ADVOCATENKANTOOR FEYS IVES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR FEYS IVES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.983.316

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 07.07.2014 14274-0223-014
10/01/2014
ÿþr

Mod Word 11,1

L~ ~ ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~~ na neerlegging ter griffie van dekte_ _ _ -. - . _. _

Ï7.4.5 "



Ondernemingsnr : 0878.983.316

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR FEYS IVES

(verkort) :

Rechtsvoren : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Strandlaan 269 - 8670 Koksijde (Sint-Idesbald)

(volledig adres)

' Onderwerp akte : Statutenwijziging - Kapitaalverhoging

" Uit het proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Peter De Baets te Koksijde op 20 december 2013, geregistreerd te Nieuwpoort, vijf bladen, geen renvooien op 23.12.2013, boek 5/116, blad 81, vak 08. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR), De Ontvanger ai (getekend) LUC DE BERGH, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Advocatenkantoor Feys Ives", met zetel te 8670 Koksijde ( Sint-Idesbald), Strandlaan 269, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Marc Vanden Bussche te Koksijde op 24 januari 2006, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 09 februari daarna onder nummer 0030750, met eenparigheid van stemmen heeft besloten :

EERSTE BESLUIT  VERMENIGVULDIGING AANTAL AANDELEN

De algemene vergadering besluit om de huidige honderd aandelen te vermenigvuldigen met het getal één. komma acht zes, zodat vanaf heden het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18,600,00 EUR) wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, Ieder' één/honderdzesentachtlgste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend.

TWEEDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

a) dat bij algemene vergadering van dertien december tweeduizend en dertien, door de vennoten bij: unanimiteit werd beslist om dividenden uit te keren in toepassing van artikel 537, eerste lid van het Wetboek Inkomsten Belasting 92.

Dat bij zelfde algemene vergadering van dertien december tweeduizend en dertien werd beslist om de` uitgekeerde dividenden na roerende voorheffing terug in te brengen in het kapitaal door middel van een' kapitaalsverhoging, dit om aan de voorwaarden van artikel 537, eerste lid van het WIB 92.

Een kopie van de notulen van voormelde algemene vergadering zullen aan onderhavige akte gehecht blijven.

b) Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren te verzaken aan de termijn van 15 dagen om een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben, en verklaren om een exemplaar van deze verslagen 7 dagen op voorhand te hebben ontvangen, met name:

b.1. Verslag opgesteld op dertien december tweeduizend en dertien door de bedrijfsrevisor, CVBA AUDiTAS BEDRIJFSREVISOREN, vertegenwoordigd door de heer Sven Vansteeiandt, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA ADVOCATENKANTOOR FEYS IVES met zetel te 8670 Koksijde, Strandlaan 269, RPR Veurne 0878.983.316,

bestaat uit de vordering van de vennoten ingevolge de dividenduitkering ten bedrage van bruto 298.000,00 EUR onder afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van' ' inkomstenbelastingen.

Indien de vennoot zijn reeds uitgedrukte intentie tot incorporatie daadwerkelijk uitvoert, zal de totale' inbrengwaarde bijgevolg 268.200,00 EUR bedragen en wordt deze inbreng vergoed door 2.682 aandelen van' de BVBA ADVOCATENKANTOOR FEYS IVES zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

De nieuw uit te geven aandelen zullen dan als volgt worden toegekend

-De beer ives FEYS 268200,00 EUR 2.682 aandelen.

Voor-behoudes aan het Belgisch Staatsbias goum

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

N Na de voorgenomen vermenigvuldiging van het huidig aantal bestaande aandelen en de beschreven kapitaalverhoging zou het kapitaal dus 286.800,00 EUR bedragen en vertegenwoordigd zijn door 2.868 aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

-Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-Dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoot of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 13 december 2013.

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

SVEN VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor"

b.2. Verslag opgesteld op dertien december tweeduizend en dertien door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De aandeelhouders nemen inzage in voormelde verslagen en verlenen ontslag aan de voorzitter om voorlezing ervan te geven.

Na onderzoek ervan stelt de vergadering vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden geformuleerd door de aandeelhouders, waarna de vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om zich aan te sluiten bij de verslagen erin vervat.

Het origineel van beide verslagen zal, na "ne varietur" ondertekend te zijn door de aandeelhouders en de notaris, neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veurne, samen met een eensluidend afschrift van onderhavig proces-verbaal.

c) Kapitaalverhoging

c.1. De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tweehonderd achtenzestigduizend tweehonderd euro (268.200,00 ¬ ), om het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) te brengen tot tweehonderd zesentachtigduizend achthonderd euro (286,800,00 ¬ ) door inbreng in natura, mits creatie van tweeduizend zeshonderd tweeëntachtig (2.682) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde

c.2. De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort door volgende Inbreng in natura, door de heer Feys ives, voornoemd.

De inbreng betreft de inbreng van het vorderingsrecht op het netto-dividend ten bedrage van tweehonderd achtenzestigduizend tweehonderd euro (268.200,00 ¬ ), welke uitvoerig beschreven staan in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

c.3. De voorzitter stelt vast dat ondergetekende notaris de comparant uitdrukkelijk heeft gewezen op het feit dat ingevolge de bepalingen van zijn huwelijksvermogensrecht de uitgekeerde tussentijdse dividenden als aanwinsten toekomen aan het gemeenschappelijk vermogen. Bijgevolg is het niet de comparant in persoonlijke naam die intekent op de kapitaalverhoging doch wel de huwgemeenschap, ongeacht het feit dat de nieuwe aandelen op naam zullen staan van de comparant.

De vermogenswaarde van deze nieuw toegekende aandelen valt bijgevolg dan ook volledig in het gemeenschappelijk vermogen.

De comparant erkent door ondergetekende notaris met betrekking tot het voorgaande voldoende te zijn ingelicht en ontslaat ondergetekende notaris dan ook van elke aansprakelijkheid dienaangaande.

c,4. De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is en waarbij het kapitaal daadwerkelijk op tweehonderd zesentachtigduizend achthonderd euro (286.800,00 EUR) is gebracht en is vertegenwoordigd door tweeduizend achthonderd achtenzestig (2.868) identieke en volledige volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

DERDE BESLUIT - AANPASSING ARTIKEL BETREFFENDE HET KAPITAAL,

De vergadering besluit het desbetreffende artikel van de statuten met betrekking tot het kapitaal aan te passen, als volgt:

"Het geheel geplaatst kapitaal van de ven-nootschap wordt vastgesteld op TWEEHONDERD ZESENTACHTIG DUIZEND ACHTHONDERD EURO (286.800,00 EUR), verte-'gen-woor'digd door tweeduizend achthonderd achtenzestig (2.868) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk aandeel éénftweeduizend achthonderd achtenzestigste (1f2.868ste) van het maatschappelijk kapitaal bedragend."

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit artikel 11 van de huidige statuten te vervangen door een nieuwe tekst. Bijgevolg luidt artikel elf van de statuten vanaf heden als volgt:

"Bij overlijden van een vennoot zal de ven-nootschap van rechtswege voortbestaan tussen de overlevende vennoten.

Voor wat de echtgenoten, afstammelingen en andere erfgenamen en legatarissen van de vennoten betreft, . deze zullen voor hun aanvaarding steeds onderworpen zijn aan de bepalingen voorzien in het artikel tien aangaande de overdracht van aandelen aan derden. Zij moeten tevens de hoedanigheid van advocaat hebben, om als vennoot toegelaten te kunnen worden, behoudens wat bepaald wordt in artikel acht.

Indien zij de hoedanigheid van vennoot niet kunnen krijgen hebben zij recht op de waarde van de overgedragen aandelen, vastgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel twaalf.

De afkoop geschiedt volgens de bepalingen van artikel dertien.

De weigering van aanvaarding is zonder verhaal.

indien de vennootschap slechts twee leden telt, zal, bij het overlijden van één van hen, over deze aanvaarding beslist worden door de overlevende vennoot en deze beslissing zal aan de belanghebbenden moeten medegedeeld worden, per aangetekende brief, binnen de drie maanden na het overlijden,

De overlevende vennoot zal naar eigen goeddunken over de aanvaarding van een nieuwe vennoot mogen beslissen, vooraleer zich uit te spreken over de aanvaarding van de legatarissen.

Blijven er meerdere overlevende vennoten over, dan wordt, binnen de drie maanden na het overlijden, door de zaakvoerder(s) een algemene vergadering bijeengeroepen. De beslissingen worden aan de belanghebbenden medegedeeld per aangetekende brief, binnen de vijftien dagen na de vergadering.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden,

De erfgenamen en/of legatarissen van de enige vennoot dienen binnen de termijn van twee jaar, te rekenen vanaf loet overlijden, de aandelen die de overledene bezat, over te dragen aan één of meerdere advocaten, die bevoegd zijn hun praktijk in België uit te oefenen, of de erfgenamen dienen de vennootschap in vereffening te stellen.

Indien de enige vennoot, erfgenamen of legatarissen nalaat, zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in het wetboek van vennootschappen of in deze statuten niet van toepassing. Wanneer de erfgenamen of legatarissen evenwel niet de hoedanigheid van advocaat hebben, zal de vennootschap niet langer het beroep van advocaat kunnen uitoefenen."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft dienvolgens volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Peter DE BAETS

Samen hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte statutenwijziging dd 20/12/2013

-expeditie van de akte gecoördineerde statuten dd 20/12/2013

-verslag van de zaakvoerder dd 13/12/2013

-verslag van de revisor dd 13/12/2013

~

J Voorbehouden aanliet Belgisch Staatsblad:









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/09/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INGEKOMEN TEE C 3Mtrt RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

rk SEP. 2013 vîtiàen

Ondernemingsnr : 0878983316

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Feys Ives

(verkort)"

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Zeelaan 195 - 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder Ives Feys wordt de maatschappelijke en uitbatings zetel met; ingang van 15 juli 2013 verplaatst van Zeelaan 195 te 8670 Koksijde naar Strandlaan 269 te 8670 Koksijde.

Getekend,

Feys Ives

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.07.2012, NGL 28.08.2012 12475-0106-013
29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.07.2011, NGL 27.07.2011 11338-0006-012
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.07.2010, NGL 29.07.2010 10365-0077-012
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.08.2009, NGL 31.08.2009 09712-0309-013
22/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.08.2008, NGL 20.08.2008 08582-0293-013
28/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.08.2007, NGL 23.08.2007 07599-0151-013
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 15.07.2016 16323-0496-013

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR FEYS IVES

Adresse
STRANDLAAN 269 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande