BOBBOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOBBOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.795.154

Publication

09/10/2012
ÿþ Mod Ward

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Il Hulflhll II Itltl INS

*12166704*

Ondernemingsnr : 0835795154 Benaming

(voluit) : Bobbos

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Menenstraat 16 - 8900 leper

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerders

Op de bijzondere algemene vergadering van 30 november 2011 werd besloten dat de heer Mighawry Hamdy en Mevrouw ter Hoeven Alexandra ontslag nemen als zaakvoerder met onmiddellijke ingang,

Mighawry Tristan

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

09/05/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

illiil

11069605*

Ondernemingsnr o e35. Benaming

(voluit) : BOBBOS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : te 8900 leper, Meensestraat 16

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 20 april 2011 dat een. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door 1) De heer MIGHAWRY Tristan Amir-Eddin, geboren te Amsterdam (NL) op 5 december 1984, wonende te 8900 leper, Monseigneur De Haernestraat 32, 2)De heer MIGHAWRY Hamdy, geboren te Kairo (Egypte) op 22 januari 1954, wonende te. 1311 JC Almere, Bob Marleystraat 1 en 3) Mevrouw tER HOEVEN Alexandra Patricia, geboren te Amsterdam (NL) op 19 september 1959, wonende te 1311 JC Almere, Bob Marleystraat 1 met volgende standregelen:

De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: BOBBOS.

De zetel is gevestigd te 8900 Peper, Meensestraat 16.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

Het verrichten van alle activiteiten van een patrimoniumvennootschap, omvattende alle verrichtingen die. rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de valorisatie en de uitbreiding van een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen, dit voor verhuring en allerhande overeenkomsten met derden in verband met het gebruik, het genot en de opbrengst van dit patrimonium. Het beheer van een onroerend patrimonium, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; en dit in de meest uitgebreide betekenis. De uitbating van een onderneming van onroerende goederen, meerbepaald het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest ruime zin. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van een roerend en onroerend patrimonium. Om dit te. realiseren zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen of verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen al dan niet gemeubeld, met. uitzondering van de verrichtingen die verband houden met die welke door de zogenaamde vastgoedhandelaars worden uitgeoefend. Zij mag alle activiteiten verrichten met betrekking tot onroerende leasing, renting en: verhuring. De vennootschap mag in het algemeen alle commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen doen en belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, versmelting, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze in alle bestaande of op: te richten vennootschappen, verenigingen of ondernemingen. De vennootschap mag bestuursmandaten waarnemen in andere vennootschappen. Zij zal tevens kunnen optreden als vereffenaar of lasthebber voor andere vennootschappen. De zaakvoerder is bevoegd in deze, de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

Het kapitaal bedraagt: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) gesplitst in honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Voornoemde comparanten hebben als volgt ingetekend op het maatschappelijk kapitaal:

1)De heer MIGHAWRY Tristan voornoemd, voor tweeënzestig (62) aandelen.

2)De heer MIGHAWRY Hamdy voornoemd, voor tweeënzestig (62) aandelen.

3)Mevrouw tER HOEVEN Alexandra voornoemd, voor tweeënzestig (62) aandelen.

De comparanten hebben op elk ingetekend aandeel de som gestort van drieëndertig euro drieëndertig cent (E 33,33).

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd. De uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werden benoemd: De heer MIGHAWRY Tristan voornoemd, de heer MIGHAWRY Hamdy voornoemd, en mevrouw tER HOEVEN Alexandra, voornoemd.

tedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de: algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en hanátekening.

"1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordiging,De r wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of mg een of meer directeurs aanstellen. Hij mag eertn en de

er personen die individueel,

ndividueel,

gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden. De zaakvoerder kan nog bijzondere machten toekennen aan lasthebbers. Hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

De vennootschap wordt bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door één enkele zaakvoerder alleenhandelend bevoegd, zelfs indien er meerdere zijn, tenzij de algemene vergadering hen dienaangaande beperkingen heeft opgelegd.

In de gevallen waarin de wet dit voorschrijft zullen één of meerdere commissarissen worden benoemd. Zolang dit niet noodzakelijk is, wordt het toezicht van de vennootschap toevertrouwd aan de vennoten. Indien er één of meerdere commissarissen worden aangesteld zullen zij worden benoemd voor ten hoogste drie jaar. De uittredende commissarissen zullen herkiesbaar zijn.

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de vennootschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op de eerste zaterdag van de maand juni van elk jaar te veertien uur.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de vennoten de zaakvoerder(s) tenminste vijf dagen voor de vergadering schriftelijk verwittigen dat zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerder(s) voorgeschreven vorm. Zij moet op de vennootschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Elk jaar, op 31 december worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in juni 2013.

Op de nettowinst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het vennootschappelijk kapitaal

" bereikt heeft. Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) en in de mate dat de wet het toelaat.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen. Na gelijkstelling van de aflossingen op deelbewijzen wordt het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun bezit aan aandelen.

De comparanten-oprichters stellen aan als bijzondere gevolmachtigde, met recht van indeplaatsstelling, de heer Lodewijk De Bock' (De Bock Boekhoudservice), kantoorhoudend te 2170 Antwerpen-Merksem, Klaverbloemstraat 63, aan wie volmacht verleend wordt om verbeteringenAvijzigingen te doen bij het Griffe van Rechtbank van Koophandel en al het nodige te doen en alle documenten te tekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen als B.T.W.-belastingplichtige, inclusief de macht om deze inschrijvingen te verbeteren en/of te wijzigen, indien nodig.

DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2016 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
11/05/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BOBBOS

Adresse
MEENSESTRAAT 16 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande