BOVITEX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOVITEX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.048.834

Publication

25/07/2014
ÿþ Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

sumo

Ondernemingsnr : 0427.048.834 Benaming

(voluit) : BOVITEX

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Brugsebaan 140, 8470 Gistel

(volledig adres)

On, erwerp akte: ONTBINDING - SLUITING VEREFFENING - AFGIFTE ONROEREND GOED - BEWARING DOCUMENTEN - ONTSLAG EN KWIJTING BESTUURSORGAAN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe, te Ciste], op 8 juli 2014, nog niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BOVITEX, met maatschappelijke zetel te 8470 Gistel, Brugsebaan 140, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Brugge, met ondernemingsnummer 0427.048.834, onder andere de volgende beslissingen heeft genomen:

 VOORLEZING, KENNISNAME EN BESPREKING STUKKEN

De voorzitter geeft lezing aan de algemene vergadering van de volgende documenten:

- het verslag van het bestuursorgaan met een toelichting over het voorstel tot ontbinding, waarbij een staat van activa en passive is gevoegd die niet meer dan 3 maanden voordien is vastgesteld, namelijk op zes juni tweeduizend en veertien.

- het verslag van de bedrijfsrevisor over de vermelde staat en met de melding of de toestand van de vennootschap op een volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De voorzitter geeft toelichting aan de algemene vergadering over de staat van activa en passive en over de in de agenda aangekondigde verslagen. Elke vennoot erkent een kopie ontvangen te hebben van deze documenten, ervan kennis te hebben genomen en voldoende ingelicht te zijn.

Er wordt akte genomen dat de conclusies van het verslag opgemaakt overeenkomstig artikel 181, § 1, van het Wetboek van Vennootschappen door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coteperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MO Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door

de heer Peter Vandewalle, die aangeduid werd door het bestuursorgaan. Het verslag dateert van tien juni

,

tweeduizend en veertien. De conclusies van het verslag luiden als volgt:

'7. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA BOVITEX met zetel te 8470 Gistel, Brugsebaan 140, een boekhoudkundige staat afgesloten op 6 juni 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 4.636.571,66 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 4.636.571,56 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Uit de boekhoudkundige staat afgesloten op 6 juni 2014 blijkt dat aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald, zodat beroep kan worden gedaan op de vereenvoudigde procedure van ontbinding en sluiting vereffening in één akte.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 6 juni 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passive.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA BOViTEX en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 10 juni 2014

(getekend)

800 Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEVVALLE"

De voorzitter, het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nodig, elke vennoot, verklaren dat er geen passive aanwezig zijn ten aanzien van derden.

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Ucophandel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

s

e

,-

De notaris-minuuthouder neemt de volgende documenten in ontvangst:

4, - het verslag van het bestuursorgaan, waaraan toegevoegd de bijhorende staat van activa

en passiva-

- het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor,

 ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering besluit dat de BVBA "BOVITEX", met zetel in het gerechtelijk arrondissement Gent, afdeling Oostende, te Gistel, Brugsebaan 140, houder van het ondernemingsnummer en Effvv-nummer BE 0427.048.834, ontbonden wordt en in vereffening treedt vanaf heden.

De vennootschap bestaat vanaf heden enkel nog voor haar vereffening.

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap moeten thans vermelden dat de vennootschap in vereffening is.

 VASTSTELLING REALISATIE ACTIVA EN AANZUIVERING PASSIVA

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nodig, elke vennoot stellen unaniem vast dat de rekeningen neergelegd zijn op de zetel van de vennootschap, samen met de stukken tot staving, zodat elke vennoot zijn individueel onderzoeksrecht heeft kunnen uitoefenen, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nodig, elke vennoot stellen unaniem vast dat alle activa gerealiseerd zijn, zoals blijkt uit de voorgelegde staat van activa en passiva, afgesloten op zes juni tweeduizend en veertien.

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig ais nodig, elke vennoot stellen unaniem vast dat alle passiva aan derden aangezuiverd zijn, zoals blijkt uit de voorgelegde staat van activa en passive, afgesloten op zes juni tweeduizend en veertien.

Om deze redenen besluit de algemene vergadering unaniem om niet over te gaan tot benoeming van een vereffenaar.

 VASTSTELLINGEN BETREFFENDE VEREFFENING

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig ais nodig, elke vennoot stellen vast en verklaren unaniem;

- de BVBA "BOVITEX" bezit geen onroerende goederen en geen onroerende zakelijke rechten (zoals lavb. opstairecht, vruchtgebruik, erfpacht, .,.), behoudens hetgeen hierna wordt vermeld.

- de vereffening van de BVBA "BOVITEX" wordt dadelijk voltrokken, gelet op het feit dat alle passiva aan derden aangezuiverd zijn, en dat aile activa door de uitoefening van de rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, aan de vennoten worden toebedeeld, in dezelfde verhouding als de aandelen.

- de eventuele geschillen van de BVBA "BOVITEX" zijn opgelost en aile aangegane verbintenissen door de BVBA "BOVITEX" werden nageleefd.

- er dienen voor het overige geen enkele maatregelen genomen te worden voor de consignatie van de gelden en de waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen.

 SLUITING VEREFFENING

Het bestuursorgaan, de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nodig, elke vennoot stellen vast en verklaren unaniem dat de vereffening zonder voorwerp is gezien deze, gelet op de voorafgaande verklaringen, feitelijk beëindigd is.

De algemene vergadering besluit unaniem hierop tot de onmiddellijke afsluiting van de vereffening. Bijgevolg heeft de vennootschap opgehouden te bestaan.

-AFGIFTE VAN ONROEREND GOED

De vennootschap "BOVITEX" is eigenaar van het hierna beschreven onroerend goed. Daar heden de vereffening wordt gesloten van de vennootschap "BOVITEX" wordt het hierna beschreven goed teruggenomen door de vennoten, zijnde

- de heer André van den Bor, voornoemd.

hier aanwezig en die aanvaardt.

BESCHRIJVING

STAD GISTEL, eerste afdeling (Gistel)

Een woonhuis met bergplaats en tuin gelegen Brugsebaan 140 en +140, bij het kadaster

bekend zowel volgens titel als thans als de nummers 490/D, 486/0 en 489/C van de sectie B, met een globale oppervlakte van vierduizend zeshonderd en acht vierkante meter (4.608 m2) en met een globaal kadastraal inkomen van duizend driehonderd vierenzestig Euro (1.364,00 EUR)

 OPDRACHTEN EN BEWARING DOCUMENTEN

De algemene vergadering besluit unaniem dat de laatste fiscale en andere verplichtingen zullen voldaan worden door de heer van den Bor André (rijksregistemummer 51.12.17 341-13, identiteitskaartnummer B0677567-22, uitgereikt te Gistel op één maart tweeduizend en tien), geboren te Amsterdam (Nederland) op zeventien december negentienhonderd éénenvijftig, van Nederlandse nationaliteit, ongehuwd, wonend te Gistel, Brugsebaan 140,

die hiertoe alle bevoegdheden ontvangt, met recht van de indeplaatsstelling en met recht om alleen te handelen, en die de boeken en documenten van de BVBA "BOVITEX" zal bewaren gedurende de wettelijke termijn van 5 jaar op het volgende adres: Brugsebaan 140, te seci Gistel. De heer André van den Bor, voornoemd, aanvaardt deze opdracht.

De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht aan de heer André van den Bor, met recht van indeplaatsstelling en met recht om afzonderlijk te handelen, tot uitvoering van de genomen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

besluiten en om aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

De heer André van den Bor verklaart dat de staat van activa en passive volledig correct is opgemaakt en dat hij geen kennis heeft van actief- en/ of passiefposten die niet op deze staat vermeld zijn.

Niettemin, voor zoveel als nodig, verklaart de heer André van den Bor vrijwillig de hoofdelijke en ondeelbare verbintenis aan te gaan om aile schulden van de vennootschap die eventueel na de sluiting van de vereffening zouden opduiken, persoonlijk aan te zuiveren.

De opbrengst van ongekende activa die eventueel na de sluiting van de vereffening nog zouden opduiken, zullen aan de vennoten worden toebedeeld, in dezelfde verhouding als de aandelen. De heer André van den Bor krijgt alle machten, met recht van de indeplaatsstelling en met recht om alleen te handelen, tot het verlenen van eventuele handlichtingen en om op te treden in rechte als eiser of als verweerder namens de BVBA "BOVITEX".

 ONTSLAG EN KWIJTING BESTUURSORGAAN

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de zaakvoerder:

- De heer van den Bor André (rijksregistemurnmer 51,12.17 341-13, identiteitskaartnummer 60677567-22, uitgereikt te Gistel op één maart tweeduizend en tien), geboren te Amsterdam (Nederland) op zeventien december negentienhonderd éénenvilftig, van Nederlandse nationaliteit, ongehuwd, wonend te Gistel, Brugsebaan 140;

De zaakvoerder krijgt kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat tijdens het voorbije boekjaar.

De zaakvoerder krijgt kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat tijdens het gestarte boekjaar tot op heden.

 OPDRACHT EN VOLMACHT TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLUITEN.

De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht

- aan het bestuursorgaan om aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan de BVBA "Ghysel en De Lombaerde" te 9051 Gent, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met recht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, tot uitvoering van de genomen besluiten alsook om aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

EVENTUELE ONBEKENDE TEGOEDEN OF SCHULDEN.

De algemene vergadering beslist dat, voor zover er op heden nog onbekend financiele tegoeden aan de vennootschap zouden toekomen, deze bevrijdend gestort kunnen worden op bankrekeningnummer BE33 4729 0948 8146, geopend bij KBC Bank op naam van de heer André van den Bor. De enige vennoot verklaart dat voor zover de vennootschap op heden nog ongekende schulden zou hebben, zij zal instaan voor de betaling ervan, ongeacht het bedrag van dergelijke eventuele schulden.

Voor deels gelijkvormig, deels beredeneerd uittreksel, opgemaakt voor registratie, enkel bestemd voor neerlegging bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel en ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Getekend notaris Jessica Verhaeghe, te Gistel.

Gelijktijdig neergelegd:

* uitgifte van de buitengewone algemene vergadering, blijkens akte verleden voor notaris Jessica

Verhaeghe, te Gistel, op 8 juli 2014;

* verslag van het bestuursorgaan van 10 juni 2014;

*staat van actief en passief van 06 juni 2014;

* verslag bedrijfsrevisor van 10 juni 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/11/2013 : OO040255
12/06/2013 : OO040255
18/05/2012 : OO040255
17/05/2011 : OO040255
30/04/2010 : OO040255
08/06/2009 : OO040255
03/06/2008 : OO040255
07/06/2007 : OO040255
10/05/2005 : OO040255
13/05/2004 : OO040255
12/02/2004 : OO040255
09/05/2003 : OO040255
30/05/2002 : OO040255
05/06/1999 : OO040255
01/01/1993 : OO40255
01/01/1992 : OO40255
01/01/1989 : OO40255
01/01/1988 : OO40255
11/07/1985 : OO40255

Coordonnées
BOVITEX

Adresse
BRUGSEBAAN 140 8470 GISTEL

Code postal : 8470
Localité : GISTEL
Commune : GISTEL
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande