ARCO BALENO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCO BALENO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.473.623

Publication

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.05.2014, NGL 24.09.2014 14600-0321-015
03/11/2014
ÿþ . I

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

2 3 OKT, 2014

111111111~mIN~III~VMIWMW

.ZA2~1 ffi

Griffie

Afd ér'ng 1LE-URNE

Ondernemingsnr : 0840473623

Benaming

(voluit) : ARCO BALENO

(verkort):

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Fort 2, 8600-Diksmuide

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

buitengewone algemene vergadering dd. 1 oktober 2014 wordt beslist de maatschappelijke zetel over te. brengen naar Vondelstraat 65, 8310 Assebroek, Dit gaat in vanaf 1 oktober 2014.

Huys Peter

Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

07/03/2014
ÿþ"

Mod2Q

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i INr" SE ff n' 1B GRWF 4 -

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Voor-

behouden aan het Belgisch

5taatsbtac

lidpi

=14580

u

2 6 FEB, 2014

vamem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0840473623

Benaming

{voluit) : Arco Baleno

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Fort 2, 8600 Diksmuide

Onderwerp akte : ONTSLAG EN DECHARGE ZAAKVOERDER

Bij buitengewone algemene vergadering gehouden op 21 Februari 2014 wordt met algemeenheid van stemmen beslist ontslag en decharge als zaakvoerder aan de heer Desmet Jimmy te verlenen. Dit gaat in: vanaf 2 8/0 212 0 1 4.De vergadering beslist bovendien dat aire schulden van de vennootschap t.e.m. 2810212014; ten laste blijven van beide vennoten

Huys Peter

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luika vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 30.10.2013 13647-0445-015
04/11/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

111 O11 I1 11II 1 I 1M 111111M 1I 11

*iiiseaoa"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : O 84 o'i 1 G 2 3

Benaming : ARCO BALERIO

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Fort 2

8600 Dksmuide

Onderwerp akte :OPRICHTING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Bij akte verleden voor notaris els Van Tuyckom te Brugge Sint Kruis op 20 oktober 2011, is! opgericht door :

;111 De heer DESMET Jimmy, geboren te Brugge op 27 oktober 1977, echtgescheiden, !l wonende te 8310 Brugge, Zeventorenstraat 54.

i; 2/ De heer HUYS Peter Albert, geboren te Gent op 10 februari 1971, echtgenoot van de heer! Depreitere Johan Jozef Arthur Emiel, geboren te Torhout op 16 februari 1973 , wonende te' 8600 Diksmuide, Fort 2.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCO BALENO" metf maatschappelijke zetel te 8600 Diksmuide, Fort 2.

De vennootschap heeft als doel :

- Het schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen;

Het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten;

Het schilderen van metalen constructies;

Het schilderen van schepen en boten door niet-gespecialiseerde eenheden;

- Het plaatsen van behang;

- Het plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen;

Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere houten!

vloerbedekking, tapijt en vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof;

- Glaszetten;

Het aanbrengen van glas, spiegels, enz.

De Installatie van binnendeuren, scheidingswanden enz. van glas.

- Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere! vennootschappen waarnemen.

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als buitenland alle daden van: industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen; alle handelsverrichtingen en over; het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, en/of de verwezenlijking ervan bevorderen. Zei. zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in binnen als buitenland.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of:: op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

vennootschap gesteld zijn van technische en/of anderen kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, onder opschortende voorwaarde van neerlegging op de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EUR (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, met ieder een breukwaarde van één/honderdste.

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld en onderschreven als volgt:

11 De heer DESMET Jimmy voornoemd verklaart in te schrijven voor vijftig (50) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal, dewelke volstort worden voor drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

2/ De heer HUYS Peter voornoemd verklaart in te schrijven voor vijftig (50) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal, dewelke volstort worden voor drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden af over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD euro (¬ 6.200,00).

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden af over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EUR (¬ 6.200,00).

Het saldo, hetzij TWAALFDUIZEND VIERHONDERD euro (¬ 12.400,00) zal ter beschikking der vennootschap gesteld warden bij eerste opvraging door de zaakvoerders, en dit in verhouding tot de kapitaalsbehoefte der vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, aandeelhouders of niet, te benoemen bij eenvoudige meerderheid door de algemene vergadering der vennoten. Hun mandaat wordt van jaar tot jaar stilzwijgend hernieuwd behoudens verzet van de eenvoudige meerderheid van de jaarvergadering. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk de meest uitgebreide macht van bestuur en van beschikking over de goederen van de vennootschap en om alle akten en daden te stellen en alle verrichtingen te doen met betrekking tot het doel van de vennootschap. Alles wat niet krachtens de wet of onderhavige statuten aan de algemene vergadering der vennoten wordt voorbehouden behoort tot de bevoegdheid van de zaakvoerders.

De zaakvoerders mogen bepaalde machten, waaronder het dagelijks bestuur en de technische leiding, overdragen aan derden, al dan niet vennoten, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om zijn machten geheel of gedeeltelijk over te dragen aan derden.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van drieduizend euro (¬ 3.000,00) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke

" handtekening van twee zaakvoerders vereist.

" Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden. Het aantal zaakvoerders, hun functie en hun machten kan steeds door de algemene vergadering der vennoten gewijzigd worden zonder de formaliteiten voorgeschreven voor de verandering aan de statuten te moeten naleven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ ...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011- Annexes du Moniteur belge

'Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

I " '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ma12.1

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten, zaakvoerder(s), de eventuele commissaris, de houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt conform de wettelijke bepalingen ter zake aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel zestien van deze statuten, dan zal de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in gemeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die

" hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. De vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moet de vennoot als zodanig in het register van aandelen zijn vermeld.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk maatschappelijk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Het maatschappelijk laar begint de eerste januari en eindigt de eenendertigste december van ieder jaar.

De datum der jaarvergadering dient gebracht te worden op de eerste maandag van de maand mei om 18 uur. Zij zal plaats hebben in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aan te duiden in de bijeenroepingsbrieven.

Op het einde van elk maatschappelijk jaar worden de boeken afgesloten en wordt een inventaris en een jaarrekening opgemaakt, overeenkomstig artikel 92 en/of 93 Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, onkosten en delgingen, vertegenwoordigt de zuivere winst van de vennootschap. Het saldo zal, na aftrek - voor de wettelijke reserve -, aangewend worden volgens beslissing van de algemene vergadering. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

VOLMACHT

De verschijnende partij verklaart hierbij volmacht te geven aan zakenkantoor LAUWERS, te Brugge Sint-Kruis, Moerkerkse Steenweg 19 en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het ondernemingsloket of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen.

ALGEMENE VERGADERING  SLOTBEPALINGEN

1/ Benoeming zaakvoerder.

De comparanten komen heden bijeen in buitengewone algemene vergadering om de zaakvoerder te benoemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



De vergadering beslist, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsstatuten van de betreffende vennootschap op de rechtbank van koophandel, met, algemene stemmen overeenkomstig de machten haar verleend bij artikel twaalf tot en met zestien der statuten, de heren DESMET Jimmy en HUYS Peter voornoemd tot zaakvoerders te benoemen, met bezoldigd mandaat. Zelfde heren verklaren deze functie te aanvaarden. De zaakvoerders zullen in gezegde hoedanigheid onder meer het dagelijks bestuur van de vennootschap waarnemen zoals voorzien in artikel twaalf der statuten.

De aldus benoemde zaakvoerders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal/zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet. 2/ Eerste gewone algemene vergadering  Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2013.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2012.

3f Overname verbintenissen (artikel 60 Wetboek van Vennootschappen)

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van heden.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor analytisch uittreksel ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Notaris Els Van Tuyckom,

Neergelegd : expeditie van de oprichtingsstatuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het 'Belgisch Staatsblad

23/03/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
ARCO BALENO

Adresse
FORT 2 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : DIKSMUIDE
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande