ARCHITECTUURBURO GOVAERT EN VANHOUTTE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTUURBURO GOVAERT EN VANHOUTTE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.536.222

Publication

22/05/2014
ÿþt

iIIiIR!Bii~u

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

13 MEI 2014

III

Gent Afdeling

De-griffier

fi

Ondernemingsnr: 0458,536.222

Benaming (voluit) : ARCHITECTUURBURO GOVAERT EN VANHOUTTE

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

1 Zetel : Koningin Astridlaan 25

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte :Statutenwijziging (vastklikken reserves)

:

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-i

Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme

i Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op; eenendertig maart tweeduizend veertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor! registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er! een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de burgerlijke vennootschap met! ;: de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Architectuurburo: !! Govaert en Vanhoutte » te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Koningin Astridlaan 25, waarbij; !!volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen

I.. De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van het verslag van de bijzondere! algemene vergadering van 30 december 2013 met betrekking tot de dividenduitkering en! 1; kapitaalsverhoging.

Zij ontslaat de voorzitter van de lectuur ervan. .

De vergadering stelt vast dat de bijzondere algemene vergadering van 30 december 2013 beslist; heeft :

" tot toekenning van een tussentijds dividend aan de aandeelhouders van een totaal bruto bedrag;

i; van tweehonderd vijfenveertigduizend euro (245.000,00 EUR) en dit door onttrekking aan de;

;i beschikbare reserves van de vennootschap als volgt:

- aan de heer GOVAERT Benny Ludo, geboren te Oostende op 8 april 1962, wonende te;

;! 8200 Erugge (Sint-Andries), Doornstraat 292 A, werd een bruto bedrag toegekend van in totaal!

honderd tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (122.500,00 EUR);

- aan de heer VAN HOME Damiaan André Cornelius, geboren te Kortrijk op 28 decemberir

1963, wonende te 8301 Knokke-Heist, Zeedijk-Reist 264 bus 51, werd een bruto bedrag

toegekend van in totaal honderd tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (122.500,00 EUR);

;i " de betaalbaarstelling van deze dividenden uit te stellen tot op heden.

De voorzitter stelde vast dat de dividenden op heden betaalbaar zijn, en verklaart dat de;

;, respectieve aandeelhouders derhalve een dividendvordering bekomen op de vennootschap ais! i

volgt :

i! - de heer Benny GOVAERT, voornoemd, voor een netto bedrag - hetzij na Inhouding van de;

! roerende voorheffing van 10% in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992  van honderd en;

tienduizend tweehonderd vijftig euro (110.250,00 EUR) !

- de heer Damiaan VANHOUTTE, voornoemd, voor een netto bedrag - hetzij na inhouding van!

;i de roerende voorheffing van 10% in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992  van honderd:

en tienduizend tweehonderd vijftig euro (110.250,00 EUR),

!i 2. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van heti bestuursorgaan en van het verslag opgemaakt door de heer Peter VANDEWALLE, bedrijfsrevisor,; !i handelend namens BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, met kantoor te 8800 Roeselare,! iKwadestraat 153/5, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, beiden!

gedateerd op 14 januari 2014. .

;1 1

i

:

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit ais volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA ARCHITECTUURBURO GOVAERT EN VANHOUTTE, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de BVBA ARCHITECTUURBURO GOVAERT EN VANHOUTTE verkregen hebben, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 220.500,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 220.500,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 570 aandelen van de BVBA ARCHITECTUURBURO GOVAERT EN VANHOUTTE, zonder vermelding van nominale waarde. Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA ARCHITECTUURBURO GOVAERT EN VANHOUTTE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 16 januari 2014

(getekend)

8D0 Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

Dit verslag zal samen met het verslag van het bestuursorgaan worden neergelegd ter griffie. 3. De vergadering besloot om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderd twintigduizend vijfhonderd euro (220.500,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op tweehonderd negenendertigduizend honderd euro (239.100,00 EUR) door inbreng in natura van rekening-couranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, en dit in twee fases.

1/ Eerste_ kapitaalverhoring

De vergadering beslist om het kapitaal een eerste maal te verhogen met tweeënveertigduizend vierhonderd en acht euro (42.408,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op eenenzestigduizend en acht euro (61.008,00 EUR).

Deze kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van vijfhonderd zeventig (570) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van driehonderd zesentachtig euro vierentachtig cent (386,84 EUR) per aandeel, waarvan:

- vierenzeventig euro veertig cent (74,40 EUR) zal geboekt worden als kapitaal;

- driehonderd en twaalf euro vierenveertig cent (312,44 EUR) als uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

De heer Benny GOVAERT en de heer Damiaan VANHOUTTE verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap.

Zij verklaren met hun netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten elk honderd en tienduizend tweehonderd vijftig euro (110.250,00 EUR), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging volgens de hierboven bepaalde voorwaarden in ruil waarvoor aan elk van hen tweehonderd vijfentachtig (285) aandelen worden toegekend.

De vergadering stelt vast dat de eerste kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal thans eenenzestigduizend en acht euro (61.008,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door achthonderd twintig (820) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk één/achthonderd twintigste (1/8205te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering beslist de uitgiftepremie ten belope van - afgerond - honderd achtenzeventigduizend en tweeënnegentig euro (178.092,00 EUR) op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" te plaatsen.

2/ Tweede kapitaalverhoginci







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ ~ r mod 11.1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



De vergadering beslist om het kapitaal een tweede maal te verhogen met honderd' achtenzeventigduizend en tweeënnegentig euro (178.092,00 EUR) om het te brengen van eenenzestigduizend en acht euro (61.008,00 EUR) op tweehonderd negenendertigduizend honderd euro (239.100,00 EUR) door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde totale uitgiftepremie.

De kapitaalverhoging gaat niet gepaard met de creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering stelt vast dat de tweede kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal thans tweehonderd negenendertigduizend honderd euro (239.100,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door achthonderd twintig (820) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk één/achthonderd twintigste (1/820ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

4. Ingevolge de genomen besluiten besloot de vergadering om artikel 5 van de statuten (kapitaal) te wijzigen zoals verder vermeld.

5. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden ais volgt, met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "ARCHFTECTUURBURO GOVAERT EN VANHOUTTE".

2. De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Koningin Astridlaan 25.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERD NEGENENDERTIGDUIZEND HONDERD

EURO (239.100,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door achthonderd twintig (820) aandelen op naam, zonder nominale

waarde, die ieder één/achthonderd twintigste (1/820ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 820.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

5. Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

6. Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van aile algemene onkosten, de lasten van de vennootschap en de afschrijvingen, vormt de netto-winst van de vennootschap

Van deze winst zal jaarlijks minstens vijf ten honderd worden afgetrokken voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds; deze voorafneming is niet meer verplicht zodra dit fonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo van de winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van vennootschappen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden of het tijdstip, zal de ontbinding gebeuren door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), onder voorbehoud van de mogelijkheid voor de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, en hun bevoegdheden en vergoedingen te bepalen.

Elke beslissing tot ontbinding wordt onverwijld medegedeeld aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Architecten.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten worden verdeeld in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit, mits dat alle aandelen dezelfde rechten moeten hebben.

Is dit laatste niet het geval, dan wordt het evenwicht hersteld door de vereffenaars, hetzij door opvraging van bijstortingen op de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt.

Deze zaakvoerders moeten natuurlijke personen zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de orde van Architecten. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Zijn er drie zaakvoerders of meer, dan vormen zij een college van zaakvoerders. Zij stellen aan het hoofd daarvan een voorzitter aan en handelen verder zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders af het college van zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap te handelen en om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die met het doel van de vennootschap overeenkomen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

/.

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mad 11,1

Alle handelingen die niet uitdrukkelijk door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de

algemene vergadering vallen onder hun bevoegdheid.

De zaakvoerders mogen het dagelijks bestuur aan één of meer personen, vennoten of niet,

overdragen mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

Bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen

zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende

volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven

volmacht.

Bevoegdheden

Indien de vennootschap slechts één zaakvoerder in functie heeft, geldt de volgende regeling:

" Deze zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

" Deze zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser

of verweerder.

2/ Indien de vennootschap meerdere zaakvoerders in functie heeft, geldt de volgende regeling:

" Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Met betrekking tot aile hierna omschreven handelingen is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist:

- kontrakten van projekten boven de tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00);

- financiële verrichtingen boven de duizend tweehonderdvijftig euro (¬ 1.250,00) op de vennootschapsrekening

Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden te goeder trouw.

" Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder(s) worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel, het uitoefenen van het beroep van architect en dit conform de deontologische regels dienaangaande.

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van architect en stedenbouwkundige en dit in de meest brede zin, onder meer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, stedebouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, EPB - verslaggeving, binnenhuisinrichting, tuin -en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, expertises evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect onverenigbaar zijn.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële verhandelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks -en genotsrechten te verkrijgen.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet-onverenigbaar is met het architectenberoep.

Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de wet van twintig februari negentienhonderd negenenderitig, de wet van zesentwintig juni negentienhonderd drieënzestig, het Reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Archtitecten met betrekking tot de uitoefening van beroep van archtitect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen.

10. De gewone algemene vergadering van de vennoten - ook jaarvergadering genoemd - gaat ieder jaar door op éénentwintig juni om achttien uur.

Bijzondere algemene vergaderingen (zonder dat de statuten gewijzigd worden) en buitengewone algemene vergaderingen (waarbij de statuten wel gewijzigd worden) kunnen ten alle tijde worden bijeengeroepen overeenkomstig de wet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

te

S 7 r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangeduid' in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, houder van certificaten op naam, obligatiehouder, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken warden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld in artikel 271 van het Wetboek van vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

Elke architect-vennoot kan, overeenkomstig de wet, een algemene vergadering bijeenroepen, waarvan hij zelf de agenda vaststelt.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Behalve in de gevallen door de wet voorzien worden de ' besluiten genomen met gewone meerderheid van stemmen welke ook het aantal vertegenwoordigde aandelen weze op de vergadering.

Indien bij benoemingen geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid van de stemmen behaalt, zal een herstemming plaats hebben tussen de twee kandidaten die het grootste aantal stemmen hebben behaald.

Indien de stemmen staken bij herkiezing is de oudste kandidaat verkozen.

De aanwezigheidslijst waarop de naam van de vennoten en het aantal van hun aandelen voorkomen, wordt door ieder van hen of hun rechthebbenden ondertekend vóór zij de zitting binnenkomen.

Elke eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering door een volmachtdrager laten vertegenwoordigen, mits laatstgenoemde zelf vennoot is en het recht heeft aan de vergadering deel te nemen. Nochtans mogen de minderjarigen, de onbekwamen, de burgerlijke vennootschappen en de handelsvennootschappen respectievelijk vertegenwoordigd worden door hun wettelijke vertegenwoordigers of conventionele lasthebbers.

De zaakvoerders mogen het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door haar aangeduide plaats worden neergelegd, vijf voile dagen vóór de algemene vergadering.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en de blote eigenaars, de schuldeisers en pandgevers dienen zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten, zowel per brief of per telefax ais per elektronische berichtgeving. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Is er slechts één vennoot, dan oefent hij alle machten van de algemene vergadering uit, zonder deze te kunnen delegeren.

Over personen wordt geheim en schriftelijk gestemd. Over zaken wordt mondeling gestemd, tenzij het bureau of de vergadering beslist een geheime stemming daarover te houden.

Bij inpandgeving van aandelen wordt het stemrecht uitgeoefend door de eigenaar-pandgever.

De verslagen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die zulks vragen.

De afschriften voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders.

6. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan boekhoudkantoor Alaska Brugge bv cvba, kantoor houdende te 8200 Brugge, Koningin Astridlaan 200 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

{~ t i 1 mod 11.1



Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd

Afschrift van de akte

Bijzonder verslag van het bestuursorgaan

Verslag van de bedrijfsrevisor

Gecoördineerde statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damure -- Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)



Op de laatste blz. van L ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/09/2013 : BGT000483
05/10/2012 : BGT000483
27/10/2011 : BGT000483
08/09/2011 : BGT000483
07/09/2010 : BGT000483
23/10/2009 : BGT000483
16/10/2008 : BGT000483
22/09/2008 : BGT000483
30/08/2007 : BGT000483
03/10/2005 : BGT000483
30/11/2004 : BGT000483
05/12/2003 : BGT000483
24/02/2003 : BGT000483
07/10/2015 : BGT000483
08/02/2001 : BGT000483
21/03/2000 : BGT000483
06/09/2016 : BGT000483
06/06/2018 : BGT000483

Coordonnées
ARCHITECTUURBURO GOVAERT EN VANHOUTTE

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 25 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande