BART VANNESTE AGRO TRANSPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BART VANNESTE AGRO TRANSPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.918.265

Publication

16/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

12-03-2015

Griffie

*15304502*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0600918265

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Transport

Bart Vanneste Agro

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Notaris Guido Vandenberghe ter standplaats Roeselare op vierentwintig

februari tweeduizend en vijftien, blijkt dat de hierna vermelde oprichters :

1. De Heer VANNESTE Bart Marcel Rafaël, arbeider, geboren te Kortrijk op zesentwintig september

negentienhonderd vierenzeventig.

Wonende te 8560 Wevelgem, Gullegemstraat 189.

2. Mevrouw DELABIE Severine Maria André, bediende, geboren te Kortrijk op vijfentwintig april

negentienhonderd zevenenzeventig.

Wonende te 8560 Wevelgem, Gullegemstraat 189.

Een handelsvennootschap hebben opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid als volgt :

NAAM. De benaming luidt "Bart Vanneste Agro Transport".

ZETEL. De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8560 Wevelgem,

Gullegemstraat 189.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel in binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden te verrichten :

a. De opslag, de distributie, de bevrachting en het vervoer van alle goederen door alle vervoermiddelen, in België en internationaal voor eigen rekening en voor rekening van derden.

b. De verrichtingen van gecombineerd vervoer en douane-, expeditie- en vervoerscommissie.

c. Het onderhoud en het herstellen van voertuigen.

d. De verhuring van voertuigen en materieel die betrekking hebben op de voornoemde activiteiten, inzonderheid de verhuring van containers en trailers.

e. De levering van alle goederen en diensten aangaande het vervoer.

f. De kleinhandel en groothandel in houten laadborden.

g. Het afhalen, de opslag, de distributie, de bevrachting en het vervoer van goederen in België en internationaal, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

h. Het verrichten van verhuizingen.

i. Tussenpersoon in de handel.

j. De groothandel, stockage en distributie van land- en tuinbouwprodukten.

k. De verhuring en verkoop van containers en trailers.

l. Het onderhoud en de herstelling van alle voertuigen, waaronder inzonderheid vrachtwagens. De uitbating van een werkplaats voor voertuigen, waaronder vrachtwagens in het bijzonder.

m. De aankoop, verkoop en verhuring van alle voertuigen, waaronder vrachtwagens.

n. De handel en opslag van aardolie, benzine, gasolie, stookolie en alle andere brandstoffen, oliën en vetten.

o. Alle expeditieverrichtingen te land en te zee, alles wat invoer, uitvoer, doorvoer, bevrachting, opslag, stapeling en verzending van goederen, waren of materialen betreft.

p. Alle mogelijke werkzaamheden, diensten en adviezen op vlak van logistiek, handling, transport

Onderwerp akte :

Gullegemstraat 189 8560 Wevelgem

Oprichting

Besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

langs de weg, via het water en via de lucht door middel van alle mogelijke transportmiddelen en dit zowel op organisatorisch, administratief en bedrijfseconomisch vlak.

q. Laden en lossen van vrachtwagens en schepen.

r. Stockage van goederen, behandeling van goederen, zoals verpakking, groepage, herverdeling, distributie, conditionering, containerverhandeling, transport van goederen en verwerking van producten van derden.

s. Verhuring van transportmiddelen.

t. Verhuring van gronden en gebouwen voor stockage en andere doeleinden.

u. Alle verrichtingen met als doel de uitbating van alle transportmiddelen, hetzij als vervoercommissionair, vervoermakelaar, vervoeragent, vervoereigenaar en/of commissionair expediteur.

v. Op agrarisch vlak deel te nemen aan studieprogramma's van de gronden, de uitbatingsmethoden, de teeltmethoden, de teelten zelf, de selecties, bemestingsmethoden, dit alles met het oog op de bevordering van de landbouwactiviteiten die worden gevoerd op de terreinen die worden verworven, of waarop zakelijke of persoonlijke rechten of concessies worden genomen, en op de belanghebbende gronden en terreinen die in de omgeving ervan gelegen zijn.

w. Het uitbaten van alle welkdanige landbouwbedrijven en tuinbouwbedrijven; de aan- en verkoop, de invoer en uitvoer, de kleinhandel en groothandel in alle soorten land- en tuinbouwprodukten; het kweken, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van vee en alle dieren, zowel in aanneming als in onderaanneming; de ophaling, handel, import en export, verwerking, recuperatie en recyclage van afvalstoffen in het algemeen, en van dierlijke mest in het bijzonder; de uitbating van een mestverwerkingsinstallatie voor eigen gebruik als voor derden; de nijverheid, zijnde de bereiding, de fabricatie, de aankoop, de verkoop, de commissiehandel en de vertegenwoordiging van veevoeders en van alles wat daarmede rechtstreeks en onrechtstreeks in verband staat, omvattende tevens de aankoop, de verkoop, de commissiehandel, de vertegenwoordiging en de handel in al zijn vormen van grondstoffen voor veevoeding, van stro, van zaaigranen en granen in het algemeen, van varkens en veeteelt; het uitvoeren en aannemen van alle land- en tuinbouwwerken, loonwerken en technische landbouwwerken, aanleg en onderhoud van terreinen, groot- en kleinhandel in landbouwprodukten, -benodigdheden en machines voor land- en tuinbouw, alle soorten laswerken, dit in de meest ruime zin van het woord en dit voor eigen rekening of voor rekening van derden; het uitbaten en commercialiseren van hoevetoerisme met alle bijhorende diensten en dit in de meest ruime zin van het woord.

x. De conceptie, de studie, de planning, de promotie, de aanleg, de bouw, de afbraak, de uitbating, de commercialisering van alle welkdanige energiecentrales en energieparken op basis van alle huidige en toekomstig bestaande energiebronnen, waaronder windturbines, zonnepanelenparken, waterkracht, warmtekoppeling, thermische energie, bio-energieparken, zonder dat deze opsomming beperkend is; de aan- en verkoop, zowel in kleinhandel als in groothandel, alsook het onderhoud en de reparatie van alle toestellen, installaties en produkten die daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden. Het afsluiten van overeenkomsten daartoe met ondernemingen die werkzaam zijn in de energiesector, in de breedste zin van het woord, zowel bouwers, aanleggers, afnemers, tussenpersonen, commissionairs, overheden, als eigenaars en zakelijk gerechtigden op onroerende goederen.

y. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen, omvattende onder meer :

- Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals ondermeer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of naakte eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

- Alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kas-bons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het verrichten van alle daden betreffende deze goederen en diensten die verband houden met haar doel.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of die het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel, onder andere door het aannemen van bestuursmandaten erin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen, waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

KAPITAAL. Het maatschappelijk kapitaal is bepaald bij de oprichting op achttienduizend zeshonderd euro, waarvan zesduizend tweehonderd euro volgestort bij de oprichting door de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit en waarop nog twaalfduizend vierhonderd euro te storten. Het kapitaal is volledig geplaatst en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

Deze honderd zesentachtig aandelen worden alle in speciën onderschreven door de oprichters. AANVANG EN DUUR. De vennootschap begint te werken vanaf vierentwintig februari tweeduizend en vijftien en bestaat voor onbeperkte duur.

BESTUUR. a. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere, al dan niet statutaire zaakvoerders.

b. Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder : de Heer VANNESTE Bart, voornoemd, die uitdrukkelijk verklaarde dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

Buitendien kunnen nog één of meerdere niet-statutaire zaakvoerders benoemd worden.

In geval van overlijden of wettelijke of gerechtelijke onbekwaamverklaring of gerechtelijke herroeping van de voornoemde statutaire zaakvoerder wordt van rechtswege aangesteld als plaatsvervangend statutaire zaakvoerder : Mevrouw DELABIE Severine, voornoemd, die uitdrukkelijk verklaarde dit voorwaardelijke mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling. Zowel het mandaat van de statutaire zaakvoerder als van de plaatsvervangende statutaire zaakvoerder zijn bezoldigd onder de voorwaarden en modaliteiten vast te stellen door de algemene vergadering.

c.- Enige zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft de uitgebreidste macht om alle daden van bestuur en van beschikking te

stellen die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

Alle daden die niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn,

behoren tot zijn bevoegdheid.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiseres en verweerster,

onverminderd de mogelijkheid van aanstelling van bijzondere mandatarissen.

d.- Meerdere zaakvoerders.

De zaakvoerders in college hebben de uitgebreidste macht om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

Alle daden die niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn, behoren tot de bevoegdheid van de gezamenlijk optredende zaakvoerders.

De zaakvoerders vertegenwoordigen gezamenlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiseres en verweerster, onverminderd de mogelijkheid van aanstelling als bijzondere mandataris van één of meer zaakvoerders en/of van derden.

e. De bezoldiging van de zaakvoerders wordt vastgesteld door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hieromtrent geen beslissing neemt, is hun opdracht onbezoldigd.

BOEKJAAR. Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december.

JAARVERGADERING. De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar gehouden worden op de eerste juni om achttien uur in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangeduid in de uitnodiging.

AANLEGGEN VAN RESERVES EN WINSTVERDELING. Jaarlijks wordt van de netto-winst vijf ten honderd tot vorming van de wettelijke reserve voorafgenomen. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Over de bestemming van het batig saldo wordt beslist door de Algemene Vergadering. OVERGANGSBEPALINGEN.

Het eerste maatschappelijk boekjaar neemt een aanvang op vierentwintig februari tweeduizend en vijftien en eindigt op éénendertig december tweeduizend en vijftien.

De jaarvergadering zal derhalve voor de eerste maal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien.

VOLMACHT.

Alhier wordt namens de opgerichte vennootschap volmacht, met recht van substitutie, verleend aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Trofisk" met maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 19, met B.T.W.- en ondernemingsnummer 450.887.771. Teneinde alle formaliteiten te vervullen aangaande het handelsregister, het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de Belasting op de Toegevoegde Waarde en alle andere mogelijke administraties en diensten vereist ingevolge onderhavige oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Elkeen der lasthebbers kan alleen en afzonderlijk optreden en handelen.

RECHT OP GESCHRIFTEN.

Instrumenterende Notaris bevestigt de ontvangst van betaling van het recht op geschriften ten

bedrage van vijfennegentig euro.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie van de akte.

Notaris Guido Vandenberghe ter standplaats Roeselare.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BART VANNESTE AGRO TRANSPORT

Adresse
GULLEGEMSTRAAT 189 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : Gullegem
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande