ACQUISFIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACQUISFIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.943.131

Publication

02/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

29-05-2015

Griffie

*15308990*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630943131

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ACQUISFIN

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bij akte verleden voor Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 28 mei 2015, is opgericht door :

De heer HILLEWAERT Jan René Rik, geboren te Brugge op 26 oktober 1964, echtgenoot van mevrouw SIMOENS Sabien Karla Cecilia, geboren te Brugge op 18 maart 1971, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Antoon Viaenestraat 6.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ACQUISFIN met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Antoon Viaenestraat 6.

De vennootschap heeft als doel :

ACQUISFIN heeft tot doel het nemen van participaties in, of het verstrekken van financieringen aan ondernemingen, in alle sectoren van industrie, handel of diensten. Zij zal zich in het bijzonder toeleggen op het verstrekken van kapitaal en kapitaalsubstituten aan bestaande of op te richten ondernemingen, op investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad en op strategische participaties, en dit zowel in binnen- als buitenland.

ACQUISFIN heeft eveneens tot doel om diensten te verlenen op het vlak van managementbegeleiding aan ondernemingen met, onder andere, overnameprojecten en investeringsprojecten. Dit houdt ondermeer in de begeleiding van ondernemingen of hun aandeelhouders op het vlak van opvolgingsplanning, en dit al dan niet via de realisatie van een verkoop van aandelen of van activa, binnen of buiten de familiale kring. Teneinde deze activiteit te ondersteunen zal ACQUISFIN diensten verlenen op het vlak van waardebepaling van ondernemingen of deelactiviteiten van ondernemingen.

ACQUISFIN zal eveneens mandaten aannemen om, in opdracht van de klant, partijen te vinden die een bepaalde onderneming of activiteit wensen te kopen of te verkopen. ACQUISFIN zal hiervoor opdrachten uitvoeren die het volledig onderhandelingsproces omvatten teneinde een verkoop of een koop van een onderneming of activiteit te realiseren. ACQUISFIN kan de klant begeleiden bij het opstellen van het verkoopmemorandum. ACQUISFIN kan diensten verlenen teneinde de onderneming of een deelactiviteit verkoopklaar te maken waarbij eventueel voorbereidend reorganisatie advies nodig kan zijn.

ACQUISFIN zal opdrachten uitvoeren die de volledige investeringsbegeleiding voor klanten kan omvatten, zoals het ondersteunen van de feasibility study, de opmaak of het nazicht van het businessplan, voorstelling van het investeringsplan aan de raad van bestuur van de klant en de onderhandeling van de investeringsfinanciering. Bij dit laatste kan ACQUISFIN zowel partijen contacteren die risicokapitaal verschaffen als partijen die meer klassieke bankfinanciering verlenen. ACQUISFIN kan opdrachten uitvoeren als daar zijn due diligence, audit van bepaalde managementprocessen, bedrijfsdoorlichting, assessment op het vlak van risicobeheer en andere domeinen van algemeen management.

ACQUISFIN kan voor een bepaalde duur managementfuncties uitoefenen bij klanten ondernemingen.

ACQUISFIN heeft eveneens als doel om voor ondernemingen events te organiseren of dit onder

Onderwerp akte :

Antoon Viaenestraat 6 8200 Brugge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

eigen beheer te doen. Deze events kunnen de vorm aannemen van roadshows, deelname aan beurzen, communicatiedagen, ...en andere creatieve vormen van diensten die bijdragen tot het realiseren van de strategische en commerciële doelstellingen van ACQUISFIN en haar klanten. ACQUISFIN kan als vennootschap bestuursmandaten aannemen in haar participaties evenals in andere ondernemingen die niet behoren tot de investeringsportefeuille van ACQUISFIN.

Om participaties in ondernemingen te nemen kan ACQUISFIN bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, groepen, syndicaten voor studie of onderzoek en samenwerkingsverbanden die gevormd zijn met het oog op het oprichten of reorganiseren van ondernemingen of het opzetten van nieuwe projecten, zowel in België of in het buitenland waarvan het doel verwant is met het hare of van aard is bij te dragen tot de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap kan deze participaties beheren, valoriseren en te gelde maken, alsook ondermeer rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, ...enz waarin zij een belang of deelneming heeft.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen.

Zij mag alle financiële, commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen, alle ondernemingen aangaan en in  t algemeen alle verrichtingen uitvoeren die met haar doel verband houden of die aan de bescherming van haar patrimoniale belangen beantwoorden.

Zij kan zich ten gunste van vennootschappen, ondernemingen en samenwerkingsverbanden waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag echter geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten, het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig of uit de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, en wijzigingswet van twee augustus tweeduizend en twee betreffende het toezicht op de financiële sector en de financiële diensten.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of anderen kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De aandeelhouders zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, onder opschortende voorwaarde van neerlegging op de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op TWEEHONDERD ZEVENTIGDUIZEND EUR (¬ 270.000,00), vertegenwoordigd door negentig (90) aandelen op naam, met ieder een breukwaarde van één/negentigste.

Inschrijving op het kapitaal

Inbreng in geld :

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld en onderschreven als volgt:

De heer Jan HILLEWAERT voornoemd verklaart in te schrijven voor alle negentig (90) aandelen op naam, met ieder een breukwaarde van één/negentigste van het kapitaal, dewelke volledig volstort worden, voor tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,00).

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden af over een bedrag van TWEEHONDERD ZEVENTIGDUIZEND EUR (¬ 270.000,00).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet, te benoemen bij eenvoudige meerderheid door de algemene vergadering der venno¬ten. Hun mandaat wordt van jaar tot jaar stilzwijgend hernieuwd behoudens verzet van de eenvou¬dige meerderheid van de jaarverga¬dering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk de meest uitgebreIde macht van bestuur en van beschikking over de goederen van de vennootschap en om alle akten en daden te stellen en alle verrichtingen te doen met betrekking tot het doel van de ven¬nootschap. Alles wat niet krachtens de wet of onderhavige statuten aan de algemene vergadering der vennoten wordt voorbehouden behoort tot de bevoegdheid van de zaakvoerders.

De zaakvoerders mogen bepaalde machten, waaronder het dagelijks bestuur en de technische leiding, overdragen aan derden, al dan niet vennoten, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om zijn machten geheel of gedeeltelijk over te dragen aan derden.

Het aantal zaakvoerders, hun functie en hun machten kan steeds door de algemene vergadering der vennoten gewijzigd worden zonder de formaliteiten voorgeschreven voor de verandering aan de statuten te moeten naleven.

STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder, de heer Jan HILLEWAERT, hier aanwezig, die aanvaardt. De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten, zaakvoerder(s), de eventuele commissaris, de houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt conform de wettelijke bepalingen terzake aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel zestien van deze statuten, dan zal de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in gemeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moet de vennoot als zodanig in het register van aandelen zijn vermeld.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk maatschappelijk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Het maatschappelijk jaar begint de eerste september en eindigt de éénendertigste augustus van ieder jaar.

De datum der jaarvergadering dient gebracht te worden op de vijfentwintigste van de maand januari om 9 uur. Zij zal plaats hebben in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aan te duiden in de bijeenroepingsbrieven.

Op het einde van elk maatschappelijk jaar worden de boeken afgesloten en wordt een inventa¬ris en een jaarrekening opgemaakt, overeenkomstig artikel 92 en/of 93 Wetboek van Vennootschappen. Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, onkosten en delgingen, vertegenwoordigt de zuivere winst van de vennootschap. Het saldo zal, na aftrek - voor de wettelijke reserve -, aangewend worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen. ALGEMENE VERGADERING  SLOTBEPALINGEN

1/ Benoeming niet-statutaire zaakvoerder.

De comparant is heden in buitengewone algemene vergadering om de zaakvoerder te benoemen.

De vergadering beslist, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsstatuten van de betreffende vennootschap op de rechtbank van koophandel, met algemene stemmen overeenkomstig de machten haar verleend bij artikel twaalf tot en met zestien der statuten, mevrouw SIMOENS Sabien Karla Cecilia, geboren te Brugge op 18 maart 1971, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Antoon Viaenestraat 6, hier niet aanwezig, doch wordt vertegenwoordigd door haar voornoemde echtgenoot, de heer Jan Hillewaert, blijkens onderhandse volmacht de dato 22 mei 2015, dewelke wordt vertoond aan ondergetekende notaris, doch niet aangehecht, tot zaakvoerder te benoemen, met onbezoldigd mandaat. Zelfde mevrouw Sabien SIMOENS verklaart, bij monde van haar vertegenwoordiger, deze functie te aanvaarden. De zaakvoerder zal in gezegde hoedanigheid onder meer het dagelijks bestuur van de vennootschap waarnemen zoals voorzien in artikel twaalf der statuten.

2/ overgangsregeling zaakvoerders (voor zowel de statutair benoemde, de heer Jan Hillewaert, als de niet-statutair benoemde, mevrouw Sabien Simoens)

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

De aldus benoemde zaakvoerders, aanwezig dan wel vertegenwoordigd, hebben verklaard niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

3/ Eerste gewone algemene vergadering  Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 25 januari 2017.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 augustus 2016.

4/ Overname verbintenissen (artikel 60 Wetboek van Vennootschappen)

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 mei 2015.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor analytisch uittreksel ter publicatie in het Belgisch Staatsblad

Gert De Kesel, geassocieerd notaris,

Neergelegd: expeditie van de oprichtingsstatuten

27/02/2017 : ME. - JAARREKENING 31.08.2016, GGK 25.01.2017, NGL 22.02.2017 17048-0418-011

Coordonnées
ACQUISFIN

Adresse
ANTOON VIAENESTRAAT 6 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande