BARNATO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BARNATO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.666.633

Publication

05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.10.2013, NGL 31.10.2013 13645-0138-012
10/11/2011
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsblar

MOtl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN ;KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op' 2 7 OKT, 2011

Griffie De griffier,

1

I IIIII 111111111111111 11111 11111 IÀ'II III 1111 1111

" 11170652*

Ondernemingsnr : s 6'66-633'

Benaming

(voluit) : Barnato

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Kragenhoek 30

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming

Bij akte verleden voor notaris Anthony WITTESAELE, te Tielt, op25 oktober twee duizend en elf, neergelegd

vóór registratie, werd een vennootschap opgericht met volgende gegevens:

OPRICHTERS:

de heer BOURGOO Filip René, geboren te Knokke op vijf februari negentienhonderd achtenzestig,;

wonende te 8300 Knokke-Heist, Kragenhoek 30, echtgenoot van mevrouw LANCKR1ET Mieke .

RECHTSVORM:

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

BENAMING:

Barnato

ZETEL:

8300 Knokke-Heist, Kragenhoek 30

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van

derden of voor gezamenlijke rekening met derden, de activiteiten hierna gemeld, behoudens wettelijk of

reglementair verbod:

 de uitbating van een garage;

 aankoop en verkoop, invoer, uitvoer, verdeleing en levering, verhuring van voertuigen allerlei, motoren, hun wisselstukken en hun accessoria; het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen - en met name de aankoop, de verkoop, de makelaardij en de commissie - van de door andere ondernemingen gefabriceerde: producten of toestellen die hierbij nuttig zijn of die ermee verband houden; van brandstoffen en smeermiddelen,: industriële oliën en vetproducten; of het zelf concipiëren, fabriceren en commercialiseren ervan;

 de uitbating van desbetreffende diensten na verkoop; (herstellings)werkplaatsen; pechverhelpingsdiensten;: van een benzine- en servicestation met shop;

 het verlenen van aile vormen van management en dienstverlening, bijstand en hulp aan derden - aan. bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmanszaken - en dit op het vlak van algemeen management, financieel management, technische leiding, productie en productieontwikkeling, aankoop, verkoop, marketing, logistiek, informatica, budgettering; het opstarten van nieuwe bedrijven; relaties met de overheid en, beroepsfederaties; het verfenen van adviezen en intellectuele zowel als administratieve hulp; het ter', beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hardware. en software; het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten; van alle activiteiten zoals: opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie, coaching en training, consulting, bedrijfsorganisatie;; deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de client;

 het beheer en de exploitatie van gebouwen voor handels- en woongebruik; het verhuren, aankopen, verkopen, verbouwen van en, algemeen genomen, de handel in alle mogelijke onroerende goederen; het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

 het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met; betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

 het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten,

industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen;

 het optrekken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als opdrachtgever of als aannemer, van alle mogelijke constructies, evenals het veranderen en opwaarderen van onroerende constructies; het beheer en inrichten van verkavelingen, met inbegrip van de aanleg van wegen en rioleringen; optreden als bouwadviseur en het verrichten van bouwkundig onderzoek en onderzoek met betrekking tot de diverse technische uitrustingen van gebouwen; de aankoop en de verkoop van bouwmaterialen; het beheer van gebouwen; de waarneming van alle wissel -, commissie -, makelaarsverrichtingen.

Dit alles in zoverre de hiervoor gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan bijzondere wettelijke bepalingen of reglementeringen. Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, kan de vennootschap in onderaanneming laten uitvoeren door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden vol-doet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wij-ze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en of administratie.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak; in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap; en zo deze zekerheidsstelling niet bedoeld is om de verwerving door derde(n) van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in.

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren, beperken en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of nauw met haar doel in verband staan.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde termijn

KAPITAAL  AANDELEN:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zevenentachtig duizend euro (¬ 87.500,-), vertegenwoordigd door achthonderd vijfenzeventig aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/achthonderd vijfenzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten verklaren dat honderd vierentwintig (124) aandelen, waarop zij ingeschreven hebben, zijn volgestort in speciën ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,-).

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis Bank. Het bewijs van deponering werd door deze bank afgeleverd.

De comparanten verklaren dat zevenhonderd eenenvijftig (751) aandelen, waarop zij ingeschreven hebben, werden uitgereikt naar aanleiding van de inbreng in natura.

De heer Vincent Koopman, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8300 Knokke-Heist, Pinksterbloemhof 35, aangesteld door de oprichters, heeft een verslag opgesteld zoals voorgeschreven door artikel 21g van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag besluit in de volgende bewoordingen:

"5. Besluit

De inbreng in natura tot oprichting van BARNATO BVBA bestaat uit een schuldvordering in rekening courant op naam van de heer Filip Bourgoo lastens Autobedrijf Bour-goo NV ten bedrage van EUR 162.054,99.

Deze inbreng zal aan de inbrenger, heer Filip Bourgoo, vergoed worden deelds in kapitaal, voor een bedrag van EUR 75.100 door toekenning van 751 volledig volgestorte aandelen zonder vermelding van nominale waarde, en, deels als een schuldvordering in rekening courant op zijn naam ten belope van EUR 86.954,99, waarop interest zal verschuldigd worden.

Op basis van het gedane nazicht van de voorgenomen verrichting zoals beschreven in dit verslag, ben ik van mening dat:

-de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, waarbij de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven

aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng in natura, beantwordt aan de normale vereisten van nauwkeuringheid en

duidelijkheid;

-dat de voor de inbreng in natura door de oprichter weerhouden methode van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt,

tenminste overeenkomt met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen,

zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Knokke-Heist, 24 oktober 2011

Vincent Koopman

Bedrijfsrevisor

Pinksterbloemhof 35

8300 Knokke-Heist"

SCHORSING DER RECHTEN  VRUCHTGEBRUIK

De aandelen zijn ondeelbaar.

Zijn er verschillende eigenaars van een aandeel of een ander effect, dan hebben de zaakvoerders het recht

de uitoefening van de daarbij horende rechten te schorsen totdat één enkele persoon tegenover de

vennootschap is aangewezen als eigenaar van het aandeel of het ander effect.

in geval van verdeling van het eigendomsrecht van een maatschappelijk aandeel of een ander effect,

worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten,

die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt

aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de

vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair

zaakvoerder wordt aangesteld.

BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle

rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten

verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerders) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser

of als verweerder.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de laatste werkdag van de maand juni om 10.00uur, op de

zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op

hetzelfde uur. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de

vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

BALANS - RESERVE - WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de

vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto

winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of

gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere

bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar

het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden

het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves

die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

VEREFFENAAR BEVOEGDHEDEN

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij

door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening

verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningsstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening

volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan niet de verdeling van de activa onder' de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met: dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit. VEREFFENING

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar zal beginnen op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf

- De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden' in tweeduizend en dertien

- De comparant verklaart dat hij thans niet de enige vennoot is van enige andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

- De comparant verklaart bovendien zichzelf als enig bezoldigd niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur over de vennootschap aan te stellen, hetgeen hij verklaart te aanvaarden.

- Volmacht wordt gegeven aan Flamand & Partners, met kantoor te 8300 Knokke-Heist, 't Walletje 18, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennoot-schap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administra-ties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het Handelsregister.

Voor eensluidend ontledend en lettertijk uittreksel

Anthony WITTESAELE, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal/akte van 25 oktober 2011

Verslag van de oprichter

Verslag bedrijfsrevisor

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen b j hët Belgiséli Staatsblsïd-10/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.09.2015, NGL 01.10.2015 15618-0554-015

Coordonnées
BARNATO

Adresse
KRAGENHOEK 30 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande