APOTHEEK DEMARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK DEMARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.635.148

Publication

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 02.08.2013 13392-0447-016
20/12/2011
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Wft D



INt3EB.'01VtEN TER C31i3PP1II RECHTBANK VAN Ft3O1'HA1tDEI.

*11190916*

,~---Onderne -------------------------------~-c-~-~ ~ G 3 5....-- ------ ~

mingsnr : 00 A y Benaming (voluit) : Apotheek Demaré

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeelaan 75

8660 De Panne

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

i

Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-

i.

e Amandsberg, ondergetekend op 30 november 2011, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat : ;

e L De heer DENECKERE, Hendrik Pieter Roos Corneel, geboren te;

;i Kortrijk op vijftien november negentienhonderd éénenzeventig, en zijn echtgenote, mevrouw DEMARÉ, Sofie; ;i Simonne Michel Maurice, geboren te Lier op tweeëntwintig februari negentienhonderd tweeënzeventig, samen wonende te Oostende, Torhoutsesteenweg 140, onder hen een Besloten Vennootschap met Beperkte i,

CU ;, Aansprakelijkheid hebben opgericht. ;;

CU I1. De vennootschap als naam heeft : APOTHEEK DEMARÉ. pI11. De zetel is gevestigd te De Panne, met als eerste adres Zeelaan 75.:: i; De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder.

IV. De vennootschap als doel heeft : Het oprichten, overnemen en uitbaten van een apotheek of apotheken!, met alle hieronder inbegrepen activiteiten en onder meer de handel onder alle vormen, aankoop en verkoop, ini; . -en uitvoer en fabricatie in farmaceutische en parafarmaceutische producten, phytotherapeutische producten,;; cosmetica, parfumerie, drogisterijartikelen en bandageartikelen, herboristerij, kruiden, toiletartikelen, ,, dieetproducten, onderhoudsproducten, magistrale bereiding van allo -of homeopatische geneesmiddelen; iedere;; ;; activiteit die met de gezondheidszorg in de ruimste zin verband houdt; het ondernemen van industriële,,; klinische, medische, biologische, scheikundige en toxicologische analyses; alles in de ruimste zin van het;; woord.

Alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel;; ;' in verband staan, alsook zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen;;

:; aangegaan. ,;

i; De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op

i! om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig en bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke;; verwezenlijking van haar doel.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële,;; financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of;;

s ;; gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken;;

°U of uit te breiden.

Alles zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren;l die zij het best geschikt zou achten.

Deze lijst is exemplatief en niet limitatief en moet verstaan worden in de;, meest uitgebreide zin.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizendli zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder!; vermelding van waarde, die elk één/honderd zesentachtigste deel van het kapitaal en bezit vertegenwoordigen.

VI. Het kapitaal werd volledig in geldspeciën onderschreven en de;;

aandelen zijn verdeeld als volst _ q

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

be

a

B4

ste

-8 DEC. 2011

vErff±re

Bijlagen bij 7iët Belgisch Sta fsbIad 2O/1212011 Annexer dü Moniteur beIgé

Voor-bbhouden aan het Belgisch Staatsblad

a) De heer Hendrik DENECKERE, voornoemd, drieënnegentig (93)' aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (E 9.300,00) ;

b) Mevrouw Sofie DEMARÉ, voornoemd, drieënnegentig (93) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (E 9.300,00).

Alle aandelen, door de oprichters onderschreven, worden door hen ieder in geld gedeeltelijk volstort tot beloop van één derde (1/3), zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00) beschikt.

Alle aandelen worden aldus, volstort ten belope van één derde (1/3), aan

de oprichters toegekend.

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd voor een beperkte of onbeperkte duur door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, en die de duurtijd van hun opdracht bepaalt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders heeft beslist.

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Ingeval een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen. Hetzelfde geldt ingeval de vennootschap wordt benoemd als bestuurder of zaakvoerder bij een rechtspersoon.

IX. Ieder boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op één januari tweeduizend en twaalf samen met de start van de uitbating van de apotheek en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend dertien.

XI. Benoeming zaakvoerder.

De voornoemde oprichters, in eerste buitengewone algemene vergadering vergaderd, beslisten met éénparig goedvinden drie zaakvoerders te benoemen voor onbepaalde duur, namelijk :

- de heer Hendrik DENECKERE, voornoemd ;

- Mevrouw Sotie DEMARÉ, voornoemd;

- De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid APOTHEEK DENECKERE-DEMARE met zetel te Oostende, Torhoutsesteenweg 140, ondernemingsnummer 0475.181.323 RPR Brugge, met BTW-nummer BE475.181.323, met als vaste vertegenwoordiger de heer Hendrik DENECKERE, voornoemd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 7 december 2011

mai 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
APOTHEEK DEMARE

Adresse
ZEELAAN 75 8660 DE PANNE

Code postal : 8660
Localité : DE PANNE
Commune : DE PANNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande