ARKO TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARKO TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.581.356

Publication

19/02/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mad Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0846.581.356

Benaming

(voluit) : Arko Trading

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Noordstraat 24 - Module 3, 8630 Veurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag + benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 8 januari 2014 blijkt dat de heer Lanssen Miquel wordt ontslagen als zaakvoerder van BVBA Arko Trading en dit met ingang vanaf heden. Er wordt kwijting verleend aan de heer Lanssen Miquel voor zijn uitgeoefend mandaat tot op heden.

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 8 januari 2014 blijkt tevens dat BVBA Charthouse (O.N. 0542.806.753), waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8434 Middelkerke (Lombardsijde)  Maurits Van Nassaustraat 15, wordt benoemd tot zaakvoerder van BVBA Arko Trading en dit met ingang vanaf heden. BVBA Charthouse wordt vast vertegenwoordigd door de heer Lanssen Miquel.

Charthouse BVBA vertegenwoordigd door

de heer Lanssen Miguel,

Zaakvoerder

*1A0461 rt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2013
ÿþMod Word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1-7.77

,

1111111

*13099078*

Ondernemingsnr : 0846.581.356

Benaming

(voluit) : Arko Trading

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8630 Veurne, Noordstraat 24 - module 3

(volledig adres)

Onderwerp akte x DOELWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe De Jonghe te Oostende, op 11 juni 2013, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARKO TRADING, met eenparigheid van stemmen heeft beslist;

1. het doel van de vennootschap te wijzigen conform de navermelde tekst, en bijgevolg de volgende tekst in te lassen na de zesde alinea van artikel 4 van de statuten:

"Het organiseren van evenementen en het optreden als evenementen-bureau, en zulks voor privé-evenementen, bedrijfsevenementen en openbare evenementen;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende en roerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ..), zoals de herfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobilieën, de aan- en verkoop, de huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, in waarde brengen van alle gronden en gebouwen, de constructies, de verhandeling, de uitbating en het inrichten en geschikt maken van alle onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Zij kan onroerende goederen bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen met het oog op het beheer en valorisatie; alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen; belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare is verwant of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

Alle renovatiewerken aan eigen onroerende goederen of aan onroerende goederen die aan derden toebehoren.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend vermogen. Alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke aard ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten,

Het toekennen van leningen en andere vormen van kredieten aan particulieren en ondernemingen.

Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of' ondernemingen.

Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies voor' onbepaalde duur en met als doel.

Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies in vennootschappen; het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

Het uitvoeren van managementactiviteiten, het vertegenwoordigen van bedrijven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mi 2013 uiiifie'

Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie.

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

Het berekenen van kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht.

Het voeren van overige zakelijke dienstverlening, zoals onder meer het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm: het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen."

2. het kapitaal van de vennootschap te vermeerderen met vierenzeventigduizend vierhonderd euro (¬ 74.400,00) om het te verhogen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot drieënnegentigduizend euro (¬ 93.000,00), door het creëren van vierhonderd (400) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Deze vierhonderd (400) nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen en zij zullen overeenkomstig gecreëerd worden.

Zij zullen in de winsten delen vanaf heden.

Deze nieuwe aandelen werden geplaatst in geld en werden volledig worden volgestort.

3. de algemene bepalingen van de statuten van de vennootschap te wijzigen conform de hierna vermelde tekst en bijgevolg de tekst van het artikel 42 van de statuten van vennootschap te vervangen door volgende tekst:

"Alle bepalingen in deze statuten die herhalingen zijn van wat vermeld staat in het Wetboek van Vennootschappen worden bij een wetswijziging vervangen door de nieuwe bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. In deze herhalingen dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden, Bijgevolg kunnen de zaakvoerders enkel aansprakelijk gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd."

4. de heer Grootaerd, Diego (boekhoudkantoor Finacco), te 8450 Bredene, Paaphoek 18, als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling aan te stellen teneinde al het nodige te doen bij de Kruispuntbank Ondernemingen (K.B.O.), bij het rechtspersonenregister, bij het ondernemingsloket, bij het handelsregister en bij de B.T.W.-administratie ingevolge de beslissingen van deze buitengewone algemene vergadering.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging : expeditie en gecoördineerde statuten.

Notaris Philippe De Jonghe.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aali het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/11/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

u

I III~I IIIIIIII III II

*12184664*

ÁNQERoreoN rnit onurFin

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

31 OKT. 2012

iffiaNE

Zetel : Oostendestraat 13/0103 - 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de algemene vergadering van 20 september 2012 blijkt dat de maatschappelijke zetel verplaatst van Oostendestraat 13 bus 0103, 8620 Nieuwpoort naar Noordstraat 24 - Module 3, 8630 Veurne en dit met ingang vanaf heden.

Miquel Lanssen, Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

vc

behc aai Bell Staa

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Ondernerningsnr : 0846.581.356

Benaming

(voluit) : Arko Trading

(verkort) :

Rechtsvorm :

Y

25/06/2012
ÿþmod 11.1

; r

Ondernemingsnr : C gc{ b ~] (S1~ 3

Benaming (voluit) : Arko Trading

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oostendestraat 13/0103

8620 Nieuwpoort

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bruno VAN DAMME te Nieuwpoort op vijf juni tweeduizend en: twaalf, geregistreerd te Nieuwpoort, acht bladen, geen renvooien op 11 juni 2012, boek 5/112, blad 90, vak 08.', Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). De e,a. inspecteur (getekend) Rudy RYCX, houdende oprichting: van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARKO TRADING", met zetel te 8620 Nieuwpoort, Oostendestraat 13/0103:

I) Dat door de heer LANSSEN Miguel Gregory, geboren te Oostende op zes februari negentienhonderd drieëntachtig, ongehuwd, wonende te 8620 Nieuwpoort, Oostendestraat 13/0103, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) de vennootschap de naam «Arko Trading» draagt.

3) de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8620 Nieuwpoort, Oostendestraat 13/0103.

4) de vennootschap opgericht is voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

5) de vennootschap volgend doel heeft :

De in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel in dranken, zowel alcoholische als niet-alcoholische.

Klein- en groothandel, handelbemiddeling in voedingswaren en genotsniiddelen.

Klein- en groothandel in cosmetische en farmaceutische producten.

Klein- groothandel in computerbenodigdheden.

Klein- en groothandel in overige consumptiegoederen.

Beheer, aan- en verkopen en verhuur van onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van

derden.

Waarnemen van bestuursmandaten in vennootschappen, bedrijfsbeheer en bedrijfsleiding.

Dit alles in de meest ruime zin.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten

of valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag alle leningen en kredietopeningen aangaan en alle waarborgen, zelfs zakelijke, verlenen

voor leningen of kredietopeningen toegestaan aan derden.

De vennootschap mag door inbreng, versmelting, inschrijving of om op het even welke andere wijze;

deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of bijhorend!

i doel nastreven.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op de wijze en volgens`

de modaliteiten die haar het best voorkomen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van

aard zijn dat ze de verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

6) het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (I/1005") van het kapitaal vertegenwoordigen, en werd onderschreven door de heer LANSSEN Miquel, voornoemd, die inbreng in geld deed van een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), volstort ten belope van

_trvaalfduizend.vierhonderd euro, (12.40_0,00_ ELIR), waarvoorhem alle honderd aandelen werden taegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

A

V beh aa Bel Star

i

V

IR

*12111807*

i

I Ii íUl 2032

, Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Annexes du M

25/06/2012

het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

"

oor-

aan ouden aan het

6~tgisch Staatsblad

De verschijners verklaarden dat op ieder aandeel twee/derde gestort is, hetzij in totaal twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

7) de vennootschap wordt bestuurd door ëën of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Werd voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting door de oprichters tot gewone niet-statutaire zaakvoerder benoemd: De heer LANSSEN Miguel Gregory, wonende te 8620 Nieuwpoort, Oostendestraat 13/0103, die bevestigde dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaarde de hem verleende opdracht te aanvaarden. De niet-statutaire zaakvoerder zal pas zijn taak kunnen waarnemen na neerlegging van de stukken van de vennootschap ter griffie.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8) de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om tien uur, in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste maandag van de maand juni tweeduizend veertien om tien uur.

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend dertien.

I0) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd..

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

II) Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager betreffende alle functies van accountant en

belastingconsulent voorzien bij wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig: De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Madou Vandromme Accountancy, met zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Albert I laan 174, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0474.529.344, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

De oprichters verleenden deze tevens de bevoegdheid en om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, (getekend) Notaris Bruno Van Damme







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2014 blijkt dat de heer Huys Patrick benoemd wordt als nieuwe vaste vertegenwoordiger van BVBA Charthouse (O.N. 0542.806.753), waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8434 Middelkerke (Lombardsijde) - Maurits Van Nassaustraat 15 en dit met ingang vanaf 1 januari 2015. De heer Huys Patrick bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is en aanvaardt zijn mandaat.

Charthouse BVBA vertegenwoordigd door

de heer Huys Patrick,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van K000handel Gent

17 IFRI' 2015

Griffie

,Atqeling VEURNE

Ondernemingsnr : 0846.581.356

Benaming

(voluit) : Arko Trading

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noordstraat 24 - Module 3, 8630 Veurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming vaste vertegenwoordiger

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 16 december 2014 blijkt dat de heer Lanssen Miquel ontslagen wordt als vaste vertegenwoordiger van BVBA Charthouse (O.N. 0542.806.753), waarvan de. maatschappelijke zetel gevestigd is te 8434 Middelkerke (Lombardsijde) - Maurits Van Nassaustraat 15 en dit met ingang vanaf 1 januari 2015, Er wordt kwijting verleend aan de heer Lanssen Miquel voor zijn uitgeoefend, mandaat,

17/06/2015
ÿþ %

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER f: ,lFY.ilr

Rechtbank van Knr. l Gene

- 8 JUNI 2015

Griffie

AftfetirredL iVc

Ondernemingsnr: 0846.581.356

Benaming

(voluit) : Arko Trading

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noordstraat 24 - Module 3, 8630 Veurne

(volledig adres)

Onderwerp akte Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 27 mei 2015 blijkt dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap BVBA Arko Trading verplaatst wordt van Noordstraat 24  Module 3 te 8630 Veurne naar Brusselstraat 11 te 8450 Bredene en dit met ingang vanaf 1 juni 2015.

Charthouse BVBA vertegenwoordigd door

de heer Huys Patrick,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luil BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

. Verso ; Naam en handtekening.

Coordonnées
ARKO TRADING

Adresse
NOORDSTRAAT 24, MODULE 3 8630 VEURNE

Code postal : 8630
Localité : VEURNE
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande