ARTWORK DESIGN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTWORK DESIGN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.320.124

Publication

19/02/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
19/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 16.09.2013 13583-0133-013
05/08/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



p de laatste blz. van Luik verelden : ecto : aa en hoedanigheid van de instruenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzi van de perso(o)n(en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenoordigen

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

ers : aa en handtekenin.

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11304804*

Neergelegd

03-08-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ARTWORK DESIGN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8300 Knokke-Heist, Zoutelaan 52 bus 2.4

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor ons, Meester Lucas Vanden Bussche, geassocieerd notaris te Knokke-Heist, op drie augustus tweeduizend en elf, neergelegd ter registratie te Knokke-Heist, blijkt dat:

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  Artwork Design .

Het kapitaal bedraagt vijfenzeventigduizend euro (75.000,00 euro) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën.

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de vennootschap in oprichting bij Dexia Bank.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Zoutelaan, 52 bus 2.4.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- de groot- en kleinhandel in, alsook de eventuele import en export van, alsook de eventuele intra-communautaire verwerving van en levering van allerhande geschenkartikelen, designobjecten, allerhande souvenirs en gadgets, antiek- en brocanteartikelen, snuisterijen, relatiegeschenken, publiciteits- en promotieartikelen, schilderijen, beeldhouwwerken, kunstvoorwerpen, stoffen, siervoorwerpen en fancy artikelen, textielwaren, schoenen, lederwaren en kledingaccessoires, alle soorten kledij en toebehoren, parfums, luxe-artikelen, vrijetijdsartikelen, juwelen, fantasie-artikelen, speelgoed, diverse interieurmaterialen. Deze verkopen mogen zowel tot stand worden gebracht via de traditionele verkoopskanalen alsook de verkoop via nieuwe multimediakanalen (bijvoorbeeld de verkoop via het internet / e-commerce), alsook de verkoop via de organisatie van home-party s.

- de aankoop van onroerend goed voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de

0838320124

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden in de maand juni op de derde dinsdag .

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de

statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op vier.

b. te benoemen tot deze functie:

1/ Mevrouw TRUYEN Anke, wonende te 9500 Geraardsbergen, Oudenaardsestraat 414

2/ Mevrouw TRUYEN Inge, wonende te 2800 Mechelen, Zwartkloosterstraat 26/A3

3/ De heer TRUYEN Marc, wonende te 9500 Geraardsbergen, Oudenaardsestraat 414

4/ Mevrouw WAELKENS Christine, wonende te 9500 Geraardsbergen, Oudenaardsestraat

414

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerders TRUYEN Inge en TRUYEN Anke te vergoeden; het mandaat van de zaakvoerders TRUYEN Marc en WAELKENS Christine niet te vergoeden. f. geen commissaris te benoemen.

Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Morbee-Ballegeer CVBA, Leopoldlaan 67, 8300 Knokke-Heist, vertegenwoordigd door Ann Geers, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket. Tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen

De comparanten erkennen dat hen door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Thomas Dusselier. Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

16/06/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ARTWORK DESIGN

Adresse
ZOUTELAAN 52, BUS 2.4 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande