AGRIPOM IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGRIPOM IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.822.983

Publication

24/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.05.2013, GGK 26.10.2013, NGL 20.12.2013 13693-0028-009
10/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

Luit< B'` ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TF

bel BRUGGE (Afdeling Brume!)

ar 2 ? H4MT 012 ,

BE r ~

Sta

I *izjosas*



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Marialoopsesteenweg 2L te 8700 Tielt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op 22 maart 2012, akte

eerstdaags neer te leggen ter registratie; dat daarbij opgericht werd een vennootschap met als:

-11 Vennoten:

-/ PantaRei Groep, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

met zetel te 8700 Tielt, Marialoopsesteenweg 2 L,

-/ De heer Wamez Jan Johan Marcel, wonende te Tielt, Egemsesteenweg 65,

-I De heer Warnez Filip Michel Christiaan, wonende te Tielt, Bedevaartstraat 82,

-2/ Rechtsvorm: De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

-3/ Benaming: Zij draagt de benaming AGR1POM IMMO.

-4/ Zetel: De zetel van de vennootschap is voor het eerst gevestigd te 8700 TIELT, Maria-loopsesteenweg 2

L.

-5/ Duur. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden.

-6/ Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt 1.000.000,00 Euro zegge EEN MILJOEN EURO. Het is vertegenwoordigd door 10.000 zegge TIENDUIZEND aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één tienduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 10.000.

Op de kapitaalaandelen wordt ais volgt in geld ingeschreven:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PantaRei Groep, heeft ingeschreven in geld voor 999.800 Euro op 9998 aandelen en aan haar worden 9998 aandelen toegekend,

De heer WARNEZ Jan heeft ingeschreven in geld voor 100 Euro op 1 aandeel en aan hem wordt een aandeel toegekend, genummerd 9999,

De heer WARNEZ Filip heeft ingeschreven in geld voor 100 Euro op 1 aandeel en aan hem wordt een aandeel toegekend, genummerd 10.000. Alle aandelen werden volledig afbetaald.

Er werd dus 1.000.000,00 Euro afbetaald en gedeponeerd overeenkomstig de wet bij de KBC Bank te Tielt die een bankattest heeft afgeleverd.

-7/ Doel: De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland:

Voor eigen rekening:

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

0844127983

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : AGRIPOM IMMO

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

. ~ A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikke-ling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een parti-cipatie aanhoudt;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge BI het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

CI het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bij-stand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

DI het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van cctrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe pro-ducten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

Specifieke activiteiten:

Managementactiviteiten van holdings omvattende het op lange termijn aanhouden van aande-len die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit diverse economische sectoren alsook het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementacti-viteiten die vergelijkbaar zijn met de activiteiten die uitgeoefend worden door de maatschap-pelijke of administratieve zetels van bepaalde ondernemingen.

Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of ver-knocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaar-dig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschap-pelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

-8/ De jaarvergadering: Elk jaar en voor het eerst in het jaar tweeduizend en dertien wordt de JAARVERGADERING gehouden de LAATSTE ZATERDAG VAN OKTOBER om NEGENTIEN UUR.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag op het-zelfde uur gehouden. De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven. Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij door een commissaris, zo er één benoemd is.

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping even-eens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk ka-pitaal vertegenwoordigen, In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag. De jaarvergadering wordt gehouden in de gemeente waar de vennootschap haar zetel heeft.

Bijeenroeping: De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten. Zij worden gedaan overeenkomstig de wettelijke bepalingen terza-ke.

Toezenden van stukken: Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stuk-ken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten worden ter beschikking ge-steld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

-9/ Stemrecht  Voorwaarden voor toelating tot de vergadering:

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht. De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste in functie zijnde zaakvoerder of, bij diens afwezigheid, door de persoon gekozen door de aanwezige vennoten.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennoot-schappen.

Verdaging jaarvergadering: Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verda-ging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslis-sing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Vraagrecht: De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennoot-schap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

Notulen: De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden. Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

-101 Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de alge-mene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. Wanneer een rechtspersoon aange-wezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werkne-mers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bevoegdheden zaakvoerder:

1/ Bestuursbevoegdheid.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel ván de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het intern bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn vormen deze een college dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Indien er meer dan een zaakvoerder is, kunnen zij onder elkaar de uitoefening van hun be-voegdheid regelen. Zodanige verdeling van taken is niet aan derden tegenstelbaar.

2/ Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder, zelfs als er meerdere zijn en zelfs elk alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

3) Tegenstrijdig belang.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerders) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerders:

Er werd beslist het aantal zaakvoerders momenteel te bepalen op twee.

Werden benoemd tot niet-statutair zaakvoerders voor onbepaalde duur:

.1) De heer WARNEZ Jan Johan Marcel, oprichter voornoemd en:

.2) De heer WARNEZ Filip Michel Christiaan, oprichter voornoemd.

-111 Boekjaar. Het BOEKJAAR der vennootschap gaat in op één juni en eindigt op eenendertig mei van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 mei 2013.

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris alsmede een jaarrekening opma-ken, overeenkomstig de wet.

-12/ Winstverdeling. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag, Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

-13/ Vereffeningssaldo: Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeeltiverdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld, Indien op alle aandelen niet in gelijke

" ~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

verhouding is gestort, moet/moeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde' verdeling, met dit onder-scheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbeta-lingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

-141 Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting:

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en aile activiteiten onderno-men sinds 1 januari 2012 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting kunnen worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechts-persoonlijkheid door de vennootschap.

-151 Volmachten: De vennootschap Lievens Accountancy Services BVBA, met zetel te 8200 Brugge, Wittemolenstraat 47 ondememingsnummer 0449.630.533 of elke andere door haar aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle do-cumenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-uittreksel van de akte

Getekend, Christine Callens, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden "aan hét Belgisch Staatsblad

05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.05.2015, GGK 31.10.2015, NGL 03.11.2015 15662-0415-010

Coordonnées
AGRIPOM IMMO

Adresse
MARIALOOPSESTEENWEG 2L 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande