AQUA MIMOSA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AQUA MIMOSA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.472.041

Publication

05/03/2014
ÿþu

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0538.472.041

Benaming

(voluit) : AQUA MIMOSA

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HENDRIK BAELSKAAI 13, 8400 OOSTENDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : VENNOOTSCHAP - STATUTENWIJZIGING - KAPITAALSVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Annelies Vanquathem, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Kruis), van negentien februari tweeduizend veertien, ter registratie, dat de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AQUA MIMOSA te 8400 Oostende, Hendrik Baelskaai 13, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de verhoging van het maatschappelijk kapitaal met honderd zeventigduizend euro (170.000,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd (18.600,00 EUR) euro op honderd achtentachtigduizend zeshonderd euro (188.600,00), door het bijmaken van negenhonderd veertien (914) nieuwe aandelen, om het aantal te brengen van honderd (100) op duizend en veertien (1.014) aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen, die deelnemen in de winsten vanaf heden, en waarop zal worden ingete-ikend in speciën, Er zal onmiddellijk ten pari in geld worden ingeschreven op de nieuwe kapitaalaandelen tegen fractieprijs en ieder aandeel zal worden volstort voor honderd pro cent (100%),

Bewijs van deponering.

De voorzitter stelt vast dat de aandelen aldus werden volstort ten belope van het geheel, hetzij dus voor een bedrag van honderd zeventigduizend (170.000,00) euro. Overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, werden deze gelden gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap.

Aanpassing statuten:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de aanpassing van artikel vijf van de statuten

om het in overeenstemming te brengen met de huidige kapitaalsverho-'ging, ais volgt:

"Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt honderd achtentachtigduizend zeshonderd euro (188.600 EUR).

Het is vertegenwoordigd door duizend en veertien (1.014) aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde, die elk ééNduizend en veertiende (1/1.014de) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Voor beredeneerd uittreksel

Bijlage:

- afschrift akte

- coordinatie statuten

Neergelegd tle grue van dr

rietbahk van kcopttandel

Baffle - ta ()OSTENDE

~ ..

.

*`'41l

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblar

11111

*14056 1



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13305087*

Neergelegd

09-09-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0538472041

Benaming (voluit): AQUA MIMOSA

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Hendrik Baelskaai 13

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Annelies Vanquathem te Brugge op 9 september 2013, ter registratie, dat:

1/ Mevrouw CASIER, Anne Marie Alice, geboren te Blankenberge op twee juni negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 8400 Oostende, Hendrik Baelskaai 13 en 2/ De heer GRUNEWALD, Didier Victor Leopold, geboren te Oostende op achtentwintig maart negentienhonderd zesenzestig, wonende te 8400 Oostende, Oudenburgsesteenweg 32 een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de onder de naam "AQUA MIMOSA" met zetel te 8400 Oostende, Hendrik Baelskaai 13, heeft opgericht. Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. Mevrouw CASIER Anne Marie, voornoemd, wonende te 8400 Oostende, Hendrik Baelskaai 13, titularis van negenennegentig (99) aandelen

2. De heer GRUNEWALD Didier, voornoemd, wonende te 8400 Oostende, Oudenburgsesteenweg 32, titularis

van één (1) aandelen

Totaal : honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort zijn. De vennootschap beschikt

bijgevolg over een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het geheel van

de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP PARIBAS FORTIS.

De statuten luiden als volgt

TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt Aqua Mimosa.

...

Artikel twee - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8400 Oostende, Hendrik Baelskaai 13.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het

Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op

authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de

bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowelin eigen naam en voor eigen rekening,

als in naam en voor rekening van derden:

I. Specifieke activiteiten

Rederij met het oog op zeevisserij met winstgevend doel en alle daden van handel en nijverheid daarmee verband houdende, zoals aankopen of laten bouwen van alle zeevisserijschepen, optuiging, materiaal en machines, uitbaten van alle zeevisserijschepen al dan niet toebehorende aan de vennootschap, verkopen van alle producten, zowel in natuurlijke staat als bewerkt of omgevormd, in het groot of in het klein, huren of kopen van alle roerende en onroerende goederen, nodig of nuttig voor de uitbating van het bedrijf; in één woord en zonder dat voorgaande opsomming beperkend is, alle daden van koophandel en nijverheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

betrekkelijk de rederij en de beoefening van de zeevisserij met winstdoeleinden en dit zowel in eigen naam, als in naam en voor rekening van derden.

Aquacultuur, zeevisserij en alle vaartuigen en drijvende constructies, import en export van alle maritieme producten, catering, zeebouw, alle handelingen van onderhoud, slepen en duwen van vaartuigen en drijvende constructies, beloodsing, vervoer van bemanning en personen op zee en op binnenwateren, bunkeren en bevoorraden van schepen en off-shore installaties, duikwerkzaamheden en bergingswerken, hydrografische werken, kopen en verkopen en management van pleziervaartuigen en andere schepen, met inbegrip van maar niet beperkt tot visserij en koopvaardijschepen, algemene scheepsconsultancy.

De vennootschap kan alle bestuursmandaten waarnemen; De vennootschap kan administratieve ondersteuning geven en andere bedrijven beheren.

De vennootschap mag onder andere ieder dezer daden stellen ook in naam en voor rekening van om het even welke lastgever, en aldus optreden in hoedanigheid van lasthebber, commissionair, makelaar, vertegenwoordiger of tussenpersoon.

II. Algemene activiteiten

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

D/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

E/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

F/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of

financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de

verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere

wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of

samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar

maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en

Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire

bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

TITEL TWEE - KAPITAAL

Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens

betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de

aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan

overhandigd.

...TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of

rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel,

behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volnacht

opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze

volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel elf - VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel twaalf - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de

vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

Artikel dertien - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden in de maand juni op de eerste zaterdag om 11 uur.

...

TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

Artikel zeventien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

...

Artikel achttien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

...

Artikel twintig - ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij

zullen in functie treden na het bekomen van de vereiste homologatie van hun aanstelling door de bevoegde

Rechtbank. Zij beschikken over alle machten zoals vermeld in hun benoemingsbeslissing.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij

door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

...

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op eenendertig december tweeduizend veertien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten.

...

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: Mevrouw CASIER Anne Marie, wonende te 8400 Oostende, Hendrik

Baelskaai 13

die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

e. geen commissaris te benoemen.

Voor beredeneerd analytisch uittreksel

Geassocieerd notaris Annelies Vanquathem

- bijlage : afschrift oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

06/01/2015
ÿþMad Word 1t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



rfw,;9 CaiT

l

I i







Ondememingsnr : 0538.472.041

Benaming

(voluit) : AQUA MIMOSA (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HENDRIK BAELSKAAI 13, 8400 OOSTENDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : VENNOOTSCHAP - STATUTENWIJZIGING - KAPITAALSVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Annelies Vanquathem, notaris te Brugge (Sint-Kruis), van achttien december tweeduizend veertien, ter registratie, dat de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AQUA MIMOSA te 8400 Oostende, Hendrik Baelskaai 13, onder meer volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de verhoging van het maatschappelijk kapitaal met driehonderd vijftigduizend (350.000,00) euro, om het te brengen van honderd achtentachtigduizend zeshonderd (188.600,00 EUR) euro op vijfhonderd achtendertigduizend zeshonderd euro (538.600,00), en verhoging van het aantal aandelen met duizend achthonderd tweeëntachtig (1.882), om ze te brengen van duizend en veertien (1014) aandelen op tweeduizend achthonderd zesennegentig (2,896) aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, die deelne-'men in de winsten vanaf heden, en waarop zal worden ingetekend in speciën, Er zal onmiddellijk ten pari in geld worden ingeschreven op de nieuwe kapitaalaandelen tegen fractieprijs en waarbij deze inbreng in totaal zal worden volstort voor 100.000 euro, zijnde drieënvijftig komma dertien euro per aandeel.

Inschrijving:

Vervolgens heeft Mevrouw CASIER Anne Marie, voornoemde comparant sub 1, na kennis genomen te' hebben van het voorgaande, erkent volledig te zijn ingelicht over de statuten en de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AQUA MIMOSA", verklaart in te tekenen op alle 1.882 nieuwe aandelen, en dit tegen de prijs van driehonderd vijftigduizend (350.000,00,-) euro, waarvan honderdduizend euro (¬ 100.000) volstort, zijnde drieënvijftig komma dertien euro per aandeel.

Samen: 1.882 aandelen, wat de totaliteit van de bijgemaakte aandelen omvat.

De voorzitter stelt vast dat de aandelen aldus werden volstort ten belcpe van honderdduizend euro (¬ 100.000,00). Overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, werden deze gelden gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap.

Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging van driehonderd vijftigduizend (350.000,00) euro daadwerkelijk werd verwezenlijkt en het kapitaal aldus werd gebracht op vijfhonderd achtendertigduizend zeshonderd euro (538.600) vertegenwoordigd door tweeduizend achthonderd zesennegentig (2.896) aandelen. met een fractiewaarde van elk één/tweeduizend achthonderd zesennegentigste (112.896ste)

Aanpassing statuten: De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de aanpassing van artikel vijf van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de huidige kapitaalsverhoging, als volgt:

"Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt vijfhonderd achtendertigduizend zeshonderd euro (538.600).

Het is vertegenwoordigd door vertegenwoordigd door tweeduizend achthonderd zesennegentig (2.896), aandelen die elk één/tweeduizend achthonderd zesennegentigste (1/2.896ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Bijlage.:

- afschrift akte

- coordinatie statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 28.08.2015 15487-0274-011

Coordonnées
AQUA MIMOSA

Adresse
HENDRIK BAELSKAAI 13 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande