badkamer met douche, wc en lavabo, eigenlijke studio met open keuken en terras,

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweehonderd vijftig/achtduizend vijfhonderdtwintigsten (250/8.52osten) in de gemeenschappelijke delen waaronder de grand.

Hetzij zo en gelijk dit privatief en het gebouw beschreven en afgebeeld staan in de hiernavermelde basisakte en eraan gehechte plannen en zoals beschreven in de eigendomstitels van de overgenomen vennootschap. Artikel Legger 24048 - KI 569 E.

DERDE BESLUIT - OVERDRACHT VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP De vergadering verzoekt de notaris er akte van te nemen dat de overdracht van alle voormelde vermogensbestanddelen overeenkomstig het fusievoorstel gebeurt door middel van toekenning van duizend driehonderdentwee (1.302) nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Casakor' aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Brugge Express" volledig volstort en zonder opleg.

Aldus verkrijgen zij volgend aantal aandelen:

- de Heer Patrick Demuynck(zeshonderdeenenvijftig) 651

- Mevrouw Gina Dejonckheere(zeshonderdeenenvijftig) 651

In het revisoraal fusievoorstel wordt de ruilverhouding als volgt beoordeeld:

" BEOORDELING VAN DE RUILVERHOUDING

Uit de hierboven vermelde berekeningen, kunnen volgende waarden per aandeel worden

weerhouden voor de bij de fusie betrokken vennootschappen:

- Weerhouden waarde BVBA BRUGGE EXPRESS 404.271, 00 EUR

Aantal aandelen (1): 1202

Weerhouden waarde per aandeel: 310,50 EUR

(1) Na voorafgaandelijke splitsing in 7 gelijke delen

- Weerhouden waarde BVBA CASAKOR 1.863.000,00 EUR

Aantal aandelen (2): 6.000,00

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Weerhouden waarde per aandeel: 310,50 EUR

(2) Na voorafgaandelijke splitsing in 40 gelijke delen

Op basis van voormelde weerhouden waarden wordt navolgende ruilverhouding voorgesteld:

1 nieuw te creëren aandeel van de BVBA CASAKOR voor 1 aandeel van de BVBA BRUGGE EXPRESS.

Tegen voorlegging van bewijs van eigendom van de aandelen van de BVBA BRUGGE EXPRESS zal een

inschrijving gebeuren in het register van aandelen op naam van de BVBA CASAKOR à rato van de voornoemde

ruilverhouding.

Na de fusie zal het kapitaal van de BVBA CASAKOR als volgt zijn samengesteld :

Kapitaal BVBA CASAKOR 150.000, 00 EUR Kapitaalverhoging n.a.v. de opslorping

Van de BVBA BRUGGE EXPRESS 18.600.00 EUR

168.600, 00 EUR

Het kapitaal van de BVBA CASAKOR ten belope van 168.600,00 EUR zal vertegenwoordigd zijn door 7.302

aandelen (1) zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/7.302de van het

maatschappelijk kapitaal.

Aantal aandelen voor de fusie (a): 6.000

Te creëren n.a.v. de opslorping 1.302

Totaal aantal aandelen na de fusie 7,302 aandelen

(") Na voorafgaandelijke splitsing in 40 gelijke delen

De aldus nieuw gecreëerde aandelen zullen recht geven te delen in de winst van de BVBA CASAKOR

gerealiseerd vanaf 1 oktober 2013,

Betreffende dit recht wordt verder geen bijzondere regeling getroffen.

Alle handelingen vanaf 1 oktober 2013 verricht door de BVBA CASAKOR worden boekhoudkundig geacht te

zijn verricht voor rekening van de BVBA BRUGGE EXPRESS

De waarderingsmethoden zijn ons inziens bedrijfseconomisch verantwoord en passend, De toegepaste

ruilverhouding sluit aan bij de voormelde waarderingsmethoden."

DERDE BESLUIT Bis.

De vergadering besluit tot splitsing van de bestaande aantal aandelen in veertig, waardoor de aandeelhouders

voor één bestaand aandeel eigenaar zullen worden van veertig aandelen in de vennootschap.

VIERDE BESLUIT - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING

De vergadering stelt vast dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering

van de overnemende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging

overeenkomstig het artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, de fusie van rechtswege en gelijktijdig

volgende uitwerking met zich brengt:

1, de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan,

2. de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden aandeelhouders van de overnemende vennootschap,

3. de overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

Voor zoveel als nodig zet de voorzitter nog uiteen dat het mandaat van de Heer Patrick Demuynck als zaakvoerder van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "Brugge Express" bijgevolg ook een einde genomen heeft.

VIJFDE BESLUIT - BIJZONDERE MACHTEN TOT UITVOERING

Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden verleend aan elk lid van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen) en meer specifiek met de bevoegdheid:

a) om aile formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten,

b) als vergoeding voor de overdracht duizend driehonderdentwee (1.302) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap te aanvaarden, zonder opleg;

c) deze nieuwe aandelen te verdelen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap en in

voorkomend geval, de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten

van deze verrichtingen worden gedragen door de overnemende vennootschap.

ZESDE BESLUIT - ADMINISTRATIEVE VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het kantoor Dujardin te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12

evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de

vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren,

OVERGANGSBEPALINGEN

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd:

afschrift van het proces-verbaal;

verslag van de zaakvoerder;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

Christian Lambrecht, notaris te Meule



mod 11.1

Voor-

. behouden

aan het Belgisch r Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 24.06.2013 13203-0462-015
05/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

1W4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

25. 03, 20ï3

&w1 BANK r,ot HANDEL

KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0860.358.425

Benaming

(voluit) : BRUGGE EXPRESS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lommergoed 13 te 8560 Gullegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten zetel dd. 2610212013, blijkt dat met éénparigheid van stemmen werd beslist om met ingang vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar "Driemasten 63 te 8560 Gullegem".

Aldus opgesteld te Gullegem op 2610212013.

I]emuynck Patrick,

zaakvoerder

23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.08.2012, NGL 20.08.2012 12423-0279-015
27/10/2011
ÿþMpd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerl=g ~iífie_º%~an deakte

DIR BELGE _

GELEGD

J11..116 11, 33~lll0*ll

9

-a 10. 2011

LGISC;-! q.nT;BI~ ---- ~r~7iS7 °~i

RÉCFiTBANK KOOPHANDEL KORTRUK

0860.358.425

" Brugge Express

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Lommergoed 13, 8560 Wevelgem

Ontslag zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge Op de bijzondere algemene vergadering gehouden op 1.09.2011 op de zetel van de vennootschap werd het ontslag ais zaakvoerder vastgesteld van mevrouw Sophie Frère, wonende te 8200 Sint-

Michiels (Brugge), Rijselstraat 54 met ingang van 31.08.2011.

Patrick Demuynck,

Zaakvoerder

25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 18.07.2011 11307-0041-015
07/02/2011 : BGA019666
25/06/2010 : BGA019666
25/06/2009 : BGA019666
26/06/2008 : BGA019666
21/06/2007 : BGA019666
16/10/2006 : BGA019666
21/06/2005 : BGA019666
02/07/2003 : BGA019666

Coordonnées
BRUGGE EXPRESS

Adresse
DRIEMASTEN 63 8560 GULLEGEM

Code postal : 8560
Localité : Gullegem
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande