ASTRID

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASTRID
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.248.680

Publication

12/12/2012
ÿþMod Word 11 1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r INGEii`OMEN TER MM% RECHTB.ANIÇ VAN KOOPEANDU

-3 DEC. 2012

Vo

beho

aan

~elç

Staat

I II il



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0437.248.680

Benaming

(voluit) : Astrid

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 8620 Nieuwpoort, Zeedijk 54-55 bus 003

Onderwerp akte : Ontbinding zonder vereffening door volledige splitsing

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 31 oktober 2012 (neergelegd voor registratie), blijkt het volgende:

De buitengewone algemene vergadering heeft unaniem de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT -- VOORLEZING, KENNISNAME EN BESPREKING STUKKEN

De voorzitter geeft lezing aan de algemene vergadering van de volgende documenten:

- het splitsingsvoorstel overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld door het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap "Astrid", gedateerd op 14 september 2012.

- de voorafgaande beslissing verleend door de Dienst Voorafgaande Beslissingen in fiscale zaken (DVB) op 17 oktober 2012, kenmerk 2012.280, met onder meer de voorwaarden tot behoud van de fiscale beslissing (bvb. geen aandelenoverdracht van de 4 nieuwe vennootschappen binnen de 3 jaar vanaf heden (behoudens een geplande aandelenruil tussen de vennoten), geen vrijwillige ontbinding van de 4 nieuwe vennootschappen binnen de 3 jaar vanaf heden, geen onttrekking van het ingebrachte vastgoed aan de 4 nieuwe vennootschappen binnen de 3 jaar vanaf heden).

De voorzitter geeft toelichting aan de algemene vergadering over de documenten. Elke vennoot erkent een kopie ontvangen te hebben van deze documenten, ervan kennis te hebben genomen en voldoende ingelicht te zijn.

Na bespreking keurt de algemene vergadering de documenten eenparig goed.

TWEEDE BESLUIT - BEKOMEN VAN DE UNANIEME INSTEMMING

De algemene vergadering en alle vennoten (er zijn geen houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden) stemmen in dat de volgende documenten en gegevens niet vereist zijn:

- artikel 745 van het Wetboek van Vennootschappen: een omstandig sohriftelijk verslag opgesteld door het bestuursorgaan waarin de stand van het vermogen van de te splitsen vennootschap wordt uiteengezet en waarin tevens uit een juridisch en economisch oogpunt worden toegelicht en verantwoord: de wenselijkheid van de splitsing, de voorwaarden en de wijze waarop ze zal geschieden en de gevolgen ervan, de methoden volgens welke de ruilverhouding van de aandelen is vastgesteld, het betrekkelijke gewicht dat aan deze methoden wordt gehecht, de waardering waartoe elke methode komt, de moeilijkheden die zich eventueel hebben voorgedaan en de voorgestelde ruilverhouding.

- artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen: het schriftelijk verslag over het splitsingsvoorstel opgesteld door een bedrijfsrevisor, aangewezen door het bestuursorgaan.

- artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen: elke belangrijke wijziging die zich in de activa en de passiva van het vermogen heeft voorgedaan tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering, mee te delen door het bestuursorgaan aan huidige algemene vergadering.

- artikel 748, § 2, 5°, van het Wetboek van Vennootschappen: tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan 3 maanden ver de datum van het splitsingsvoorstel zijn vastgesteld indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan 6 maanden ver de datum van het splitsingsvoorstel is afgesloten.

Het splitsingsvoorstel vermeldt dat de aandelen van elk van de 4 nieuwe vennootschappen worden uitgegeven aan de vennoten van de te splitsen vennootschap "Astrid", en dit evenredig aan hun rechten in het' kapitaal van deze vennootschap "Astrid", zodat artikel 745, 746, 747, 748, § 2, 2° en 5° van het Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing zijn.

DERDE BESLUIT --VOORAFGAANDE INFORMAT1EFORMALITEITEN

De voorzitter deelt mee dat overeenkomstig artikel 748, § 1 en § 2, van het Wetboek van Vennootschappen,

de volgende informatieformaliteiten gelden:

- alle vennoten hebben de mogelijkheid om kosteloos het splitsingsvoorstel en de verslagen te verkrijgen,

zoals bedoeld in de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

. - aan alle vennoten (houders van aandelen op naam) wordt uiterlijk 1 maand vóór de algemene vergadering een afschrift ervan toegezonden.

iedere vennoot heeft het recht uiterlijk 1 maand vóór de datum van de algemene vergadering die over het splitsingsvoorstel moet besluiten, in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken: ° het splitsingsvoorstel.

° de in de artikelen 745 en 746 bedoelde verslagen, tenzij alle vennoten hebben ingestemd dat deze niet vereist zijn.

° de jaarrekeningen over de laatste 3 boekjaren van de te splitsen vennootschap "Astrid".

° de verslagen van het bestuursorgaan over de laatste 3 boekjaren.

° indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan 6 maanden vóór de datum van het splitsingsvoorstel is afgesloten: tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan 3 maanden vóór de datum van dat voorstel zijn vastgesteld, tenzij alle vennoten hebben ingestemd dat de tussentijdse cijfers niet vereist zijn.

De algemene vergadering, en, voor zoveel nuttig als nuttig, iedere vennoot individueel, besluit dat zij voldoende ingelicht zijn, en voor zover de vermelde formaliteiten niet volledig zijn nageleefd verzaakt de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nuttig, iedere vennoot individueel, aan de eventuele nietigheid die er gevorderd kan worden wegens het niet naleven van de voorafgaande informatieformaliteiten.

VIERDE BESLUIT  BESLISSING TOT SPLITSING

De algemene vergadering besluit tot de splitsing van de vennootschap "Astrid" door middel van de overdracht van het volledig vermogen van de vennootschap "Astrid", zowel de rechten als de verplichtingen, aan 4 op te richten vennootschappen, volgens de voorwaarden voorzien in het splitsingsvoorstel, en dit ten gevolge van de ontbinding zonder vereffening van de vennootschap "Astrid".

Gezien de splitsing van de vennootschap "Astrid" samenhangt met de partieel te splitsen vennootschap "Imef" (met zetel te 8930 Menen, leperstraat 426, houder van het ondernemingsnummer en BTW-nummer BE 0422.688.584), wordt dit besluit aangenomen onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van de partiële splitsing van de vennootschap °Imef".

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

1.Vanuit boekhoudkundig standpunt, wordt de overdracht gerealiseerd op basis van de stand van de activa en de passiva van het vermogen van de te splitsen vennootschap "Astrid" afgesloten op 31 december 2011.

Alle handelingen gedaan door de gesplitste vennootschap "Astrid" sinds deze datum worden vanuit boekhoudkundig standpunt geacht te zijn gedaan namens en voor rekening van de 4 vennootschappen, die de bestanddelen verkrijgen, op last evenwel voor deze laatsten al de verplichtingen en verbintenissen van de gesplitste vennootschap "Astrid" uit te voeren die betrekking hebben tot deze overgedragen bestanddelen.

2.De overdracht van de activa en de passiva van het vermogen van de gesplitste vennootschap "Astrid" in de boeken van de 4 verkrijgende vennootschappen wordt verwerkt aan de waarde waarmede haar actieve en passieve bestanddelen en haar eigen kapitaal voorkomen in haar eigen boekhouding op datum van de boekhoudkundige toestand op 31 december 2011.

3.Alle terugvorderingen, lasten en verbintenissen die niet vermeld noch gedekt zijn in de activa of de passiva van de gesplitste vennootschap "Astrid", zullen voor rekening komen van de 4 vennootschappen, en dit in verhouding van het eigen vermogen zoals blijkt uit de splitsingsstaat.

4.Indien een actief of een passief vermogensbestanddeel van de te splitsen vennootschap "Astrid" niet met name werd toegekend aan de ene of andere vennootschap in het splitsingsvoorstel, dan zal het geacht worden integraal deel uit te maken van het overgedragen saldo aan de 4 vennootschappen, en dit in verhouding van het eigen vermogen zoals blijkt uit de splitsingsstaat.

5.Betwistingen en vorderingen hoegenaamd ook, gerechtelijke of niet, zowel als etser of als verweerder, zullen worden opgevolgd door de 4 vennootschappen, die samen er voordeel uithalen of de gevolgen van zullen dragen, en dit in verhouding van het eigen vermogen zoals blijkt uit de splitsingsstaat.

6.Alle kosten, rechten en erelonen die voortvloeien uit de handelingen van de splitsing worden gedragen door elk van de 4 vennootschappen die voordeel halen uit de overdracht door splitsing en in verhouding met de overgedragen bestanddelen aan elk van hen.

7.De toekenning aan de vennoten van de te splitsen vennootschap "Astrid" van de aandelen van de 4 vennootschappen gebeurt zonder opleg.

8.De te splitsen vennootschap "Astrid" is eigenaar van de volgende onroerende goederen die worden overgedragen aan de 4 nieuwe vennootschappen:

BESCHRIJVING VAN HET VASTGOED

1.

Stad Nieuwpoort, tweede afdeling

In het appartementsgebouw, genaamd "Residentie Sirenuse I", gelegen te 8620 Nieuwpoort, Albert 1-laan 204 en Zeedijk 55, bekend volgens het kadaster in de tweede afdeling, sectie D, nummer 3351B, met een oppervlakte van 07a 28ca,

de studio type C 0 en de garage 50, op de gelijkvloerse verdieping, bestaande uit

- in privatieve en uitsluitende eigendom: de inkom, de badkamer, met W.C., de woonkamer met keukenhoek en slaaphoek of eigenlijke studio uitgevende op de Zeedijk. ln toepassing van artikel 8 van de statuten van het appartementsgebouw werden deze studio en de garage omgevormd tot een appartement met één slaapkamer.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 173/10.000sten in de gemene delen waaronder de grond.

2.

a) Stad Menen, eerste afdeling

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

. In het appartementsgebouw, genaamd "Residentie Astrid" gelegen te 8930 Menen, Rijselstraat 5-7, bekend

volgens het kadaster in de eerste afdeling, sectie E, nummer 6801L, met een oppervlakte van 04a 08ca,

de handelsruimte op de gelijkvloerse verdieping, bestaande uit:

- in privatieve en uitsluitende eigendom: de winkelruimte met rechtstreekse toegangsdeur, sanitaire ruimte,

bureel, kleedruimte, gang, magazijn (deze winkelruimte heeft geen rechtstreekse toegang tot de inkom van het

appartementsgebouw).

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 4768/10.000sten in de gemene delen waaronder de

grond.

b) Stad Menen, eerste afdeling

In het garagecomplex gelegen te 8930 Menen, Bruggestraat 194, bekend volgens het kadaster in de eerste

afdeling, sectie E, nummer 1009/N/126, met een oppervlakte van 08a Olca,

5 garages, genummerd 5, 6, 7, 8 en 14, telkens bestaande uit:

- in privatieve en uitsluitende eigendom: de garage zelf.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 1/23ste in de gemene delen waaronder de grond.

3.

a) Stad Nieuwpoort, tweede afdeling

In het appartementsgebouw, genaamd "Sirenuse II", gelegen te 8620 Nieuwpoort, Zeedijk 54-55, bekend

volgens het kadaster in de tweede afdeling, sectie D, nummer 336/C, met een oppervlakte van 04a 56ca,

het appartement type A nummer 2 op de tweede verdieping, bestaande uit

- in privatieve en uitsluitende eigendom: de inkomdeur, de inkom met bergplaats, de woonkamer met balkon

kant Zeedijk, twee slaapkamers met terras kant koer en ten slotte in het midden van het privatief en verlucht

door een gemeenschappelijke aera de badkamer, het watercloset en de keuken.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 400/10.000sten in de gemene delen waaronder de

grond.

de kelder nummer 1 en de garage 2 in de kelderverdieping, bestaande uit

- in privatieve en uitsluitende eigendom: de kelder zelf en de garage zelf.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 32/10.000sten in de gemene delen waaronder de

grond.

b) Stad Menen, eerste afdeling

[n het appartementsgebouw, genaamd "Residentie Astrid" gelegen te 8930 Menen, Rijselstraat 5-7, bekend

volgens het kadaster in de eerste afdeling, sectie E, nummer 6801L, met een oppervlakte van 04a 08ca,

het appartement genummerd 4 op de dakverdieping, bestaande uit:

- in privatieve en uitsluitende eigendom: inkom, living met kookhoek, 2 bergingen, badkamer, toilet, sas,

slaapkamer en terras.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 1.308/10.000sten in de gemene delen waaronder de

grond.

4.

Stad Menen, eerste afdeling

In het appartementsgebouw, genaamd "Residentie Astrid" gelegen te 8930 Menen, Rijselstraat 5-7, bekend

volgens het kadaster in de eerste afdeling, sectie E, nummer 680/L, met een oppervlakte van 04a OSca,

het appartement genummerd 3 op de derde verdieping, bestaande uit:

- in privatieve en uitsluitende eigendom: inkom, living met kookhoek, 2 bergingen, badkamer, toilet, sas, 2

slaapkamers en terras.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 1.308/10.000sten in de gemene delen waaronder de

grond.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Onder meer overeenkomstig artikel 226, 7', van het Wetboek van Vennootschappen wordt de oorsprong

van eigendom opgegeven gedurende minstens de 5 voorgaande jaren.

1. Voorbeschreven goed sub 1 behoort toe aan de vennootschap "Astrid" ingevolge aankoop jegens de echtgenoten Leo Anrijs-Maes Beatrice te Wortegem-Petegem bij akte opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 6 oktober 2009, overgeschreven op het Hypotheekkantoor te Veume, formaliteit 066T-16/10/2009-06734.

Voorbeschreven goed sub 1 behoorde toe aan de echtgenoten Leo Anrijs-Maes Beatrice ingevolge aankoop jegens de echtgenoten Antoine Janssens-Schamp Godelieve te Wetteren, bij akte opgemaakt voor notaris Christian de Smet te Wetteren op 7 juni 1996, overgeschreven op het Hypotheekkantoor te Veurne op 5 juli 1996, boek 9098 nummer 6.

2. a) Het voorbeschreven goed sub 2a behoort toe aan de vennootschap "Astrid" als volgt:

- voor de constructies ingevolge eigen nieuwstichting krachtens een opstalrecht verleend aan de vennootschap "Astrid" door de grondeigenaar, de vennootschap "ImeI", bij akte opgemaakt voor notaris Paul Soete te Menen op 11 juni 1996, overgeschreven op het tweede Hypotheekkantoor te Kortrijk op 5 juli 1996, boek 5253 nummer 25.

- voor het grondaandeel ingevolge aankoop jegens de vennootschap "Imef" bij akte opgemaakt voor notaris Dirk Vanhaesebrouck te Kortrijk (Aalbeke) op 28 december 2000, overgeschreven op het tweede Hypotheekkantoor te Kortrijk op 5 januari 2001, formaliteit 065-T-05/01/2001-00139, en de toekenning ervan in de statuten van de gedwongen mede-eigendom.

2. b) Het voorbeschreven goed sub 2b behoort toe aan de vennootschap "Astrid" als volgt:

- voor de constructies ingevolge eigen nieuwstichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

G - voor de grondaandelen

deels ingevolge aankoop jegens de heer Nestor Debreyne te Middelkerke bij akte opgemaakt voor notaris Paul Soete te Menen op 2 augustus 1993, overgeschreven op het tweede Hypotheekkantoor te Kortrijk op 13 augustus 1993, boek 4613 nummer 19.

o deels ingevolge aankoop jegens de echtgenoten Luc Vervaque-Van Slycken Ginette te Menen bij akte opgemaakt voor notaris Lodewijk Vermeulen te Menen op 1 december 1993, overgeschreven op het tweede Hypotheekkantoor te Kortrijk.

o deels ingevolge aankoop jegens de echtgenoten Albert Vandenkerckhove-Mulier Maria te Menen bij akte opgemaakt voor notaris Lodewijk Vermeulen te Menen op 1 december 1993, overgeschreven op het tweede Hypotheekkantoor te Kortrijk.

en de toekenning ervan in de statuten van de gedwongen mede-eigendom.

3. a) Het voorbeschreven goed sub 3a behoort toe aan de vennootschap "Astrid" ingevolge aankoop jegens de echtgenoten Guido Roeistraete-Watteyn Paulette te Menen (Lauwe) bij akte opgemaakt voor notaris Ferdinand Maertens te Wervik (Geluwe) op 10 mei 1994, overgeschreven op het Hypotheekkantoor te Veurne op 1 juni 1994, boek 8639 nummer 17.

3. b) Het voorbeschreven goed sub 3b behoort toe aan de vennootschap "Astrid" als volgt:

- voor de constructies ingevolge eigen nieuwstichting krachtens een opstalrecht verleend aan de vennootschap "Astrid" door de grondeigenaar, de vennootschap "Imef', bij akte opgemaakt voor notaris Pau! Soete te Menen op 11 juni 1996, overgeschreven op het tweede Hypotheekkantoor te Kortrijk op 5 juli 1996, boek 5253 nummer 25.

- voor het grondaandeel ingevolge aankoop jegens de vennootschap "lmef' bij akte opgemaakt voor notaris Dirk Vanhaesebrouck te Kortrijk (Aalbeke) op 28 december 2000, overgeschreven op het tweede Hypotheekkantoor te Kortrijk op 5 januari 2001, formaliteit 065-T-05/01/2001-00139, en de toekenning ervan in de statuten van de gedwongen mede-eigendom.

4. Het voorbeschreven goed sub 4 behoort toe aan de vennootschap "Astrid" ais volgt:

- voor de constructies ingevolge eigen nieuwstichting krachtens een opstalrecht verleend aan de vennootschap "Astrid" door de grondeigenaar, de vennootschap "Imef', bij akte opgemaakt voor notaris Paul Soete te Menen op 11 juni 1996, overgeschreven op het tweede Hypotheekkantoor te Kortrijk op 5 juli 1996, boek 5253 nummer 25.

- voor het grondaandeel ingevolge aankoop jegens de vennootschap "lmef' bij akte opgemaakt voor notaris Dirk Vanhaesebrouck te Kortrijk (Aalbeke) op 28 december 2000, overgeschreven op het tweede Hypotheekkantoor te Kortrijk op 5 januari 2001, formaliteit 065-T-05/01/2001-00139, en de toekenning ervan in de statuten van de gedwongen mede-eigendom.

TOEWIJZING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN

1. Het voorbeschreven goed sub 1 wordt overgedragen aan de op te richten BVBA "Limpa".

Ais vergoeding voor deze overdracht wordt onmiddellijk en rechtstreeks toegekend aan de vennoten van de te splitsen vennootschap "Astrid" 1.250 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volgestort, van de BVBA "Limpa", die zullen worden verdeeld onder de vennoten van de te splitsen vennootschap "Astrid" a rato van 1 aandeel van de vennootschap "Limpa" voor 1 aandeel van de te splitsen vennootschap "Astrid".

2. De voorbeschreven goederen sub 2a en 2b worden overgedragen aan de op te richten BVBA "Astrid" (nieuw).

Als vergoeding voor deze overdracht wordt onmiddellijk en rechtstreeks toegekend aan de vennoten van de te splitsen vennootschap "Astrid" 1.250 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volgestort, van de BVBA "Astrid" (nieuw), die zullen worden verdeeld onder de vennoten van de te splitsen vennootschap "Astrid" a rato van 1 aandeel van de vennootschap "Astrid" (nieuw) voor 1 aandeel van de te splitsen vennootschap "Astrid".

3. De voorbeschreven goederen sub 3a en 3b worden overgedragen aan de op te richten BVBA "Ambrozijn".

Als vergoeding voor deze overdracht wordt onmiddellijk en rechtstreeks toegekend aan de vennoten van de te splitsen vennootschap "Astrid" 1.250 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volgestort, van de BVBA "Ambrozijn", die zullen worden verdeeld onder de vennoten van de te splitsen vennootschap "Astrid" a rato van 1 aandeel van de vennootschap "Ambrozijn" voor 1 aandeel van de te splitsen vennootschap "Astrid".

4. Het voorbeschreven goed sub 4 wordt overgedragen aan de op te richten BVBA "Junior".

Als vergoeding voor deze overdracht wordt onmiddellijk en rechtstreeks toegekend aan de vennoten van de te splitsen vennootschap "Astrid" 1.250 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volgestort, van de BVBA "Junior", die zullen worden verdeeld onder de vennoten van de te splitsen vennootschap "Astrid" a rato van 1 aandeel van de vennootschap "Junior" voor 1 aandeel van de te splitsen vennootschap "Astrid".

5. Overeenkomstig het voorliggend splitsingsvoorstel, gebeurt deze verdeling, onder de vennoten van de te splitsen vennootschap "Astrid", van de aandelen van de 4 nieuwe vennootschappen naar evenredigheid van hun rechten in het kapitaal van de te splitsen vennootschap "Astrid" en onder toezicht en verantwoordelijkheid van de voorzitter.

VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT BETREFFENDE VASTGOED

De voorwaarden van de overdracht betreffende het vastgoed worden vastgelegd in een bijlage die getekend en gehecht wordt aan huidig proces-verbaal, die samen één geheel vormen.

BESCHERMING SCHULDEISERS

De algemene vergadering is op de hoogte van artikel 684 van het Wetboek van Vennootschappen dat onder meer het volgende bepaalt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

uiterlijk binnen 2 maanden na de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de spiisingsakte

- kunnen de schuldeisers van elke vennootschap die deelneemt aan splitsing

- met een vordering die ontstaan is v66r die bekendmaking en nog niet is vervallen,

- zekerheid eisen niettegenstaande enig hiermee strijdig beding.

VIJFDE BESLUIT - GOEDKEURING VAN HET ONTWERP VAN DE 4 OPRICHTINGSAKTEN

De algemene vergadering stelt voor 4 nieuwe BVBA's op te richten, nl. de BVBA "Limpa", de BVBA "Astrid" (nieuw), de BVBA "Ambrozijn", de BVBA "Junior".

De algemene vergadering werd ingelicht dat overeenkomstig artikel 65 van het Wetboek van Vennootschappen elke vennootschap een naam dient te voeren die verschilt van elke andere vennootschap. Indien de gekozen naam gelijk is aan een andere of er zozeer op gelijkt dat er verwarring kan ontstaan, kan iedere belanghebbende de gekozen naam doen wijzigen en, indien daartoe grond bestaat, schadevergoeding eisen.

De algemene vergadering keurt overeenkomstig artikel 753 van het Wetboek van Vennootschappen, de ontwerpen van de oprichtingsakten en van de statuten goed van de 4 vennootschappen die ontstaan door de splitsing. Gezien er bij de splitsing de facto een gewone continuïteit bestaat van de activiteiten van de te splitsen vennootschap "Astrid", dient er geen financieel plan te worden opgesteld voor de 4 nieuwe vennootschappen.

De algemene vergadering keurt de bijzondere verslagen goed betreffende de inbreng in natura, met uiteenzetting waarom de inbreng van belang is voor de vennootschap en eventueel ook waarom afgeweken wordt van de conclusie van het bijgevoegde verslag.

De algemene vergadering keurt de verslagen goed die opgesteld zijn betreffende de inbreng in natura overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen door de bedrijfsrevisor Piet Dujardin, die via de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA "Piet Dujardin" (met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12), de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin" (met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12), vertegenwoordigt en die aangeduid werd door het bestuursorgaan.

Het verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de BVBA "Limpa" besluit met de volgende woorden:

"7. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BVBA LIMPA met overdracht van een deel van het vermogen van de BVBA ASTRID ingevolge splitsing van de BVBA ASTRID en van een deel van het vermogen van de BVBA IMEF ingevolge partiële splitsing van de BVBA IMEF, naar de nieuw op te richten vennootschap BVBA LIMPA, kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren; de oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen, gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de overdracht van een deel van het vermogen vanuit de BVBA ASTRID en vanuit de BVBA IMEF volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de nieuw op te richten vennootschap.

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de BVBA ASTRID en van de BVBA IMEF bedrijfseconomisch verantwoord zijn, onder voorbehoud weliswaar dat de inbrengwaarden van de onroerende goederen gebaseerd zijn op een eigen inschatting van de zaakvoerder van de betrokken vennootschappen, en dus niet gesteund zijn op een onafhankelijk deskundigenverslag.

De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Ik dien weliswaar een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele feiten na balansdatum bij de betrokken vennootschappen.

De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de BVBA ASTRID en van de BVBA 1MEF leidt volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een totaal bedrag van 634.351,07 EUR, bestaande uit gestort kapitaal voor een bedrag van 114.681,06 EUR verhoogd met 519.670,01 EUR overige eigen vermogensbestanddelen.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 2.890 aandelen zonder vermelding van nominale

waarde van de BVBA LIMPA, waarvan 1.250 aandelen zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van

de BVBA ASTRID en 1.640 aandelen zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de BVBA IMEF, dit

telkens in verhouding tot de huidige aandelenverdeling binnen de voormelde vennootschappen.

lk wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 29 oktober 2012

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd (ex ultimo) door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

Het verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de BVBA "Astrid" (nieuw) besluit met de volgende woorden:

"7. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BVBA ASTRID (NIEUW)

met overdracht van een deel van het vermogen van de BVBA ASTRID ingevolge splitsing van de BVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

ASTRID en van een deel van het vermogen van de BVBA IMEF ingevolge partiële splitsing van de BVBA IMEF, naar de nieuw op te richten vennootschap BVBA ASTRID (NIEUW), kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren; de oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen, gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de overdracht van een deel van het vermogen vanuit de BVBA ASTRID en vanuit de BVBA IMEF volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de nieuw op te richten vennootschap.

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de BVBA ASTRID en van de BVBA IMEF bedrijfseconomisch verantwoord zijn, onder voorbehoud weliswaar dat de inbrengwaarden van de onroerende goederen gebaseerd zijn op een eigen inschatting van de zaakvoerder van de betrokken vennootschappen, en dus niet gesteund zijn op een onafhankelijk deskundigenverslag.

De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Ik dien weliswaar een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele feiten na balansdatum bij de betrokken vennootschappen.

De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de BVBA ASTRID en van de BVBA IMEF leidt volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een totaal bedrag van 659.120,80 EUR, bestaande uit gestort kapitaal voor een bedrag van 58.767,48 EUR verhoogd met 600.353,32 EUR overige eigen vermogensbestanddelen.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 2.890 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA ASTRID (NIEUW), waarvan 1.250 aandelen zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de BVBA ASTRID en 1.640 aandelen zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de BVBA IMEF, dit telkens in verhouding tot de huidige aandelenverdeling binnen de voormelde vennootschappen.

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 29 oktober 2012

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd (ex ultimo) door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

Het verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de BVBA "Ambrozijn" besluit met de volgende woorden: "7. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BVBA AMBROZIJN met overdracht van een deel van het vermogen van de BVBA ASTRID ingevolge splitsing van de BVBA ASTRID en van een deel van het vermogen van de BVBA IMEF ingevolge partiële splitsing van de BVBA IMEF, naar de nieuw op te richten vennootschap BVBA AMBROZIJN, kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren; de oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen, gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de overdracht van een deel van het vermogen vanuit de BVBA ASTRID en vanuit de BVBA IMEF volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de nieuw op te richten vennootschap.

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de BVBA ASTRID en van de BVBA IMEF bedrijfseconomisch verantwoord zijn, onder voorbehoud weliswaar dat de inbrengwaarden van de onroerende goederen gebaseerd zijn op een eigen inschatting van de zaakvoerder van de betrokken vennootschappen, en dus niet gesteund zijn op een onafhankelijk deskundigenverslag.

De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. ik dien weliswaar een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele feiten na balansdatum bij de betrokken vennootschappen.

De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de BVBA ASTRID en van de BVBA IMEF leidt volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een totaal bedrag van 623.889,77 EUR, bestaande uit gestort kapitaal voor een bedrag van 56.065,70 EUR verhoogd met 567.824,07 EUR overige eigen vermogensbestanddelen.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 2.890 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA AMBROZIJN, waarvan 1.250 aandelen zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de BVBA ASTRID en 1.640 aandelen zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de BVBA IMEF, dit telkens in verhouding tot de huidige aandelenverdeling binnen de voormelde vennootschappen.

1k wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

, Wevelgem, 29 oktober 2012

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd (ex ultimo) door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

Het verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de BVBA "Junior" besluit met de volgende woorden:

"7. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BVBA JUNIOR met

overdracht van een deel van het vermogen van de BVBA ASTRID ingevolge splitsing van de BVBA ASTRID en

van een deel van het vermogen van de BVBA IMEF ingevolge partiële splitsing van de BVBA IMEF, naar de

nieuw op te richten vennootschap BVBA JUNIOR, kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren; de oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen, gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de overdracht van een deel van het vermogen vanuit de BVBA ASTRID era vanuit de BVBA IMEF volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de nieuw op te richten vennootschap.

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de BVBA ASTRID en van de BVBA IMEF bedrijfseconomisch verantwoord zijn, onder voorbehoud weliswaar dat de inbrengwaarden van de onroerende goederen gebaseerd zijn op een eigen inschatting van de zaakvoerder van de betrokken vennootschappen, en dus niet gesteund zijn op een onafhankelijk deskundigenverslag.

De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Ik dien weliswaar een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele feiten na balansdatum bij de betrokken vennootschappen.

De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de BVBA ASTRID en van de BVBA IMEF leidt volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een totaal bedrag van 607.771,20 EUR, bestaande uit gestort kapitaal voor een bedrag van '180.902,81 EUR verhoogd niet 426.868,39 EUR overige eigen vermogensbestanddelen.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 2.890 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA JUNIOR, waarvan 1.250 aandelen zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de BVBA ASTRID en 1.640 aandelen zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de BVBA IMEF, dit telkens in verhouding tot de huidige aandelenverdeling binnen de voormelde vennootschappen.

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 29 oktober 2012

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd (ex ultimo) door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van elk revisoraal verslag en elk bijzonder verslag wordt neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, tegelijkertijd met een uitgifte van de oprichtingsakten van de 4 vennootschappen.

ZESDE BESLUIT- VASTSTELLING VAN DE ONTBINDING, ZONDER VEREFFENING

De algemene vergadering stelt vast dat de splitsing zal worden gerealiseerd en dat de gesplitse vennootschap "Astrid" zal zijn ontbonden van rechtswege, zonder vereffening, door het enkele feit en te rekenen vanaf de oprichting door splitsing van de 4 nieuwe vennootschappen. De splitsing heeft van rechtswege en tegelijkertijd het volgende tot gevolg:

- de gesplitste vennootschap "Astrid" houdt op te bestaan.

- de vennoten van de gesplitste vennootschap "Astrid" worden vennoten van de 4 nieuwe vennootschappen overeenkomstig de verdeling voorzien in het splitsingsvoorstel.

- het geheel van de activa en de passiva van het vermogen van de gesplitste vennootschap "Astrid" wordt overgedragen aan de 4 vennootschappen overeenkomstig de verdeling voorzien in gezegd voorstel.

ZEVENDE BESLUIT - KWIJTING AAN HET BESTUURSORGAAN

Het verlenen van de kwijting aan het bestuursorgaan van de gesplitste vennootschap "Astrid" wordt beslist door de algemene vergadering van elke nieuwe vennootschap, overeenkomstig artikel 757 van het Wetboek van Vennootschappen.

ACHTSTE BESLUIT - OPDRACHT EN VOLMACHT TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLUITEN

De algemene vergadering kent de vertegenwoordiging van de gesplitste vennootschap "Astrid" in de handelingen van splitsing toe aan het bestuursorgaan en meer in het bijzonder aan de heer Jean FOURNIER, wonen-'de te 8620 Nieuwpoort, Zeedijk 54-55 bus 0202, hier aanwezig en die aanvaardt.

De algemene vergadering kent aan het bestuursorgaan de meest uitgebreide machten toe teneinde alle wettelijke gevolgen van de splitsing te realiseren.

Meer in het bijzonder kan het bestuursorgaan:

- aan de 4 nieuwe vennootschappen, nog op te richten, de algemeenheid van de activa en de passiva overdragen van het vermogen van de gesplitste vennootschap "Astrid".

, - de aandelen van de 4 nieuwe vennootschappen aanvaarden en ze verdelen onder de vennoten van de gesplitste vennootschap "Astrid" in de hierboven vermelde verhouding en er, desgevallend, voor zorgen dat het aandelenregisters wordt bijgewerkt op kosten van de 4 nieuwe vennootschappen.

ln het kader van deze overdracht door splitsing kan het bestuursorgaan bovendien:

- tussenkomen in de oprichtingsakten van de 4 nieuwe vennootschappen en de statuten ervan goedkeuren. - verklaren perfecte kennis te hebben van de verslagen, opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

- deelnemen aan alle algemene vergaderingen die zullen worden gehouden onmiddellijk na de oprichting van de 4 nieuwe vennootschappen; deelnemen aan alle beraadslagingen; deelnemen aan de benoeming van het bestuursorgaan van elke vennootschap, de duur van het mandaat en de bezoldiging vastleggen.

- de Hypotheekbewaarder ontslaan van ambtshalve inschrijving te nemen.

- afvaardigen onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en welomschreven handelingen, aan een of meer mandatarissen, dat deel van zijn bevoegdheden dat hij zal vastleggen en voor een duurtijd die hij zal bepalen.

- alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- teneinde dezer, alle akten doen verlijden en tekenen, evenals alle stukken, processen-verbaal en registers; en in het algemeen al doen wat nodig is.

- alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

o o

Opgemaakt te Menen op 31 oktober 2012.

Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen

Voor-'behóuder1 aan het Belgisch Staatsblad

BïUIagen brij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/09/2012
ÿþ l~" irtiN~` i~~ 3 Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Beigiscl

Staatsbla

RECHTBANK NEERGELEGD

gOói'~

18 SEP. 2012

vanic

*iaisoess

Ondernemingsar : 0437.248.680

Benaming

(voluit) : ASTRID

(verkort) :

1

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ZEEDIJK 54-55 BUS 003, 8620 NIEUWPOORT

(volledig adres)

Onderwerp akte : SPLITSINGSVOORSTEL



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit het splitsingsvoorstel opgesteld op 14 september 2012 door de zaakvoerders van de bij de verrichting betrokken vennootschappen, in toepassing van artikel 674 en artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals dit werd neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbanken van koophandel:

Bij de verrichting betrokken vennootschappen:

1. de BVBA ASTRID, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8620 Nieuwpoort, Zeedijk 54-55 bus 003 en met ondernemingsnummer 0437.248.680, RPR Veurne (= volledig te splitsen vennootschap);

2. de BVBA IMEF, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8930 Menen, leperstraat 426 en met ondernemingsnummer 0422.688.584, RPR Kortrijk (= partieel te splitsen vennootschap).

Ingevolge de splitsing van de BVBA ASTRID en de partiële splitsing van de BVBA IMEF zal het volledige vermogen van de BVBA ASTRID alsook een deel van het vermogen van de BVBA IMEF, zowel de rechten als de plichten, zonder ontbinding overgaan naar vier nieuw op te richten vennootschappen.

Ruilverhouding:









De aandeelhouders van de BVBA ASTRID zullen ter vergoeding van de overdracht van haar vermogen telkens 1.250 aandelen verwerven in de bovenvermelde vier nieuw op te richten vennootschappen, in verhouding van één aandeel van de nieuw op te richten vennootschappen voor één aandeel van de BVBA ASTRID Deze verrichting zal gebeuren zonder betaling van een opleg in geld,



De aandeelhouders van de BVBA IMEF zullen ter vergoeding van de overdracht van een dee! van haar vermogen 1.640 aandelen van de vier nieuw op te richten vennootschappen verwerven in verhouding van één aandeel van de nieuw op te richten vennootschappen voor één aandeel van de BVBA IMEF. Ook deze verrichting zal gebeuren zonder betaling van opleg in geld.

Overige bepalingen:





De aldus uitgereikte aandelen in de vier nieuw op te richten vennootschappen zullen recht geven op deelname in de winst vanaf de datum van hun uitgifte. Betreffende dit recht zal niet voorzien worden in enige bijzondere regeling.

De handelingen door de BVBA ASTRID en de BVBA IMEF gesteld sedert 1 januari 2012 met betrekking tot het naar de vier nieuw op te richten vennootschappen overgedragen vermogen zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de respectievelijke vier nieuw op te richten vennootschappen.







Alle lopende contracten en vergunningen welke betrekking hebben op het overgedragen vermogen zullen onder dezelfde geldende modaliteiten worden overgedragen naar de respectievelijke vier nieuw op te richten

vennootschappen, en dit op basis van het aan hen overgedragen vermogen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

S " w

e....,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

;--V



Er zijn zowel bij de BVBA ASTRID als bij de BVBA IMEF geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en er zijn geen andere effecten dan aandelen. Aan de bestuursorganen van de bij de (partiële) splitsing betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.



De activa en passiva van de BVBA ASTRID en van de BVBA IMEF die aan de vier nieuw op te richten vennootschappen zullen worden overgedragen ingevolge voormelde splitsing / partiële splitsing worden nader uiteengezet in de bijlagen aan het splitsingsvoorstel, zoals dit werd neergelegd ter griffie van de rechtbanken van koophandel te Kortrijk en te Veurne,

Getekend:

de heer Jean Fournier, zaakvoerder BVBA ASTRID

Tegelijk hiermee neergelegd: splitsingsvoorstel dd. 14 september 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 28.06.2012 12229-0159-011
25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 18.08.2011 11416-0130-011
24/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 23.08.2010 10427-0208-012
24/11/2009 : KO118125
14/08/2009 : KO118125
16/06/2008 : KO118125
23/07/2007 : KO118125
07/09/2006 : KO118125
30/06/2006 : KO118125
23/06/2005 : KO118125
30/06/2004 : KO118125
13/08/2003 : KO118125
16/06/2001 : KO118125
03/01/2001 : KO118125
29/06/2000 : KO118125
28/05/1994 : KO118125
08/11/1991 : KO118125

Coordonnées
ASTRID

Adresse
ZEEDIJK 54-55, BUS 3 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande