BENI SHERPA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENI SHERPA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.072.780

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 16.08.2014 14441-0540-008
09/04/2013
ÿþMod Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0848.072.780

Benaming

(voluit) : BENI SHERPA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Van lseghemlaan 69 te 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag van Zaakvoerder

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 29/09/2012 blijkt dat:

De Heer Ang Puri SHERPA wonende Torhoutsesteenweg 36 bus 206 te 8400 Oostende, neemt vans 29/09/2012 ontslag als zaakvoerder,

Mingmar Norbu SHERPA

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'1305 V

v7

behr aai Bel Staa

Neaergetegr# ter gais;.c ..an rechtbank van koophendel

Brugge  a.ki~},J on

2 8 Mi 2133 Griffie

rio ,i -trige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/08/2012
ÿþ Mal 2.0

re_ in in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*iaiaissa*

Neemeee ;fi; 'ee v24-1 e,

mchfibank koophand Brugge - afdeling te Cm.e~~~

01) AUG.l z

Griffi

Ondernemingsar : Q4$1(8. O' ?8O Benaming

(voluit) : BENI SHERPA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8400 Oostende, Van Iseghemlaan 69

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Joz Werckx te Kessel-Lo (Leuven) op 7 augustus 2012 dat 1. Mingmar Norbu SHERPA, geboren in Solukhurnbu (Nepal) op 30 januari 1966, Belg, wonende in 1050 Elsene, de Vergniesstraat 5M, en 2. Ang Fun SHERPA, geboren in Tapting (Nepal) op 25 juli 1969, Nepalees, wonende in 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 36 bus 206, voor een onbepaalde duur een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten met de naam BENI SHERPA, met zetel in 8400 Oostende, Van Iseghemlaan 69, en met een door geldinbreng gevormd kapitaal van 18.600,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen met stemrecht, elk met een gelijke fractiewaarde van één honderdste (11100ste) van het kapitaal, door Mingmar Norbu Sherpa geplaatst tot beloop van 16.740,00 euro en afbetaald tot beloop van 5.580,00 euro, met ontvangst van 90 aandelen, en door Ang Furi Sherpa geplaatst tot beloop van 1.860,00 euro en afbetaald tot beloop van 620,00 euro, met ontvangst van 10 aandelen, zodanig dat het kapitaal is afbetaald tot beloop van 6.200,00 euro en op een op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank geopende rekening gedeponeerd.

De vennootschap heeft als doel: - tussenpersoon in de handel; - import en export, groot- en kleinhandel, transport te land, in de lucht of te water van menigvuldige goederen; - bakkerij, banketbakkerij; - expertises en handel in antiek; - uitbating van een publieke telefoon; - uitbating nachtwinkel, verkop van sigaretten en alcohol; - uitbating van een spekslagerij; - verwerken en verkoop van edele metalen en juwelen; - verhuring van divers materiaal; - het leveren van diensten in de breedst mogelijke zin; - studiebureau, administratie, boekhouding, auditing, advies; - de uitbating van café, taverne, restaurant, snack, hotel, verbruiksalon pitashoarma; - het waarnemen van bestuursmandaten in andere rechtspersonen; - uitbaten van een kleinhandel, onder meer in algemene voeding, dranken, met of zonder - alcohol, tabakswaren, kleine elektrische toestellen, onderhoudsproducten, dierenvoeding, textiel, dvd's, computeronderdelen, batterijen, telefoonkaarten en andere waren die in een algemene kleinhandel worden verkocht, het verlenen van telefoon- en intemetdiensten en het verhuren van dvd's en andere waren. De vennootschap mag daarenboven alle handelingen van commerciële, industriële en financiële, roerend en onroerende aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of van aard zijn haar activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden. De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek geven, al haar goederen, met inbegrip van de handelsfondsen, in pand geven en zich borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en, andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. De'. vennootschap mag ook door inbreng, fusie, financiële tussenkomst of anderszins deelnemen aan vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden of er bestuurs- en andere mandaten in uitoefenen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die indien er meer dan één is, alleen de bevoegdheid hebben alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden op elk van de volgende wijzen: a) door haar zaakvoerders, die indien er meer dan één is, alleen bevoegd zijn de vennootschap te verbinden, en b) door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde-contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan.

Het mandaat van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anderszins beslist en dan de hoegrootheid van de bezoldiging bepaalt. Niet-statutaire zaakvoerders zijn Mingmar Norbu SHERPA, Ang Furi SHERPA, en Lama DORTJLI, geboren in Tibet op 26 april 1973, Belg, wonende in 3000 Leuven, Tessenstraat 15/0101. Hun mandaten zijn van onbepaalde duur en niet bezoldigd. Elke zaakvoerder alleen is bevoegd de vennootschap te verbinden en te vertegenwoordigen.

Wordt of moet er geen commissaris worden benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste maandag van juni om twintig uur. Er zijn geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht bepaald. Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van elk kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 december 2013 en omvat alle voorheen en in het bijzonder sedert 1 juli 2012 voor rekening van de vennootschap in oprichting gestelde verrichtingen en handelingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve ten minste één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen. Er zijn geen van de wet afwijkende bepalingen omtrent de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo vastgelegd.

Analytisch uittreksel

Joz Werckx Notaris

Mee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 28.08.2015 15551-0497-008

Coordonnées
BENI SHERPA

Adresse
VAN ISEGHEMLAAN 69 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande