ACCOUNTANTSBUREAU HERMES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACCOUNTANTSBUREAU HERMES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 417.901.338

Publication

27/06/2012
ÿþV beh

aa

Bel Sta

Illl" ia BIRIBi 1Iii1101oo*Ih1~91191

i3s

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERCáELEG~

18. Ob, 2012

RECHTBANK KQOP1 ltA;~~FI_ GrefftWJK

mod 11.1

Ondernemingsnr : 0417.901.338

Benaming (voluit) : ACCOUNTANTSBUREAU HERMES

ii

(verkort) : *

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : President Kennedypark, 1a

8500 Kortrijk

Onderwerp akte :FUSIE

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Philippe! !!Defauw te Kortrijk op eenendertig mei tweeduizend en twaalf,: i geregistreerd in het eerste kantoor der registratie te Kortrijk op! i:6 juni 2012, zeven bladen, geen renvooien, Boek 958, Blad 95, Vak: :!17, Ontvangen: vijfentwintig euro (25 E), Cristelle DE GRAEVE, e.a.! !;Inspecteur a.i.

Dat:

i~

- de vennootschap bij wijze van fusie door overneming overgenomen! ;werd door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een! besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDELANOTTE! gevestigd te 8500 Kortrijk, President Kennedypark, la,! ondernemingsnummer 0429.311.112 Rechtspersonenregister Kortrijk. - het gehele vermogen zowel de rechten als de verplichtingen,; `!zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel is! ;!overgegaan op de overnemende vennootschap.

- de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

-- de zaakvoerders van de overnemende vennootschap gemachtigd! ;werden tot uitvoering van al de hiervoor genomen

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

!Philippe Defauw

notaris

;!Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte de dato 31 mei 2012;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

beslissingen

26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 22.03.2012, NGL 20.04.2012 12090-0373-032
28/03/2012
ÿþMod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0417901338

Benaming

(voluit) : Accountantsbureau Hermes

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : President Kennedypark 1 a 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Er blijkt uit een fusievoorstel, opgemaakt op datum van 15 maart 2012 overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen, onder meer hetgeen volgt:

- Bij de fusie betrokken vennootschappen:

1, De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Vandelanotte ++, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0429.311.112 (overnemende vennootschap)

2. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Accountantsbureau Hermes, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0417.901.338 (over te nemen vennootschap)

3, De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Fimico, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0461.437.809 (over te nemen vennootschap)

4. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Fimico Tax & Legal, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0475,230.219 (over te nemen vennootschap)

- Ruilverhouding:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Vandelanotte ++ bezit 2 van de in totaal 2.000 aandelen in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Fimico Tax & Legal. Overeenkomstig artikel 703 van het Wetboek van vennootschappen zullen deze 2 aandelen niet worden omgewisseld tegen nieuwe aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Vandelanotte ++.

Per 75 aandelen van de over te nemen burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Accountantsbureau Hermes zullen 2.643 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Vandelanotte ++, worden uitgereikt.

Per 375 aandelen van de over te nemen burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Fimico zullen 2.067 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Vandelanotte ++, worden uitgereikt.

Per 999 aandelen van de over te nemen burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Fimico Tax & Legal zullen 970 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Vandelanotte ++, worden uitgereikt.

- De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap zullen worden uitgereikt:

De aandelen in de ovememende vennootschap zullen warden uitgereikt door inschrijving van deze nieuwe aandelen in het register van aandelen van de overnemende vennootschap. Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap dient hiervoor het nodige te doen binnen de vier weken na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad.

- De bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor die belast is met het opstellen van het in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag:

Er wordt geopteerd voor het opmaken van het in artikel 695, §1, van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag. De aangestelde bedrijfsrevisor heeft een raming gemaakt van zijn bezoldiging.

- Datum vanaf welke de nieuwe aandelen recht geven te delen in de winst alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht:

De nieuw uitgegeven aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Vandelanotte ++ zullen recht geven te delen in de winst vanaf 1 oktober 2011. Betreffende dit recht wordt geen

.bijzarrdere. reg eling_gefreffen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luïk.B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEET-7a~E.LEO 0

16, 09. 7C1

Grii" t

-ffibiï'BANK KOOPHANDEL

KORTRIJK

D

*12064372*

be

sr

Ste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Vanaf 1 oktober 2011 worden de handelingen, verricht door de overgenomen vennootschappen, op boekhoudkundig vlak beschouwd als handelingen verricht door de overnemende vennootschap.

- De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen die bijzondere rechten hebben alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen:

In de over te nemen vennootschappen zijn er geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschapppen:

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.

Getekend: Hein Vandelanotte, handelende ais vaste vertegenwoordiger van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Comm.V Hein Vandelanotte Accountant, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Accountantsbureau Hermes

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

18/05/2011
ÿþmod 2 7

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111

" 110748fi5*

Ondernemingsnr : 0417.901.338

NEERGELEGD

-6. 05. 2G'1

REGFGR{#~ RTF4JKO~hhlC~i=L

Benaming : Accountantsbureau Hermes BVBA, afgekort HERMES BVBA (voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : President Kennedypark, la

8500 Kortrijk

Onderwerp akte :Wijziging naam - Wijziging doel - Wijziging datum jaarvergadering Aanneming nieuwe statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Philippe Defauw te Kortrijk op eenentwintig april tweeduizend en elf, geboekt in het eerste registratiekantoor te Kortrijk op 27 april 2011, acht bladen geen renvooien boek 948 blad 98 vak 18. Ontvangen: ;. vijfentwintig euro (25 E). De e.a. Inspecteur L. Vanheuverzwijn, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR,; HERMES BVBA", volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING. ;;

Voor behouc aan h. Belgis Staatst

De vergadering beslist de naam te wijzigen in "Accountantsbureau Hermes" en tevens de

afgekorte naam op te heffen. :

TWEEDE BESLISSING. ..

li De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de zaakvoering,;;

waarbij gevoegd een staat van activa en passiva afgesloten op 31 januari 2011 opgemaakt;

conform artikel 287 van het wetboek van vennootschappen.

Vervolgens beslist de vergadering het doel te wijzigen zodat het voortaan zal luiden zoals;;

opgenomen onder artikel 3 van de nieuwe statuten hierna.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist dat het kapitaal thans omgezet in euro 18.592,01 euro bedraagt.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen die voortaan zal

doorgaan op de vierde donderdag van de maand maart om achttien uur dertig.

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering beslist volledig nieuwe statuten aan te nemen als volgt, rekening houdend;;

met de kenmerken van de vennootschap en met de genomen beslissingen en houdende::

:: tevens : ,

- aanpassing van de zetel aan de onderhandse beslissing tot verplaatsing van de zetel bekendgemaakt in de bijalgen bij het Belgisch Staatsblad van 10 februari 2011, onder het;; nummer 11022608;

- opheffing van de nominale waarde van de aandelen;

- aanpassing van de bepalingen nopens de statutaire zaakvoerders en dit ingevolge hunh ontslag bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch staatsblad van 25 november 2010,

?_ondexhetnummer_10.171Q9s=._= _ __ ---_ _-___ _____ ______________:____ _ ___-___- -----. --_--::-_._ _-. '

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- wijziging van de procedure inzake overdracht van aandelen;

- opheffing van de mogelijkheid tot stemmen per brief;

- wijziging van de bepalingen nopens de benoeming van zaakvoerders;

- wijziging van de interne en externe beslissingsbevoegdheid van de zaakvoerders.

TITEL I - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "ACCOUNTANTSBUREAU HERMES".

Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheden van accountant en van belastingconsulent zijn verleend in de zin van artikel 4, 2° van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

ARTIKEL TWEE - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la. ARTIKEL DRIE - DOEL

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten. Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen; 3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming_.is_met._de_ plichtenleer. _die _.geldt._voor_ het. _beroep_ van. _accountant _en. van. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Vioor-

beFiouden aan het Belgisch

Staatsblad

belastingconsulent, tot stand brengen, alsook eigenaar zijn van de goederen, roerende off onroerende, waarvan zij het beheer waarneemt of op deze goederen alle rechten uitoefenen of verwerven die nodig zijn om haar taak te vervullen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

ARTIKEL VIER - DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

TITEL II  KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd vijftig (150) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd vijftigste (1/1505`e) van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle honderd vijftig (150) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

TITEL III  BESTUUR

ARTIKEL ACHT  HET BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur, bij eenvoudige meerderheid der stemmen. De benoemingen zijn te allen tijde herroepbaar door de algemene vergadering. De zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Wanneer er maar één zaakvoerder is moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent hebben.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

Minstens één lid van het college van zaakvoerders moet de hoedanigheid van accountant hebben en minstens één lid van het college van zaakvoerders moet de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

Wanneer het college van zaakvoerders slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van accountant of accountant en belastingconsulent; de andere mag:

" een belastingconsulent zijn,

" een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

" een lid zijn van het Instituut vande Bedrijfsrevisoren,

" een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge



























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

" een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een

natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Indien er minstens drie zaakvoerders worden aangesteld, moet de meerderheid van

hen de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Indien vennootschappen van accountants en/of belastingconsulenten tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

ARTIKEL TIEN - DIRECTEUR EN VOLMACHTDRAGER

De enige zaakvoerder en het college van zaakvoerders kunnen het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meerdere directeur(s) en kunnen tevens volmachtdragers aanstellen, al of niet vennoten, alleen of gezamenlijk optredend, dit alles binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van accountant en van belastingconsulent. Meer in het bijzonder mogen de directeurs aan wie het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd en de personen aan wie een volmacht wordt toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van accountant en van belastingconsulent, of met het voeren van de titel van accountant en van belastingconsulent. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap tegenover derden in en buiten rechte vertegenwoordigd door de directeur(s), afzonderlijk handelend.

ARTIKEL ELF - BEVOEGDHEID  BIJZONDERE BEPALINGEN

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de meest ruime bevoegdheden tot het stellen of toelaten van elke handeling die nodig of dienstig is voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap behoudens deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant en/of de belastingconsulent, zoals vermeld in artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Deze beperking is niet van toepassing op de zaakvoerder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder artikel 8, 5de lid van deze statuten die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uit te oefenen.

ARTIKEL TWAALF - VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Wanneer er minstens twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die van geen volmacht blijk moeten geven, zonder afbreuk aan artikel 10 en afgezien van bijzondere delegaties. .

TITEL IV  ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

ARTIKEL.DERTIEN_-_TI3.DSTIP

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod2.t

De gewone algemene vergadering zal van rechtswege plaatsvinden op de vierde donderdag van de maand maart van elk jaar om achttien uur dertig.

Indien deze dag een feestdag is, zal de algemene vergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

De oproeping tot een gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering geschiedt bij aangetekend schrijven. Deze dient minstens vijftien dagen v66r de algemene vergadering te worden gericht aan de vennoten.

ARTIKEL VEERTIEN  TOELATINGSVOORWAARDEN TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN - VERTEGENWOORDIGING

Het recht tot deelname aan de algemene vergadering hangt af van de inschrijving van de houder van aandelen in het register van aandelen van de vennootschap, ten laatste drie dagen voor de bijeenkomst van de algemene vergadering.

Alle stemgerechtigde vennoten kunnen zelf of per volmacht, gegeven aan een vennoot, stemmen.

De stemming per brief is in geen enkel geval toegelaten.

TITEL V  BOEKJAAR  JAARREKENING  BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

ARTIKEL ZEVENTIEN - BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

ARTIKEL ACHTTIEN  BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

De nettowinst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Op deze winst wordt jaarlijks minstens één twintigste afgehouden dat is bestemd voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds.

Deze heffing is niet meer verplicht indien het reservefonds een tiende van het geplaatst kapitaal uitmaakt; ze dient te worden hernomen indien de wettelijke reserve wordt aangetast. De algemene vergadering die bij meerderheid van stemmen beslist, op voorstel van de zaakvoerder(s), zal een bestemming geven aan het saldo.

TITEL VI - VEREFFENING

ARTIKEL NEGENTIEN - VEREFFENING

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) daartoe over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald in artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoedingen van de vereffenaar(s).

Na het vereffenen van alle schulden, lasten en vereffenings- of inbewaringgevingskosten die te dien einde werden gemaakt, zal het batig saldo in de eerste plaats dienen om het bedrag van het gestorte kapitaal terug te betalen.

Indien de aandelen niet allemaal in dezelfde mate werden gestort, houden de vereffenaars, vooraleer ze tot de verdeling overgaan, rekening met deze verscheidenheid aan situaties en herstellen het evenwicht door alle aandelen terug op voet van gelijkheid te stellen, hetzij door het vragen van bijkomende stortingen ten laste van aandelen die niet voldoende gestort werden, hetzij door voorafgaande contante terugbetalingen, ten gunste van de aandelen die in een hogere mate werden volstort.

Het saldo wordt eveneens verdeeld onder alle aandelen.

L_V.olmacht...

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De vennoot, te weten, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren" met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, werd vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandelanotte Accountancy" met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1A, krachtens onderhandse volmacht.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe Defauw

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 21 april 2011; gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

 *

" " Voor, behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 31.03.2011, NGL 29.04.2011 11099-0385-017
10/02/2011 : KO094255
25/11/2010 : KO094255
04/05/2010 : KO094255
07/07/2009 : KO094255
02/06/2008 : KO094255
07/06/2007 : KO094255
14/04/2006 : KO094255
10/05/2005 : KO094255
10/05/2004 : KO094255
20/06/2003 : KO094255
30/07/1997 : KO94255
01/01/1997 : KO94255
01/01/1993 : KO94255
01/01/1992 : KO94255
27/10/1989 : KO94255
14/03/1989 : KO94255
01/01/1989 : KO94255
01/01/1988 : KO94255
01/01/1986 : KO94255

Coordonnées
ACCOUNTANTSBUREAU HERMES

Adresse
PRESIDENT KENNEDYPARK 1, BUS A 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande