BELGIAN ROAD SIGNS, AFGEKORT : BRS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELGIAN ROAD SIGNS, AFGEKORT : BRS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.658.587

Publication

15/05/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

13-05-2014

Griffie

*14304530*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0552658587

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Belgian Road Signs

BRS

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Industrielaan(Heu) 15 8501 Kortrijk

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte opgemaakt door notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 8 mei 2014, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat er door:

- De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HELLIN & LAEVENS & C°", met zetel te 8501 Kortrijk, Industrielaan(Heu), 15A, belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0413.748.154, rechtspersonenregister Gent  Afdeling Kortrijk;

- De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STUDIUM SIGNUM", met zetel te 9230 Wetteren, Evenakker, 2, belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0893.639.620, rechtspersonenregister Gent  Afdeling Dendermonde,

een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd "Belgian Road Signs", afgekort "BRS" met zetel te 8501 Kortrijk, Industrielaan, 15.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of

onrechtstreeks verband houden met :

- Assemblage van metalen borden en constructies met eventuele plaatsing.

- De verhuur, plaatsing en op puntstelling van alle materiaal, producten en technieken nuttig voor

wegsignalisatie, werfsignalisatie, wegmarkeringen en bekleding en dit voor privé-gebruik, openbare

diensten, zelfstandigen en andere.

- Wegmarkeringen, thermoplastmarkeringen, koudplastmarkeringen en alle andere

markeringsproducten en technieken.

- Verhuur en de handel in en verkoop van alle van alle machines verband houdende met de

markerings- grond-, bouw- en wegeniswerken.

- Ontwerp  fabricatie en handel in straatmeubilair,parkeerinrichtingen en afsluitingen;

- Handel en verkoop (groot- en kleinhandel), verhuur, inventarisaties, plaatsing en op oppuntstelling

van alle materiaal, producten en technieken nuttig voor nieuwe of bestaande :

" Galgconstructies en galgpalen;

" Seinbruggen en portieken;

" metaal- en lasconstructies;

" elektrische sein- en lichtsignalisaties;

" veiligheidssignalisatie die zowel betrekking hebben voor binnen als buiten doeleinden;

" nood- en evacuatiesignalisatie, zowel binnen als buiten doeleinden;

" alle signalisatie en bijhorende constructies die betrekking hebben op weg-, spoor- lucht en

scheepvaartverkeer, fabricatie - onderhoud en handel.

- Het gebruik van de ermee aanverwante materialen, producten en technieken voor :

" weg- en werksignalisatie;

" verhuur, verkoop, plaatsen en onderhoud van signalisatie;

" tekenen van routeplannen;

" aanmaak van zelfklevende teksten en logoborden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

" wegmarkeringen, thermoplastmarkeringen;

" verkeerslichten;

Dit alles in de meest ruime zin.

- Handel in constructie inbegrepen, van alle mogelijke grondstoffen en afgewerkte producten verband houdende met alle mogelijke vormen van signalisatie en telecommunicatie, in de ruimst mogelijke zin, inbegrepen alle mechanische en elektronische systemen.

- Alle aannemingen van grond-, bouw- en wegeniswerken.

- Verhuring van alle machines verband houdende met de grond-, bouw- en wegeniswerken.

- Alle wegmarkering, beplanting, afbraak, wegenis- en grondwerken; plaatsen van alle nutsleidingen, zowel ondergronds als bovengrond.

- Handel in alle bouwmaterialen.

- Handel in en verhuur van alle autovoertuigen en aannemersmaterialen.

- Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of be¬leg¬¬gingsad-vies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke be¬sluiten op de fi¬nan¬ciële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

- Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

- Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

- Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

- Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle eigen roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

- Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

- Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

- Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur en werd opgericht op 8 mei 2014.

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

De comparanten verklaren dat op de 100 aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van honderdzesentachtig euro (186,00 EUR) per aandeel, als volgt:

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hellin & Laevens & C°", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld : 60 aandelen, hetzij voor 11.160,00 euro, volgestort ten belope van 3.780,00 euro;

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Studium Signum", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld : 40 aandelen, hetzij voor 7.440,00 euro, volgestort ten belope van 2.520,00 euro.

Hetzij in totaal: 100 aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van 6.300,00 euro voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de BNP Paribas Fortis Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 7 mei 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Werd benoemd als statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Studium Signum", met ondernemingsnummer:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

0893.639.620.

De statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijke worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Ingeval er drie of meer zaakvoerders zijn, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer de meerderheid van haar leden aanwezig is. De beslissingen worden genomen met meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door de zaakvoerder, wanneer er maar één is of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn.

De algemene vergadering is samengesteld uit alle vennoten die stemrecht hebben uit zichzelf of bij mandataris mits naleving van de wettelijke of statutaire voorschriften.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

Op de algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De jaarvergadering zal gehouden worden de derde dinsdag van de maand mei om negen uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangegeven in de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoering eisen dat zij op de aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

De stemming per brief is niet toegelaten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst, met een meerderheid van drie/vierde van de stemmen. Bij gebreke aan meerderheid wordt de helft van het saldo gereserveerd en de andere helft uitgekeerd.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het

evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging op de griffie van een uittreksel van deze akte

en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar tweeduizend vijftien.

2. Aanvaarding benoeming statutaire zaakvoerder / benoeming niet-statutaire zaakvoerder.

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STUDIUM SIGNUM", voornoemd, aanvaardt haar benoeming als statutaire zaakvoerder van de vennootschap en bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

Voor de uitoefening van deze functie werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger de heer Coppens lieven Marcel Denis, wonende te 9230 Wetteren, Evenakker, 2, en dit ingevolge beslissing van de zaakvoering van de voornoemde vennootschap.

Haar mandaat is bezoldigd.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HELLIN & LAEVENS & C°", voornoemd, wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap voor onbeperkte duur, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de opdracht te aanvaarden.

Voor de uitoefening van deze functie werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger mevrouw Hellin Caroline Andrée Marie, wonende te 8500 Kortrijk, Bruyningstraat, 99, en dit ingevolge beslissing van de zaakvoering van de voornoemde vennootschap.

Hun mandaat is bezoldigd.

Delegatie van bevoegdheden.

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder afzonderlijk alle handelingen stellen die betrekking hebben op de aanbestedingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 8 mei 2014.

16/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

[1411,e-77-. ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ilium

0'ó - 02- 2015 STAATSBLAf' NEERGELEGD

BELGISCf- 15 JAR. 2015

Regie ' ven KOOPHANDELeen ,, afd. t" CORTRIJK

MONfTE UR BELGE



" " " " " " " " 14

Ondernerníngsnr : 0552.658.587

Benaming

(voluit) : BELGIAN ROAD SIGNS

(verkort) : BRS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Industrielaan 15 - 8501 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Verlenging boekjaar - Wijziging statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Christiaan UYTTERHAEGEN te Wetteren

HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN.

Op dertig december.

Werd de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden der aandeelhouders van "BELGIAN ROAD SIGNS", afgekort 'BRS', Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 8501-Kortrijk, Heule, industrielaan 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met als ondernemingsnummer 0.552.658.587 en hebbende als BTW-nummer BE-0.552.658.587, opgericht bij akte verleden voor notaris Maggy VWncoppernolle te Kortrijk op 8 mei 2014, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 mei orna onder nummer 14304530, en waarvan de statuten sedert gemelde oprichting niet werden gewijzigd,

OPENING VAN DE VERGADERING

De vergadering wordt geopend om 19.30 uur door mevrouw HELLIN Caroline, hierna genoemd, die de bevoegdheden uitoefent toegekend aan de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 267 van het Wetboek van Vennootschappen.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd, volgende vennoten

1.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HELLIN & LAEVENS & C met zetel te 8501-Kortrijk, Heule, Industrielaan 15A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk met ondememingsnummer 0.413.748.154.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 15 der statuten door haar zaakvoerder, mevrouw HELLIN Caroline Andrée Marie, wonende te 8500-Kortrijk, Bruyningstraat 99 (tot voormelde hoedanigheid benoemd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering de dato 23 september 2013, gehouden voor notaris Jo Debyser te Ardooie, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 oktober erna, onder refertenurnmer 13158144.

Houder van zestig (60) aandelen.

2.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "STUDIUM SIGNUM" met zetel te 9230-Wetteren, Evenakker 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde met ondernemingsnummer 0.893.639.620.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 10 der statuten door haar zaakvoerder, de heer COPPENS Lieven Marcel Denis, wonende te 9230-Wetteren, Evenakker 2 (tot voormelde hoedanigheid benoemd bij de oprichting van de vennootschap de dato 19 november 2007, vastgesteld bij akte verleden voor ondergetekende notaris Uytterhaegen, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3 december erna, onder refertenummer 07173471,

Houder van veertig (40) aandelen.

Samen : honderd (100) aandelen die de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 euro vertegenwoordigen.

HUIDIGE SAMENSTELLING VAN HET BESTUURSORGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "STUDIUM SIGNUM", voornoemd, werd bij voormelde oprichting benoemd tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap; het benoemingsbesluit ervan werd gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad zoals voormeld.

Voor de uitoefening van deze functie werd aangesteld tot vaste vertegenwoordiger, de heer Lieven COPPENS, voornoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-f,ehouclen * aan het Belgisch Staatsblad

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HELLIN & LAEVENS & C°", voornoemd, werd bij voormelde oprichting benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap; het benoemingsbesluit ervan werd gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad zoals voormeld.

Voor de uitoefening van deze functie werd aangesteld tot vaste vertegenwoordiger, mevrouw Caroline HELLIN, voornoemd.

UITEENZETTING DOOR DE ENIGE VENNOOT

De vennoten, vertegenwoordigd als gemeld, zetten uiteen en verzoeken ondergetekende notaris te akteren

A) Dat deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over navolgende agenda: AGENDA VAN DE VERGADERING:

1) Verlenging van het lopende boekjaar.

2) Behoud aanvang en einde van volgende boekjaren.

3) Vaststelling datum jaarvergadering.

4) Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen.

B) Verzaking:

Voornoemde vennoten, tevens zaakvoerders van de vennootschap hebben voor zoveel als nodig bij deze enfof voorafgaandelijk dezer verzaakt aan de oproepingsformaliteiten en termijnen en aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, alsmede aan de nietigheidsgrond, zoals bedoeld in artikel 64 van zelfde Wetbcek.

C) De Voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam zijn die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en dat er geen commissaris in functie is,

D) Aangezien voornoemde vennoten de totaliteit van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen

en beide zaakvoerders van de vennootschap alhier eveneens rechtsgeldig vertegenwoordigd zijn, kan de

vergadering bijgevolg rechtsgeldig beslissen over gemelde agendapunten, zonder dat hiervoor nog enige

verdere rechtvaardiging vereist is betreffende de oproeping en de agenda.

Na deze vaststellingen, die juist worden bevonden door de leden van deze vergadering, wordt er

overgegaan tot het afhandelen van gemelde agenda en de volgende beslissingen worden met éénparigheid van

stemmen genomen:

AFHANDELING AGENDA:

Punt 1 Verlenging van het lopende boekjaar.

De vergadering beslist om het lopende boekjaar te verlengen tot 31 december 2015.

Punt 2 : Behoud aanvang en einde van volgende boekjaren.

De vergadering beslist de volgende boekjaren, niettegenstaande de verlenging van het lopende boekjaar,

telkens aanvang te laten nemen op 1 januari van ieder jaar (voor het eerst op 1 januari 2016) en telkens te laten

eindigen op 31 december.

Punt 3 -r Vaststellen datum jaarvergadering.

De vergadering beslist dat de gewone algemene vergadering of jaarvergadering voortaan zal gehouden

worden op de maatschappelijke zetel op de derde dinsdag van de maand juni, om negen (9) uur, en voor het

eerst in het jaar 2016.

Artikel 16 der statuten wordt overeenkomstig aangepast.

Punt 4 - Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen

beslissingen.

De vergadering machtigt hierbij het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van alle genomen

beslissingen.

De vergadering verleent hierbij aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van

de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Gent, afdeling Kortrijk overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Christiaan UYTfERHAEGEN





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermede nedergelegd

-uitgifte akte

-coördinatie der statuten



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2015
ÿþMod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0552.658.587

Benaming

(voluit) : BELGIAN ROAD SIGNS

(verkort) : BRS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Industrielaan 15, 8501 Kortrijk (Heule)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Paul HENRIST, geassocieerd notaris te Merelbeke-Bottelare, op 29 juni 2015, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap "BELGIAN ROAD SIGNS", afgekort BRS, met maatschappelijke zetel te 8501 Kortrijk (Heule), Industrielaan 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk met ondernemingsnummer 0552.658.587 en gekend als BTW-plichtige onder nummer BE0552.658.587, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING  VOORLEGGING VERSLAGEN BEDRIJFSREVISOR EN BESTUURSORGAAN. De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerder de dato 26 juni 2015 waarbij de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura wordt toegelicht.

Vervolgens legt de voorzitter het verslag voor de dato 26 juni 2015 van bedrijfsrevisor Guy ROECKENS, bedrijfsrevisor bij Nijs Roec-kens Bedrijfsrevisoren BVBA, Prins Boudewijnlaan 116 2V, 2610 Wilrijk, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

Het besluit van dat verslag luidt als volgt:

"Ondergetekende Guy Roeckens, bedrijfsrevisor, optredend namens de burgerlijke vennootschap opgericht onder de vorm van een bvba NIJS ROECKENS Bedrijfsrevisoren kantoorhoudend te 2610 Wilrijk, Prins Boudewijnlaan 116 2V, aangesteld door het bestuursor-gaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELGIAN ROAD SIGNS" om een verslag op te stellen zoals voorzien in artikel 313 van het Wetboek Vennootschappen voor de geplande kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in natura, kan tot besluit van zijn onderzoek, verklaren dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verant-woordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura van materiële vaste activa van in totaal 367.500 EUR door Hellin & Laevens & Co BVBA en Studium Signum BVBA beantwoordt aan de normale ver-eisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng door de partijen weerhouden metho-den van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en bijge-volg niet leidt tot een overwaardering van de ingebrachte activa;

d) de waardebepaling waartoe deze methode van waarde-ring leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractie-waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zijnde 1.975 aandelen op naam met een fractiewaarde van 186,0759 EUR per aandeel van BELGIAN ROAD SIGNS BVBA.

e) de aandeelhouders het unaniem eens zijn over de intrinsie-ke waarde van de bestaande aandelen, en dat

de intrinsieke waarde van het aandeel een conventionele overeengekomen waarde is, gelijk aan de

fractiewaarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatig-heid en billijkheid van de verrichting ("no fairness opinion").

Wilrijk, 26 juni 2015"

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van voormelde verslagen.

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de

rechtshandelingen en formaliteiten tot deze kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zullen samen met een eensluidende uitgifte van

deze akte worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

TWEEDE BESLISSING  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

u

NEERGELEGD

MONITEJR BELGE

0 9 417- 2015

" P ~," +  ~ ~.FA .-~

Rechib:Drr:c van 1.00F -AtNDEL rami,  :: hd KOP f ,UK

BELGISCH

STAATSSLA[,

Griffie

UIi~wou~uwiu

1 ID2851"

u

II

Bijlagen bij liët Belgisch Staatsblad -16/0712015 - Annexes du Moniteur belge

wa~ --Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering besluit dat het maatschappelijk kapitaal zal worden verhoogd met driehonderdzevenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 367,500,00) om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen op driehonderdzesentachtigduizend honderd euro (¬ 386.100,00), door inbreng in natura van diverse machines, mits uitgifte van duizend negenhonderd vijfenzeventig (1.975) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving.

BESCHRIJVING VAN DE INBRENG IN NATURA:

De materiële vaste activa die voorwerp zijn van de voorge-nomen inbreng in natura bestaan uit machines die de inbrengers in hun bezit hebben.

De beschrijving en de waarde van de in te brengen materiële vaste activa welke het voorwerp zijn van de inbreng in natura stemt overeen en werd vastgesteld op basis van de schattingsverslagen opgesteld door de heer Hans SOENEN, expert, GALLE makelaars nv, Roterijstraat 109 te 8790 Waregem, dd. 5 mei 2014 en dd. 24 juni 2015. De comparanten verklaren voor heden een kopij te hebben ontvangen van dit verslag.

Voornoemde besloten vennootschap met beperkte aanspra-kelijkheid "HELLIN & LAEVENS & Cr'" brengt materiële vaste activa in ten belope van een waarde van 220.500,00 euro en voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STUDIUM SIGNUM" ten belope van een waarde van 147.000,00 euro.

Door de betrokken partijen werden de in te brengen waarden bevestigd. Tevens verklaren de inbrengers van de materiële vaste activa dat deze niet in pand zijn gegeven, noch bezwaard met beslag of enig ander beletsel dat het eigendom of het genot ervan zou aantasten.

Deze materiële vaste activa worden ingebracht op heden en de vennootschap verkrijgt vanaf heden de eigendom en het genot van het ingebrachte door de reële en daadwerkelijke inbezitne-ming.

De goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich momenteel bevinden.

De vennoten schrijven volledig in, naar verhouding van hun aandelenbezit, op de kapitaalverhoging die gerealiseerd wordt door de inbreng in natura met uitgifte van nieuwe aandelen.

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan.de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan aile vennoten, die aanvaarden, de duizend negenhonderd vijfenzeventig (1.975) nieu-we aandelen toegekend en wel als volgt:

- Aan de vennoot, te weten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HELLIN & LAEVENS & C°": duizend hon-derd vijfentachtig (1.185) aandelen;

- Aan de vennoot, te weten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STUDIUM

SIGNUM": zevenhonderdnegentig (790) aandelen. -

DERDE BESLISSING - VASTSTELLING VAN DE TOTSTANDKOMING VAN DE KAPITAALVERHOGING. De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, akte te ne-men van het feit dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat de wettelijke vereisten nageleefd werden.

De vennoten schrijven hebben volledig ingeschreven, naar verhouding van hun aandelenbezit, op de kapitaalverhoging die gerealiseerd wordt door de inbreng in natura met uitgifte van nieuwe aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans driehonderdzes-entachtigduizend honderd euro (¬ 386.100,00), en is vertegenwoor-digd door tweeduizend vijfenzeventig (2.075) aandelen zonder nominale waarde, elk één/tweeduizend vijfenzeventigste (1/2.075ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend.

VIERDE BESLISSING --AANPASSING WIJZIGING STATUTEN.

De vergadering besluit en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat artikel vijf (5) van de statuten wordt gewijzigd om het in overeenstemming te brengen met het hiervoor genomen besluit en wel als volgt:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt driehonderdzesentachtig-duizend honderd euro (¬ 386,100,00)vertegenwoordigd door twee-duizend vijfenzeventig (2.075) zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweeduizend vijfenzeventigste (112.075ste) van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen"

VIJFDE BESLISSING - COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

De vergadering stelt ondergetekende notaris aan om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en de neerlegging ervan op de bevoegde griffie.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte;

-verslag bestuursorgaan;

- verslag revisor,

-de gecoördineerde statuten.

Notaris Paul HENRIST.

Me re lbeke-Bottelare,



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.08.2016, NGL 31.08.2016 16517-0190-016

Coordonnées
BELGIAN ROAD SIGNS, AFGEKORT : BRS

Adresse
INDUSTRIELAAN 15 8501 HEULE

Code postal : 8501
Localité : Heule
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande