ANVAS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ANVAS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 471.770.386

Publication

23/01/2014
ÿþ MW word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~Y~W~~IIhM~I~I~II~IW

*14023950*

INGEKONIEN'1EB Ge1P.FIV

RECHTBAN'ii. VAN KOOPHANDEL

Ili JAN, 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0471770386

Benaming

(voluit) : ANVAS

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Zeedijk 432 bus 2, Koksijde 8670

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overneming  gelijkgestelde verrichting -» overgenomen vennootschap

Uit een akte verleden voor Notaris Frederic OPSOMER, met standplaats te Kortrijk op 17 december 2013, geregistreerd lste kantoor te Kortrijk op 27 december 2013 boek 972 blad 74 vak 18 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ANVAS" met maatschappelijke zetel 8670 Koksijde,, Zeedijk 432 bus 2, ondememingsnumrner BTW 0471 770 386 RPR Veurne.

De volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid der stemmen

EERSTE BESLUIT:

De enige aandeelhouder keurt het fusievoorstel bekendgemaakt als in de dagorde gemeld, goed.

TWEEDE BESLUIT:

Ontbinding - Fusie

De algemene vergadering besluit tot de ontbinding, zonder vereffening, van de vennootschap en tot fusie met de bvba MEGNIL, met maatschappelijke zetel te 8530 Harelbeke, Gentsestraat 79, overnemende vennootschap, mits overdracht aan deze laatste van de algeheelheid der activa en passiva van het vermogen op 1 januari 2013 van de vennootschap "ANVAS" niets uitgezonderd noch voorbehouden, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 20112, Alle handelingen verricht sinds die datum door de overgenomen vennootschap, worden vanuit boekhouding standpunt beschouwd, als zijnde vervuld voor rekening van de ovememende vennootschap. De veranderingen die eruit voortvloeien in de activa en passiva van de overgenomen vennootschap zullen ten bate of ten schade zijn van de overnemende vennootschap, De beschrijving van het overgedragen vermogen en de voorwaarden van deze overdracht worden opgenomen in het proces-verbaal van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap.

Deze beslissing tot fusie zal slechts gevolgen hebben vanaf het ogenblik van het nemen, door de algemene vergadering der aandeelhouders van zowel de overgenomen als de overnemende vennootschap, van overeenstemmende besluiten tot fusie door overdracht van de algeheelheid van activa en passiva in het vermogen van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap. En dit, na goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders der overnemende vennootschap van de statutenwijzigingen die uit de fusie voortvloeien overeenkomstig artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen

Overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de fusie, vanaf de beslissing genomen door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, van rechtswege en zonder vereffening de ontbinding tot gevolg van onderhavige vennootschap alsmede de overgang van het gehele vermogen van deze vennootschap op de overnemende vennootschap MEGNIL.

Overeenkomstig artikel 726 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen leidt deze overdracht niet tot de toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de opgeslorpte vennootschap behoren aan de overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT:

De jaarrekening van de overgenomen vennootschap werd opgesteld door de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap.

Haar goedkeuring alsmede de kwijting te verlenen aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap zal beslist worden door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT: Bevoegdheden

De algemene vergadering verleent, met recht van in de plaats stelling, alle bevoegdheden aan de Heer DUYNSLAGER Nicolas, die aanvaardt, teneinde de opgeslorpte vennootschap te vertegenwoordigen in de bewerkingen van de fusie en om te waken over het verloop van de overdrachtbewerkingen naar de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ovememende vennootschap van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap; in het bijzonder betreffende de inschrijving van de verschillende elementen van het actief en passief vermogen van de overgenomen vennootschap op hun 31 december 2013 in de boekhouding van de ovememende vennootschap.

Bij deze overdracht ten gevolge van de fusie, is de Heer Duynslager Nicolas, hierboven aangeduid ook nog gemachtigd om

- de hypotheekbewaarder te ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; aan alle rechten, voorrechten, ontbindende rechtsvorderingen te verzaken, opheffing te verlenen, met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet of andere beletselen;

- de overnemende vennootschap in de plaats te stellen van alle verbeterende of aanvullende akten en in geval van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene vermogensoverdracht tengevolge van ontbinding zonder vereffening, zoals ze zullen worden vermeld in het proces-verbaal van de algemene vergadering van de ovememende vennootschap;

- alle formaliteiten te vervullen in de Kruispuntbank Ondernemingen en bij de B.T.W. ;

- onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van hun bevoegdheid afvaardigen zoals zij dat bepalen en voor de door hen vastgelegde duur.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Frederic Opsomer.

Tegelijk neergelegd:

- uitgifte der akte ;

Voor-

behouden

aan heet

E3gtgisch

S'faatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.04.2013, NGL 27.08.2013 13471-0391-018
25/06/2013
ÿþMod Word 11.1

~ l,4it In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0471.770.386

Benaming

(voluit) : ANVAS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Zeedijk 432 / 2, 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwe " akte : FUSIEVOORSTEL

FUSIEVOORSTEL

Zijn verschenen op de maatschappelijke zetel van de BVBA MEGNIL op 12 juni 2013: ENERZIJDS

De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEGNIL, met maatschappelijke zetel te 8530 Harelbeke, Gentsestraat 79, opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Megnil" ingevolge akte verleden voor notaris Pieter Van Ongeval, destijds te Wortegem-Petegem op 28 maart 1991, waarvan een uittreksel werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 april daarna, onder nummer 910425-276. Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst voor notaris Bernard Verstraete, notaris te Kuume op 16 september 1998, waarvan een uittreksel werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 oktober daarna, onder nummer 981008-140

Waarvan het doel als volgt is :

De vennootschap heeft tot doel,

-De planning en de ontwikkeling van industriële en commerciële projecten van alle aard, in België en in het buitenland, evenals de participatie in alle transacties betreffende investering of financiering die bijdragen tot de realisatie van dergelijke projecten organiseren en er toezicht over verzekeren.

-Zij mag industriezones of ambachtelijke zones realiseren op gelijk welke plaats, of deze opdracht overdragen aan derden.

-Zij mag industriële enquêtes uitvoeren, industriële analyses opstellen, verkoop, verkoops- en aankoopbureaus openen en bij de verkoop van industriële en commerciële producten bemiddelen.

-De vennootschap heeft verder tot doel het opmaken van aile plannen en bestekken die betrekking hebben tot de burgerlijke bouwkunde, het toezicht en de leiding van dergelijke werken; het geven van deskundig advies; schattingen en deskundig onderzoek met betrekking tot onroerende goederen; dit alles in de meest ruime zin.

-Alle verrichtingen die betrekking hebben op het aankopen en verkopen, het laten bouwen of verbouwen, inrichten, onderhouden, huren, verhuren, verkavelen en beheren van onroerende goederen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Deze opsomming is niet beperkend maar verklarend.

-De vennootschap mag octrooien verwerven, uitbaten of bemiddelen, om het even welke handel of makelarijverrichting tot stand brengen, participaties nemen in ondernemingen in binnen- en buitenland, deze participaties verkopen of overnemen, filialen oprichten, onroerende goederen, kopen, beheren of verkopen; dit alles in de meest ruime zin.

-De vennootschap mag alle bewerkingen doen van commerciële of financiële roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de bevordering van het maatschappelijk doel. Zij kan aldus rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in of het beheer voeren over aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enige samenhang met het hare staat, ook door het verlenen van haar borgstelling of van zakelijke waarborgen.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

, De vennootschap kan haar activiteit uitvoeren in België en in het buitenland op de wijze die zij geschikt achten.

is aanwezig of vertegenwoordigd, de zaakvoerder

-Duynslaeger Nicolas

EN

ANDERZIJDS

De naamloze vennootschap ANVAS, met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde, Zeedijk 432 bus 2, opgericht bij akte verleden voor notaris Marnix De Sadeleer op 25 april 2000, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 mei 2000, onder nummer 20000506-28

Waarvan de statuten nadien niet werden gewijzigd

Waarvan het doel als volgt is :

De vennootschap heeft tot doel

-Alle studiewerk en opmetingen betreffende burgerlijke bouwkunde en vastgoed.

-Alle verrichtingen die betrekking hebben op het aankopen en verkopen, het bouwen en verbouwen, huren

of verhuren, verkavelen en beheren van onroerende goederen zowel voor eigen rekening als voor rekening van

derden.

-De vennootschap mag tevens als algemene bouwonderneming de bedrijvigheid coördineren die betrekking

heeft op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouw- en voltooiingswerken door onderaannemers en dit alles

in de meeste ruime zin.

Deze opsomming is niet beperkend maar verklarend.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd, de volgende leden van de raad van bestuur

- De heer Duynslaeger Nicolas

- Megnil BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Duynslaeger Nicolas

Onder voormelde comparanten werden volgende beslissingen genomen

a) Fusie

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergadering een fusievoorstel zullen voorleggen dat ertoe strekt een fusie door te voeren waarbij de NV ANVAS wordt opgeslorpt door de BVBA Megnil, door overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de NV Anvas naar de BVBA Beverekouter

Deze overname zal gebeuren uitsluitend tegen uitreiking van volgestorte aandelen, toe te kennen als vergoeding voor deze overgang en dit zonder enige opleg in geld. De opslorpende vennootschap zal alle kosten voortvloeiend uit de fusie dragen.

b) Ruilverhouding

De ruilverhouding wordt als volgt vastgelegd;

De waarde van de aandelen van NV ANVAS worden geraamd op 1.086,35 Euro per aandeel, de waarde van de aandelen van MEGNIL BVBA op 1.088,55 Euro per aandeel. Bijgevolg werd de ruilverhouding vastgesteld op 1 aandelen Megnil BVBA voor 1 aandeel ANVAS NV. De aandelen reeds in bezit van Megnil BVBA ontvangen geen vergoeding maar worden vernietigd,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

c) Datum voor deelname in de winst

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst gaat in op 01.01.2013.

d) Boekhouding

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 01.01.2013.

e) Bijzondere voordelen

Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan leden van de bestuursorganen.

f) Bijzondere rechten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten worden toegekend.

Het fusievoorstel zal worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van elke betrokken vennootschap.

Opgemaakt te Harelbeke op 12 juni 2013.

Volgende stukken worden neergelegd:

- Fusievoorstel tussen BVBA Megnil (ondememingsnummer 0443.824.785) en

NV Anvas (ondernemingsnummer 0471.770.386)

Duynslaeger Nicolas

Gedelegeerd bestuurder

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.04.2012, NGL 07.01.2013 13003-0410-017
12/12/2012
ÿþbeh *12200537*'

aa 111 8

Be Sta









Motl Word 11 1

iN{}Eti'tJN.t~,"N TER (fiireme RZCfITBANi,+. VAN KOUP.Eta~,~JUL

- 3 DEC. 2012 legme\TE

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar . 0471.770.386

Benaming

(voluit) : ANVAS

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Zeedijk 432, Bus 2, 8670 Oostduinkerke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

Ingevolge verslag van de algemene vergadering dd 30 april 2012 is kennis genomen van de herbenoeming

van volgende bestuurders en dit voor een periode van 6 jaar zijnde tot de algemene vergadering van 2018:

- De Heer Duynslaeger Nicolas, Georgi sava rakovski 62, 7071 Basarbovo, Bulgarije

- Megnil BVBA, Gentsestraat 79, 8530 Harelbeke, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer

Duynsfaeger Nicolas, Georgi sava rakovski 62, 7071 Basarbovo, Bulgarije

Ingevolge verslag van de raad van bestuur dd 30 april 2012 volgend op de algemene vergadering wordt beslist te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder en tot voorzitter van de raad van bestuur en dit voor een periode van 6 jaar zijnde tot de algemene vergadering van 2018:

- De Meer Duynslaeger Nicolas, Georgi sava rakovski 62, 7071 Basarbovo, Bulgarije

Nicolas Duynslaeger

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij-het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden - Recto Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

,

05/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.04.2011, NGL 30.09.2011 11566-0364-017
05/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.04.2010, NGL 29.10.2010 10596-0318-015
05/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.04.2008, NGL 29.08.2008 08687-0225-016
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 11.07.2007, NGL 31.08.2007 07697-0091-014
10/10/2006 : KO149005
22/08/2006 : KO149005
07/07/2006 : KO149005
06/01/2004 : KO149005
11/12/2002 : KO149005
06/05/2000 : KOA019099

Coordonnées
ANVAS

Adresse
ZEEDIJK 432, BUS 2 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande