ADCOMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADCOMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.718.373

Publication

20/11/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch  Staatsblad

Mod Word 11.1

[LAS 1= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr Q~~ eAell

cià Benaming (voluit) ; ADCOMA (verkort) :

~ Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

~ Zetel (volledig adres) : Westrozebekestraat 6 - 8980 Zonnebeke (Passendale)

1.1 Onderwerp(en) akte : Oprichting

~~~ Er blijkt uit een akte OPRICHTING verleden voor notaris Ludo DEBUCQUOY te PASSENDA-LE-Zonnebeke, op 29 oktober 2013 "Geboekt vijf bladen geen verzending te IEPER de 4 november 2013 boek 181 blad 93 vak 15. Ontvangen: vijftig euro. De eerstaanwezend inspecteur A.I. (getekend) Jean-Pierre LEMAIRE", dat de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd, met als :

:e - BENAMING: ADCOMA

cià - ZETEL: Zonnebeke (Passendale), Westrozebekestraat 6

cià - VENNOTEN : 11 de heer SYX Dirk Lieven Cornelius, geboren te leper op 4 augustus 1964 EN zijn echtgenote 2/ mevrouw DECLERCQ Ann Maria, geboren te Izegem op 23 maart 1965, gehuwd onder het

lM wettelijk stelsel bij ontstentenis aan huwcontract of wijziging eraan, samenwonende te Zonnebeke

Ó (Passendale), Westrozebekestraat 6;

` - DOEL De vennootschap heeft voor doel zowel in BELGIE, de Europese Unie en derde landen:

Ir4 " Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van

;~ aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere

~ roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen;

cià " Het nemen en beheren van participaties in vennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het versenen van advies, management en andere diensten. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

~ " Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, alsmede het waarborgen;

Cá " Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

" Alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verfenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

" Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

" Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

" Aankoop, verkoop, handelsbemiddeling, verhuur, reparatie, onderhoud en ontwikkeling van hard- en softwaretoepassingen;

" Advies, dienstverlening en logistieke steun bij hard- en softwaretoepassingen;

" Het ter beschikking stellen van commerciële en technische knowhow;

" Het optreden als raadgever voor advies en logistieke steun in eender welk contract;

" Het optreden als commissionair voor de levering van diverse projecten & goederen;

" Het verstrekken van opleidingen, het inrichten van seminaries;

" Het oprichten of doen oprichten van gebouwen, zowel ruwbouw als sleutel op de deur

projectontwikkeling;

" Het beheer van eigen roerend en onroerend patrimonium;

" De handel in allerlei roerende en onroerende goederen voor eigen rekening;

De vennootschap kan zowel in BELGIE als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ondernemingen waarin zij participeert, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coordineren.

Aile opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

- DUUR ; onbeperkte duur vanaf haar oprichting;

KAPITAAL : achttien duizend zeshonderd (18.600,00) euro vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal.

- BESTUUR : Het bestuur der vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen. Bij afwijking hiervan worden tot statutaire zaakvoerders aangesteld voor de duur van de vennootschap de heer SYX Dirk en mevrouw DECLERCQ Ann, beiden voornoemd en die verklaren te aanvaarden.

De zaakvoerders kunnen een deel van hun bevoegdheden van dagelijks bestuur en het uitvoeren van hun besluiten opdragen aan een directeur of bijzonder lasthebber die geen vennoot hoeft te zijn.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De afzonderlijke handtekening van elke zaakvoerder verbindt de vennootschap tegenover derden.

Voor verrichtingen die vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) (zaakvoerdersraad) zal tegenover derden van de beraadslaging van de zaakvoerdersraad geen blijk moeten gegeven worden.

Volgens beslissing der Algemene Vergadering onmiddellijk na de oprichting, zullen de zaakvoerders hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

- ALGEMENE VERGADERING : de eerste zaterdag van de maand juni om veertien uur en voor de eerste maal de eerste zaterdag van de maand juni 2015;

- BOEKJAAR : ingaande op één januari van ieder jaar om te eindigen op eenendertig december van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 29 oktober 2013 tot 31 december 2014.

- WINSTDELING: Het batig overschot van de jaarrekening, na aftrekking van alle lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst. Deze wordt verdeeld als volgt: 1 ,tenminste vijf procent aan het wettelijk reservefonds, Deze afhouding is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal bereikt heeft, maar ze moet opnieuw hernomen worden wanneer dit tiende aangetast is; 2.Het saldo zal worden aangewend volgens beslissing der algemene vergadering.

- VOLMACHT: De oprichters geven bijzondere volmacht aan de heer Luc Daels te Geluwe, Accountant-Belastingsconsulent en de eventuele bediende, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervuiling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren en onder andere de inschrijving in KBO.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL. Notaris Ludo Debucquoy

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte o rieing

~

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 10.07.2015 15296-0040-009
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 20.06.2016 16205-0167-011

Coordonnées
ADCOMA

Adresse
WESTROZEBEKESTRAAT 6 8980 PASSENDALE

Code postal : 8980
Localité : Passendale
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande