APPELMANS CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APPELMANS CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.962.356

Publication

25/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 14.03.2014, NGL 20.03.2014 14069-0141-009
12/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llII!I~~~u~~~u~uu~uu

*13186 2+

NEERGEl_E,10

-aine. 2013

ECr TBAR-K-Kuu r-3ANDi=c.

Ondernemingsnr : 0843.962.356 L_ KORTRIJK

Benaming

(voluit) ; APPELMANS CONSULTING (verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leliestraat 58 , 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerleggen verslag quasi inbreng

Neerlegging van het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de quasi-i inbreng van vermogensbestanddelen van de zaakvoerder en dit conform artikel 222 van ht Wetboek van: Vennootschappen.

NV APAC,

Vertegenwoordigd door Paul Appelmans,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recta ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/03/2012
ÿþ mon Word 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 3y 9, 3S6.

Benaming

(voluit) : APPELMANS CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Leliestraat 58 - 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Karel Vandeputte te Roeselare, op 13 februari 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat de heer APPELMANS Paul Pierre Lydia Marie, geboren te Ukkel op elf juli negentienhonderd tweeënzestig, echtgenoot van mevrouw Catherine VERMOTE , wonende te 8800 Roeselare, Leliestraat 58, gehuwd onder het wettelijk stelsel, is overgegaan tot de oprichting van de besloten vennootschap, met beperkte aansprakelijkheid onder de naam: "APPELMANS CONSULTING",

Het kapitaal bedraagt VIJFENDERTIGDUIZEND EURO (¬ 35.000,00) vertegenwoordigd door driehonderd vijftig (350) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/driehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Aile aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën. De driehonderd vijftig (350) aandelen werden allen onderschreven door de heer Paul Appelmans voornoemd, die verklaard heeft dat de onderschrijving is gebeurd met eigen middelen.

Totaal : driehonderd vijftig (350) aandelen.

De opriçhter verklaart en erkent dat elk der aandelen volledig volgestort is.

De vennootschap besçhikt bijgevolg over een bedrag van VIJFENDERTIGDUIZEND EURO (¬ 35.000,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer t E77

7380 3492 2042, geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC Bank,

RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "APPELMANS CONSULTING".

ZETEL.

De zetel is gevestigd te 8800 Roeselare, Leliestraat 58.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,. filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Specifieke activiteiten

AI Het verlenen van advies, diensten, analyse, expertise, begeleiding en bijstand aan bedrijven, personen, overheden, instellingen, organisaties en derden, zowel consultancy als implementatie, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van financieel management, financiële planning en vermogensanalyse, bedrijfseconomische, financiële, sociale, juridische, fiscale, boekhoudkundige, informatica-, wetenschappelijke en aanverwante aangelegenheden, algemeen management, budgettering, bedrijfsvoering en beheer, Organisatie, planning, efficiëntie, toezicht, marketing, productie, onderzoek en ontwikkeling, processing,. personeels-, commercieel en financieel beleid, vermogensbeheer, het berekenen van de kosten en de baten; van vooropgestelde maatregelen, contract- en risiçoanalyse, dit alles in de meest ruime betekenis, teneinde de kwaliteit, effectiviteit, efficiëntie, planning, organisatie, rentabiliteit, beheer en toezicht te verhogen of te verbeteren en dit zowel op individueel en persoonlijk als op groepsniveau, met inbegrip van het ontwikkelen begeleiden, uitwerken, de realisatie en implementatie van processen, beleidsstrategieën en (financieel); management met uitzondering van degene die door de wet voorbehouden zijn aan gespecialiseerde beroepen.

BI Het verlenen van coaching, begeleiding en bijstand en het inrichten, organiseren en geven van allerhande._opleidingen._en.trainingen._ bij _. middel__van. afle._magelijke_ voor.drachten,__cursussen,..seminaries,:

Op de laatste blz. van Luík B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

i111m~mu~~~muu~!uu

*iaaszaas ,

beh

aa

Bel Stat

Z BELGE NEERGELEGD

2012 2 0, 0z, 2012

;4ATSBLAQ

R~~MARiK KCOphiANDEL

_ :_IÇEiP1-i'f'1I4IK





MONITE[JI

28-02

;LGISCH S

ti4 workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge QI Het verlenen van overige zakelijke dienstverlening;

pl Het aanschaffen, beheren en ter beschikking stellen van de infrastructuur, inclusief gebouwen, tevens de inrichting van algemene diensten en technische, administratieve en financiële organisatie nodig of nuttig voor de realisatie van het maatschappelijk doel, kortom van een volledige materiële infrastructuur die nodig of nuttig is om de genoemde activiteiten uit te oefenen;

Algemene activiteiten

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen en verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospeoteren en uitbaten van onroerende goederen, het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

W Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, lichamelijke en onlichamelijke, daarin begrepen effecten en portefeuillewaarden, al dan niet beursgenoteerd, alsmede deelnemingen en onverdeelde rechten in handels- en burgerlijke vennootschappen of verenigingen; zoals onder andere het verwerven van roerende goederen door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen op participaties, aandelenopties, effectenportefeuilles, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen of ondernemingen. De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. 0e hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen/attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn;

Binnen het kader hiervan kan de vennootschap alle meest uitgebreide roerende en onroerende verrichtingen doen, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap, onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, verkopen, in huur nemen, verhuren, ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel met het hare verwant is of er bij aansluit of van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

CI De studie, de uitbating en de vertegenwoordiging van brevetten, patenten, licenties, merken, know-how, en rechten van het intellectuele patrimonium. De handel onder al zijn vormen van producten die hun oorsprong vinden in de commercialisatie van bovenvermelde rechten.

D/ De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm ; zij kan zich tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin alle handels-en financiële operaties verrichten behalve deze welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

E/ De vennootschap kan optreden als houdstermaatschappij van vennootschappen en ondernemingen die industriële, onroerende, commerciële en/of burgerlijke activiteiten uitoefenen, alsook het mandaat van bestuurder, zaakvoerder, gedelegeerd bestuurder, bedrijfsleider, volmachtdrager, mandataris en vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen of ondernemingen met welke al dan niet een of andere band van deelneming bestaat; zij kan onder andere overgaan tot het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen, het deelnemen aan hun beheer en bestuur, het verlenen van technische en financiële bijstand; de vennootschap mag in het algemeen om het even welke beheersopdracht, functie of mandaat waarnemen in ondernemingen en vennootschappen voor zover deze in overeenstemming is met de toepasselijke wettelijke en/of deontologische regelgeving.

F/ De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

G/ De vennootschap kan in het algemeen overgaan tot alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel en ten dele vergemakkelijken, dit zowel in België ais in het buitenland; de vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting of inschrijving, of op om het even welke andere wijze deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, aanverwant of complementair doel nastreven, of nuttig zijn tot het geheel of gedeeltelijk verwezenlijken of uitbreiden van haar doel.

Al deze opsommingen zijn geenszins limitatief, doch enkel aanhalend en ten titel van voorbeeld gegeven. Ze dienen in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden.

DUUR.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt VIJFENDERT1GDUiZEND EURO (¬ 35.000,00).

Het is vertegenwoordigd door driehonderd vijftig (350) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/driehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn op naam.

JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van maart om 10.00 uur.lndien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping. Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die éentvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan, tenzij de bestemmelingen er schriftelijk, individueel en uitdrukkelijk mee hebben ingestemd hun oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Ze worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. BESTUURSBEVOEGDHEID

iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen bepaald in artikel twaalf waarvoor het gezamenlijke optreden van 2 zaakvoerders vereist is en behoudens waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingevat er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk ge9even te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tennminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Ais de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) moeten) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningsstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Voor-pphouden "abn he Belgisch Staatsblad Alie activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op dertig september tweeduizend dertien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten. OVERNAME DOOR DE VENNOOTSCHAP VAN DE VERBINTENISSEN AANGEGAAN DOOR DE ZAAKVOERDER GEDURENDE DE TUSSENTIJD

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

BENOEMING VAN NiET STATUTAIRE ZAAKVOERDER

De verschijner heeft bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één,

b. te benoemen tot deze functie:

de naamloze vennootschap "APAC", met zetel te Roeselare, Leliestraat 58, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer BTW BE 0466.349.571.

Opgericht uit de splitsing van de bestaande naamloze vennootschap "Cartel" blijkens akte verleden voor notaris Marc Boeleert te Danshoren-Brussel op elf juni negentienhonderd negenennegentig, bekend gemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van acht juli daarna, onder nummer 990708-004

Waarvan de statuten gewijzigd werden blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Karel Vandeputte te Roeselare op éénentwintig november tweeduizend en zeven, bekend gemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van zeven december daarna, onder nummer 07176583.

Waarvan de statuten laatst gewijzigd werden blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Karel Vandeputte te Roeselare op vijftien maart tweeduizend en elf, bekend gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twee september daarna, onder nummer 11134022.

Ondergetekende notaris wijst de naamloze vennootschap "APAC' op de noodzaak tot het benoemen van een vast vertegenwoordiger voor het uitoefenen van de functie van zaakvoerder,

De heer APPELMANS Paul, voornoemd, wordt hiertoe aangeduid mits bekrachtiging door de Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap "APAC".

De heer APPELMANS Paul, voornoemd, is alhier aanwezig en verklaart te aanvaarden. Hij bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet,

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

e, geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Amfico  Ampe accountancy", met zetel te 8200 Brugge, Torhoutsesteenweg 437, vertegenwoordigd door de heer Alexander Ampe, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, aan wie de macht verleend wordt om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte de dato 13 februari 2012





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
APPELMANS CONSULTING

Adresse
LELIESTRAAT 58 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande