BAKKERIJ TYTECA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAKKERIJ TYTECA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.044.050

Publication

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 19.07.2013 13327-0397-014
02/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111111

*12162947*

I bet ai Be Sta,

I

7

i`íeue LL .t) WU GRIME Iii,1JMgrx'I t1111 VAN HOOPHANDEL

21 SEP, 2012

Griffie

VElnerrin

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0894.044.050 -

Benaming

(voluit) : BAKKERIJ TYTECA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8670 Koksijde, Zeelaan 22

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING  OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Vincent VAN WALLEGHEM te Koksijde (Sint-Idesbald) op vijf september tweeduizend en twaalf, en dragende volgende melding van registratie : "Geregistreerd acht bigden één renvooien te Nieuwpoort op 13/09/2012, Boek 51113 Blad 86 vak 11. Ontvangen vijfentwintig euro. De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) Rudy RYCX" dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BAKKERIJ TYTECA" gevestigd te 8670 Koksijde, Zeelaan 22 met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen.

Zelfde maatschappij werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Vincent Van Walleghem, te Koksijde (Sint-Idesbald), op vier december tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad van achttien december daarna, onder nummer 20071218/0182655.

Waarvan de statuten gewijzigd werden bij akte verleden voor Notaris Vincent Van Walleghem, te Koksijde (Sint-Idesbald), op drieëntwintig januari tweeduizend en acht, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vijftien februari daarna, onder nummer 20080215/0026521.

EERSTE BESLISSING

LASTHEBBER AD HOC

De heer Tyteca Cari en mevrouw Van Renterghem Patricia, beiden voornoemd, delen de vergadering mede dat zij voor een tegenstrijdigheid van belangen staan gezien zij enerzijds zaakvoerders zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BAKKERIJ TYTECA" en dat zij anderzijds van plan zijn op onderhavige kapitaalsverhoging in te tekenen door inbreng van het tijdelijk vruchtgebruik van het beroepsgedeelte van het handeisgelijkvloers dat wordt gebruikt voor de uitoefening van een bakkerij, gelegen te Koksijde, Zeelaan 22, voor een periode van vijfentwintig jaar, ingaand op heden, mits de prijs van DRIEHONDERD VIJFENZESTIG DUIZEND EUR (365.000,00 EUR).

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de heer Van Renterghem, Ludovicus Camiel Marie, geboren te Oostende op eenentwintig september negentienhonderd eenenvijftig (identiteitskaart nummer : 5912205414-27 - nationaal nummer : 51.09.21-163.50), wonende te 8420 De Haan, Sparrenboslaan 7, aan te stellen als lasthebber ad hoc om In naam en voor rekening van de vennootschap de inbreng van het hierna volgend zakelijk recht te aanvaarden:

38342 GEMEENTE KOKSIJDE  tweede afdeling  artikelnummer 15481

In een appartementsgebouw, gestaan en gelegen te Koksijde, Zeelaan 22, ten kadaster gekend volgens een recent kadastraal uittreksel afgeleverd op drie mei tweeduizend en twaalf, wijk H nummer 71410, voor een oppervlakte van achthonderd drieënveertig vierkante meter:

Het tijdelijk vruchtgebruik van het handelsgelijkvloers, dat gebruikt wordt voor de uitoefening van de bakkerij, gedurende een periode van vijfentwintig jaar, ingaand op heden en eindigend op vijf september tweeduizend en zevenendertig.

Het handelsgeiijkvloers waarvan het tijdelijk vruchtgebruik wordt ingebracht omvat:

- in de kelderverdieping: twee afzonderlijke kelders;

- op het gelijkvloers: de winkelruimte, de keuken, de werkplaats, het magazijn, twee bergingen, de garage en de fietsenberging, zoals aangeduid In gele kleur op een schets welke aan deze akte gehecht blijft. Deze schets dient niet mee te worden overgeschreven op het hypotheekkantoor.

De heer Van Renterghem Ludovicus, voornoemd, komt alhier tussen en verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

TWEEDE BESLISSING

VERSLAGEN

Met eenparigheid van stemmen wordt de Voorzitter ontslagen van de lezing van de verslagen door de zaakvoerders en van VGD Bedrijfsrevisoren CVBA, te Kortrijk, vertegenwoordigd door de Heer Jean-Michel Dalle, bedrijfsrevisor, over de voorgenomen inbreng in natura, de toegepaste methode van waardering en de als tegenprestatie verstrekte werkelijke vergoeding voor de inbreng.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - Vervolg

behouden -

a~rz h'et' Een exemplaar van voormelde verslagen zal samen met een afschrift van onderhavige akte worden

Belgisch neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veurne.

Staatsblad Het verslag van VGD Bedrijfsrevisoren CVBA, te Kortrijk, vertegenwoordigd door de Heer Jean-Michel Dalle,- bedrijfsrevisor, de dato drie september tweeduizend en twaalf, besluit als volgt:

"7, BESLUITEN

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, , "Bakkerij Tyteca" bestaat uit een inbreng van 100% van het vruchtgebruik van het beroepsgedeelte op het gelijkvloers van een onroerend goed voor een periode van 25 jaar, gelegen te 8670 Kaksijde, Zeelaan 22, gekadastreerd volgens wijk H nummer 714/D voor een totaal bedrag van 365.000,00 EUR door de heer en mevrouw Tyteca-Van Renterghem.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap' uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.0e voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, ni. 365.000,00 EUR, tenminste overeenkomen met enerzijds het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, 912 aandelen met een fractiewaarde van 400,00 EUR. Wij dienen hierbij te benadrukken dat het aantal uit te geven aandelen (op basis van de fractiewaarde) unaniem werd voorgesteld door de huidige aandeelhouders.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen in het huidig verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

e Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de BVBA "Bakkerij Tyteca" en het huidig

c verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden."

DERDE BESLISSING

KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal met DRIEHONDERD VIJFENZESTIG DUIZEND EUR (365.000,00 EUR) te verhogen om het te brengen van VEERTIG DUIZEND EUR (40.000,00 EUR) op VIERHONDERD EN VIJF DUIZEND EUR (405.000,00 EUR) door het creëren van negenhonderd en twaalf

(912) nieuwe aandelen met dezelfde waarde en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen, en die zullen delen in de winsten der vennootschap vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk worden ingeschreven in natura, zoals hierna vermeld, en zij zullen volstort worden bij de inschrijving.

Inschrijving - afbetaling.

Zijn hier tussengekomen :

De heer MECA, Carl Martinus Cornelius, geboren te Veurne op zestien juli negentienhonderd tweeëntachtig (nationaal nummer. 82.07.16-079.48), en zijn echtgenote mevrouw VAN RENTERGHEM, Patricia Daniël Margriet, geboren te Oostende op veertien juli negentienhonderd tweeëntachtig (nationaal nummer

82.07.14-192.92), samenwonende te 8670 Koksijde, Zeelaan 22.

et

Die beiden verklaren op de negenhonderd en twaalf (912) nieuwe aandelen in te schrijven door hierna vermelde inbreng in natura.

eet

t INBRENG IN NATURA VAN HET TIJDELIJK VRUCHTGEBRUIK VAN HET HANDELSGELIJKVLOERS

VOOR EEN PERIODE VAN 26 JAAR INGAAND OP HEDEN

Door de heer Tyteca Carl en zijn echtgenote mevrouw Van Renterghem Patricia, beiden voornoemd, wordt n de vennootschap Ingebracht, het tijdelijke vruchtgebruik voor een periode van vijfentwintig jaar, ingaand op heden en eindigend op vijf september tweeduizend en zevenendertig, van het beroepsgedeelte van het hierna beschreven handelsgelijkvioers dat wordt gebruikt voor de uitoefening van de bakkerij, gelegen te Koksijde, : ee1aan 22, voor een bedrag van DRIEHONDERD VIJFENZESTIG DUIZEND EUR (365.000,00 EUR).

Het handelsgelijkvloers waarvan het tijdelijk vruchtgebruik wordt Ingebracht omvat:

;~ " in de kelderverdieping: twee afzonderlijke kelders;

op het gelijkvloers: de winkelruimte, de keuken, de werkplaats, het magazijn, twee bergingen, de garage pn de fietsenberging.

Voor zover de hierboven vermelde Inbreng, bij onderhavige akte onvoldoende gespecifieerd is, wordt uitdrukkelijk verwezen naar het hierboven vermelde verslag van de bedrijfsrevisor waarin de inbreng in natura gedetailleerd beschreven is.

De heer Van Renterghem Ludovicus, voornoemde lasthebber ad hoc, verklaart om in naam en voor

Tekening van de vennootschap de inbreng van het hiervoor vernoemd zakelijk recht te aanvaarden.

BIJZONDERE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

VAN HET TIJDELIJK VRUCHTGEBRUIK VAN HET HANDELSGELIJK-VLOERS VOOR EEN PERIODE VAN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



{





Luik B - Vervolg

' 25 JAAR INGAAND OP HEDEN

De heer Tyteca Carl en zijn echtgenote mevrouw Van Renterghem Patricia, beiden voornoemd, verklaren ter volstorting van de door hen onderschreven aandelen, hierna volgend zakelijk recht in de vennootschap in te. brengen, hetgeen de vennootschap aanvaardt:

38342 GEMEENTE KOKSIJDE  tweede afdeling  artikelnummer 15481

ln een appartementsgebouw, gestaan en gelegen te Koksijde, Zeelaan 22, ten kadaster gekend volgens een recent kadastraal uittreksel afgeleverd op drie mei tweeduizend en twaalf, wijk H nummer 714/D, voor een, oppervlakte van achthonderd drieënveertig vierkante meter:

Het tijdelijk vruchtgebruik van het handelsgelijkvloers, dat gebruikt wordt voor de uitoefening van de bakkerij, gedurende een periode van vijfentwintig jaar, ingaand op heden en eindigend op vijf september tweeduizend en' zevenendertig.

Het handelsgelijkvloers waarvan het tijdelijk vruchtgebruik wordt ingebracht omvat:

- in de kelderverdieping: twee afzonderlijke kelders;

- op het gelijkvloers: de winkelruimte, de keuken, de werkplaats, het magazijn, twee bergingen, de garage en de fietsenberging, zoals aangeduid op een schets welke aan deze akte gehecht blijft. Deze schets dient niet. mee te worden overgeschreven op het hypotheekkantoor.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorschreven eigendom hoorde oorspronkelijk toe aan de heer Tyteca Cari, voornoemd, om het hem te zijn toebe-deeld, samen met andere goederen, ingevolge akte afstand tussen hemzelf, en zijn moeder mevrouw Denoo, Agnès Maria Elisabeth, te Middelkerke, en zijn broer de heer Tyteca, Luc Jules Adrien, te Koksijde, ingevolge akte verleden voor notaris Vincent Van Walleghem, te Koksijde (Sint-Idesbald), op dertig mei tweeduizend en twaalf, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Veurne, op negentien juni daarna, onder formaliteitnummer 66-T-19/06/2012-04450.

Ingevolge wijziging huwelijkscontract verleden voor notaris Vincent Van Walleghem, te Koksijde (Sint-Idesbald), op dertig mei tweeduizend en twaalf, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Veurne, op negentien juni daarna, onder formaliteitnummer 66-T-19/06/2012-04451, heeft de heer Tyteca Carl, voornoemd, werd voorschreven eigendom ingebracht in de huwgemeenschap bestaande tussen hem en mevrouw Van Renterghem Patricia, voornoemd.

PRO FISCO: wordt de waarde van de Inbreng van het tijdelijk vruchtgebruik van het handelsgelijkvloers voor een periode van vijfentwintig jaar geschat op:

DRIEHONDERD VIJFENZESTIG DUIZEND EUR (365.000,00 EUR)

De berekening van de inbrengwaarde van het tijdelijk vruchtgebruik wordt weergegeven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

"4.2. Waardering van de inbreng

De waarde van het vruchtgebruik, over een periode van 25 jaar, werd berekend door de zaakvoerders de heer Tyteca Carl en mevrouw Van Renterghem Patricia. Startend vanaf de geschatte jaarlijkse brutohuurwaarde van 21.600,00 EUR werd een waarde van het vruchtgebrulk over een periode van 25 jaar berekend ' 'volgens een viertal methodes:

1.Methode Janssens-Ruysseveldt

2.Zuivere rendementsmethode

3.Methode van de 4 budgetten

4.Globale budgetmethode

De diverse methodes worden telkenmale berekend op basis van geschatte jaarlijkse netto huurwaardes,. Met betrekking tot het onroerend goed werd een jaarlijkse huurwaarde in acht genomen op basis van het schattingsverslag van een beëdigd landmeter-expert. Het niet-geindexeerde kadastraal inkomen bedraagt 8.149,00 EUR.

Daar de waardering van het vruchtgebrulk wordt berekend op de netto-huurwaarde dienen we nog de onroerende voorheffing, de brandverzekering, het onderhoud en de leegstand in mindering te brengen van de bruto-huurwaarde, namelijk 5.194,00 EUR per maand (62.328,00 EUR op jaarbasis). De onroerende voorheffing bedraagt 3.470,00 EUR, de brandverzekering 1.400,00 EUR, onderhoud 324,00 EUR en leegstand 324,00 EUR (belde 1,5% van geschatte jaarlijkse bruto-huur). Dit brengt de netto-huurwaarde op 16.082,00 EUR.

Bijkomend bedraagt het risicoloos rendement, dat Is gebaseerd op de OLO rente op 25 jaar, 3,46% en de inflatiecorrectie 3,00%.

De bekomen waardes kunnen als volgt worden weergegeven, rekening houdend met hun respectievelljke weging:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

waarde van het weging gewogen vruchtgebruik

Methode Janssens-Ruysseveldt 368.560,50 1 368.560,50

Zuivere rendements-methode 373.905,06 1 373.905,06

Methode van de 4 budgetten 335.647,19 0,50 167.823,60

Globale budgetmethode 368.560,50 0,50 184.280,25

3 1.094.569,41

gewogen gemiddelde 364.856,47

Inbrengwaarde 365.000,00

} cior- behouden tre hq Belgisch Staatsblad

Voor-behqufien 'dan hot' Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

' De berekende, gewogen gemiddelde waarde van het vruchtgebruik over een periode van 25 jaar bedraagt

bijgevolg 364.856,47 EUR en werd door de heer en mevrouw Tyteca-Van Renterghem vastgelegd op

365.000,00 FUR."

PRO FISCO: wordt de waarde in volle eigendom van het handelsgelijkvloers geschat op:

VIERHONDERD VIJFENZEVENTIG DUIZEND EUR (475.000,00 EUR).

Conform artikel 169bis van het Wetboek der Registratierechten en met het oog op de toepassing van artikel ,

115 bis van het Wetboek der Registratierechten, verklaart de inbrenger dat voormelde lokalen niet geheel of

gedeeltelijk tot bewoning aangewend of bestemd worden.

De inbreng vormt een algemeenheid van goederen en gebeurt onder de voorwaarden gesteld in artikel elf

van het BTW-wetboek.

De inbrengers verklaren dat zij de schuld ingevolge de hierna vermelde hypothecaire volmacht WEL mede

Inbrengen.

Dienvolgens wordt de inbreng volledig vergoed in aandelen.

lil.

* De vennootschap moet het onroerend goed, voorwerp van het ingebrachte tijdelijk recht van vruchtgebrulk,

aanvaarden In zijn huidige staat en ligging, met alle actieve en passieve erfdienstbaarheden welke eraan

mochten kleven, doch ook zonder waarborg van maat al overtrof het verschil in min of meer zelfs meer dan één

twintigste, ailes ten voor- of ten nadele van de vennootschap blijvende.

* De vennootschap bekomt het genot van het ingebrachte vruchtgebruik te rekenen vanaf heden, mits er

ook vanaf heden alle taksen en lasten van af te dragen en te betalen.

* De inbrengers waarborgen dat het ingebrachte goed vrij is van elk gebruik.

* Betreffende de heersende en lijdende erfdienstbaarheden en andere bijzondere voorwaarden, voortvioeiend uit eigendomstitels of andere van de ingebrachte onroerende goederen, verwijst de vennootschap naar de bepalingen opgenomen in de voornoemde titels, waarvan zij verklaart kennis te hebben genomen en, waarvan zij de ondergetekende notaris ontslaat ze bij deze te hernemen.

* Daarenboven verklaren de inbrengers dat, voor zover hen bekend het voorschreven goed niet het voorwerp is geweest van een koninklijk besluit tot onteigening, noch van een beschermingsmaatregel genomen krachtens de wetgeving op monumenten en landschappen.

* De inbrengers kunnen geen verzekering geven over de mogelijkheid nieuwe bouwwerken op het goed op te richten, verbouwingen uit te voeren of er enige vaste of verplaatsbare inrichting op te stellen die voor bewoning kan worden gebruikt.

Geen bouwwerk noch enige vaste of verplaatsbare inrichting die voor bewoning kan worden gebruikt, mag worden opgericht op de goederen waarop de akte betrekking heeft, zolang de bouwvergunning niet is verkregen.

* De partijen verklaren een kopie ontvangen te hebben van het stedenbouwkundig uittreksel van het

gemeentebestuur Koksijde van tien mei tweeduizend en twaalf, gericht aan ondergetekende notaris Vincent

Van Walleghem te Koksijde, waarin ondermeer het volgende staat vermeld:

"HOOFDSTUK 1: IDENTIFICATIE VAN HET ONROEREND GOED

Kadastrale identificatie: Afdeling KOKSIJDE 2 AFD Sectie H nr. 0714D

Ligging onroerend goed: ZEEL 22 -

Kadastrale aard: HAND/HUIS

Eigendom van  DENOO, AGNES MARIA

SPERMALIESTRAAT 107

8431 MIDDELKERKE

- MECA, LUC JULES

HOUTSAEGERIAAN 2/11

8670 KOKSIJDE

- MECA, CARL MARTINUS

ZEELAAN 22

8670 KOKSIJDE

HOOFDSTUK 2: ALGEMENE BEPALINGEN ...

HOOFDSTUK 3: PLANNENREGISTER ...

2. PLANNEN

Het gewestpian Is vervangen door een RUP

Plan Gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan (RUP) 2.14_1_1 Dorp Koksijde

Status beslissing gunstig door Deputatie op 20/02/2003

Bestemming Zone 1 : Centrumgebied...

3. VERORDENINGEN

Verordening Bouwverordening 2.31_2_1  Politieverordening over de gebouwen, de openbare wegen en de

g ezondheldsinsteilingen

Status beslissing gunstig door de Gemeenteraad op 12/0611936

Verordening Bouwverordening 2.31_3_1 -- Gemeentelijke Bouwreglement  Aanvulling door inlassing van

art. 48, 2°

Status beslissing gunstig door de minister op 6/12/1976

Verordening Bouwverordening 2.31 6_1  Wegen voor voetgangersverkeer

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

Status beslissing gunstig door Vlaamse Regering op 29/04/1997

Verordening Stedenbouwkundige verordening (nieuw decreet) 2.33_3_1 -- Hemelwaterputten, infiltratie-

voorzieningen, buffervoorzieningen en gescheiden lozing van afvalwater en hemelwater

Status beslissing gunstig door Vlaamse Regering op 1/10/2004

Verordening Stedenbouwkundige verordening (nieuw decreet) 2.33_2_1  Afsluitingen

Status beslissing gunstig door Deputatie op 24/06/2004

Verordening Stedenbouwkundige verordening (nieuw decreet) 2.334_1  Openluchtrecreatieve verblijven

en de inrichting van gebieden voor dergelijke verblijven

Status beslissing gunstig door Vlaamse Regering op 8/07/2005

Verordening Stedenbouwkundige verordening (nieuw decreet) 2.33_6_1  Overwelven van baangrachten

Status beslissing gunstig door de minister op 23/07/2008

Verordening Stedenbouwkundige verordening (nieuw decreet) 2.33 3_2  Hemelwaterputten, infiltratie-;

voorzieningen, buffervoorzieningen en gescheiden lozing van afvalwater en hemelwater.

Status beslissing gunstig door Vlaamse Regering op 23/06/2006

Verordening Stedenbouwkundige verordening (nieuw decreet) 2.33 8_1  Toegankelijkheid

Status beslissing gunstig door Vlaamse Regering op 5/06/2009

Verordening Stedenbouwkundige verordening (nieuw decreet) 2.33 9_1 - Aanplant en rooien/snoeien van

houtige beplantingen

Status beslissing gunstig door Deputatie op 17/12/2009

Verordening Stedenbouwkundige verordening (nieuw decreet) 2.33_10_1  Woonkwaliteit

Status beslissing gunstig door Deputatie op 5/08/2010

Verordening Stedenbouwkundige verordening (nieuw decreet) 2.33_8_2  Toegankelijkheid

Status beslissing gunstig door Vlaamse Regering op 4/12/2009

Verordening Stedenbouwkundige verordening (nieuw decreet) 2.33_3_3  Hemelwaterputten, infiltratie=

voorzieningen, buffervoorzieningen en gescheiden lozing van afvalwater en hemelwater

Status beslissing gunstig door Vlaamse Regering op 10/09/2010...

2. AANVRAGEN TOT STEDENBOUWKUNDIGE VERGUNNINGEN

Aanvraag stedenbouwkundige vergunning oud stelsel 1966/81

Dossiemr. Gemeente: 38014/5336/B/1968/1369

Aanvrager: Tyteca Jozef

Onderwerp: heropbouwen verdiepingen

Aard: Verbouwen van/tot of uitbrelden van handel, horeca, diensten

Datum ontvangstbewijs uitgereikt door de gemeente : 23-07-1968

Datum van de beslissing van het schepencollege over de aanvraag: 10-09-1968

Aard van de beslissing van het schepencollege over de aanvraag: Vergunning

Aanvraag stedenbouwkundige vergunning oud stelsel 1968/86

Dossiemr. Gemeente: 38014/5336/B/1968/1374

Aanvrager: Tyteca Jozef

Onderwerp: heropbouw verdiepingen handelshuis  wijziging toelating

Aard: Verbouwen van/tot of uitbreiden van handel, horeca, diensten

Datum ontvangstbewijs uitgereikt door de gemeente: 23-07-1968

Datum van de beslissing van het schepencollege over de aanvraag: 01-10-1968

Aard van de beslissing van het schepencollege over de aanvraag: Vergunning...

HOOFDSTUK 7: VOORKOOP RECHT

2. Ruliverkaveling

Rvk Uit kracht van de wet (Afdelingsnr. 38342  Sectie H)...

HOOFDSTUK 9: MiLIEU

MILIEUVERGUNNINGEN

ARAB-vergunning 38014/8720/1/a/1

Omschrijving: Verder exploiteren van een bestaande brood en banketbakkerij met een gezamelijk vermogen

van 43,98 Kw en 2 mazouttanks van resp. 1.500 en 5.500 liter

Aanvragen Tyteca Luc

Beslissing: Gunstig op 15/10/1990

Vergund tot: 14/10/2005

Opmerkingen: -

Melding nieuwe exploitatie klasse 3 (Gemeente) 38014/8720/2/E/1

Omschrijving: exploiteren van een bakkerij

Aanvrager Bakkerij Tyteca

Beslissing: Gunstig op 25/02/2008

Opmerkingen: -

2.2. VLAREBO-activitelten

Exploitatie 8720/1

Geen VLAREBO-vermeldingen in het register gevonden

Exploitatie 8720/2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Moor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" " i

Voor-

beheauden aan hot Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Geen VLAREBO-vermeldingen in het register gevonden...."

*. De inbrengers verklaren dat het hiervoor ingebrachte goed niet is opgenomen op de inventaris van hef

bouwkundig erfgoed. (http:lrnventaris.vioe.be)

*. De partijen verklaren kennis te hebben van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.

De inbrengende partij verklaart:

- geen kennis te hebben van enige planbatenheffing;

- dat voorschreven goed niet het voorwerp uitmaakt van enig voornemen tot onteigening.

- dat er geen verzekering kan worden gegeven omtrent de mogelijkheid om op het goed te bouwen of:

daarop enige vaste of verplaatsbare inrichting op te stellen die voor bewoning kan worden gebruikt.

*. De instrumenterende notaris verklaart dal, volgens de stedenbouwkundige inlichtingen die hem verstrekt

werden :

- er voor voorschreven goed recent geen stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt; - de bestemming van dit onroerend goed luidt: "Centrumgebied volgens het RUP"

- er voor voorschreven goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1. of 6.1.41 tot

en met 6.1.43;

- er op voorschreven goed geen voorkooprecht rust, zoals bedoeld in artikel 2.4.1;

- er voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

- er geen as-builtattest is uitgereikt en gevalideerd aangezien deze wetgeving nog niet van toepassing is.

*. Ondergetekende notaris-minuuthouder verwijst partijen naar artikel 4.2.1. van de Codex Ruimtelijke

ordening. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

BODEMDECREET

1. De inbrengers verklaren dat de grond die het voorwerp is van onderhavige akte, bij hun weten geen risicogrond is of was in de zin van het decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming, zoals ook blijkt uit voormeld schrijven van de gemeente Koksijde.

2. De inbrengers leggen het bodemattest voor dat betrekking heeft op het hierbij overgedragen goed en dat

werd afgeleverd door de OVAM op drie mei tweeduizend en twaalf.

De Inhoud van het bodemattest luidt:

"1. Kadastrale gegevens

datum : toestand op: 01.01.2012

afdeling: 38342 KOKSIJDE 2 AFD

straat + nr.: Zeelaan 22

sectie: H

nummer : 0714/00D000

Verder `deze grond' genoemd.

2. inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1. risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht

2. bijkomende informatie over de overdrachtsregeling : www.overdracht.ovam.be

3. als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer Informatie: www.ovam.belgrondverzet.

4. De OVAM staat niet In voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

3. De inbrengers verklaren met betrekking tot het ingebrachte goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de kopers of aan derden, of die aanlei-'ding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiks-'beperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Voor zover voorgaande verklaring door de inbrengers te goeder trouw afgelegd werd, neemt de vennootschap de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich en verklaart zij dat de inbrengers hiervoor tot geen vrijwa-'ring zullen zijn gehouden.

4.De instrumenterende notaris bevestigt dat alle bepa-lingen betreffende 'Hoofdstuk VIII  Overdrachten" van Titel Iii van het bodemdecreet inzake overdracht van gronden werden toegepast.

HYPOTHECAIRE TOESTAND

De inbrengers verkiaren een hypothecaire volmacht te hebben ondertekend inzake voormeld onroerend goed, in het voordeel van de naamloze vennootschap KBC BANK, te Brussel, lastens de heer Tyteca Cari, 'voornoemd, ingevolge akte volmacht tot hypothekeren, verleden voor Notaris Vincent Van Walleghem, te Koksijde (Sint-Idesbald), op dertig mei tweeduizend en twaalf, ten betope van TWEEHONDERD DUIZEND EUR (200.000,00 EUR) in hoofdsom en TWAALFDUIZEND VIJFHONDERD EUR (12.500,00 EUR) in toebehoren.

De inbrengers verklaren dat zij de schuld ingevolge voormelde hypothecaire volmacht WEL mede Inbrengen In de vennootschap.

Bij schrijven de dato eenendertig juli tweeduizend en twaalf heeft de KBC Bank NV aan ondergetekende notaris laten weten dat zij akkoord gaan met de inbreng van de hypothecaire volmacht in de vennootschap. VIERDE BESLISSING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING VERWEZENLIJKT IS.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, te notuleren dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd

en dat bijgevolg de wijziging van artikel vijf der statuten definitief is en geeft elke machtiging aan de

zaakvoerders om voorgaande beslissingen uit te voeren.

VIJFDE BESLISSING

WIJZIGING ARTIKEL 5 DER STATUTEN

De algemene vergadering beslist artikel vijf der statuten te wijzigen als volgt :

"ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd en vijf duizend EUR (405.000,00 EUR) en is verdeeld in

duizend en twaalf gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het

kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden."

ZESDE BESLISSING

OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van het genomen besluit en

volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de

griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoiárdineerde tekst der statuten.

Voor uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd :

- een expeditie van de akte van statutenwijziging

- verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor

- coördinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Q

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.05.2012, NGL 11.07.2012 12286-0098-014
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 06.07.2011 11267-0479-014
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 03.08.2010 10387-0150-014
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.05.2009, NGL 29.07.2009 09501-0009-014

Coordonnées
BAKKERIJ TYTECA

Adresse
ZELAAN 22 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande