ABC-LEVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ABC-LEVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.291.679

Publication

23/04/2014
ÿþ=d 'HA

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BE

IhBV~YW~~'~~Imtl~l~li,~~ll

1 086762

MONITEUR. BELGE

15 -os- a1;4 LG1SCH ST/-.L ,;

RECi{TBAHK VAN K4ppilAttü~L BERT AEBE41tIG BRIME

uugen up:

2311

OnderneMingsnr : 0842291 ij79

Benaming (voluit) : ABC-Leve

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Appelstraat 4

8700 Tielt

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Uit een proces-verbaal afgestoten door geassocieerd notaris Stijn Verhamme, te Tielt, op 26 maart 2014, neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « ABC-LEVE », met unanimiteit besliste

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME VAN DE VEREISTE VERSLAGEN VAN EEN BEDRIJFSREVISOR EN DE ZAAKVOERDERS

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de Burg. Ven. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman' met zetel te 9800 Deinze, Guido Gezellelaan 116 , vertegenwoordigd de heer Bart Bosman, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de voornoemde verschijner, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

Het besluit van dit verslag gedateerd op 15 maart 2014 luidt letterlijk als volgt

"BESLUIT

Ondergetekende, Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman, vertegenwoordigd door Bart Bosman, bedri fsrevisor, werd aangesteld door de zaakvoerder, dhr. Dirk Pack, op 1 maart 2014 om krachtens art, 313' van de Vennootschappenwet verslag uit te brengen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura van het tegoed aan dividend van dhr. Dirk Peck ten belope van 270.000,00 EUR, bij de BVBA ABC-LEVE, met zetel te 8700 Tielt (Aarsele), Appelstraat 4.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit creatie van 2.700 nieuwe aandelen van de BVBA ABC-Leve, welk zullen worden toegekend aan dhr. Dirk Peck.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader, van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt warden. Deze kapitaalsverhoging kadert binnen art. 537 WIB 92.

Deinze, 15 maart 2014

Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman

' Vertegenwoordigd door

Bart Bosman, zaakvoerder"

Verslag zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders.

Neeriegging verslagen

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onder-havig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLUIT EERSTE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG 1N NATURA

De vergadering beslist in uitvoering van artikel 537 Wetboek lnkomstenbelastingen vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,-) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-) op tweehonderd achtentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 288.600,-) door de hierna beschreven inbreng in natura van vorderingen, mits creatie en uitgifte van tweeduizend zevenhonderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,-).

Inbreng

De heer PECK Dirk Antoon Ernest, geboren te Gent op 22/10/1953, wonende te 8700 Tielt, Appelstraat 4, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van de vordering die hij bezit jegens de vennootschap ten betope van tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,-).

Voormelde vordering voor een totaal bedrag tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,-) is ontstaan naar aanleiding van de hiervoor vermelde toekenning aan de voornoemde aandeelhouders van een tussentijds dividend voor een bruto-bedrag van driehonderd duizend euro (¬ 300.000,-)

Na inhouding van de roerende voorheffing van tien procent (10 %), met name dertigduizend euro (¬ 30.000,00), bleef er een netto tussentijds dividend over van tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,-).

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijner en worden in totaal gewaardeerd op tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,-)., zijnde de nominale waarde van de voormelde inbrengen.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning, aan de inbrengers ervan van tweeduizend zevenhonderd (2.700) nieuwe aandelen aan de voornoemde heer PECK Dirk.

Deze tweeduizend zevenhonderd (2.700) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

DERDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans tweehonderd achtentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 288.600,-) bedraagt, vertegenwoordigd door tweeduizend achthonderd zesentachtig (2.886) aandelen, die elk één tweeduizend achthonderd zesentachtigste (112.8865$) in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen. Besluit tot wiiziginq van artikel vijf der statuten

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering artikel vijf der statuten aan te passen zoals voorgesteld in de dagorde waardoor dit artikel is aangepast aan de voorgaande beslissing en de tekst van artikel drie het nieuwe doel weergeeft.

VIERDE BESLUIT  OPDRACHT EN VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecodrdineerde tekst der statuten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijn Verhamme, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal/akte van 26 maart 2014

Verslag van de zaakvoerder

Verslag van de revisor

Gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste blz. van Luik I vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 30.08.2013 13506-0099-009
11/01/2012
ÿþIV

11111111t11.11,U1e11121!I

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na nee leM. ' eng ter griffieaELC, van de akte

MONITEUR

DIRECT' NANK~ É RGLEGD ter

Q 2 -Q}- Q~ GGE VANKOOPHANDE Er

~p. 2 s f~ltdje+lin9 Brugge)

BEL JSCH STA TSE3L 4n f Vit" LQ~~

BESTU t-J

Ondernemingsnr : 0842---29 Y, 1

97

Benaming

(voluit) : ABC-Leve

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8700 Tielt, Appelstraat 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Partiële splitsing

Bij akte verleden voor notaris Anthony WITTESAELE te Tielt, op veertien december tweeduizend en elf,

neergelegd voor registratie, werd een vennootschap opgericht met volgende gegevens:

OPRICHTERS

de heer PECK Dirk Antoon Ernest , geboren te Gent op tweeëntwintig oktober negentienhonderd.

drieënvijftig, wonende te 8700 Tielt (Aarsele), Appelstraat 4, echtgenoot van mevrouw CLEVE Martine Yvonne,

geboren te Deinze op achttien maart negentienhonderd eenenzestig.

RECHTSVORM BENAMIIQG

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ABC Leve

ZETEL

8700 Tielt, Appelstraat 4

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, In België en in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of,

onrechtstreeks betrekking hebben op:

-aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het ordeelkundig beheer,

uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een onroe-rend patrimonium, zoals:

* onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, in huur'

geven of nemen, verkavelen en uitba-ten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, weder-:

belegging en opbrengst;

* beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende'

waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter; "

* landbouwgronden verpachten of zelf landbouwbedrijven uitbaten.

-Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten; vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van aile managementbijstand en het waarnemen' van alle mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken, en het ter beschikking stellen van: personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen enfof controleren van ondernemingen, dit alles in de,

" meest ruime zin.

-Alle installaties, handelsfondsen, vergunningen, octrooien, licenties, fabrieksmerken en overige immateriële'

" activa, aankopen, verkopen en ruilen, in huur nemen en verhuren; commercialiseren en exploiteren; in, ' concessie nemen en in concessie geven.

-Advies, bijstand en know-how verlenen, en het uitvoeren van alle onderzoeken en studies in aile domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie," secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, administratieve organisatie, inrichting, planning en bestuur van ondernemingen, en al wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

-Ondernemingen in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de. meest ruime zin, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard, verzekeringen, leasing, financieringen, leningen en aile kredietverstrekkingen; borgstellen-gen.

-Dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk. erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en van de activiteiten als vastgoedmakelaar; gereglementeerd overeenkomstig het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, voor zoverre daartoe geen erkenning en in-schrijving werd bekomen,

-De vertegenwoordiging van Belgische en buitenlandse ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de hierboven vermelde activiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes dü 1Vlónitéür bélgé

Bijlagen bij lietBelgischStâ t"sbîâd 1110t/20I2-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

-De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers.

-De studie en de realisatie van alle handels-, financiële, technische, industriële, roerende en onroerende goederen.

-Alle aankoop, verkoop, trading in de ruimste zin van het woord, fabricatie, invoer, uitvoer, agentuur, commissiehandel, verhuring, herstelling, plaatsing, ver-tegenwoordiging en ruiling van alle handelsgoederen in de meest uitgebreide zin.

-Het optreden als tussenpersoon in de handel.

Deze aanwijzing en opsomming is niet beperkend, nog aanwijzend van aard.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn in de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die ene gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten en borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borgstellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde termijn.

KAPITAAL - AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/18688) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten verklaren dat alle aandelen, waarop zij ingeschreven hebben, zijn volgestort in speciën ten belope van vierduizend euro, De aandelen waarop zij ingeschreven hebben en die werden uitgereikt naar aanleiding van de inbreng in natura, zijn volledig volgestort.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid OPO Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door haar zaakvoeder, de heer Ulrich De Poortere, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te Oostakker (Gent), Gentstraat 337, aangesteld door de oprichters, heeft een verslag opgesteld zoals voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag besluit in de volgende bewoordingen:

"IX. Besluit

Op basis van het specifiek nazicht van de beschrijving, beoordeling en waardebepaling van de voorgenomen inbreng in natura door de gezamelijke aandeelhouders van de te splitsen BV BVBA "Accountantskantoor Dirk Peck. B.V.B.A. Burgerlijke Vennootschap" met maatschappelijke zetel te 8700 Aarsele, Appelstraat 4 ingeschreven in de kruis-puntbank ondernemingen onder nummer 0438.926.780 van deelnemingen in verbon-den ondernemingen en op grond van het inzicht dat wij verworven hebben in de voorgenomen inbreng in natura en in de voorgestelde waardering ervan, zijn wij van oor-deel dat :

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Insti-tuut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de ven-nootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waarde-ring bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de frac-tiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De totale vergoeding van de inbreng in natura nl. driehonderd negenennegentigduizend tweehonderd vierendertig euro achtentachtig eurocent (399.234,88 EUR) zal worden vergoed door toekenning van honderd zesentachtig (186) nieuwe aandelen met een fractiewaarde van een honderd zesentachtigste (1/186ste) deel van het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ABC  Leve"

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte "ABC-Leve" en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgemaakt te goeder trouw

te Oostakker (Gent)

op 02 december 2011

Voor de BVBA DPO Bedrijfsrevisoren

Ulrich De Poortere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bedrijfsrevisor - zaakvoerder" .

SCHORSING DER RECHTEN - VRUCHTGEBRUIK

De aandelen zijn ondeelbaar.

Zijn er verschillende eigenaars van een aandeel of een ander effect, dan hebben de zaakvoerders het recht de uitoefening van de daarbij horende rechten te schorsen totdat één enkele persoon tegenover de vennootschap is aangewezen als eigenaar van het aandeel of het ander effect.

In geval van verdeling van het eigendomsrecht van een maatschappelijk aandeel of een ander effect, worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BESTUUR

e vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist

BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de vierde zaterdag van de maand mei om achttien uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. BALANS - RESERVE - WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

VEREFFENAAR BEVOEGDHEDEN

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstegen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningsstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit. VEREFFENING

n geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar zal beginnen op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffe van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

- De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en dertien.

- De comparant, de heer Dirk Pack, verklaart dat hij thans niet de enige vennoot is van enige andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met uitzondering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Dirk Peck.

- De comparant verklaart bovendien als onbezoldigd niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur over de vennootschap aan te stellen, de heer Dirk Peck en mevrouw Martine Cleve, beiden voornoemd,hier aanwezig, die verklaren te aanvaarden. Hun mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Anthony WITTESAELE, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal/akte van 14 december 2011

verslag van de oprichters

Verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.05.2015, NGL 12.06.2015 15165-0330-010

Coordonnées
ABC-LEVE

Adresse
APPELSTRAAT 4 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande